Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez került Esztergomból a gyárból, van vagy 10 éves a cuccos. Drága a körbe zárt villám a bótbúl és ezzel kell beérnem.

Na az nem kizárt, szeretem a jó dolgokat. :D főleg ha kézközelben vannak. :lol: :lol: :lol:

Azt tudtad hogy eredetileg nem is körbe zárt villám, hanem körből kilógó repülő? :D

Megosztás:

Vágom, de a blitz már 30-as 40-es években is a "z" formában volt, az opeleken meg még az 50-es 60-as években is inkább repülőre hajazott nem? ki vonta ezt össze? mennyivel jobban nézne ki egy repcsis embléma az astrán :lol:

Vagy egy ilyen kis szoborka nem? :D

Rolls-Royce.jpg

Megosztás:

majd minjá rakok fel képet az én asztalomról :D azon is el lehet témázni :lol:

Én az enyémről már nem mert olyan jól néztem ki hogy hazazavartak. Asszonda a főnök itthon pusztuljak el, ne ott. Az itthoni asztalomon meg nem csinálok semmit a kaján kívül :lol:

Megosztás:

az asztalom átlagosan így néz ki

na most ez egy sarok, amibe még ott van közel a tv meg azóta egy hifi is odakerült.... hát asszem nekem is van itt pár cucc besűrítve...

scanner nyomtató gép, hifi tv video kishangszórók, torony hangfal, lámpák

:lol:

és van mikor eccerre megy minden szinte :lol:

És még engem piszkál az asszony a kupiért. :D

Megosztás:

küldd át Novyhoz. Amíg ott piszkálódik neked nyugi van :lol:

Amúgy a rend csak a gyengéknek való, a zseni átlát a káoszon. És különben is csak az tart rendet aki lusta megkeresni valamit : :D

én is át tudok egyből nyúlni amiért kell :lol:

Megosztás:

az asztalom átlagosan így néz ki

na most ez egy sarok, amibe még ott van közel a tv meg azóta egy hifi is odakerült.... hát asszem nekem is van itt pár cucc besűrítve...

scanner nyomtató gép, hifi tv video kishangszórók, torony hangfal, lámpák

:lol:

és van mikor eccerre megy minden szinte :lol:

Rend és fegyelem :lol:

Én egyszer pakoltam össze az asztalomon, meg a műhelyembe.... azóta se találok sok mindent :D

Megosztás:

Rend és fegyelem :lol:

Én egyszer pakoltam össze az asztalomon, meg a műhelyembe.... azóta se találok sok mindent :D

Nah pont ebből kiindulva nem szenvedek ilyenekkel én sem. Amit használok annak úgyis ott kell lennie, amit meg nem, az meg útba van és már úgyis máshol van. Még anno amikor anyám képes volt unalmába szétborítani a szobámat hogy "rendet tegyen" akkor megfogadtam hogy nem fogom magamat szivatni ilyenekkel. Volt olyan cuccom amit két évvel később találtam meg :lol:

Megosztás:

Nah pont ebből kiindulva nem szenvedek ilyenekkel én sem. Amit használok annak úgyis ott kell lennie, amit meg nem, az meg útba van és már úgyis máshol van. Még anno amikor anyám képes volt unalmába szétborítani a szobámat hogy "rendet tegyen" akkor megfogadtam hogy nem fogom magamat szivatni ilyenekkel. Volt olyan cuccom amit két évvel később találtam meg :lol:

Hála a jó istenek, anyám már nem pakol a szobámba, mert fél, hogy valami nagyon fontos dolgot rámol el.... Régen de utáltam, mikor összerakodott a szobámba, és nem találtam a tűzoltóautómat :D

Megosztás:

Én akkor voltam így, amikor 2 év alatt 7-szer költözködtünk, a végén már ki se pakoltam a dobozokból. Anyúúú, hol a zoknim? Előszoba második oszlop, jobb felső doboz. :D Most már szerencsére van egy egész pincém ami csak az enyém. Na jó van még ott egy kismoci, meg egy-két virághagyma.

Megosztás:

Hála a jó istenek, anyám már nem pakol a szobámba, mert fél, hogy valami nagyon fontos dolgot rámol el.... Régen de utáltam, mikor összerakodott a szobámba, és nem találtam a tűzoltóautómat :D

Én ha láttam hogy menni fog kitakarítani menekítettem magammal azt amit úgy gondoltam kellhet :lol: :lol: Ez úgy nézett ki hogy a hátizsákomba beborítottam azt a matchbox adagot amit akkor éppen találtam és az túlélőkészletnek már elég volt amíg megtalálom a többit :lol:

Megosztás:

Én akkor voltam így, amikor 2 év alatt 7-szer költözködtünk, a végén már ki se pakoltam a dobozokból. Anyúúú, hol a zoknim? Előszoba második oszlop, jobb felső doboz. :D Most már szerencsére van egy egész pincém ami csak az enyém. Na jó van még ott egy kismoci, meg egy-két virághagyma.

Az szép. Én eddig egyszer költöztem, és az se viselt meg túlságosan. Két évesen még nem kellet sokat foglalkozni a költözéssel, fogtak oszt vittek :lol: amíg a matchboxom a kezembe volt addig nem érdekelt hogy hova megyünk :lol: Pinyóm bezzeg most sincs :lol: :D

Anyúúú hol a kávé? Ti férfiak sose találtok semmit. A gyógyszeres szekrényben van abban a cipősdobozban amire rá van írva hogy só...

Megosztás:

Jesus... :D

Na azért ennyire nem necces nálam a helyzet..még..vagy már most..de csak mert rühellem a kupit, szeretek elférni a "fesztáv" miatt és több amúgy se férne erre a gépasztalra. A szekrény is tömve van mindenféle használaton kívülivel, pl Momo force feedback, mini lcd tv, 10x50-es távcső, akkus csavarozó, pillanat-forrasztó páka; szekrény tetején nyomtató, rakás telefon és cb töltő, jajj hadd ne soroljam inkább... és ez csak ami az én szobámban van. A többi akarva se férne be úgyhogy a másik szobában kapott helyet, a műhelyes lomjaimat meg inkább kint tartom. :lol:

Megosztás:

Jesus... :D

Na azért ennyire nem necces nálam a helyzet..még..vagy már most..de csak mert rühellem a kupit, szeretek elférni a "fesztáv" miatt és több amúgy se férne erre a gépasztalra. A szekrény is tömve van mindenféle használaton kívülivel, pl Momo force feedback, mini lcd tv, 10x50-es távcső, akkus csavarozó, pillanat-forrasztó páka; szekrény tetején nyomtató, rakás telefon és cb töltő, jajj hadd ne soroljam inkább... és ez csak ami az én szobámban van. A többi akarva se férne be úgyhogy a másik szobában kapott helyet, a műhelyes lomjaimat meg inkább kint tartom. :lol:

most nálam se mert épp itt eszek

tehát a tálcának szorítottam helyet :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.