Reeckatee Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hali! Bocsi, hogy derékba töröm a témát. Valaki tudna mesélni az F Astrák felszereltségi indexükrôl? (Gls, Gl, CD stb.) Dánke sôn! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 dedurva :D már rég elfelejtettem ezt a pár képet erre mi van itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Legalábbis ezt mondták Neked, hogy ne hozzanak kellemetlen ( vagy megalázó ) helyzetbe azzal, hogy kiközösítenek a kollektívából ;) :lol: Van ablak az irodádban? :D 1. kollektíva az már egy rég nem ismert fogalom :D 2. az emberek úgy jönnek mennek itt körülöttem a cégnél, hogy sokuknak a nevét sem tudom, de én már több mint 6 éve tutifix vagyok, és nem azért mert szaros a nyelvem ;) 3. igen, van ablakom, ráadásul pont a közeli gimiből hazafelé tartó lányokra nyílik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 ... 3. igen, van ablakom, ráadásul pont a közeli gimiből hazafelé tartó lányokra nyílik :D :lol: Ezek szerint a rendőrségen a rácsos ablak a tiéd :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Na látom kár volt belinkelni a képet Azért Hajdúban is kerül pár jó macsek, pl vagy még egy és unalomtöltésként. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Na látom kár volt belinkelni a képet, így feltüzeltem a társaságot. :D Nem volt kár :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 3. igen, van ablakom, ráadásul pont a közeli gimiből hazafelé tartó lányokra nyílik :D :lol: :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezek szerint a rendőrségen a rácsos ablak a tiéd ;) :D A rendőrség a gimi másik oldalán van :lol: Azért Hajdúban is kerül pár jó macsek, pl vagy még egy és unalomtöltésként. :D :lol: Az első még elmegy, de a másik kettő nem aratott nálam nagy tetszési indexet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Az első még elmegy, de a másik kettő nem aratott nálam nagy tetszési indexet :D Gyere le Debrecenbe majd valamikor és láthatsz ezerszer jobbakat! :D Egy kadettos cartárs annyit mondott a cityre, hogy azért nem költözik ide (pedig jó melót tudna itt találni szal én sem értem) mert túl sok a jó nő. Na igen, az biztos... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 A rendőrség a gimi másik oldalán van :lol: Az első még elmegy, de a másik kettő nem aratott nálam nagy tetszési indexet :D szintén :lol: másodiktól meg is iedtem, 3. on meg nevettem :lol: első az jó cicaszemű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Gyere le Debrecenbe majd valamikor és láthatsz ezerszer jobbakat! ;) Egy kadettos cartárs annyit mondott a cityre, hogy azért nem költözik ide (pedig jó melót tudna itt találni szal én sem értem) mert túl sok a jó nő. Na igen, az biztos... :lol: :lol: :lol: Jaja, hát ahol sokan vannak az egyetemen ugye... Szeged, Eger és Pécs is ilyen :D Pécsen már laktam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Jaja, hát ahol sokan vannak az egyetemen ugye... Szeged, Eger és Pécs is ilyen :lol: Pécsen már laktam :D elűztek mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Háát, volt olyan, hogy minket is üldözött fél Debrecen. :D De megúsztuk... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Jaja, hát ahol sokan vannak az egyetemen ugye... Szeged, Eger és Pécs is ilyen :lol: Pécsen már laktam :D Hehe :lol: És Miskolcot se hagyjuk ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 elűztek mi? :lol: Már untam :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Már untam :D :lol: Hogy nem találtál nőt magadnak? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hogy nem találtál nőt magadnak? :lol: :lol: :lol: Azokban nem volt ott hiány :D Mondjuk a 3 évből 1-et leragadtam az egyik mellett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezt a meddő témát lezárva: Ezt kapjátok ki... Szép lesz, majd mikor Pistike meg Palika szórakozásból ott fognak integetni. De biztos, hogy kiszállok, és a kezébe adom a fülét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezt a meddő témát lezárva: Ezt kapjátok ki... Szép lesz, majd mikor Pistike meg Palika szórakozásból ott fognak integetni. De biztos, hogy kiszállok, és a kezébe adom a fülét :D Nagy dolog én eddig is megálltam. :lol: de azért az se normális, hogy a csajok reggel nem tudnak átmenni a zebrán egyedül, meg még velem is nehezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezt a meddő témát lezárva: Ezt kapjátok ki... Szép lesz, majd mikor Pistike meg Palika szórakozásból ott fognak integetni. De biztos, hogy kiszállok, és a kezébe adom a fülét :D miért eddig nem kellett megállni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 miért eddig nem kellett megállni? :D Eddig csak akkor ha már megkezdte az átkelést, tehát lelépett az úttestre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ezt a meddő témát lezárva: Ezt kapjátok ki... Szép lesz, majd mikor Pistike meg Palika szórakozásból ott fognak integetni. De biztos, hogy kiszállok, és a kezébe adom a fülét :lol: Olyan szépen ki volt találva eddíg is a KRESZ-ben, hogy a gyalogosnak a kijelölt átkelőhelyen elsőbbsége van (az más kérdés, hogy nem adták meg neki). Inkább változtatnak ilyen barom irányba a szabályon, ahelyett, hogy a meglévő betartására gondolnának. Az a baj, hogy a kultúrával van a baj és ez az új szájbarágós szabály is csak arra lesz jó, hogy még egy dologgal meg lehessen büntetni majd az autósokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Olyan szépen ki volt találva eddíg is a KRESZ-ben, hogy a gyalogosnak a kijelölt átkelőhelyen elsőbbsége van (az más kérdés, hogy nem adták meg neki). Inkább változtatnak ilyen barom irányba a szabályon, ahelyett, hogy a meglévő betartására gondolnának. Az a baj, hogy a kultúrával van a baj és ez az új szájbarágós szabály is csak arra lesz jó, hogy még egy dologgal meg lehessen büntetni majd az autósokat. :D Hát ja, mert ha csak ott áll nézelődni amire volt már példa, akkor is büntetnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Sajnos Debrecenben nem is 1 esetben volt ilyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Hát ja, mert ha csak ott áll nézelődni amire volt már példa, akkor is büntetnek. gondolom a nézelődés esetén nem fognak büntetni, akkor nem jelez :lol: ha meg feljelent, utána megkeresem, azt megbüntetem, ugy hogy gipszes kézzel lábbal fog integetni legközelebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts