Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Fingom sincs mi lehet az a sys32. Mire utalhat vele. Lehetséges, hogy vírustípus megnevezése. Ezt mondom amúgy. Nem volt eddig vele gondod, bevállt, természetes hogy azt használod és mégis befosik. Wendaz. :blush: Gondolom kiterjesztett asztalként van beállítva a másodlagos monitor (TV). Talán még az nVidia Control Centerben (Vezérlőpult ha magyar) tudod megnézni a második kimenet beállításait, esetleg az újrakalibrálás, beállítás segíthet. Asztalra jobb klikk és elvileg ott lesz a menüben. ezeket már nézegettem, és régen is volt úgy, hogy a tvn fekete maradt a kép a lejátszóban, de ha visszahúztam ment tovább... de akkor át tudtam állítani, és akkor jó lett... a gépen tudtam netezni fórumozni, akár játszani is, a tvn meg ment a film... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Addig meg mocizok egyet, Maradt a villanyszerelésből olyan 20 kiló gipsz, vigyem? :lol: Fingom sincs mi lehet az a sys32. Mire utalhat vele. Lehetséges, hogy vírustípus megnevezése. Ezt mondom amúgy. Nem volt eddig vele gondod, bevállt, természetes hogy azt használod és mégis befosik. Wendaz. :blush: Gondolom kiterjesztett asztalként van beállítva a másodlagos monitor (TV). Talán még az nVidia Control Centerben (Vezérlőpult ha magyar) tudod megnézni a második kimenet beállításait, esetleg az újrakalibrálás, beállítás segíthet. Asztalra jobb klikk és elvileg ott lesz a menüben. Asszem a windows -nak van vmi system 32 mappája ott szokott gond lenni a dll-fájlokkal, ha hang meg kép gondok vannak a géppel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 GPS az jó dolog feltéve ha friss térkép van hozzá és olyan használja aki tud egyszerre több dologra is figyelni azaz nem a GPS nézi vakon. :lol: Szerintem azért látni egyre több autóban, mert elérhető áron lehet kapni manapság ez már lassan alapfelszereltség lesz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 mondja ezt morgó, aki még egy bmw-t sem tud kikerülni... :D :D :D :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Te pedig ne legyél naív kislány loknis hajjal! Lakótársam a Bosch-nál melózik mint tesztelő mérnök,a fiatnak is tesztelenek motor alkatrészeket.Hát mesélt pár érdekes dolgot,amik után nem igazán vennék fiatot. Az én haverom meg a Knorr-Bremsenel dolgozik, mint tesztelő mérnök, a toyotának is tesztelnek fékalkatrészeket. Hát mesélt pár érdekes dolgot, ami után nem igazán vennék toyotát :blush: És? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 GPS az jó dolog feltéve ha friss térkép van hozzá és olyan használja aki tud egyszerre több dologra is figyelni azaz nem a GPS nézi vakon. :lol: Szerintem azért látni egyre több autóban, mert elérhető áron lehet kapni manapság ez már lassan alapfelszereltség lesz. :blush: Én először az oktató kocsijában láttam élőben, rám is szólt folyton, hogy ne azt nézd!!! Vki megcsörgette, hogy mennyen ide meg oda délután, pötyögött 3 percig, és kész volt az útvonal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 ne lefutott a remove it progim, talált 39 veszélyes vírust, és voltak közte.html es kiterjesztésűek is gondolom ezek is közrejétszodtak kapott egy 9.0 ás adobét... és most hozza az árlistát :blush: na már csak a filmet kéne mgnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Az én haverom meg a Knorr-Bremsenel dolgozik, mint tesztelő mérnök, a toyotának is tesztelnek fékalkatrészeket. Hát mesélt pár érdekes dolgot, ami után nem igazán vennék toyotát :blush: És? Nem a fiatot szidom,csak tudomásul kell venni,hogy ezeket az autókat nem az örökkévalóságnak gyártják már,mint anno az állólámpás merciket. Szar ez mind,fogyasztói társadalomnak gyártják. Engem csak a demagóg naívságod zavart meg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 nah sikerélmény állítgattam, és most king elindítom a filmet, a tvn rögtöm fúlba jelenik meg :blush: és közbenmeg itt tudok fórumozni msnezni stb öröm bódogság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 kapott egy 9.0 ás adobét... és most hozza az árlistát :blush: 1000x jobb mint adobe féle szar. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 1000 embert... hm én eddig közelről asszem 6 al találkoztam, vagy kilincset cseréltek rajta, vagy málot :blush: de mint már mondottam, de sose reagálsz rá: odafigyeléssel biztos kevesebb baj van velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nem a fiatot szidom,csak tudomásul kell venni,hogy ezeket az autókat nem az örökkévalóságnak gyártják már,mint anno az állólámpás merciket. Szar ez mind,fogyasztói társadalomnak gyártják. Ebben viszont egyetértünk. Engem csak a demagóg naívságod zavart meg! :lol: Kiragadtok 1 példát, és arra hivatkozva végiggyaláztok valamit, amihez köze sincs az egésznek. És mikor próbálok egy kis fényt csöpögtetni belétek, ti csak károgtok, és fület-szemet befog :blush: Ti vagytok demagógok :) Ha már ki akartok valamiről nyilvánítani valamit, akkor azt statiszikai megalapozottsággal tegyétek. Vagy szerinted minden fekete sport corsa szar? Csak mert a tieddel gond van? :D Nem lehet így általánosítani. Engem csak ez zavar. Zavart. DE akkor mennyünk ki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 mert Gabi egy dolgot ragadott ki :D mindegy én nem is akartam soha bravat se bravot venni, és eztán se fogok :blush: emhiába vagyok itt, ha odakerülök, hogy egy 20éves astrát fogok venni, akkor is azt veszek :lol: aztán vagy megbánom, vagy nem :) de egyenlőre ez az egyetlen olyan autó, amit szeretek is és fentarthatónak találom, mind költségek terén, mint alkatrész árban, mind a pénztárcámhoz mérve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 emhiába vagyok itt, ha odakerülök, hogy egy 20éves astrát fogok venni, akkor is azt veszek :blush: aztán vagy megbánom, vagy nem :lol: de egyenlőre ez az egyetlen olyan autó, amit szeretek is és fentarthatónak találom, mind költségek terén, mint alkatrész árban, mind a pénztárcámhoz mérve. Igazad van! :) Én is így vagyok vele. Lett volna lehetőségem más autót venni, meg fiatalabbat is ,de az F asta a kedvencem, már hú.. nagyon régóta. + mikor vettem az autót, sehol nem találta jó állapotú, fiatalabb astrát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Kiragadtok 1 példát, és arra hivatkozva végiggyaláztok valamit, amihez köze sincs az egésznek. És mikor próbálok egy kis fényt csöpögtetni belétek, ti csak károgtok, és fület-szemet befog :lol: Ti vagytok demagógok :) Ha már ki akartok valamiről nyilvánítani valamit, akkor azt statiszikai megalapozottsággal tegyétek. Vagy szerinted minden fekete sport corsa szar? Csak mert a tieddel gond van? :D Nem lehet így általánosítani. Engem csak ez zavar. Zavart. DE akkor mennyünk ki! :D Így van menjünk ki!Jól meggyalázom a rizsrakétádat a szar corsámmal! :blush: Az a baj,hogy olvasni és értelemzni sem tudod azt,amit írtam és rögtön az általánosítok közé sorolsz. Én csak azt írtam,hogy a gyártók hozzáállásával van a gond,tök 8,hogy ez európai vagy japán vagy amcsi.Mindnek van hibája,sok olyan is,amiről tud a gyártó,de nem érdekli őket. Másrészt ne hidd magad last action hero-nak,nem csak te jársz nyitott füllel és szemmel a világban.Nem vagyok elvakult opel-es,ha teheném nem ebben ülnék én sem.Bár szusiba nem tenném a seggem az is biztos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Maradt a villanyszerelésből olyan 20 kiló gipsz, vigyem? :D Nem köll. Mentem 18 km-et gond nélkül, majdcsak hogy szokásos "száraz aszfaltos" tempóval ééééés száraz aszfaltra való gumikkal :D . Egész tűrhető az út, kocsikkal is 70-80 körül nyomták neki (még ladával is) bár azért akad pár jeges foltocska viszont olvad felfele keményen. :) :D A többi már nem rajtam múlik. :lol: Nekem is lefutott az avast de nem talált semmit, ezek szerint csak a pannon szop@tja a fejemet. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Nem köll. Mentem 18 km-et gond nélkül, majdcsak hogy szokásos "száraz aszfaltos" tempóval ééééés száraz aszfaltra való gumikkal :D . Egész tűrhető az út, kocsikkal is 70-80 körül nyomták neki (még ladával is) bár azért akad pár jeges foltocska viszont olvad felfele keményen. :) :D A többi már nem rajtam múlik. :lol: Nekem is lefutott az avast de nem talált semmit, ezek szerint csak a pannon szop@tja a fejemet. :blush: itt is olvad eléggé az úton már semmi sincs avas lefutott talált panda lefutott talált nod lefutott talált advare lefutott talált remove it talált akkor? eddig akármilyen gondom volt csak a remove it után lett tűrhető a gép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Így van menjünk ki!Jól meggyalázom a rizsrakétádat a szar corsámmal! :blush: Az a baj,hogy olvasni és értelemzni sem tudod azt,amit írtam és rögtön az általánosítok közé sorolsz. Én csak azt írtam,hogy a gyártók hozzáállásával van a gond,tök 8,hogy ez európai vagy japán vagy amcsi.Mindnek van hibája,sok olyan is,amiről tud a gyártó,de nem érdekli őket. Másrészt ne hidd magad last action hero-nak,nem csak te jársz nyitott füllel és szemmel a világban.Nem vagyok elvakult opel-es,ha teheném nem ebben ülnék én sem.Bár szusiba nem tenném a seggem az is biztos. :lol: Egyetlen ember véleménye ( a tesztmérnök haver ) alapján alkottál véleményt egy márkáról. Mi ez baszki, ha nem általánosítás? :) Szövegértésben mindig jó voltam :D Amit ebben a hozzászólásodban írtál, azt csak a témához való 2. hozzászólásodban tetted meg :P A Last action hero-s részt tényleg nem értem :D Ki beszél itt hősökről? :D A rizsrakéta megenné a corsádat :D Félgázzal, klímával is :D najolvan, megyek ebédelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Így van menjünk ki!Jól meggyalázom a rizsrakétádat a szar corsámmal! :blush: Az a baj,hogy olvasni és értelemzni sem tudod azt,amit írtam és rögtön az általánosítok közé sorolsz. Én csak azt írtam,hogy a gyártók hozzáállásával van a gond,tök 8,hogy ez európai vagy japán vagy amcsi.Mindnek van hibája,sok olyan is,amiről tud a gyártó,de nem érdekli őket. Másrészt ne hidd magad last action hero-nak,nem csak te jársz nyitott füllel és szemmel a világban.Nem vagyok elvakult opel-es,ha teheném nem ebben ülnék én sem.Bár szusiba nem tenném a seggem az is biztos. :D :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Johny te milyen verdába pártolnál át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Egyetlen ember véleménye ( a tesztmérnök haver ) alapján alkottál véleményt egy márkáról. Mi ez baszki, ha nem általánosítás? :blush: A rizsrakéta megenné a corsádat :D Félgázzal, klímával is :lol: Még mindig nem érted,de inkább hagyjuk. A mutyukival meg nyomunk majd egy raccét,oszt meglátod mire nem képes klima nélkül se. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 itt is olvad eléggé az úton már semmi sincs Itt is rendesen olvad. Nemrég, hogy kint voltam, jött a sószóró, meglátta, hogy ott vagyok az autó mellett és megállt. Gondoltam magamban, milyen rendes. Erre bekapcsolta a szórást kinézett hátra, szerintem ő úgy látta, hogy nem fogja elérni az autót és elindult. :lol: Mondanom se kell, hogy köpni, nyelni nem tudtam, úgy becsapott. :blush: Kíváncsi lennék, ha fordított lett volna a helyzet, akkor ő mit csinált volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Gabinak elmállott a kilincs... 1000 embert tudnék keríteni, akinek nem mállik el a kilincs. Több baj van velük, mint más márkákkal? Ezt miből gondolod? Honnan veszed? Mivel támasztod alá? "sok ember mondta a szervízben". Toyota szervízben meg a toyotákra panaszkodnak, akkor az összes kocsi szar? Mivel szerelőhöz általában akkor megy az ember, ha szar a kocsija, nyílvánvaló, hogy panaszkodik. Ettől a többi kocsi még nem feltétlenül szar. 2-3 példa ehhez kevés. Én meg azt mondom, elég alapom van a fiat alsókategóriás "járműveinek" gyalázásához úgy általában :blush: Egyébként amikor fékcsőcsere volt, akkor olyan sorbaállás volt a szervíznél, mint régen a gorenje hűtős időszakban az osztrák határon :lol: Előtte a 4 éves kadettel semmi gond nem volt, meglett a brava -> folyamatos gondok újkorától, aztán a végén 3 évesen lett lecserélve egy hondára, amivel ismét nem volt gond. Hozzáteszem még, hogy a bravara 0km korától 3 éves koráig több pénz lett költve, mint amit én az omegába locsoltam 4 év alatt, pedig az most 14 éves! Ja, és végig garanciális volt a brava (3év volt rá), ehhez képest is... :) És ez nem egy az 1000db közül, hanem akkoriban sokan jártak így, már csak onnan is veszem, mert bőven akadt sorstárs a szervízben, ahova hordtam... jól el lehetett beszélgetni velük a hasonló problémákról. Te most egy olyan dolog miatt állsz ki, amit a büdös életben nem is tapasztaltál... ez itt a gond :D A fiat messzemenően szarabb és megbízhatatlanabb, mint a kategória társai (pl Opel vagy Honda, ha már saját tapasztalatoknál maradok). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Johny te milyen verdába pártolnál át? Ez titok! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2009 Megoszt Elküldve Február18, 2009 Te most egy olyan dolog miatt állsz ki, amit a büdös életben nem is tapasztaltál... ez itt a gond :lol: A fiat messzemenően szarabb és megbízhatatlanabb, mint a kategória társai (pl Opel vagy Honda, ha már saját tapasztalatoknál maradok). :) Erre írtam,hogy naív! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts