Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez ugyanaz mint a zéró tolerancia... elég lett volna csak azt a nyócezreléket normálisan betartatni,

semmi szükség nem volt a 0%-os határértékre... így ha az ember eszik egy kis boros pörköltet ebédre,

már ugorhat a jogsija... :D

Valamiért az utóbbi időben szinte csak értelmetlen és ésszerűtlen döntések sokaságát kapjuk... ez ma

magyarország. :lol:

Megosztás:

Sajnos Debrecenben nem is 1 esetben volt ilyen. :D

Nekem ezért maradt el a vizsgám, mert a biztos meghuzta az előző gyereket az út szélén áldogálló mamóka miatt, lelépett, de nem akart átmenni, a gyerek egy darabig integetett neki, aztán továbbment. Azt mondták, inkább jöjjek holnap nem kell mégegyszer füzetni se.

Megosztás:

Nekem ezért maradt el a vizsgám, mert a biztos meghuzta az előző gyereket az út szélén áldogálló mamóka miatt, lelépett, de nem akart átmenni, a gyerek egy darabig integetett neki, aztán továbbment. Azt mondták, inkább jöjjek holnap nem kell mégegyszer füzetni se.

az egy kocsog biztos volt akkor. az ilyennek szokták kezét lábát eltörni későbbiekben :D

siekres vizsga után :lol:

Megosztás:

Nana! Én ugyanazt fogtam ki másodjára -1 fekete pont, alighogy elhagytuk a tanpályát megállítottak, hogy bevitték a feleségét az intenzívre csak nem tudták telefonon elérni -még egy minusz pont aztán tojtam az egészre és toltam a sport szutyukinak ahogy kell kreszt be nem tartva és olyan szívélyesen átengedett, hogy csak na. Lehet azt hitte mentősofőr lesz belőlem? :D Végülis nem sokat tévedett... :lol:

Megosztás:

2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. :D :lol:

Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol:

Én meg rühellem az msn-t, de mégis kell használni. Vannak bizonyos személyek, akik egyszerűen nem tudnak más kommunikációs módszert. Pl ott a skype, az baromi jó program, imádom és ráadásul van linuxra is. :lol:

Nekem alig vannak az msnemen. Nagy részük olyan ember, akit IRC-n (Internet Relay Chat) is megtalálok és ügye ott beszélek velük. Meg ügye fájlküldés esetén is jó, bár ebben is jobb a skype, csak ki kell engedni routeren a portját. ;)

Hja és Novvy-nak: nekem egyetlen egy ember sincs innen opelfórumról, mivel nagyon nincs is szükségem rá. Meg nem hiszem, hogy tőlem kérnének segítséget Opel témában. :D

Megosztás:

Nana! Én ugyanazt fogtam ki másodjára -1 fekete pont, alighogy elhagytuk a tanpályát megállítottak, hogy bevitték a feleségét az intenzívre csak nem tudták telefonon elérni -még egy minusz pont aztán tojtam az egészre és toltam a sport szutyukinak ahogy kell kreszt be nem tartva és olyan szívélyesen átengedett, hogy csak na. Lehet azt hitte mentősofőr lesz belőlem? :lol: Végülis nem sokat tévedett... :lol:

Én simán megbukhattam volna forgalmin 2007ben. :D Haladok egyetem utcán 50-nel, aztán későn lépett le a gyalogos az átkelőre és megállni nem tudtam volna blokkolás nélkül, ezért továbbmentem. Egyből pillantottam hátra a tükörben és a vizsgabiztos elfordította a fejét. :D Aztán ugyanazon az utcán jöttem vissza a vizsga végen és utána már szépen megálltam. Igaz készültem is rá, tehát elengedtem a gázt. :lol:

Megosztás:

Én simán megbukhattam volna forgalmin 2007ben. :D Haladok egyetem utcán 50-nel, aztán későn lépett le a gyalogos az átkelőre és megállni nem tudtam volna blokkolás nélkül, ezért továbbmentem. Egyből pillantottam hátra a tükörben és a vizsgabiztos elfordította a fejét. :lol: Aztán ugyanazon az utcán jöttem vissza a vizsga végen és utána már szépen megálltam. Igaz készültem is rá, tehát elengedtem a gázt. :lol:

Én meg majdnem leszartam egy 30-as táblát vizsgán. Így is majdnem 50-el vettem be azt a kanyart, csak érezhetően elvettem a gázt, így a motorféket érezhette, a km órára meg szerencsére nem nézett rá :lol:

Megosztás:

Én meg majdnem leszartam egy 30-as táblát vizsgán. Így is majdnem 50-el vettem be azt a kanyart, csak érezhetően elvettem a gázt, így a motorféket érezhette, a km órára meg szerencsére nem nézett rá :lol:

Stefan!

Most miért takargatod az igazságot?

Mondd meg nyíltan, hogy Te már a forgalmivizsgádon is kilinccsel előre vetted be a kanyarokat, és azért nem buktál meg, mert a vizsgabiztos sokkot kapott a 8G-től :D :lol:

Megosztás:

Stefan!

Most miért takargatod az igazságot?

Mondd meg nyíltan, hogy Te már a forgalmivizsgádon is kilinccsel előre vetted be a kanyarokat, és azért nem buktál meg, mert a vizsgabiztos sokkot kapott a 8G-től :lol: :lol:

:D Ott'ce vótam ügyvédú!

Sajnos ritkán volt dolgom hátsókerék hajtású autóval, a kéziféket meg nem ráncigáltam menet közben (a tanulóautón) ;) ;)

Viszont az oktató is nagyon nézte a kocsi szélét, amikor az IFA meg valami másik kocsi között mentem el (ott pöcsöltek az úton, lassítani meg nem volt kedvem :lol: ) :D

Megosztás:

:lol: Ott'ce vótam ügyvédú!

Sajnos ritkán volt dolgom hátsókerék hajtású autóval, a kéziféket meg nem ráncigáltam menet közben (a tanulóautón) :P ;)

Viszont az oktató is nagyon nézte a kocsi szélét, amikor az IFA meg valami másik kocsi között mentem el (ott pöcsöltek az úton, lassítani meg nem volt kedvem :lol: ) :D

Én a forgalmi vizsgámon nagyon szépen és intelligensen vezettem. Meg is dicsértek a végén :lol:

Ellenben az órákon mindig betyároskodtam. Ugye akkor én már 3. éve közlekedtem kismotorral, és tudtam vezetni is, oktató mindig mondta, hogy "Ezeket a gyalogosokat a vizsgán majd engedd el" ;)

MErt ugye mindig nagy rössel fordultam be az utcákba, hogy a gyalogosoknak még a gondolatukban se támadjon olyan, h lelépjenek :lol:

Hajajjj, régi szép idők :D

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem 97-ben mikor csináltam a jogsit 1 oktatói fékem volt az egész vezetés alatt, mikor mentünk a vizsgára és én vittem a kocsit! Csak annyit kérdezett, hogy "Biztos ma akarsz menni vizsgázni? " :D Bár előtte már Édesapám megtanított rendesen vezetni, mert kiskoromba is nagyon oda voltam a kocsikért!

Megosztás:

én 1x megbuktam forgalomban...a vizsgabázisról jöttem kifelé, stop tábla. megálltam mint a jógyerek. nézek jobbra sehol senki, nézek balra, de annyi parkoló autó volt h eleve csak 1sávosra szűkült az utca és semmit nem lehetett látni...kb fél perce centiztem elöre, nehogy beszoljanak h túl vakmerő vagyok, aztán gurultam elöre még 5centit mikor beesett balról egy csávó nem kis seboval...énsatu ösatu, köszönjük szépen zoltán, kérem álljon félre...elsőbbség meg nem adása..k....a a...d :D

Megosztás:

Nekem is elsőre sikerült hál'égnek, bár a végén volt egy necces, hogy jött valaki és majdnem kimentem elé, mert lassabbnak látszott elsőre, de én léptem bele a fékbe aztán hallom, hogy mondja az oktató a vizsgabiztosnak, hogy "esküszöm nem én voltam".

Tényleg jó így néha nosztalgiázni. Hazaérek lehet, hogy csapatok is egyet :D

Megosztás:

Nekem is elsőre sikerült hál'égnek, bár a végén volt egy necces, hogy jött valaki és majdnem kimentem elé, mert lassabbnak látszott elsőre, de én léptem bele a fékbe aztán hallom, hogy mondja az oktató a vizsgabiztosnak, hogy "esküszöm nem én voltam".

Tényleg jó így néha nosztalgiázni. Hazaérek lehet, hogy csapatok is egyet :D

jaja :lol:

első utam még anno a warnyúval :D majdnem lezúztam az útról, második nap meg majdnem lezuztam egy audit ;)

szerettem azt a vasat is :lol:

egyedi volt :lol:

Megosztás:

32 éve vizsgáztam autóból, bár akkor már 12 éve volt nagymotorra jogsim.

Nem csoda hát , hogy elméletből és gyakorlatból is max pontot kaptam, bár a vizsgabiztos szerint addigi 10 éves pályafutása alatt még SENKINEK sem adott maximumot.

Ha tudta volna, hogy mennyire be voltam sz@rva! Úgy remegett a lában a kuplungon az indulásnál, hogy azt hittem úgy fogok elindulni mint a fűrészfog . :D

Mondjuk, azóta sem okoztam balesetet....

Megosztás:

Én lazán benyomtam a rádiót amikor indultunk, ahogy az órákon szoktuk... :D

Oktató egyből kikapcsolta, azt mondta, ezt most nem kéne :lol:

15 éves koromban váltottam motorról trabantra, úgyhogy nem okozott nagy

ijedtséget a vezetés, csak az indexelést kellett belém vernie az oktatómnak,

mert az előtte a földesúton nem kellett :lol:

Megosztás:

Nekem '87 óta van jogsim. Elméletből elsőre, forgalomban szintén elsőre mentem át. De a rutinon kifogtam egy olyan UAZ-t, amin nem lehetett csúsztatni a kuplungot. Balra, előre 90o-ban parkolás simán megvolt, de mikor ki kellett tolatni, nekiment az orra a láncnak. Puff, egyből megvágtak 50 forintra. Ennyi volt a pótvizsgadíj. Azon meg simán vettem az akadályt.

Megosztás:

nekem meg mi volt hibának felírva? na mi Stef???

magas fordulatszám

:lol: :lol:

na meg a kormány helytelen fogása... de átengedett, pedig készültem lélekben a pótórákra... :lol:

mindenből elsőre átmentem :D

Ja az nekem is volt! :D

Emelkedőn, a kórház mellett, csúszós nedves úton (szakadt az eső), tömegnyomor volt és meg kellett állni. aztán a 999ccm-es off hyundai atos nem akart csúsztatott kuplunggal alapjáraton megmoccanni sem, inkább ment hátra. Én meg nagygáz, kuplung felenged és kapartatás. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.