Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ez a nem gyenge mutatvány. :lol: Ezen most mit kell nézni? :blush: Én is 1,2MB-al szedek mindent. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Még jó, hogy a Suzuki alufólia tetejét nem vitte le az a lavinányi hó :blush: Khm Khm. Stefan, meddig szeretnéd még pörgetni a fehéret? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na aztán mégiscsak bementem kocsival, olyat láttam szétröhögtem az agyam. Suzukis nő jött jobbról, meglátta hogy jövök védett úton, lepadlózótt, aztán a 10 centi hó a kocsi tetejéről lecsúszott a szélvédőre. :blush: Erre elkezdte az ablaktölővel maszatolni, persze nem ment neki, a tükörből még láttam ahogy kiszáll, és kézzel kotorja le a havat. :lol: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 akkor azt jol megpiszkáltad, ha 2T volt... gyári 35höz lépest :blush: Melyik? A cseppwarnyú? Az enyémfajta elől-hűtős padlóváltós gyári 50 ló, erre jött rá egy sport főtengely plusz egy jól belőtt dupla torkú karbi is. Ment is mint a veszedelem, 1200-es jó motorú Ladákat simán vertem vele. :D :lol: :) És arányait tekintve nem evett sokat hosszú távon -legjobb eredményem (Pestre menet 2 személlyel, megrakva "könnyű" áruval) 5.44 jött ki. Persze ha sokat jártam helyben vagy városban (netán kis rally) akkor bekapta a 11-12 litert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mi a poén? Hogy másfél megával tölt le? :) az "ügyfél" címét. :blush: gyengébbek kedvéért: vectraclub.hu. Erősen torrenteznek róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Khm Khm. Stefan, meddig szeretnéd még pörgetni a fehéret? :) :blush: Hát igen, Losi is mindjárt megtalál... :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 akkor azt jol megpiszkáltad, ha 2T volt... gyári 35höz lépest :lol: Melyik? A cseppwarnyú? Az enyémfajta elől-hűtős padlóváltós gyári 50 ló, erre jött rá egy sport főtengely plusz egy jól belőtt dupla torkú karbi is. Ment is mint a veszedelem, 1200-es jó motorú Ladákat simán vertem vele. :D :) :D És arányait tekintve nem evett sokat hosszú távon -legjobb eredményem (Pestre menet 2 személlyel, megrakva "könnyű" áruval) 5.44 jött ki. Persze ha sokat jártam helyben vagy városban (netán kis rally) akkor bekapta a 11-12 litert. Én is 1,2MB-al szedek mindent. :D Mondjatok még ilyeneket, én sokszor majd megzavarodok ha komolyabb dolgokat szedek (vagy csak szednék) le. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mondjatok még ilyeneket, én sokszor majd megzavarodok ha komolyabb dolgokat szedek (vagy csak szednék) le. :blush: A sebesség az örvendetes, de az ára az már nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Melyik? A cseppwarnyú? Az enyémfajta elől-hűtős padlóváltós gyári 50 ló, erre jött rá egy sport főtengely plusz egy jól belőtt dupla torkú karbi is. Ment is mint a veszedelem, 1200-es jó motorú Ladákat simán vertem vele. :D :blush: :lol: És arányait tekintve nem evett sokat hosszú távon -legjobb eredményem (Pestre menet 2 személlyel, megrakva "könnyű" áruval) 5.44 jött ki. Persze ha sokat jártam helyben vagy városban (netán kis rally) akkor bekapta a 11-12 litert. uh ténylegnem jol emlékeztem egyébként gyárilag volt hozzá két főtengely egyikkel 50 másikkal 55 lovas volt sokan mondták, hogy a kéttorkú karbival jó fogyija volt, de nem tudtuk beállítani vele és nem birt menni, valahol vagy dugulása volt még vagy nemtom helybe nekünk úgy 10 literrel jött ki a 60as rendszerrel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A sebesség az örvendetes, de az ára az már nem. :lol: Hol és mennyi az annyi? Nekem havi 6 és max 230kb/s -edge, 3G-n vagy hsdpa-n már másabb lenne a helyzet de az a közelben sincs. :blush: egyébként gyárilag volt hozzá két főtengely egyikkel 50 másikkal 55 lovas volt sokan mondták, hogy a kéttorkú karbival jó fogyija volt, de nem tudtuk beállítani vele és nem birt menni, valahol vagy dugulása volt még vagy nemtom Amúgy nem egy ördöngős cucc az a karbi, én lőttem be, zöldkártyán lestek is, hogy hogy a csodába olyan kevés a Co2-ja is és mégis megy mint az állat. Lényeg volt, hogy falsot ne tudjon szívni, én 135ös főfúvókákat tettem benne (a gyári 140-145-ös helyett) és ahhoz állítottam a Co csavart. Nagyon jól eltaláltam, igaz vadiúj volt a karbi és a "gyári" utolsó dob helyett én szerkesztettem egy sportdobot -de annak csak addig volt hangja míg felpörgött utána tipikus waresz zörgés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Mondjatok még ilyeneket, én sokszor majd megzavarodok ha komolyabb dolgokat szedek (vagy csak szednék) le. :lol: Rendben. :) 20/10 megás digikábel + egy 10/1-es chello vésztartalékba, plusz ott vannak a 100 megás szerverek pesten... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Hol és mennyi az annyi? Nekem havi 6 és max 230kb/s -edge, 3G-n vagy hsdpa-n már másabb lenne a helyzet de az a közelben sincs. :blush: Nekem upc van és havi 7500 10/2-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nekem upc van és havi 7500 10/2-es. Debrecenben a digitv a nyerő, 4000ért 20/20? vagy 30/20? :lol: valami ilyesmi :blush: Lassan az aláírásba a motorszám mellett lassan a hálózatot is be lehetne írni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nekem upc van és havi 7500 10/2-es. Nekem a digi 3500Ft, upc 8911Ft (tv, net, teló) szervereket meg nem közlöm. :blush: Mondjuk a chello hűség októberben lejár, azt meg is szüntetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Debrecenben a digitv a nyerő, 4000ért 20/20? vagy 30/20? :) valami ilyesmi :blush: Az már 30/20 lett. Az olcsóbb volt 10/10 aztán emeltek 20/10-re. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Debrecenben a digitv a nyerő, 4000ért 20/20? vagy 30/20? :D valami ilyesmi :lol: Tudom! :) A havernak is diginet van és 20/15 havi 2500ft-ért! Én is beköttetném, de a kertvárosba nincs a diginek kábel. Így marad a upc, havi 250GB forgalmi korláttal együtt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tudom! :lol: A havernak is diginet van és 20/15 havi 2500ft-ért! Én is beköttetném, de a kertvárosba nincs a diginek kábel. Így marad a upc, havi 250GB forgalmi korláttal együtt! :blush: Az a korlát is úgy van, hogy ha egymás utáni 3 hónapban átléped a 250GB-ot, akkor bünti. 90%-os sebesség csökkentés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Az a korlát is úgy van, hogy ha egymás után 3 hónap után átléped a 250GB-ot, akkor bünti. 90%-os sebesség csökkentés. Tapasztaltam.... :blush: Szerencsére csak 1 hetet kellett kibírnom csiga tempóban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Az szép :lol: mondjuk nekem meg a mobilitáson is van hangsúly mert nem csak itthon használom hanem a cégnél meg éppen ahol sikerál, viszont ha kell a sztyeppe közepén is tudok vele mit kezdeni de csak ennyi az előnye. Na és a másik hátránya a havi 5GB korlát -kissé nehézkesen de be tudom osztani, hogy elég legyen. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Az szép :D mondjuk nekem meg a mobilitáson is van hangsúly mert nem csak itthon használom hanem a cégnél meg éppen ahol sikerál, viszont ha kell a sztyeppe közepén is tudok vele mit kezdeni de csak ennyi az előnye. Na és a másik hátránya a havi 5GB korlát -kissé nehézkesen de be tudom osztani, hogy elég legyen. :blush: Nekem volt olyan hónap, mikor 480GB volt az adatforgalmam. :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 mi van 20 megás net??? vagy ezt nem értem nekem most lett kétmegás... eddig egymegás volt előttem meg 256kb/s es most a kétmegásért fizetek 6ezret.. kb de errefelé meg nincs is más nagyon... bár a digitv az van, de az itt talán csak tvt üzemeltet, netet nem ad Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 480 giga? mi a túró volt az? nekem a 120as vinyó nem telt be még csak eccer, de akkor dvdfilmeket másoltam vissza a gépre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 mi van 20 megás net??? vagy ezt nem értem nekem most lett kétmegás... eddig egymegás volt előttem meg 256kb/s es most a kétmegásért fizetek 6ezret.. kb de errefelé meg nincs is más nagyon... bár a digitv az van, de az itt talán csak tvt üzemeltet, netet nem ad Van más netje is, amit HDSnet néven üzemeltet. Az egy talicska fos gyakorlatilag. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 480 giga? mi a túró volt az? nekem a 120as vinyó nem telt be még csak eccer, de akkor dvdfilmeket másoltam vissza a gépre... Nekem összesen 720GB-nyi tárhelyem van, amiből 30GB üres, a legtöbb hely a 20 gigás vinyón van... 15GB. :blush: Lassan rendelnem kell szlovák ismerősömtől dvd-ket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 480 giga? mi a túró volt az? nekem a 120as vinyó nem telt be még csak eccer, de akkor dvdfilmeket másoltam vissza a gépre... Torrent! Nekem van egy 250 és egy 500GB-os winyó, de küszködök a hellyel! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts