Gepard Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Reggel beállt a külső sávba mellém egy (szolgálunk és félünk) tra, mikor a lámpa zöld lett elindultunk, a barom előrébb volt mint én, és persze behúzott az én sávomba is, én meg rádudáltam és mentem tovább. Következő lámpánál feltűnően mellém állt, és gondolom várta a reakciómat, persze részemről semmi, mert az eső esett ablakok kissé párásak tehát nem láttam semmit, mikor megunta, hogy nem figyelek akkor előrébb gurult egy fél kocsihosszt és onnét haladt tovább. Utólag láttam már csak mikor lejött a pára az ablakomról (bekapcsoltam a ventit), hogy hölgyike vezette az ótót. Biztos ilyesztgettni akart, hogy ne dudáljak egy rendőrkocsira :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 tudomásom szerint ki is lehet villogtatni a hibakódot..... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 tudomásom szerint ki is lehet villogtatni a hibakódot..... :? Hogy mit lehet?? Az mit takar?? SZOMJAZOM A TUDÁSRA és MINDEN HASZNOS INFÓ ÉRDEKEL AMITŐL MEGJAVULHAT A MASINÁM!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 hát vmi olyasmi, hogy baloldalt elöl lent a biztosítékoknál össze kell kötni 2 lábat, de nemtom melyiket és számolni kell, hogy hányszor villan a check engine és annak megfelel egy kód de ez nem biztos, csak úgy emléxem nekem így lett kivillogtatva a lambdaszondám... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 hát vmi olyasmi, hogy baloldalt elöl lent a biztosítékoknál össze kell kötni 2 lábat, de nemtom melyiket és számolni kell, hogy hányszor villan a check engine és annak megfelel egy kód de ez nem biztos, csak úgy emléxem nekem így lett kivillogtatva a lambdaszondám... Hát köszi! Nekem még az is gond lenne ennél hogy a Check lámpa a Chip-tuning miatt amúgy is folyamatsoan ég! :) Lambdaszonda gondnál mik voltak a tünetek?? :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Hogy mit lehet?? Az mit takar?? SZOMJAZOM A TUDÁSRA és MINDEN HASZNOS INFÓ ÉRDEKEL AMITŐL MEGJAVULHAT A MASINÁM!!!! :wink: Biztos, hogy ki lehet villlogtatni a hibakódot, meret én már csináltam ilyet. a TEC műszer csatlakozási pontjánál két csatlakozást kelk rövidrezárni, és a diagnosztikai lámpa kipislogja a hibakódot. Na persze kódtábla is kell hozzá. Arról meg nem is beszélve, hogy elég nehezen lehet felismerni, hogy mit villog (legalábbis nekem nehéz volt kitalálnom), így inkább bevittem a szervízbe. Hogy melyik érintkezőket kell összezárni arra már nem emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Át. De ne irjuk le sokadszorra vagy itt vagy a Tuning-os ######tra topikbamár le van irva, keresd arra. Átolvastam az összes F Astrás topikot, de nem találtam erre vonatkozólag semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Nem akarom ide most újra leírni, de a MOTOR topicban elolvashatod!!! :wink: Annyira haragszol rá, hogy már nem is akarsz nyáron MOTE tag lenni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Annyira haragszol rá, hogy már nem is akarsz nyáron MOTE tag lenni ? :lol: Annyira azért nem!!!! Az OPEL-eket soha nem fogom elhagyni, max egy Evo-ért vagy egy Wrx STI-ért!!!! :wink: :wink: (bár ennek elég kicsi az esélye :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Átolvastam az összes F Astrás topikot, de nem találtam erre vonatkozólag semmit. :) Vaksi! :lol: A kábel mindegyikben be van húzva, csak a műszercsoportot kell cserélni. Ha határozott elhatározásra jutottál adok telefonszámot, ahol kb. 15.000,- ért megcsinálják korrektül. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Semseyp! Óracsere fordszámmérősre. Ha nincs a csatijában a telezöld vezeték gyárilag, akkor azt a motorvezérlő elektroniától lehet odavezetni. Ennyi. Future! A-B pontokat kell összekötni a csatin. De mivel a chip miatt folyamatosan ég, nem biztos hogy ez használható módszer. alapból asszem 1-2-t villog, ez az alaphelyzete. Ha nem ezt villogja, akkor tuti hogy hibakódot. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 ....Annyira azért nem!!!! Az OPEL-eket soha nem fogom elhagyni.... Akkor tán lehetne ez az aláírásod: " Most haragszom a GSI-re!! :) :lol: De ígérem, hogy a nyáron MOTE tag leszek :D " Mert nem feledjük ám a korábbit :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Akkor tán lehetne ez az aláírásod: " Most haragszom a GSI-re!! :lol: :lol: De ígérem, hogy a nyáron MOTE tag leszek :lol: " Mert nem feledjük ám a korábbit :!: :wink: Akkor így is lesz!!! Nesze!!! :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Akkor így is lesz!!!Nesze!!! :) :lol: :D Remélem, nemsokára elpárolog a "harag" gépsárkányod kapcsán, és minden okés lesz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 hát nékem alapjárati problémáim voltak..de azon igazán nem segített viszont a fogyasztásom kb 1 litert csökkent (az ingyenes MOTE vizsgálaton ki lett mérve, hogy be van ragadva) renzso meg agressor látta is milyen szépen muzsikált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 [szeva Fehérgsi! Én is most tervezem a levételét az oldalsó küszöbspoilereknek, ezért érdekelne hogy hol vannak patentok, csavarok! Nem igazán szeretném sehol elreccsenteni,ezért minden info érdekelne!!! Thanx! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 hát nékem alapjárati problémáim voltak..de azon igazán nem segített viszont a fogyasztásom kb 1 litert csökkent (az ingyenes MOTE vizsgálaton ki lett mérve, hogy be van ragadva) renzso meg agressor látta is milyen szépen muzsikált :) be van ragadva ! de mi is ??????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Helló skacok! Nemrég vettem egy astrát. most kezdek a szépítésekhez, s aztán a motor, stb... tudnátok e segíteni ebben, abban malyd? :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március25, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2004 Pénzt nem tudok adni de szivesen válaszolok kérdéseidre ha tudok de szerintem mindenki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Futó Gabi!!! Érdekelne még a visszapillantó tükör, de csak a balos (az a pirosra fényezett, motoros, fűthető), nem tudom hogy eladtad e már,ára?, többször is jártam azóta Bp-en amióta érdeklődtem,de sajna kisebb gondom is nagyobb volt ennél, most már egybe lesz a gép jövő héten és a nyári formájában villódzik majd.Jövő héten megyek megint, viszem a Kárászyhoz a lengéscsillapítokat átalakításra, akkor lebonyolíthatnánk az üzletet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Hát az már sajna elég rég új gazdira lelt. De a Patacsiéknál megkérdezheted, náluk tuti van: www.patacsi.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Hi Sxp!!! Hívlak téged is a jövő héten a kigyenlítő tart. kupak miatt!!! Törzsvendég lettem, keveset beszélek, de próbálok hasznosan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Hát az már sajna elég rég új gazdira lelt. De a Patacsiéknál megkérdezheted, náluk tuti van: www.patacsi.hu Azért köszi, majd szétnézek náluk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Hogy áll a matricázás Gabi ? Különben nagy ma itt a nyugalom. Tán mindenki belassult, hogy ismét hidegre fordult az idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március26, 2004 Megoszt Elküldve Március26, 2004 Vaksi! :lol: A kábel mindegyikben be van húzva, csak a műszercsoportot kell cserélni. Ha határozott elhatározásra jutottál adok telefonszámot, ahol kb. 15.000,- ért megcsinálják korrektül. :wink: Köszi az ajánlatot. Viszont ha nem kell fúrni faragni az új műszercsoportal, hanem csak megfelelő helyre kell kötni a dolgokat, akkor előbb próbálkozom majd egyet, és ha nem megy a dolog, akkor majd visszatérek az ajánlatodra. Egyébként az árban benne foglaltatik a műszercsoport? Semseyp! Óracsere fordszámmérősre. Ha nincs a csatijában a telezöld vezeték gyárilag, akkor azt a motorvezérlő elektroniától lehet odavezetni. Ennyi. Ha jól tudom (aminek nálam kicsi az esélye :D ), akkor a ford.sz mérős autókhoz 1 láb töblettel rendelkező IC-t használnak, na de nekem nem olyan, és akkor most cseréljek IC-t is (12000.- Ft), vagy máshonnan is meg lehet csapolni a jelet? :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts