daykiller Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 szerintem meg lemenni is megérné csak úgy biztos jó buli lesz Azért meg lehet ám győzni. :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Azért meg lehet ám győzni. :lol: :blush: ha csak nézelődsz 2ezer ha nevezel és tag vagy 3 ha nem akkor 4 ha nem én vezetnék de mennék, tuti nem neveznék, mert rövid időn belül kakukk lenne már elég régen voltam ugy buliba hogy ne én vezessek szal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 ha csak nézelődsz 2ezer ha nevezel és tag vagy 3 ha nem akkor 4 ha nem én vezetnék de mennék, tuti nem neveznék, mert rövid időn belül kakukk lenne már elég régen voltam ugy buliba hogy ne én vezessek szal :blush: Igen, meggondolandó. Guminőzni meg nem szégyen ha autóval vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 Igen, meggondolandó. Guminőzni meg nem szégyen ha autóval vagy. :lol: buzisőr? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Úgy van, ősszel voltam. Bár nekem "NKH" vizsgám van.... :) (Nemzeti Közlekedési Hatóság) Azért tettem "közé", reméltem mindenki érti. :blush: Ebként tudom, hogy tudod, hogy tudom. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Igen, meggondolandó. Guminőzni meg nem szégyen ha autóval vagy. :D buzisőr? :P Szombat este nekem is az volt. Úúúúúúúúúúúrííííísten, akkor én most másként gondolkozó vagyok???? :) :blush: :D :D :D Jah, persze vezettem. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tegnap óta ennyi "haw" esett. Jah, mondtam már, mennyire utálom a havat? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tegnap óta ennyi "haw" esett. http://kepfeltoltes.hu/090217/DSC01356_www...ltoltes.hu_.jpg Jah, mondtam már, mennyire utálom a havat? :blush: Nálunk is vastag hóréteg került az autókra. Nemsoká indulok postára és suliba, de azért a max 2km-ért nem takarítom le. Mikor driftelni kell, akkor persze szereted, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nálunk is vastag hóréteg került az autókra. Nemsoká indulok postára és suliba, de azért a max 2km-ért nem takarítom le. Mikor driftelni kell, akkor persze szereted, nem? Nem szoktam. :blush: Nekem ez családi "ótó", nem "jácccccóóós". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem szoktam. :lol: Nekem ez családi "ótó", nem "jácccccóóós". :D Nekem vegyes. :blush: Mondjuk többet használom saját célra, mint családira. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nekem vegyes. :blush: Mondjuk többet használom saját célra, mint családira. :lol: Én meg azt hiszem busszal megyek be Győrbe. Reggel elnéztem a sok hülyét ahogy csúszkáltak, meg egymás nyakára mentek, és úgy döntöttem, 2 buszjegy ára megér nekem ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én meg azt hiszem busszal megyek be Győrbe. Reggel elnéztem a sok hülyét ahogy csúszkáltak, meg egymás nyakára mentek, és úgy döntöttem, 2 buszjegy ára megér nekem ennyit. Hja, ugyanezt láttam én is most. A másik kedvencem, mikor cseszik letakarítani az autóról a havat. Szélvédőket, lámpákat letakarítják oszt heló. Aztán a mögötte lévőre meg esik rá a hav a tetőről. Meg saját magát is megszivatja, mert nagy sebességnél a motorháztetőről is megy a saját szélvédőjére hav. Olyan igénytelenek az emberek... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Hja, ugyanezt láttam én is most. A másik kedvencem, mikor cseszik letakarítani az autóról a havat. Szélvédőket, lámpákat letakarítják oszt heló. Aztán a mögötte lévőre meg esik rá a hav a tetőről. Meg saját magát is megszivatja, mert nagy sebességnél a motorháztetőről is megy a saját szélvédőjére hav. Olyan igénytelenek az emberek... :blush: Az még a jobbik eset, ha csak a hó megy a szélvédőre! Láttam már, meg tapasztaltam is majdnem, hogy a kamion mögött ilyenkor életveszélyes menni! A ponyváról erőszeretettel szokott potyogni a több kilós jégtömb! Na az gáz! Nekem az volt a szerencsém, hogy nem mentem a kamion seggébe, így sikerült időben lassítanom. Az autót pedig nem sok idő letakarítani, csak lusták az emberek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 nálunk esik tegnap délutántól, de ha van 5cm akkor sokat mondtam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 nálunk esik tegnap délutántól, de ha van 5cm akkor sokat mondtam... Itt pár napja leesett 30cm, utána elolvadt kb. 15 és tegnap óta megint esik és most kb. 20-25cm-nél tart! Mehet a drift! :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ITT MEG BASZIK MEGMARADNI, úgyhogy mehetek melózni a tegnapi udvartakarítás maradványait :S na pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Tegnap este kimentem jáccani, ha már hátsókerék rulez... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Hja, ugyanezt láttam én is most. A másik kedvencem, mikor cseszik letakarítani az autóról a havat. Szélvédőket, lámpákat letakarítják oszt heló. Aztán a mögötte lévőre meg esik rá a hav a tetőről. Meg saját magát is megszivatja, mert nagy sebességnél a motorháztetőről is megy a saját szélvédőjére hav. Olyan igénytelenek az emberek... :blush: Na meg a plussz súly, és ráadásul felül megemelve ezzel a súlypontot, ami nem előnyös még sima közúti használatnál sem...főleg ilyen utakon! Pedig én nem is vagyok Tápi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ez a nem gyenge mutatvány. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ez a nem gyenge mutatvány. :D És ez mire jó? :lol: Nem sok mindent nézek ki belőle... :blush: Tegnap este kimentem jáccani, ha már hátsókerék rulez... :) Mentem wóna én is de se hátsó hajtás se üzemes kocsi, a macit meg délelőtt vixoltam le a pötyőtől úgyhogy nuku rally. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ez a nem gyenge mutatvány. :blush: Mi a poén? Hogy másfél megával tölt le? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Hja, ugyanezt láttam én is most. A másik kedvencem, mikor cseszik letakarítani az autóról a havat. Szélvédőket, lámpákat letakarítják oszt heló. Aztán a mögötte lévőre meg esik rá a hav a tetőről. Meg saját magát is megszivatja, mert nagy sebességnél a motorháztetőről is megy a saját szélvédőjére hav. Olyan igénytelenek az emberek... :blush: Na aztán mégiscsak bementem kocsival, olyat láttam szétröhögtem az agyam. Suzukis nő jött jobbról, meglátta hogy jövök védett úton, lepadlózótt, aztán a 10 centi hó a kocsi tetejéről lecsúszott a szélvédőre. :lol: Erre elkezdte az ablaktölővel maszatolni, persze nem ment neki, a tükörből még láttam ahogy kiszáll, és kézzel kotorja le a havat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 itt szakad a hó de továbbra se látom, hogy maradna belőle vmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 itt szakad a hó de továbbra se látom, hogy maradna belőle vmi Ma már 70 percig lapátoltam a havat, de semmi értelme. Mintha nem is jártam volna arrafelé.... Pedig már kétszer is zuhanyoztam, annyira leizzadtam. Mindegy, ma már sehova sem megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na aztán mégiscsak bementem kocsival, olyat láttam szétröhögtem az agyam. Suzukis nő jött jobbról, meglátta hogy jövök védett úton, lepadlózótt, aztán a 10 centi hó a kocsi tetejéről lecsúszott a szélvédőre. :blush: Erre elkezdte az ablaktölővel maszatolni, persze nem ment neki, a tükörből még láttam ahogy kiszáll, és kézzel kotorja le a havat. :lol: Még jó, hogy a Suzuki alufólia tetejét nem vitte le az a lavinányi hó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts