opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Májusban feldísziti! :lol: Ne izgasd már fel nagyon szegényt, a végén ketrecbe zárja szegény lányát :D Nos akkor mondjatok már hozzávetőleges árakat mibe fáj egy hengerfej felújítás -1 szelepet tuti cserélni kell plusz ott van az olajszivattyú. Mibe fáj mindez? Attól tartok, hogy túl sokba ami megérné nekem. 25 +-5 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Tegnap 80-at mondott nekem egy f@szi. Nem akartam neki mondani, hogy annyiért dugja oda ahova gondolom. :D :lol: csúnyán a fejébe nevettem volna :lol: de úgy hogy elzavart volna :lol: erről nekem az jut eszembe,mikor egy kiberhelt, de úgy értsd, hogy se egy bizti, de se egy 5cmnél hoszabb vezeték nem volt a biztitáblán, ráadásul egy hót eccerű a corsa biztitábla volt, és mikor megkérdeztem, akkor azt mondta, hogy 3 ezer. ránéztem, nevetteme gyet hangosan, megkérdeztem mennyi 3 ezer? kezébe adtam, és elköszöntem :D érdekes módon ugyan ott a mennyezet vill 500 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Ne izgasd már fel nagyon szegényt, a végén ketrecbe zárja szegény lányát :D hmm ketrecbe ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 hmm ketrecbe ? :lol: :D Csak semmi fantázia, a megóvása érdekében :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 :D erről nekem az jut eszembe,mikor egy kiberhelt, de úgy értsd, hogy se egy bizti, de se egy 5cmnél hoszabb vezeték nem volt a biztitáblán, ráadásul egy hót eccerű a corsa biztitábla volt, és mikor megkérdeztem, akkor azt mondta, hogy 3 ezer. ránéztem, nevetteme gyet hangosan, megkérdeztem mennyi 3 ezer? kezébe adtam, és elköszöntem :lol: érdekes módon ugyan ott a mennyezet vill 500 volt Mondtam neki én is, hogy így nem kötünk üzletet. 40-45-öt még hajlandó lettem volna fizetni az egész cuccért. Mert még utána fel kell újítani a hf-t is, meg töm-ket, szíjakat stb. kell venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondtam neki én is, hogy így nem kötünk üzletet. 40-45-öt még hajlandó lettem volna fizetni az egész cuccért. Mert még utána fel kell újítani a hf-t is, meg töm-ket, szíjakat stb. kell venni. ferkót nem kerested ebben az ügyben? lehet rosszul emlékszem, de én komplett mocira emlékszem 40 körüli összegre nála. igaz ő nem ia akarta külön adni a HF et... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 hmm, 349-ért már kapni dizilt is. Mondjuk kérdéses hogy egy optikai tuningos strítrécing matricás 15 éves dízel mennyire lehet egybe :D De legalább szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondom hengerfej és olajszivattyú. 25 +-5 és ? Az első a kissebbik gond lenne, az utóbbi a nagyon kérdéses. Na mindegy, csütörtökön úgyis megyünk az asszonnyal a bankba és ellépünk a szerelő cimbihez, majd mond egy árajánlatot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Mondom hengerfej és olajszivattyú. 25 +-5 és ? a HF felujítás 25+-5 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 kimostan a billemet, azt még most se száradtak meg a gombok, mert kiszedtem már belőle, mert a a gombok alatt csupa por kosz volt, meg a gombok oldala is, hiába mostam ki tusolóval nemrég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 de most őszintén ennyi pénzért... nálunk egy ilyen ha még látszana is a törés 500 lenne legalább... de gyanítom, hogy nemsokára ezeknek is emelkedni fog az áruk a válság miatt, mert kapósabbak lesznek ezek a régi olcsó kocsik, és ha nő a kereslet rájuk, mert ugye nőni fog, mert az uj autók nem fognak fogyni már annyira, akkor meg az áruk is emelkedni fog. Nyissunk kereskedést, astrabót :D Most veszünk egy párat, abból meg lehet csinálni a sajátokat aztán ha a népek rákattantak az olcsóautóra akkor a maradékot el lehet adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Érdektelen téma de a kommentek annál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Honnan tudod , hogy 2009-ben élsz? 01. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat. 02. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyával. 03. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz 04. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek. 05. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősőkkel, mert nincs meg az e-mail címük. 05. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál. 07. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat. 08. Felhívod a családot, hogy megtudd, otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba. 10. Minden tévéreklám végén szerepel egy internetcím. 11. Ha elmész otthonról a mobiltelefonod nélkül (amit életed első 10, 20 ,30 ,40 évében nem is ismertél), pánikba esel és máris visszamész érte.. 12. Reggel az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába. 13. Mosolyogsz és bólogatsz miközben ezt olvasod. 14. Még rosszabb: pontosan tudod kinek fogod ezt továbbküldeni. 15. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán. 16. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán. 17. Gondolom az sem tünt fel hogy két 5-ös van a listán. 18. Ezt is megnézted, újra…… 19. ….és most röhögsz magadon 20. Gondold végig, hogy miért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Honnan tudod , hogy 2009-ben élsz? Update-elve :lol: amikor 2008-ban megkaptam ezt mailben, akkor a 8-as hiányzott :lol: De jó, kár hogy leronototta az élményt az előismeret :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ez jó kiegészíteém, hogy a családoddal msnen beszélgetsz a szomszéd szobából telefonon felhívod a szomszéd szobából két billentyű van vész esetére :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 ez jó kiegészíteém, hogy a családoddal msnen beszélgetsz a szomszéd szobából telefonon felhívod a szomszéd szobából két billentyű van vész esetére :D Öcsémet télleg egyszerűbb msn-en elérni mert azt észreveszi. H "csak" a szobája ajtaját ütöm és kiabálok neki azzal úgyse törődik :lol: (most hogy szólsz a laptopomhoz nincs pótbillentyűzet... már be is paráztam :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Öcsémet télleg egyszerűbb msn-en elérni mert azt észreveszi. H "csak" a szobája ajtaját ütöm és kiabálok neki azzal úgyse törődik :D (most hogy szólsz a laptopomhoz nincs pótbillentyűzet... már be is paráztam :lol: :lol: ) nekem legutóbb kiszakadt az összes vezeték abbol amit használok na addig amig javítottam elővettem a régit az elsőt..8 éves!! na most márannyira retkesvolt hogy meg kellettmosni, igy megintcsak a régiről írok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 nekem legutóbb kiszakadt az összes vezeték abbol amit használok na addig amig javítottam elővettem a régit az elsőt..8 éves!! na most márannyira retkesvolt hogy meg kellettmosni, igy megintcsak a régiről írok Kiszakadt... Mi a retket csinálsz te a billentyűzettel? :D Kapargatod mint a hangszórórácsot? ;) :lol: Úgy ráálltam az astrakeresésre hogy nem tudok leállni. Már scrollozni kell a könyvjelzők között mert nem férnek ki egy oldalra :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kiszakadt... Mi a retket csinálsz te a billentyűzettel? :D Kapargatod mint a hangszórórácsot? ;) :lol: Úgy ráálltam az astrakeresésre hogy nem tudok leállni. Már scrollozni kell a könyvjelzők között mert nem férnek ki egy oldalra :lol: :D :lol: elkezdett nem írni, aztán megmozgattam és kijött avezeték... nah volt egy régi aminek már csak a kis panlejavolt meg meg a vezetéke kimérgettemmeik láb micsoda és összeraktam most meg alig birtam összrakni abilt, mert némeiknek már le van kopva a betűje ;) meg kettőt keresni kellett, mert benemarad a törcsibe amin szárítottam őket :lol: demánjóóó 0123456789öüóűqwertzuiopőúasdfghjkléáíyxcvbnm,.- :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Van vagy 2000Ft egy új! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Van vagy 2000Ft egy új! :D válság van meg kinek van kedve este 11kor tescoba menni billért na meg 5perces melo volt na jo 13 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 :lol: :D Ecsém te is beteg vagy:D :lol: Igen, télleg akár 2000 pénz is lehet egy új, viszont ebből elmondhatja hogy dolgozott vele :lol: Amúgy miért nehezíti az összerakást ha le van kopva a betű? akkor nem mindegy hogy hova teszed ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 :lol: :D Ecsém te is beteg vagy:D :lol: Igen, télleg akár 2000 pénz is lehet egy új, viszont ebből elmondhatja hogy dolgozott vele :D Amúgy miért nehezíti az összerakást ha le van kopva a betű? akkor nem mindegy hogy hova teszed ? ;) nincs lekopva mind aztán a "b" helyére berakom az "entert" ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Érdektelen téma de a kommentek annál... Főleg ez.:"Dobd ki a 11 éves fospelodat! Azt vegyél AUTÓT!!! " Biztos zsir új szutyukija van. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 nincs lekopva mind aztán a "b" helyére berakom az "entert" :lol: :D Ha sikerül fényképezd le :lol: Anno a suliba szivattuk a népet hogy azoknak akik túl mélyen nem voltak informatika oldaliak, kicseréltük a ctrl-t meg a "windóz" gombot, aztán tanárnőbá asszonnya "kontrolcé" gyerek monnya "nem múúkodik!!" "de működik" "De neeeem" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts