Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fú, vazz. Éjszaka azt álmodtam, hogy...

De jó már nektek. Mire odáig jutnék arra kelek fel, hogy vagy jól telibe talál az asszony vagy valami értelmetlen szöveget mormol magában.

De olyant én is álmodtam már, hogy egy full gyári állapotú metál sötétvörös A Manta áll a garázsban az Astra helyett. Nem tudom ki rémült meg jobban a meglepetéstől -én vagy a kutya... :lol: ...erre csörög a telefon, hogy "KELJMÁRFELBAMEG!2 óra van!!". :D :lol:

Megosztás:

De jó már nektek. Mire odáig jutnék arra kelek fel, hogy vagy jól telibe talál az asszony vagy valami értelmetlen szöveget mormol magában.

De olyant én is álmodtam már, hogy egy full gyári állapotú metál sötétvörös A Manta áll a garázsban az Astra helyett. Nem tudom ki rémült meg jobban a meglepetéstől -én vagy a kutya... :lol: ...erre csörög a telefon, hogy "KELJMÁRFELBAMEG!2 óra van!!". :D :lol:

És reggel nem modták a hírekben, hogy elloptak egy Mantát a városban? De a tolvaj otthagyta az astráját helyette.

Megosztás:

Jajj Pistám. TE sohasem nézel meg valamit csak azért, mert TETSZIK? Olyan vagy, mint Dzsoni a zsiráffal, szép-szép, de haza nem vinném :lol:

Az más... Dzsonival ellentétben a zsíráfot én hazavinném. Na jó, nem haza, mert nem tudom mit szólna az asszony :lol: :D :lol:

Megosztás:

Na vajon? Tartsd a füled... :D :lol: :lol: :lol: :D

bódogságossságosat :lol:

Boldog 57. születésnapot, Karcsi bácsi :P ;)

Gratula Mester! Ha ez vigasztal, kettőt simán letagathatsz! ;) :P

Majd mindjárt. THX

THX

Túúúúdod ám.....ki a bácsi. THX

Kabbbbbe. THX

Megosztás:

Kimentem megcsináltam a még nem működő 2 fűtőszálat a hátsó szélvédőn, nagyon baba most mind melegszik. Ki is próbáltam -egyedül- beleheltem, és bekapcsoltam a fűtőszálakat. Tökéletes. Nekem is kezdi enni a rozsda a hátsó kerékíveket, majd nyáron kevertetek színt, aztán vmi finom papírral lecsiszolom fémig, aztán alapozó+ festéket nekije. Ott úgy se látszik a színeltérés. Ja meg ezt találtam. :D

Megosztás:

Kimentem megcsináltam a még nem működő 2 fűtőszálat a hátsó szélvédőn, nagyon baba most mind melegszik. Ki is próbáltam -egyedül- beleheltem, és bekapcsoltam a fűtőszálakat. Tökéletes. Nekem is kezdi enni a rozsda a hátsó kerékíveket, majd nyáron kevertetek színt, aztán vmi finom papírral lecsiszolom fémig, aztán alapozó+ festéket nekije. Ott úgy se látszik a színeltérés. Ja meg ezt találtam. :D

inkább leheltél volna tovább.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.