Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

mecsáról jut eszembe: az utókornak

Én 15 éves koromig über-gyűjtő voltam :lol: amíg apám is foglalkozott vele 610 darabig jutottunk el. Aztán öcsém felnőtt annyira hogy elérte azt a polcot.... :D Nah mindegy. 5-6 darab a fiókomban van egy dobozba téve. Azok öregebbek mint én :lol: Még fater kapta őket kiskorában :lol:

Megosztás:

Én 15 éves koromig über-gyűjtő voltam :lol: amíg apám is foglalkozott vele 610 darabig jutottunk el. Aztán öcsém felnőtt annyira hogy elérte azt a polcot.... :D Nah mindegy. 5-6 darab a fiókomban van egy dobozba téve. Azok öregebbek mint én :lol: Még fater kapta őket kiskorában :D

ezek közzül nem régi vas egyik se annyira

10-15 éves lehet a legrégebbi

olyan régi kisautokat érdemes lenne vitrinezni :lol:

Megosztás:

Délután oda voltam egy munkatársamnál -pontosabban a telepvezetőmnél, kicsit hadilábon áll a számítástechnikával hát segítettem neki dolgokban. Szóval neki 2 megás adsl-je van, huuuazannyadepörööööööööööööög... :lol: hát nem pannonkócmóc az biztos... :D

Megosztás:

Délután oda voltam egy munkatársamnál -pontosabban a telepvezetőmnél, kicsit hadilábon áll a számítástechnikával hát segítettem neki dolgokban. Szóval neki 2 megás adsl-je van, huuuazannyadepörög... :D

Mostanra öcsikém felnőtt annyira hogy nem csak a mecsós polcot éri fel hanem azt is hogy 8 megás netet hozasson össze. Rendszergarázdának tanul.... Kell ám hozzá :lol: Különben laggol a játéka...

Nők... nah jah. Én zománcpattogás előttig se adom gyereknek :lol: :lol: ;) Egyszer mentünk a közlekedési mjúzeumba, és a shop-ba voltak régi mecsók kitéve. Volt közülük amik nekem is vannak itthon, és ott 5-6 ropiért tették ki az ablakba. :D jó helyen vannak azok abban a bélelt dobozban ;)

Megosztás:

Jaa, Digiéknél is van 20 megás de azzal nem fogok a sztyeppe sarkában a neten lófrálni. Nem panelban lakok meg nincs wifi a környéken sem. Illetve 1 helyt van de az meg jelszóval zárolva... :lol: máskülönben cafcara... :D :lol:

Megosztás:

Nah... anyám bejött a szobába és felkapcsolta a lámpát. Sikerült elolvasnom hogy annak a gyógyszeres lötyinek amit itt iszogatok 4 órája, és a fele már elfogyott fel is kell rázni. :lol: Megnéztem mennyit küldjek belőle. Címke szerint 5 ml-t. Havert megkérdeztem kortyba átszámolva mennyi. Asszonnya te hülye az egy feles... Én hülye besaccoltam a felest. Csak a feles az centibe öt nem milibe. Legjobb spanom túladagolt :lol: Nem egy feles után kellett volna mértékegység átváltást kérdezni tőle :D ezek után tuti kinyír ez a lötty :D

Rátok hagyom az opelt. Osszátok el ;) :lol:

Megosztás:

nekem 2 megás van...

anyira nem pörög...

na jo azé élvezhető a film is netről :lol:

Nekem 5 megás, elméletileg. Gyakorlatilag ritka az a pillanat, amikor tényleg ennyit mérek. :D A szél miatt meg 11-kor lett net. Se tévé, már nem tudtam mit csinálni unalmamban. Nekiáltam rendszerezni az Opel szerelős képeimet.

Megosztás:

Na de itt kötsögfalván nincsenek komoly extrák csak ezek az ilyenek. Ezt kell beosztani. Vagy ez vagy meg van kötve a kezem és csak itthon tudom nyomni vagy mindkettő de akkor havi 10 csak netre. Sok... :D

Megosztás:

Nekem 5 megás, elméletileg. Gyakorlatilag ritka az a pillanat, amikor tényleg ennyit mérek. :D A szél miatt meg 11-kor lett net. Se tévé, már nem tudtam mit csinálni unalmamban. Nekiáltam rendszerezni az Opel szerelős képeimet.

Örülj hogy áram volt :lol:

Megosztás:

Örülj hogy áram volt :lol:

Mennyit változott a világ, gyerekkoromban hétfőn még adás se volt, most meg kétségbeesek, ha nem tudok netezni 2 órát. :D Aztán amikor a gyerekek nyekeregnek, hogy miért nincs mindenkinek külön mobilja, aztán elkezdek mesélni, hogy nekem mim volt ennyi idősen, kb így néznek rám.: :D :lol: :lol:

Megosztás:

Na igen, a legelső telómat 10 éve vettem a kis megspórolt pénzemből. Azt is csak azért nehogy má' én fizessem annak a retek drótos vacaknak a havidíját.

Megosztás:

hát jah elég sokat változott a világ... mikor 8éve megvettük az első gépet( azóta ez a 2. ) akkor egy hétig eléggé hihetetlennek tünt, pedig napi szinten játszodtam rajta :D

aztán ilyen hogy net? csak a filmekben, mostmeg ha megvan lőve a hálózat, megyek aludni :lol:

am hol ez a kocsogfalva Sanya?

Megosztás:

És ha a gyereknek elmodod hogy voltak idők amikor a telefon telefon volt és se mp3-at nem játszott, se fényképezni nem tudott, lehet hogy kiröhögnek :lol: Tök ciki hogy mikkel tudtunk játszani akkor, amikor még nem kellett a szórakozáshoz minimum két giga ram, meg lézer-egér. Biztos én vagyok elavult már 20 évesen, de nekem még bejött az is hogy jégcsapokat gyűjtöttem az autók lökhárítójáról télen mert csak addig értem el :lol: Jah jut eszembe, már nincsenek jégcsapok az autók lökhárítóján. :lol: Télleg elavultam :D

Megosztás:

hát jah elég sokat változott a világ... mikor 8éve megvettük az első gépet( azóta ez a 2. ) akkor egy hétig eléggé hihetetlennek tünt, pedig napi szinten játszodtam rajta :D

aztán ilyen hogy net? csak a filmekben, mostmeg ha megvan lőve a hálózat, megyek aludni :lol:

am hol ez a kocsogfalva Sanya?

Kitalálom, Földes. Nah? :lol:

Megosztás:

én ebbe csak azt utálom, ha kocsival akarok menni vhova, azt faterom genyázik, miszerint ő anno a biciklijével ment...

vagy gyalog...

erre csak ennyit szoktam mondani: akkor nem volt se neked se apádnak kocsija, de a biciklid annyit ért mint ma egy jobb motor, meg neked volt motorod is .. nekem meg még az se.

azt már indulok is :D

Megosztás:

:D ez eddig is ki volt irva?

na de az a földes hol van? mi mellett?

debrecen?

na arra elég nagy kocsogfalvák vannak... nyáron eltévedtem arra... elég is volt.

Jó lehet az, sehol egy pösti paraszt rajtam kívül :lol: dugó off. Én nyáron menekülök az olyan helyekre :lol:

Megosztás:

Kitalálom, Földes. Nah? :lol:

Gondolom nem volt nehéz kitalálni.

Novyy, ez a hortobágy szélén a kis sztyeppe avagy a hamvas-sárréti terület. Rühellek itt lakni de ezt dobta a gép... :D

Megosztás:

Jó lehet az, sehol a pösti paraszt rajtam kívül :D nyáron menekülök az olyan helyekre :lol:

én ezt szeretem ahol én lakom

igaz a meló miatt szar :S

de máskülönben jó

közel van minden de mégis távol

nekünk pl nincs is se szembeszomszédunk, se kertszomszéd :lol:

egyikoldalon nagyiék, másikon nénjémék :lol:

Megosztás:

én ezt szeretem ahol én lakom

igaz a meló miatt szar :S

de máskülönben jó

közel van minden de mégis távol

nekünk pl nincs is se szembeszomszédunk, se kertszomszéd :lol:

egyikoldalon nagyiék, másikon nénjémék :lol:

Én pedig ha jó irányba nézek ki a 3. emelti ablakomon, megnézhetem hogy a lépcsőház szomszéd-néni mit főz, és hogy közben mos -e kezet. Remek műsor :lol: . Egyszer volt hogy leglább 2 csaj "lánybulit" tartott a 2.-on, de haver annyira rámozdult a látványra hogy ők is észrevették ahogy lóg az ablakomban a nyelve, és azóta be van húzva a függöny... :D :D

Megosztás:

Én pedig ha jó irányba nézek ki a 3. emelti ablakomon, megnézhetem hogy a lépcsőház szomszéd-néni mit főz, és hogy közben mos -e kezet. Remek műsor :lol: . Egyszer volt hogy leglább 2 csaj "lánybulit" tartott a 2.-on, de haver annyira rámozdult a látványra hogy ők is észrevették ahogy lóg az ablakomban a nyelve, és azóta be van húzva a függöny... :lol: :D

át kellett volna menni :lol:

am itt néha akkora akihaltság, hogy semmi élet...

ezért furikázok magamnak egyedül fel le...

néha akad társam :D de vmiért hamar elmaradnak... pedig csak 60 nyihaha

Megosztás:

át kellett volna menni :lol:

am itt néha akkora akihaltság, hogy semmi élet...

ezért furikázok magamnak egyedül fel le...

néha akad társam :lol: de vmiért hamar elmaradnak... pedig csak 60 nyihaha

Ha a többi bringával van akkor 60 ló vs egy ökör. Persze hogy lemaradnak :lol:

Átmenni, jah, át kellett volna, csak 15 évesen nem mertünk becsöngetni hogy csókolom a lányok bulijába jöttünk :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.