Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 mecsáról jut eszembe: az utókornak Én 15 éves koromig über-gyűjtő voltam :lol: amíg apám is foglalkozott vele 610 darabig jutottunk el. Aztán öcsém felnőtt annyira hogy elérte azt a polcot.... :D Nah mindegy. 5-6 darab a fiókomban van egy dobozba téve. Azok öregebbek mint én :lol: Még fater kapta őket kiskorában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én 15 éves koromig über-gyűjtő voltam :lol: amíg apám is foglalkozott vele 610 darabig jutottunk el. Aztán öcsém felnőtt annyira hogy elérte azt a polcot.... :D Nah mindegy. 5-6 darab a fiókomban van egy dobozba téve. Azok öregebbek mint én :lol: Még fater kapta őket kiskorában :D ezek közzül nem régi vas egyik se annyira 10-15 éves lehet a legrégebbi olyan régi kisautokat érdemes lenne vitrinezni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 mecsáról jut eszembe: az utókornak Nekem is megvannak a kis autóim, a lányok mostanában állandóan azokkal játszanak. Aztán amikor bemelegszenek, és elkezd pattogni a zománc, akkor persze elszedem tőlök. :D Az asszony meg jaaaj Zoli, mit félted őket, te úgyse játszol már velük! Nök.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Délután oda voltam egy munkatársamnál -pontosabban a telepvezetőmnél, kicsit hadilábon áll a számítástechnikával hát segítettem neki dolgokban. Szóval neki 2 megás adsl-je van, huuuazannyadepörööööööööööööög... :lol: hát nem pannonkócmóc az biztos... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Délután oda voltam egy munkatársamnál -pontosabban a telepvezetőmnél, kicsit hadilábon áll a számítástechnikával hát segítettem neki dolgokban. Szóval neki 2 megás adsl-je van, huuuazannyadepörög... :D Mostanra öcsikém felnőtt annyira hogy nem csak a mecsós polcot éri fel hanem azt is hogy 8 megás netet hozasson össze. Rendszergarázdának tanul.... Kell ám hozzá :lol: Különben laggol a játéka... Nők... nah jah. Én zománcpattogás előttig se adom gyereknek :lol: :lol: ;) Egyszer mentünk a közlekedési mjúzeumba, és a shop-ba voltak régi mecsók kitéve. Volt közülük amik nekem is vannak itthon, és ott 5-6 ropiért tették ki az ablakba. :D jó helyen vannak azok abban a bélelt dobozban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jaa, Digiéknél is van 20 megás de azzal nem fogok a sztyeppe sarkában a neten lófrálni. Nem panelban lakok meg nincs wifi a környéken sem. Illetve 1 helyt van de az meg jelszóval zárolva... :lol: máskülönben cafcara... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 nekem 2 megás van... anyira nem pörög... na jo azé élvezhető a film is netről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nah... anyám bejött a szobába és felkapcsolta a lámpát. Sikerült elolvasnom hogy annak a gyógyszeres lötyinek amit itt iszogatok 4 órája, és a fele már elfogyott fel is kell rázni. :lol: Megnéztem mennyit küldjek belőle. Címke szerint 5 ml-t. Havert megkérdeztem kortyba átszámolva mennyi. Asszonnya te hülye az egy feles... Én hülye besaccoltam a felest. Csak a feles az centibe öt nem milibe. Legjobb spanom túladagolt :lol: Nem egy feles után kellett volna mértékegység átváltást kérdezni tőle :D ezek után tuti kinyír ez a lötty :D Rátok hagyom az opelt. Osszátok el ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 nekem 2 megás van... anyira nem pörög... na jo azé élvezhető a film is netről :lol: Nekem 5 megás, elméletileg. Gyakorlatilag ritka az a pillanat, amikor tényleg ennyit mérek. :D A szél miatt meg 11-kor lett net. Se tévé, már nem tudtam mit csinálni unalmamban. Nekiáltam rendszerezni az Opel szerelős képeimet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Na de itt kötsögfalván nincsenek komoly extrák csak ezek az ilyenek. Ezt kell beosztani. Vagy ez vagy meg van kötve a kezem és csak itthon tudom nyomni vagy mindkettő de akkor havi 10 csak netre. Sok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nekem 5 megás, elméletileg. Gyakorlatilag ritka az a pillanat, amikor tényleg ennyit mérek. :D A szél miatt meg 11-kor lett net. Se tévé, már nem tudtam mit csinálni unalmamban. Nekiáltam rendszerezni az Opel szerelős képeimet. Örülj hogy áram volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Örülj hogy áram volt :lol: Mennyit változott a világ, gyerekkoromban hétfőn még adás se volt, most meg kétségbeesek, ha nem tudok netezni 2 órát. :D Aztán amikor a gyerekek nyekeregnek, hogy miért nincs mindenkinek külön mobilja, aztán elkezdek mesélni, hogy nekem mim volt ennyi idősen, kb így néznek rám.: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Na igen, a legelső telómat 10 éve vettem a kis megspórolt pénzemből. Azt is csak azért nehogy má' én fizessem annak a retek drótos vacaknak a havidíját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 hát jah elég sokat változott a világ... mikor 8éve megvettük az első gépet( azóta ez a 2. ) akkor egy hétig eléggé hihetetlennek tünt, pedig napi szinten játszodtam rajta :D aztán ilyen hogy net? csak a filmekben, mostmeg ha megvan lőve a hálózat, megyek aludni :lol: am hol ez a kocsogfalva Sanya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 És ha a gyereknek elmodod hogy voltak idők amikor a telefon telefon volt és se mp3-at nem játszott, se fényképezni nem tudott, lehet hogy kiröhögnek :lol: Tök ciki hogy mikkel tudtunk játszani akkor, amikor még nem kellett a szórakozáshoz minimum két giga ram, meg lézer-egér. Biztos én vagyok elavult már 20 évesen, de nekem még bejött az is hogy jégcsapokat gyűjtöttem az autók lökhárítójáról télen mert csak addig értem el :lol: Jah jut eszembe, már nincsenek jégcsapok az autók lökhárítóján. :lol: Télleg elavultam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 hát jah elég sokat változott a világ... mikor 8éve megvettük az első gépet( azóta ez a 2. ) akkor egy hétig eléggé hihetetlennek tünt, pedig napi szinten játszodtam rajta :D aztán ilyen hogy net? csak a filmekben, mostmeg ha megvan lőve a hálózat, megyek aludni :lol: am hol ez a kocsogfalva Sanya? Kitalálom, Földes. Nah? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 én ebbe csak azt utálom, ha kocsival akarok menni vhova, azt faterom genyázik, miszerint ő anno a biciklijével ment... vagy gyalog... erre csak ennyit szoktam mondani: akkor nem volt se neked se apádnak kocsija, de a biciklid annyit ért mint ma egy jobb motor, meg neked volt motorod is .. nekem meg még az se. azt már indulok is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Kitalálom, Földes. Nah? :lol: :D ez eddig is ki volt irva? na de az a földes hol van? mi mellett? debrecen? na arra elég nagy kocsogfalvák vannak... nyáron eltévedtem arra... elég is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 :D ez eddig is ki volt irva? na de az a földes hol van? mi mellett? debrecen? na arra elég nagy kocsogfalvák vannak... nyáron eltévedtem arra... elég is volt. Jó lehet az, sehol egy pösti paraszt rajtam kívül :lol: dugó off. Én nyáron menekülök az olyan helyekre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Kitalálom, Földes. Nah? :lol: Gondolom nem volt nehéz kitalálni. Novyy, ez a hortobágy szélén a kis sztyeppe avagy a hamvas-sárréti terület. Rühellek itt lakni de ezt dobta a gép... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jó lehet az, sehol a pösti paraszt rajtam kívül :D nyáron menekülök az olyan helyekre :lol: én ezt szeretem ahol én lakom igaz a meló miatt szar :S de máskülönben jó közel van minden de mégis távol nekünk pl nincs is se szembeszomszédunk, se kertszomszéd :lol: egyikoldalon nagyiék, másikon nénjémék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Gondolom nem volt nehéz kitalálni. Novyy, ez a hortobágy szélén a kis sztyeppe avagy a hamvas-sárréti terület. Rühellek itt lakni de ezt dobta a gép... :D aszépbaleset én ritkán járok hortobágyon... 10évente eccer... de akkor is uncsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 én ezt szeretem ahol én lakom igaz a meló miatt szar :S de máskülönben jó közel van minden de mégis távol nekünk pl nincs is se szembeszomszédunk, se kertszomszéd :lol: egyikoldalon nagyiék, másikon nénjémék :lol: Én pedig ha jó irányba nézek ki a 3. emelti ablakomon, megnézhetem hogy a lépcsőház szomszéd-néni mit főz, és hogy közben mos -e kezet. Remek műsor :lol: . Egyszer volt hogy leglább 2 csaj "lánybulit" tartott a 2.-on, de haver annyira rámozdult a látványra hogy ők is észrevették ahogy lóg az ablakomban a nyelve, és azóta be van húzva a függöny... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én pedig ha jó irányba nézek ki a 3. emelti ablakomon, megnézhetem hogy a lépcsőház szomszéd-néni mit főz, és hogy közben mos -e kezet. Remek műsor :lol: . Egyszer volt hogy leglább 2 csaj "lánybulit" tartott a 2.-on, de haver annyira rámozdult a látványra hogy ők is észrevették ahogy lóg az ablakomban a nyelve, és azóta be van húzva a függöny... :lol: :D át kellett volna menni :lol: am itt néha akkora akihaltság, hogy semmi élet... ezért furikázok magamnak egyedül fel le... néha akad társam :D de vmiért hamar elmaradnak... pedig csak 60 nyihaha Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 át kellett volna menni :lol: am itt néha akkora akihaltság, hogy semmi élet... ezért furikázok magamnak egyedül fel le... néha akad társam :lol: de vmiért hamar elmaradnak... pedig csak 60 nyihaha Ha a többi bringával van akkor 60 ló vs egy ökör. Persze hogy lemaradnak :lol: Átmenni, jah, át kellett volna, csak 15 évesen nem mertünk becsöngetni hogy csókolom a lányok bulijába jöttünk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts