Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Májusban feldísziti! :lol:

Ne izgasd már fel nagyon szegényt, a végén ketrecbe zárja szegény lányát :D

Nos akkor mondjatok már hozzávetőleges árakat mibe fáj egy hengerfej felújítás -1 szelepet tuti cserélni kell plusz ott van az olajszivattyú.

Mibe fáj mindez? Attól tartok, hogy túl sokba ami megérné nekem.

25 +-5 :lol:

Megosztás:

Tegnap 80-at mondott nekem egy f@szi. Nem akartam neki mondani, hogy annyiért dugja oda ahova gondolom. :D

:lol: csúnyán a fejébe nevettem volna :lol: de úgy hogy elzavart volna :lol:

erről nekem az jut eszembe,mikor egy kiberhelt, de úgy értsd, hogy se egy bizti, de se egy 5cmnél hoszabb vezeték nem volt a biztitáblán, ráadásul egy hót eccerű a corsa biztitábla volt, és mikor megkérdeztem, akkor azt mondta, hogy 3 ezer.

ránéztem, nevetteme gyet hangosan, megkérdeztem mennyi 3 ezer? kezébe adtam, és elköszöntem :D

érdekes módon ugyan ott a mennyezet vill 500 volt

Megosztás:

:D

erről nekem az jut eszembe,mikor egy kiberhelt, de úgy értsd, hogy se egy bizti, de se egy 5cmnél hoszabb vezeték nem volt a biztitáblán, ráadásul egy hót eccerű a corsa biztitábla volt, és mikor megkérdeztem, akkor azt mondta, hogy 3 ezer.

ránéztem, nevetteme gyet hangosan, megkérdeztem mennyi 3 ezer? kezébe adtam, és elköszöntem :lol:

érdekes módon ugyan ott a mennyezet vill 500 volt

Mondtam neki én is, hogy így nem kötünk üzletet. 40-45-öt még hajlandó lettem volna fizetni az egész cuccért. Mert még utána fel kell újítani a hf-t is, meg töm-ket, szíjakat stb. kell venni.

Megosztás:

Mondtam neki én is, hogy így nem kötünk üzletet. 40-45-öt még hajlandó lettem volna fizetni az egész cuccért. Mert még utána fel kell újítani a hf-t is, meg töm-ket, szíjakat stb. kell venni.

ferkót nem kerested ebben az ügyben? lehet rosszul emlékszem, de én komplett mocira emlékszem 40 körüli összegre nála.

igaz ő nem ia akarta külön adni a HF et...

Megosztás:

Mondom hengerfej és olajszivattyú.

25 +-5 és ?

Az első a kissebbik gond lenne, az utóbbi a nagyon kérdéses. Na mindegy, csütörtökön úgyis megyünk az asszonnyal a bankba és ellépünk a szerelő cimbihez, majd mond egy árajánlatot.

Megosztás:

de most őszintén ennyi pénzért... nálunk egy ilyen ha még látszana is a törés 500 lenne legalább...

de gyanítom, hogy nemsokára ezeknek is emelkedni fog az áruk a válság miatt, mert kapósabbak lesznek ezek a régi olcsó kocsik, és ha nő a kereslet rájuk, mert ugye nőni fog, mert az uj autók nem fognak fogyni már annyira, akkor meg az áruk is emelkedni fog.

Nyissunk kereskedést, astrabót :D Most veszünk egy párat, abból meg lehet csinálni a sajátokat aztán ha a népek rákattantak az olcsóautóra akkor a maradékot el lehet adni.

Megosztás:

Honnan tudod , hogy 2009-ben élsz?

01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.

02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával.

03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz

04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.

05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősőkkel, mert nincs meg az e-mail címük.

05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.

07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.

08. Felhívod a családot, hogy megtudd, otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.

10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím.

11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte..

12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.

13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod.

14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni.

15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.

16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.

17. Gondolom az sem tünt fel hogy két 5-ös van a listán.

18. Ezt is megnézted, újra……

19. ….és most röhögsz magadon

20. Gondold végig, hogy miért!

Megosztás:

ez jó

kiegészíteém, hogy a családoddal msnen beszélgetsz a szomszéd szobából

telefonon felhívod a szomszéd szobából

két billentyű van vész esetére

:D

Öcsémet télleg egyszerűbb msn-en elérni mert azt észreveszi. H "csak" a szobája ajtaját ütöm és kiabálok neki azzal úgyse törődik :lol:

(most hogy szólsz a laptopomhoz nincs pótbillentyűzet... már be is paráztam :lol: :lol: )

Megosztás:

Öcsémet télleg egyszerűbb msn-en elérni mert azt észreveszi. H "csak" a szobája ajtaját ütöm és kiabálok neki azzal úgyse törődik :D

(most hogy szólsz a laptopomhoz nincs pótbillentyűzet... már be is paráztam :lol: :lol: )

nekem legutóbb kiszakadt az összes vezeték abbol amit használok

na addig amig javítottam elővettem a régit

az elsőt..8 éves!!

na most márannyira retkesvolt hogy meg kellettmosni, igy megintcsak a régiről írok

Megosztás:

nekem legutóbb kiszakadt az összes vezeték abbol amit használok

na addig amig javítottam elővettem a régit

az elsőt..8 éves!!

na most márannyira retkesvolt hogy meg kellettmosni, igy megintcsak a régiről írok

Kiszakadt... Mi a retket csinálsz te a billentyűzettel? :D Kapargatod mint a hangszórórácsot? ;) :lol:

Úgy ráálltam az astrakeresésre hogy nem tudok leállni. Már scrollozni kell a könyvjelzők között mert nem férnek ki egy oldalra :lol: :D :lol:

Megosztás:

Kiszakadt... Mi a retket csinálsz te a billentyűzettel? :D Kapargatod mint a hangszórórácsot? ;) :lol:

Úgy ráálltam az astrakeresésre hogy nem tudok leállni. Már scrollozni kell a könyvjelzők között mert nem férnek ki egy oldalra :lol: :D :lol:

elkezdett nem írni, aztán megmozgattam és kijött avezeték...

nah volt egy régi aminek már csak a kis panlejavolt meg meg a vezetéke

kimérgettemmeik láb micsoda és összeraktam

most meg alig birtam összrakni abilt, mert némeiknek már le van kopva a betűje ;)

meg kettőt keresni kellett, mert benemarad a törcsibe amin szárítottam őket :lol:

demánjóóó

0123456789öüóűqwertzuiopőúasdfghjkléáíyxcvbnm,.-

:P

Megosztás:

:lol: :D Ecsém te is beteg vagy:D :lol: Igen, télleg akár 2000 pénz is lehet egy új, viszont ebből elmondhatja hogy dolgozott vele :D Amúgy miért nehezíti az összerakást ha le van kopva a betű? akkor nem mindegy hogy hova teszed ? ;)

nincs lekopva mind aztán a "b" helyére berakom az "entert"

;) :lol:

Megosztás:

nincs lekopva mind aztán a "b" helyére berakom az "entert"

:lol: :D

Ha sikerül fényképezd le :lol: Anno a suliba szivattuk a népet hogy azoknak akik túl mélyen nem voltak informatika oldaliak, kicseréltük a ctrl-t meg a "windóz" gombot, aztán tanárnőbá asszonnya "kontrolcé" gyerek monnya "nem múúkodik!!" "de működik" "De neeeem" :lol: :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.