Alex0403 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Megkaptam a tagsági kártyát :lol: Jujj de jó, jujj de jó :lol: Rendszámtábla keretett meg matricát még nem kaptam, de érdemes várni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Megkaptam a tagsági kártyát :lol: Jujj de jó, jujj de jó :D Rendszámtábla keretett meg matricát még nem kaptam, de érdemes várni :lol: hm ez a tervem nekem most ujra kicsit kieső projekt :D meg ha oda jutok sokáig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Megkaptam a tagsági kártyát :lol: Jujj de jó, jujj de jó :lol: Rendszámtábla keretett meg matricát még nem kaptam, de érdemes várni :D Na ha lesz melóm belépek én is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ez megdöglött :D , nekem túlmegy a gyakorlatiasságomon a javítása, majd holnap rákérdezek egy ismerősre nagyjából mibe fájna oxt ha lesz píz rá megy az autoliftre ha nem akkor meg pihizhet a garázsban egy ideig. Addig meg marad gurulni vagy ez: vagy ha az nem ér rám akkor ez: Ezek még legalább harcképesek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Az az utóbbi kicsit huzatos nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Áá dehogy, gyárilag automata klímás. :lol: Ha nem mész vele nem megy de ha mész akkor esetenként viharos is lehet. :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 hm ez a tervem nekem most ujra kicsit kieső projekt :lol: meg ha oda jutok sokáig :lol: Lehet én is későbbre teszem. Igaz 5000Ft, de most, hogy meghót a gyújtás a kocsiban... Már el se indul. :D Sanci, lehet a recaro üléses autóknak most vannak a "piros" napos dolgaik? Enyém is behót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Amúgy öröm az ürömben, hétvégén már nálam lesznek a lámpás kapaszkodók. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Amúgy öröm az ürömben, hétvégén már nálam lesznek a lámpás kapaszkodók. :lol: :D Keress vmi merev drótot, azzal be tudod húzni a kárpit fölé a kábelezést. Nekem csak úgy sikerült, hogy levettem a napellenzőt, A-oszlop burkolatát, első kapaszkodót, és kicsit lehuztam a kárpitot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Keress vmi merev drótot, azzal be tudod húzni a kárpit fölé a kábelezést. Nekem csak úgy sikerült, hogy levettem a napellenzőt, A-oszlop burkolatát, első kapaszkodót, és kicsit lehuztam a kárpitot. Köszi a tanácsokat. :lol: Amúgy úgy szeretném megcsinálni, hogy direktbe kapcsolhatóak legyenek ügye, valamint ha ajtó nyílik, akkor is felkapcsoljanak. Talán még egy olyan extra is lesz később, hogy csak a hátsó ajtók nyitása esetén kapcsolnak fel és csak az az oldal, amelyik épp nyitva van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Sanci, lehet a recaro üléses autóknak most vannak a...? :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Köszi a tanácsokat. :lol: Amúgy úgy szeretném megcsinálni, hogy direktbe kapcsolhatóak legyenek ügye, valamint ha ajtó nyílik, akkor is felkapcsoljanak. Talán még egy olyan extra is lesz később, hogy csak a hátsó ajtók nyitása esetén kapcsolnak fel és csak az az oldal, amelyik épp nyitva van. :D Azok úgy vannak gyárilag is megcsinálva, hogy hátraviszed az elsöről a tápot meg a testet, meg adsz neki az egyik felfogató csavarról még egy testet. És a 3 állású kapcsolóval, vagy le van kapcsolva, vagy egyszerre ég az elsővel, vagy külön kapcsolod a direkt testel. Ajtónként se lehet nehéz variálni, le kell kötni a rendszerről az ajtó nyomogombot ott a zsanérok között, és össze kell hozni a lámpával, szerintem nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Azok úgy vannak gyárilag is megcsinálva, hogy hátraviszed az elsöről a tápot meg a testet, meg adsz neki az egyik felfogató csavarról még egy testet. És a 3 állású kapcsolóval, vagy le van kapcsolva, vagy egyszerre ég az elsővel, vagy külön kapcsolod a direkt testel. Ajtónként se lehet nehéz variálni, le kell kötni a rendszerről az ajtó nyomogombot ott a zsanérok között, és össze kell hozni a lámpával, szerintem nem vészes. Óhh, ez remek. Akkor a kis elektronikám is majd kezeli őket, az elsővel együtt. Ennek nagyon örülök. :D Gondolom a B oszlopban találok csatit, vagy vezetéket a nyomógombhoz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ez megdöglött mi baja lett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Óhh, ez remek. Akkor a kis elektronikám is majd kezeli őket, az elsővel együtt. Ennek nagyon örülök. :D Gondolom a B oszlopban találok csatit, vagy vezetéket a nyomógombhoz. :lol: Annyira még nem szedtem ott szétt, csak kihúztam a gombokat, úgy emlékszem ott zárja a testet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 mi baja lett? :lol: Csak ennyi, meg ha visszább olvasol. De még semmi sincs veszve, van még más jármű is a garázs mélyén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 5 ajtóson a hátsó ablaktörlö csak nekem működik úgy, hogy egy két cmet lefelé indul meg, és aztán pedig felfelé? télen a sok hólétől ami benn marad, a szőnyeg mennyire ázik át? nem rohad attol ki a kasztni belől? vagy ezek már le vannak kezelve ott rendesen? bár még egyszer se láttam F astrát ott kirohadni, pedig láttam már rozsdahalmot ezekből is sajna. csak faterom felvetette ezt a témát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 5 ajtóson a hátsó ablaktörlö csak nekem működik úgy, hogy egy két cmet lefelé indul meg, és aztán pedig felfelé? télen a sok hólétől ami benn marad, a szőnyeg mennyire ázik át? nem rohad attol ki a kasztni belől? vagy ezek már le vannak kezelve ott rendesen? bár még egyszer se láttam F astrát ott kirohadni, pedig láttam már rozsdahalmot ezekből is sajna. csak faterom felvetette ezt a témát... Ha tőben lötyög a cucc, akkor ott valami gáz van. Szerintem nem kéne merőlegesen is mozognia a tengelyhez képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 5 ajtóson a hátsó ablaktörlö csak nekem működik úgy, hogy egy két cmet lefelé indul meg, és aztán pedig felfelé? télen a sok hólétől ami benn marad, a szőnyeg mennyire ázik át? nem rohad attol ki a kasztni belől? vagy ezek már le vannak kezelve ott rendesen? bár még egyszer se láttam F astrát ott kirohadni, pedig láttam már rozsdahalmot ezekből is sajna. csak faterom felvetette ezt a témát... Úgy emlékszem van a szőnyeg alatt még vmi gumis szivacsszerűség, csak aztán a lemez. De én ki szoktam venni a nagyon vizes szőnyeget, megszárítani. Már úgy értem, hogy amit vettem bele gumis autós szőnyeget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 5 ajtóson a hátsó ablaktörlö csak nekem működik úgy, hogy egy két cmet lefelé indul meg, és aztán pedig felfelé? télen a sok hólétől ami benn marad, a szőnyeg mennyire ázik át? nem rohad attol ki a kasztni belől? vagy ezek már le vannak kezelve ott rendesen? bár még egyszer se láttam F astrát ott kirohadni, pedig láttam már rozsdahalmot ezekből is sajna. csak faterom felvetette ezt a témát... Erre való a gumiszőnyeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Erre való a gumiszőnyeg. :D jó de arrol lecsordul és én az eredeti kárpitszőnyegre gondolok, ami az egész autó alján van belölről :lol: azt senki se szokta kivenni igaz? mindnet ki kell vennia kocsibol akkor... én abszolut nem foglalkoztam vele, csak faterom vetette fel... de sztem le vannak ezek kezelve annyira, hogy ne okozzon problémát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 és az ablaktörlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 jó de arrol lecsordul és én az eredeti kárpitszőnyegre gondolok, ami az egész autó alján van belölről :lol: azt senki se szokta kivenni igaz? mindnet ki kell vennia kocsibol akkor... én abszolut nem foglalkoztam vele, csak faterom vetette fel... de sztem le vannak ezek kezelve annyira, hogy ne okozzon problémát Ha annyira aggódik akkor nyáron kiveszed a gumiszőnyeget és kint kell hagyni a tűző napsütésben résnyire leengedett ablakkal. Bent lesz 40-50 fok vagy még több is. Ha akkor nem szárad ki akkor soha! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ha annyira aggódik akkor nyáron kiveszed a gumiszőnyeget és kint kell hagyni a tűző napsütésben résnyire leengedett ablakkal. Bent lesz 40-50 fok vagy még több is. Ha akkor nem szárad ki akkor soha! :D hát előfordul az vele így is :lol: ha kimegy én nem szoktam visszaállni vele még az udvarra se nyáron, és nappal kintmarad... van meleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 és az ablaktörlő? Nem áll meg végállásban és amikor bekapcsolod lefele indul el? Nem lehet hogy valahol a motornál valami át van ugorva? Nem tudom hogyan néz ki pontosan, de lehet hogy a hajtókaron kéne állitani, nem lehetséges? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts