zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért örülök, hogy nem csak nekem vannak függőségi problémáim... :lol: Ja, aztán felébredtem, és azon filóztam, felkeltsem-e az asszonyt, hogy már két kocsink van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ja, aztán felébredtem, és azon filóztam, felkeltsem-e az asszonyt, hogy már két kocsink van. :D Valószínűleg őszintén reagált volna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ja, aztán felébredtem, és azon filóztam, felkeltsem-e az asszonyt, hogy már két kocsink van. :D szerintem neeeee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Fú, vazz. Éjszaka azt álmodtam, hogy... De jó már nektek. Mire odáig jutnék arra kelek fel, hogy vagy jól telibe talál az asszony vagy valami értelmetlen szöveget mormol magában. De olyant én is álmodtam már, hogy egy full gyári állapotú metál sötétvörös A Manta áll a garázsban az Astra helyett. Nem tudom ki rémült meg jobban a meglepetéstől -én vagy a kutya... :lol: ...erre csörög a telefon, hogy "KELJMÁRFELBAMEG!2 óra van!!". :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 De jó már nektek. Mire odáig jutnék arra kelek fel, hogy vagy jól telibe talál az asszony vagy valami értelmetlen szöveget mormol magában. De olyant én is álmodtam már, hogy egy full gyári állapotú metál sötétvörös A Manta áll a garázsban az Astra helyett. Nem tudom ki rémült meg jobban a meglepetéstől -én vagy a kutya... :lol: ...erre csörög a telefon, hogy "KELJMÁRFELBAMEG!2 óra van!!". :D :lol: És reggel nem modták a hírekben, hogy elloptak egy Mantát a városban? De a tolvaj otthagyta az astráját helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 :D Örülne is a fejem ha egy olyan Manta állna a garázsban az Astra mellett. Amúgy meg eléggé feltűnő lenne errefele egy olyan gép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Stefan, nézd csak, milyen kis kocsikat találtam! :D 1 2 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Stefan, nézd csak, milyen kis kocsikat találtam! :lol: 1 2 3 Szép, szép, de mit kezdjek még egy (vagy még 3 :D ) 1.4-essel az udvaron? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Szép, szép, de mit kezdjek még egy (vagy még 3 :D ) 1.4-essel az udvaron? :lol: Jajj Pistám. TE sohasem nézel meg valamit csak azért, mert TETSZIK? Olyan vagy, mint Dzsoni a zsiráffal, szép-szép, de haza nem vinném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Jajj Pistám. TE sohasem nézel meg valamit csak azért, mert TETSZIK? Olyan vagy, mint Dzsoni a zsiráffal, szép-szép, de haza nem vinném :lol: Az más... Dzsonival ellentétben a zsíráfot én hazavinném. Na jó, nem haza, mert nem tudom mit szólna az asszony :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Az más... Dzsonival ellentétben a zsíráfot én hazavinném. Na jó, nem haza, mert nem tudom mit szólna az asszony :D :D :lol: A mai világban sokan hazavinnék azt a zsiráfot... biztos jó sok húsa van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 A mai világban sokan hazavinnék azt a zsiráfot... biztos jó sok húsa van :D :lol: Erről az a kannibálos vicc jut eszembe: -Apu! Hazavisszük és megesszük? -Nem kisfiam. Hazavisszük és anyádat esszük meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Erről az a kannibálos vicc jut eszembe: -Apu! Hazavisszük és megesszük? -Nem kisfiam. Hazavisszük és anyádat esszük meg. Szerintem elértük a csúcspontot. Ki meddig pörgeti? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Szerintem elértük a csúcspontot. Ki meddig pörgeti? :D nincs fordulatszámmérőm, de lassan letiltok tőletek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon? Tartsd a füled... :D :lol: :lol: :lol: :D bódogságossságosat :lol: Boldog 57. születésnapot, Karcsi bácsi :P ;) Gratula Mester! Ha ez vigasztal, kettőt simán letagathatsz! ;) :P Majd mindjárt. THX THX Túúúúdod ám.....ki a bácsi. THX Kabbbbbe. THX Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Majd mindjárt. THX THX Túúúúdod ám.....ki a bácsi. THX Kabbbbbe. THX ez szép gyors eccerű tömör mondhatnám KATONÁS rend :lol: arrol nem is szólva, hogy apukám lehetnél bőven, faterom 47 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ez szép gyors eccerű tömör mondhatnám KATONÁS rend :lol: arrol nem is szólva, hogy apukám lehetnél bőven, faterom 47 :lol: Azt már nem. Elég nekem az a 2 aki itthon van. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Kimentem megcsináltam a még nem működő 2 fűtőszálat a hátsó szélvédőn, nagyon baba most mind melegszik. Ki is próbáltam -egyedül- beleheltem, és bekapcsoltam a fűtőszálakat. Tökéletes. Nekem is kezdi enni a rozsda a hátsó kerékíveket, majd nyáron kevertetek színt, aztán vmi finom papírral lecsiszolom fémig, aztán alapozó+ festéket nekije. Ott úgy se látszik a színeltérés. Ja meg ezt találtam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Kimentem megcsináltam a még nem működő 2 fűtőszálat a hátsó szélvédőn, nagyon baba most mind melegszik. Ki is próbáltam -egyedül- beleheltem, és bekapcsoltam a fűtőszálakat. Tökéletes. Nekem is kezdi enni a rozsda a hátsó kerékíveket, majd nyáron kevertetek színt, aztán vmi finom papírral lecsiszolom fémig, aztán alapozó+ festéket nekije. Ott úgy se látszik a színeltérés. Ja meg ezt találtam. :D inkább leheltél volna tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Amúgy, csak engem szokott megrázni a kasztni, mikor például szállok ki és megfogom az ajtót? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Amúgy, csak engem szokott megrázni a kasztni, mikor például szállok ki és megfogom az ajtót? :D Engem is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 sztem mindenkit főleg nyáron Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 sztem mindenkit főleg nyáron Ez ruházatfüggő inkább, mint évszak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Amúgy, csak engem szokott megrázni a kasztni, mikor például szállok ki és megfogom az ajtót? :D Én még ilyet nem tapasztaltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ja ruházat, de nyáron van inkább oylan ruha rajtam engem olyankor szokott Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts