Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nagyon szép a hely! Sokat járunk oda, elég felmenni, de megéri! A bányató: http://kepfeltoltes.hu/090217/DSCF1835_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090217/DSCF1815_www...ltoltes.hu_.jpg jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 a hegyen van egy betonozott fal, és arra meg TOKAJ van írva welkom? merthogy? inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol Nem nyert, Tarcalon felőledről (na ezt jól megaszondtam) kell felmenni de már pontosan én sem emléxek, hogy merről. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :) willkommen, genau :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 inglisül Welcome :D német meg azt hiszem ezt irja hogy...na, ezt nem tudom biztosan, de máshogy van az tuti. (talán wilkommen?) :blush: :lol: :) beírtam keresőbe, ott is hozott welkom os an... nemtudom, sztem csak letöltötte azt és felrakta de nem az a lényeg olvass el pár verset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :blush: Mert a tűzoltók szétvágták, el nem nyílik a teteje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem nyert, Tarcalon felőledről (na ezt jól megaszondtam) kell felmenni de már pontosan én sem emléxek, hogy merről. :blush: akkor még fingom sincs.... dehátmajd akkor nyáron ugyi Lalee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 willkommen, genau :D akkóó'majnem'jóóóvout! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 jaaa asszem vágom hol lehet ez ahol ki vannak rakva a hajók a partra, ott van egy ilyen köves rész, gondolom ott valahol Ahogy Tokajból mész Tarcal felé, beérsz Tarcalra, a Tarcal tábla környékén van egy kis híd, ott kell jobbra lefordulni egy kis kavicsos útra. Innen már nem emlékszem, de ha ott vagyok, tudom. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ujra szakad a hó Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 beírtam keresőbe, ott is hozott welkom os an... nemtudom, sztem csak letöltötte azt és felrakta de nem az a lényeg olvass el pár verset. Nem is akartam leszólni! :blush: :D Nyilván nem egy "buta liba" :) , csak feltünt hogy igy még nem láttam sehol :lol: ...lehet svédül vagy holland nyelven van..vagy valami hasonló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mert a tűzoltók szétvágták, el nem nyílik a teteje. Tudom én is van ilyen spéci konzervnyitójuk, azzal körbevágják. Vagy ezeken már gyárilag ott van a karika mint a kutyakonzerven? :blush: Nem ez az érdekes, henem hogy írják, hogy egyszercsak elkezdett kacsázni, aztán átt a másik sávban. Amikor meg én elmegyek csúszkálni a kihalt faluba, azt mondják hogy őröltösködök. Pedig csak felkészülök az éles helyzetekre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 akkor még fingom sincs.... dehátmajd akkor nyáron ugyi Lalee? Az tuti! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tudom én is van ilyen spéci konzervnyitójuk, azzal körbevágják. Vagy ezeken már gyárilag ott van a karika mint a kutyakonzerven? :blush: Nem ez az érdekes, henem hogy írják, hogy egyszercsak elkezdett kacsázni, aztán átt a másik sávban. Amikor meg én elmegyek csúszkálni a kihalt faluba, azt mondják hogy őröltösködök. Pedig csak felkészülök az éles helyzetekre. :D :lol: :) :D :D ..eldobom az agyam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem hinném, hogy kapnál érte akár egy pofont is, ilyen alapon engem is laposra verhettek volna már -meg Dinyt Albertet, Hening Karcsit is (már ha valaki nem ijed meg tőle :lol: ) és hadd ne soroljam. Amúgy az Astra is Kadett csak más a neve. Valszeg a Penny parkolóba fogunk begyűlni, utána meg irány kaja vagy a tavaly kiszemelt borospince. :D Óhogynyaldmegabalacskóm. :blush: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Katt ide! Érdemes megnézni a képgaléríát, mi maradt a kocsiból. :lol: Ilyen csinosak a hókotró munkások arrafelé? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ilyen csinosak a hókotró munkások arrafelé? :blush: Te is adnál neki napi 5000-et hogy kotorjon mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem is akartam leszólni! :blush: :D Nyilván nem egy "buta liba" :) , csak feltünt hogy igy még nem láttam sehol :lol: ...lehet svédül vagy holland nyelven van..vagy valami hasonló. :D nemtom, de írd be googléba ott is kidob majd párat, még üdvözlőlapot is Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 nemtom, de írd be googléba ott is kidob majd párat, még üdvözlőlapot is Mondom én hogy hollandul van! :lol: akkoj jó, ectet is mektuttam... :blush: Mint pl. ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Óhogynyaldmegabalacskóm. :blush: :D :D Szeretnéd, mi? :D Ki kell, hogy ábrándítsalak. A nőket szeretem... :P :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Szeretnéd, mi? :P Ki kell, hogy ábrándítsalak. A nőket szeretem... :D :blush: :lol: :) tényleg? :D :D :D :D am Sanyát kajak kb ugy képzeltem el mint heninget... közben meg fiatal sukár csákó, hening is, csak ő már nem ugy mint Sanya (rem nem sértődik meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 kinézek az ablakon, és rájöttem miért nem gyarapodika hó. há me vízszintesen esik, ergo sose esik le :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 tényleg? :blush: :lol: :) :D am Sanyát kajak kb ugy képzeltem el mint heninget... közben meg fiatal sukár csákó, hening is, csak ő már nem ugy mint Sanya (rem nem sértődik meg) Hát ja. :D Na ezért nehogy megharapjon Karcsi! :D :D Amúgy meg itt egy fotó mikor hackeltem a hűtőmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 kinézek az ablakon, és rájöttem miért nem gyarapodika hó. há me vízszintesen esik, ergo sose esik le :) Múltkor ezzel fárasztottam a munkatársaimat én is. :D "Ha vízszintesen esik, akkor nem esik le... :lol: " A másik az volt, hogy honnan tudják, hogy vízszintesen esik? Vízmértékkel nézték? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts