Novy Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 egy darabig néztem én is miről beszél. grat a 20e hez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Arhíváltam az utókor számára, meg, hogy tudjon tovább hozzászólni :D http://kepfeltoltes.hu/090204/twentythousa...ltoltes.hu_.png Kösz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 mi lett ezzel a fórummal? :lol: eltüntek az oldalak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 mi lett ezzel a fórummal? :lol: eltüntek az oldalak :lol: Miről beszélsz, pont egyet nézel! :D Esz a penész nézegettem a használtautókon az 1.4-es caravanokat, szinte csak SE-t találtam. Én vettem meg az egyetlen NZ-t?! :D Itt van pölö ez is. Szervóval. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Miről beszélsz, pont egyet nézel! :D Esz a penész nézegettem a használtautókon az 1.4-es caravanokat, szinte csak SE-t találtam. Én vettem meg az egyetlen NZ-t?! :D Itt van pölö ez is. Szervóval. :lol: igen a fórumot nézem de a már korábbi nézethez képest (Elektromos topik kb 4-500 oldal volt) most meg csak 99 oldal de a többi témában is alig van hozzászólás a legtöbb oldal a 150. :lol: vagy le lettek zárva a korábbiak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 igen a fórumot nézem de a már korábbi nézethez képest (Elektromos topik kb 4-500 oldal volt) most meg csak 99 oldal de a többi témában is alig van hozzászólás a legtöbb oldal a 150. :lol: vagy le lettek zárva a korábbiak :D Nálam az elektromos most is olyan 450-oldal. Pontosan 494. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 ez meg pl 800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Nálam az elektromos most is olyan 450-oldal. Pontosan 494. akkor nem értem hogy mi lehet a baj! :D akkr lehet hogy ujra kellene telepíteni a gépet :lol: cseppet lehet hogy vírusos :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 sikerült megoldani !!!!!!!!!! :D csak a beálitásoknál volt elbabrálva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 sikerült megoldani !!!!!!!!!! :lol: csak a beálitásoknál volt elbabrálva :lol: Húúú, hála Istennek, úgy aggódtunk! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Nekem kézileg van beállítva, hogy oldalanként 100 hsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Halihó, vki rendelt már ebből a led boltból, hogy mekkora postaköltséget kalkuláljak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Halihó, vki rendelt már ebből a led boltból, hogy mekkora postaköltséget kalkuláljak? :D Én már rendeltem tőlük. Nekem sima levélborítékban küldték. Gondolom az ára is ilyen. Nekem ajánlottan küldték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Én már rendeltem tőlük. Nekem sima levélborítékban küldték. Gondolom az ára is ilyen. Nekem ajánlottan küldték. Kösz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Sokat érjen az egyik cartárs úr! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Sokat érjen az egyik cartárs úr! :lol: Ki az???? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Na vajon? Tartsd a füled... :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 bódogságossságosat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ki az???? :D :D :lol: Boldog 57. születésnapot, Karcsi bácsi :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Gratula Mester! Ha ez vigasztal, kettőt simán letagathatsz! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Fú, vazz. Éjszaka azt álmodtam, hogy egy fehér diesel caravan Astrát vezetek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Fú, vazz. Éjszaka azt álmodtam, hogy egy fehér diesel caravan Astrát vezetek... :D Akarsz beszélni róla? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Fú, vazz. Éjszaka azt álmodtam, hogy egy fehér diesel caravan Astrát vezetek... :D Komolyan? Én meg újra az iskolában voltam, és vmi versenyem nyertem egy corsát, c14se motorral, de kétüléses volt olyan pick-up. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért örülök, hogy nem csak nekem vannak függőségi problémáim... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts