daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem áll meg végállásban és amikor bekapcsolod lefele indul el? Nem lehet hogy valahol a motornál valami át van ugorva? Nem tudom hogyan néz ki pontosan, de lehet hogy a hajtókaron kéne állitani, nem lehetséges? :D Én is erre gondoltam, hogy a mechanika laza és ezért mozdul meg, mikor a motor erőt fejt ki rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én is erre gondoltam, hogy a mechanika laza és ezért mozdul meg, mikor a motor erőt fejt ki rá. ez nem megmozdul, hanem lefelé megy hát lehet télen megfagyott és megerőltette magát, és a mechanika átfordult cseppet. az elsőn tudom, mert szétkellett párat szedni, ha ott nem jo helyen van rögzítvea meghajtó mechanika karja, akkor az is elindul lefelé. de hátul csak egy lapát van, vkinek nincs képe erről a mechanikáról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 ez nem megmozdul, hanem lefelé megy hát lehet télen megfagyott és megerőltette magát, és a mechanika átfordult cseppet. az elsőn tudom, mert szétkellett párat szedni, ha ott nem jo helyen van rögzítvea meghajtó mechanika karja, akkor az is elindul lefelé. de hátul csak egy lapát van, vkinek nincs képe erről a mechanikáról? De lehet, hogy a laza cucc miatt, lefele, majd felfele mozog, mert a motor ilyen erőt fejt ki rá. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 De lehet, hogy a laza cucc miatt, lefele, majd felfele mozog, mert a motor ilyen erőt fejt ki rá. :D nemérted amit mondok. nem arrol van szó, hogy erők hatnak ide vagy oda. ez megy lefelé, mintha így lenne csinálva alapbol, ha megfogom akkor is érzem, hogy nem csak mozdulásról van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 nemérted amit mondok. nem arrol van szó, hogy erők hatnak ide vagy oda. ez megy lefelé, mintha így lenne csinálva alapbol, ha megfogom akkor is érzem, hogy nem csak mozdulásról van szó. Akkor tényleg nem értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Akkor tényleg nem értem. :D én meg most értettem meg az ablaktörlő moci egy irányban forog egyfolytában, tehát a hátsóba is van egy meghanika emiatt fog fel le mozogni na sztem nekem az kicist megsínylette a fagyokat, és meghajlott vagy megforgott benne vhol vmi, és emiatt megy előbb lefelé, és aztán felfelé. mondjuk így jó is, mert ha pl havas, akkor előbb lefelé fog menni, arra legalább megbír mozdulni... és utána talán könyebben megy majd felfelé. de ígymarad ez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Akkor tényleg nem értem. :D :lol: mit nem értesz!? Simán úgy indul neki, mint Pom-pom...le-fel..., és amikor leállitja valószinűleg némileg feljebb is áll meg-ha át van ugorva-majd ha újra bekapcsolja onnan folytatja az útját és elindul lefelé 1-2centit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 :D mit nem értesz!? Simán úgy indul neki, mint Pom-pom...le-fel..., és amikor leállitja valószinűleg némileg feljebb is áll meg-ha át van ugorva-majd ha újra bekapcsolja onnan folytatja az útját és elindul lefelé 1-2centit. így így Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 :lol: mit nem értesz!? Simán úgy indul neki, mint Pom-pom...le-fel..., és amikor leállitja valószinűleg némileg feljebb is áll meg-ha át van ugorva-majd ha újra bekapcsolja onnan folytatja az útját és elindul lefelé 1-2centit. :lol: értem már. :D Nekem sem áll meg pontosan vízszintesen, mindig kicsit feljebb sikerül neki. Holnap megkukkantom, hogy nekem is először lefele indul-e meg, aztán folytatja normálisan az útját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Azok úgy vannak gyárilag is megcsinálva, hogy hátraviszed az elsöről a tápot meg a testet, meg adsz neki az egyik felfogató csavarról még egy testet. És a 3 állású kapcsolóval, vagy le van kapcsolva, vagy egyszerre ég az elsővel, vagy külön kapcsolod a direkt testel. Ajtónként se lehet nehéz variálni, le kell kötni a rendszerről az ajtó nyomogombot ott a zsanérok között, és össze kell hozni a lámpával, szerintem nem vészes. Nem biztos, hogy ilyen sokat kell kábelezni hozzá. Nekünk a '92-es diesel Caravanban benne volt a csati a B oszlop aljában, csak onnan kellett volna felvinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem biztos, hogy ilyen sokat kell kábelezni hozzá. Nekünk a '92-es diesel Caravanban benne volt a csati a B oszlop aljában, csak onnan kellett volna felvinni. Én is azon gondolkodtam, hogy minek elölről kábelt húzni, hiszen a hátsó ajtó kinyitásával is kapcsol a belső világitás. Onnan is megoldható lehetne a hátsó-belső megvilágitás, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én is azon gondolkodtam, hogy minek elölről kábelt húzni, hiszen a hátsó ajtó kinyitásával is kapcsol a belső világitás. Onnan is megoldható lehetne a hátsó-belső megvilágitás, nem? :D Igen, csak kell keresni egy 12V-ot. A másik, hogy ha találsz is, lehet olyat találsz, aminek a biztosítékát esetleg kiveri a kiégett izzó, akkor valami más is nem működik tovább hátul... pl kimegy a hátsó helyzetjelző, vagy féklámpa és ezek eléggé kellemetlenek tudnak lenni, ha nem veszed észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Igen, csak kell keresni egy 12V-ot. A másik, hogy ha találsz is, lehet olyat találsz, aminek a biztosítékát esetleg kiveri a kiégett izzó, akkor valami más is nem működik tovább hátul... pl kimegy a hátsó helyzetjelző, vagy féklámpa és ezek eléggé kellemetlenek tudnak lenni, ha nem veszed észre. kiveri a kiégett izzó? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Igen, csak kell keresni egy 12V-ot. A másik, hogy ha találsz is, lehet olyat találsz, aminek a biztosítékát esetleg kiveri a kiégett izzó, akkor valami más is nem működik tovább hátul... pl kimegy a hátsó helyzetjelző, vagy féklámpa és ezek eléggé kellemetlenek tudnak lenni, ha nem veszed észre. Ja, ott, az oszlopban levő kapcsoló csak testet ad neki!? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ja, ott, az oszlopban levő kapcsoló csak testet ad neki!? :lol: :D Igen, úgy mondták többiek, hogy az testet nyit, zár. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 kiveri a kiégett izzó? :lol: Kiverheti. :D Mint mikor az eldurranó körteizzó is kivágja általában. Legalábbis tapasztalat nálam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Kiverheti. :D Mint mikor az eldurranó körteizzó is kivágja általában. Legalábbis tapasztalat nálam. :lol: cseréltem már pár izzót, helyzetjelzőt, tompit, fékét, de egyik se vágta ki a biztit. ugyan miért verné ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Kiverheti. :lol: Mint mikor az eldurranó körteizzó is kivágja általában. Legalábbis tapasztalat nálam. :D cseréltem már pár izzót, helyzetjelzőt, tompit, fékét, de egyik se vágta ki a biztit. ugyan miért verné ki? Én is úgy gondolom hogy elég furcsa ha pusztán azért megy ki a biztositék mert elszállt egy-két izzó. Általában elég benne az izzószál és elszakad. Ekkor viszont nincs áramfelvétel vagyis annyival csökken a biztin áthaladó áram is, vagy nem jól gondolom? Igy még "kiméled" is talán, végeredményben, nem? Vagy az is lehet hogy az esetleges további fogyasztók annyival nagyobb dózist kapnak és attól borul a "rend"? Nem értek hozzá, csak elmélkedtem. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Én is úgy gondolom hogy elég furcsa ha pusztán azért megy ki a biztositék mert elszállt egy-két izzó. Általában elég benne az izzószál és elszakad. Ekkor viszont nincs áramfelvétel vagyis annyival csökken a biztin áthaladó áram is, vagy nem jól gondolom? Igy még "kiméled" is talán, végeredményben, nem? Vagy az is lehet hogy az esetleges további fogyasztók annyival nagyobb dózist kapnak és attól borul a "rend"? Nem értek hozzá, csak elmélkedtem. :lol: :D :lol: nemtom, ment már ki a házba is izzó, és akkor se kellett az automatát nyomkodni X akta? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 nemtom, ment már ki a házba is izzó, és akkor se kellett az automatát nyomkodni X akta? :lol: Hisz' ez az! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 cseréltem már pár izzót, helyzetjelzőt, tompit, fékét, de egyik se vágta ki a biztit. ugyan miért verné ki? Mondju lehet benne valami, de ha úgy van vége az izzónak hogy villan egy nagyot, akkor általában egy kisebb kismegszakító nem bírja ki, hogy ne oldjon le. Az is igaz, hogy a kocsiban lomha olvadóbiztosítékok vannak. Tehát az ilyen pillanatnyi nagy áramfelvétel nem gond nekik. Mindenesetre, nálunk a lakásban nem egyszer történt olyan, hogy felkapcsoltam, villant egy nagyot, majd csattan a kismegszakító. :D A héten mesélte haverom is, hogy épp reggel készülődött melóba, kapcsolta volna fel a villanyt, aztán egyik izzó elszállt és lenyomta a kismegszakítót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem biztos, hogy ilyen sokat kell kábelezni hozzá. Nekünk a '92-es diesel Caravanban benne volt a csati a B oszlop aljában, csak onnan kellett volna felvinni. Én ott meg se néztem, egyből húztam a kábeleket az első lámpától a tetőkárpit alatt. cseréltem már pár izzót, helyzetjelzőt, tompit, fékét, de egyik se vágta ki a biztit. ugyan miért verné ki? Gondolom ez attól fűgg hogyan ég ki, simán csak elszakad, vagy túlhevül, lehet hogy ilyenkor csökken az elleállása, és ha az átfolyó áram erőssége eléri a bizti amperszámát akkor kiég/leold az is. Gondolom az se mindegy, hogy lassú vagy gyors működésű. Más. Engem még mindíg idegesít, hogy itt nyit az új termosztát.: Már majdnem kiolvad a befúvórács a helyéről, mire nyit és visszaesek a hőfok. Utánna már beáll olyan 93-95-re. :D Létezik hogy ennyit csal az óra? Amikor a nyáron a Karcsival cseréltük, azzal se ment fel eddíg, pedig egy darabig az is jó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Engem még mindíg idegesít, hogy itt nyit az új termosztát.: Már majdnem kiolvad a befúvórács a helyéről, mire nyit és visszaesek a hőfok. Utánna már beáll olyan 93-95-re. :D Létezik hogy ennyit csal az óra? Amikor a nyáron a Karcsival cseréltük, azzal se ment fel eddíg, pedig egy darabig az is jó volt. Nekem nyáron néz ki hasonlóan. Ilyenkor valamivel 95 fölött mutatja amikor nyit. Szerintem ez nem jelenthet igazán gondot. Mondanám hogy talán levegős valahol, megrekedt egy kis buborék a termosztátnál, de ez valószinűleg valószinűtlen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Más. Engem még mindíg idegesít, hogy itt nyit az új termosztát.... Ne kezd az offolást. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nekem nyáron néz ki hasonlóan. Ilyenkor valamivel 95 fölött mutatja amikor nyit. Szerintem ez nem jelenthet igazán gondot. Mondanám hogy talán levegős valahol, megrekedt egy kis buborék a termosztátnál, de ez valószinűleg valószinűtlen. :D Nekem is kb 97 foknál nyit, de nála már 100 fok felett, ami azért már nem túl egészséges. Vagy a műszer csal, vagy nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts