Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha a többi bringával van akkor 60 ló vs egy ökör. Persze hogy lemaradnak :lol:

Átmenni, jah, át kellett volna, csak 15 évesen nem mertünk becsöngetni hogy csókolom a lányok bulijába jöttünk :lol: :D

ezen vagyok meglepődve, hogy 60 lovas gépeknél erősebbekkel se jöttek velem végig...

volt egy kemény mondjuk rámelőzött 80nal kb... mikor utolértem 130al biztos csaptam neki egy kis vizet, de semmi reagíren

pedig astrás volt :lol:

most meg youtubon rámír egy Lacek nevű, és megkérdezi, hogy 8 szelepes a gép? mert van egy vidi fent...

mondtam, hogy az biza de legalább a 60 lovas :D

Megosztás:

régen de sokat biringáztam hujuj

akkor se sokan követtek ::D

most meg kitekertünk(mult nyáron) azt cak lestünk haverral mit tudnak a kölkök... összevissza szégyeltük magunkat, és egy kóla társaságban hazatekeregtünk.

másnap kocsival mentem inkább :lol:

Megosztás:

régen de sokat biringáztam hujuj

akkor se sokan követtek ::lol:

most meg kitekertünk(mult nyáron) azt cak lestünk haverral mit tudnak a kölkök... összevissza szégyeltük magunkat, és egy kóla társaságban hazatekeregtünk.

másnap kocsival mentem inkább :lol:

Eltunyultok az ótóban :lol: Tavaly előtt mi is eltekertünk Verőcére kesziről. Kiskoromban egy ez jó kis tekerés volt. Legutóbb meg már szinte lélegeztetőgép kellett, és csak azért mentünk végig mert ha 10-15 évesen meg tudtuk csinálni akkor nehogymá most ne :D Pedig akkor még a bringaút se volt meg ami most igen ;) Nah mindegy, azért tartjuk az autót :D

Megosztás:

Eltunyultok az ótóban :lol: Tavaly előtt mi is eltekertünk Verőcére kesziről. Kiskoromban egy ez jó kis tekerés volt. Legutóbb meg már szinte lélegeztetőgép kellett, és csak azért mentünk végig mert ha 10-15 évesen meg tudtuk csinálni akkor nehogymá most ne :lol: Pedig akkor még a bringaút se volt meg ami most igen :lol: Nah mindegy, azért tartjuk az autót :D

na egy ilyenenm nekem is volt

anno napi szinten eccer de volt hogy 3x is kitekertünk a monokitóra

most ősszel ki kellett menni, mert ott volt a kocsi

hát ne tuddmeg :D

azthittem félúton visszafordulok ;)

Megosztás:

na egy ilyenenm nekem is volt

anno napi szinten eccer de volt hogy 3x is kitekertünk a monokitóra

most ősszel ki kellett menni, mert ott volt a kocsi

hát ne tuddmeg :D

azthittem félúton visszafordulok :lol:

Félúton visszafordulni már kár :lol: azt hamarabb kellene hogy értelme legyen :lol:

Megosztás:

Egyszerűen! Úgy állítsd a kart, hogy a rázkódástól is csak lefele tudjon "tekeredni" és akkor az ablakot felfele húzza -persze itt most nem kézi erejű fordításra kell gondolni, nekem így megszűnt az automata ablaknyílás. :lol:

Na igen, mikor én is aktívan sportoltam fiatalon napi átlag 150-200 km tekerés volt, ha nem mentem legalább 70-80-at minden bajom volt. Na most ha ki kéne tekerni a melóhelyre azt a 2 km-et igencsak mögöttem lenne a nyelvem pár méterre. :D Szégyen vagy sem volt is rá példa mikor a moci karbija befagyott az éjjeli hidegben és lusta voltam a kocsit bepöccinteni ennyi távra.

Megosztás:

Ez a takony hátsó ablak még mindig idegesít. Hogy a rákba mászik le magától?? Illetve az nem is érdekel annyira, csak az hogy hogy szoktatom le róla:D

félúttól visszafelé végig gurultam vona :D

hát vmi szét van kopva.. de ponta hátsóba?

szétesve valami?

Megosztás:

félúttól visszafelé végig gurultam vona :D

hát vmi szét van kopva.. de ponta hátsóba?

szétesve valami?

Nem csak nagyon szép könnyedén tekeredik :lol: túlságosan is. :lol: Az a bibi hogy a lefelé állítom a kart akkor még mindig lejön. Ha átcsapom arra az oldalra ahonnan a rázkódástól felfelé tolná az ablakot akkor olyan b.zin áll hogy aki hátul ül ember méretű ember az a harmadik perc után már sír hogy cseszi a lábát az a szar :lol:

Fogom azt a vackot és beragasztom a rákba :D Aztán levehetem a tekerőt, és kész. ;)

Megosztás:

Megölök valakit. :D Simán beállt a hátsó ablaktörlő ismét. Szerencsére biztit nem vágott ki, legalább is az elsők üzemelnek.

Amúgy igen, jelenleg már üzemképes úgyahogy a kocsi. Viszont jöttem ki tuskó kútról, aztán visszakettő erős gáz, mert még kifértem. Aztán rántott kettő akkorát a motor... :lol: Harmadik eset meg, jövök fel a házhoz, aztán kicsit csúszott a talaj. Értsd: kettesben elkapart. Na egy ilyen manőver után elengedtem a gázpedált és valami iszonyat erős koppanást hallottam a bal első keréktől. Először úgy tűnt, mintha a bal eleje lejjebb is lenne, de inkább csak úthiba, mert mentem egy másik úton, ott már pönge volt és szemrevételezéssel is mindent rendben találtam.

Amúgy a két hátsó kapaszkodólámpának iszonyat ereje van. Most már tökéletesen bevilágítják a lámpák az utasteret.

Még annyi, hogy valamelyik topikban olvastam, hogy valakinek lóg a lámpája a tetőkárpitból. Na nekem a csomitér világítása lóg félig lefele... :lol:

Megosztás:

Megölök valakit. :D Simán beállt a hátsó ablaktörlő ismét. Szerencsére biztit nem vágott ki, legalább is az elsők üzemelnek.

Amúgy igen, jelenleg már üzemképes úgyahogy a kocsi. Viszont jöttem ki tuskó kútról, aztán visszakettő erős gáz, mert még kifértem. Aztán rántott kettő akkorát a motor... :lol: Harmadik eset meg, jövök fel a házhoz, aztán kicsit csúszott a talaj. Értsd: kettesben elkapart. Na egy ilyen manőver után elengedtem a gázpedált és valami iszonyat erős koppanást hallottam a bal első keréktől. Először úgy tűnt, mintha a bal eleje lejjebb is lenne, de inkább csak úthiba, mert mentem egy másik úton, ott már pönge volt és szemrevételezéssel is mindent rendben találtam.

Amúgy a két hátsó kapaszkodólámpának iszonyat ereje van. Most már tökéletesen bevilágítják a lámpák az utasteret.

Még annyi, hogy valamelyik topikban olvastam, hogy valakinek lóg a lámpája a tetőkárpitból. Na nekem a csomitér világítása lóg félig lefele... :lol:

Nekem is lóg mind a kettő. Ki van készülve a kárpit kemény része... Nézd meg a motortartó bakokat. Nekem is volt olyan hogy kopogott mintha szét akarna esni. Ha gázt kapott jó volt, ha nem volt KOPP. Mint utólag kiderült elfogytak a bakok, és felült a futóműre a motor :lol:

Megosztás:

Nekem anno 160 Km -volt a rekordom bicajjal 10 óra alatt. Tudom nem nagy szám, de nem láttam hátra akkora pakkom volt. Most meg úgy néz ki bonthatom ki a kerítést, met a sógorék eladják a szomszéd házat, ahol az anyósék laktak, és én edig oda jártam be kocsival, meg ott is jártunk be a házhoz. Előttünk meg se kapu, se kisajtó, meg árok. :D Eddig itt jártam be. Ezután meg itt kéne. De még az árkot is be kéne temetni, vagy vmi féle hidat eszkábálni rajta. Remélem mostanában nem tudják eladni, jó lepusztult.

Megosztás:

Nekem is lóg mind a kettő. Ki van készülve a kárpit kemény része... Nézd meg a motortartó bakokat. Nekem is volt olyan hogy kopogott mintha szét akarna esni. Ha gázt kapott jó volt, ha nem volt KOPP. Mint utólag kiderült elfogytak a bakok, és felült a futóműre a motor :lol:

A bakok másfél éve voltak cserélve. :D Attól még mondjuk kikophatott az egyik.

Megosztás:

Nekem anno 160 Km -volt a rekordom bicajjal 10 óra alatt. Tudom nem nagy szám, de nem láttam hátra akkora pakkom volt. Most meg úgy néz ki bonthatom ki a kerítést, met a sógorék eladják a szomszéd házat, ahol az anyósék laktak, és én edig oda jártam be kocsival, meg ott is jártunk be a házhoz. Előttünk meg se kapu, se kisajtó, meg árok. :D Eddig itt jártam be. Ezután meg itt kéne. De még az árkot is be kéne temetni, vagy vmi féle hidat eszkábálni rajta. Remélem mostanában nem tudják eladni, jó lepusztult.

Már úgyis sérült a hátulja, az a kerítés ezután nem probléma. :lol:

Megosztás:

Nem kell híd, meg ároktemetés, elég ha az astrát felterjeszted frontera-ra. Az astra meg mehet bontani: stipi stopi enyém a belsőtér :lol:

Megosztás:

Már úgyis sérült a hátulja, az a kerítés ezután nem probléma. :lol:

Nem kell híd, meg ároktemetés, elég ha az astrát felterjeszted frontera-ra. Az astra meg mehet bontani: stipi stopi enyém a belsőtér ;)

Közös ló - túrós hát... :D Ez ilyen. :D

Vagy esetleg Karcsival intéztetsz egy harckocsit... ;)

Köszönöm mindenkinek, azért jó tudni hogy rátok számíthatok. :lol: :lol:

Megosztás:

Jólvan csak gyors ötletek voltak :lol: Nyáron az egész fórum leruccan hozzád és közös hídépít :lol: Viszont rossz hír is van, a sört meg a kaját a házigazdi állja :lol: :lol:

és a benzint :D

ha kifizeted én lemek ;)

mire odaérnék mindneki részeg lenne a sörtől, egyedül meg senki se melózik, és korán is kéne indulnom hogy hazaérjek még sötétedés előtt ;) :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.