zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 :D tudtam én :D ;) ;) :lol: :lol: :lol: Ne is mond, bekapcsolom reggel a gépet, és éhgyomorra miket látok?!Há most szólj hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 5 re bővült az msnes opelosok létszáma nálam, igaz majdnem mint szürkék, meg aki maradt, az is csak a látomás... By Gabi de sebaj lesz ez még jobb is :D Őőőő... mentségemre legyen mondva, melózok este is általában a gépnél, és néha csak úgy feledékenységből marad ott a msn, de figyelmet nem fordítok rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ne is mond, bekapcsolom reggel a gépet, és éhgyomorra miket látok?!Há most szólj hozzá! Tán' a lányod, hogy ennyire zavar? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Tán' a lányod, hogy ennyire zavar? :D Tudtommal nem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Őőőő... mentségemre legyen mondva, melózok este is általában a gépnél, és néha csak úgy feledékenységből marad ott a msn, de figyelmet nem fordítok rá :D tudom nem i sszoktam írni, csak ha tényleg naon kell vmi infó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Tán' a lányod, hogy ennyire zavar? :D msn en mongya, hogy huh mire ébrdt ez szörnyű... hát én fejfájásra ébrdtem, most már jobb kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ne is mond, bekapcsolom reggel a gépet, és éhgyomorra miket látok?!Há most szólj hozzá! Tudtommal nem. :lol: Ugye, még jó, hogy nem... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ne is mond, bekapcsolom reggel a gépet, és éhgyomorra miket látok?!Há most szólj hozzá! Hmmmm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Liliomtiprók... :D :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Liliomtiprók... ;) :lol: :lol: :lol: :D Csak türelmetlenek :D Futó Mester! A nyálat felszárítgattad már a billentyűzetedről? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Futó Mester! A nyálat felszárítgattad már a billentyűzetedről? :lol: Azt tartogatom a szöszinek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Azt tartogatom a szöszinek :D Akkor egy ideig nem fogsz sem enni - sem inni :lol: :lol: :lol: üdv, Dr. Genya :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Akkor egy ideig nem fogsz sem enni - sem inni :lol: :lol: :lol: Azért nem mondtam azt sem, ha közben jön másik szöszi az este, annak nem adok belőle... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Azért nem mondtam azt sem, ha közben jön másik szöszi az este, annak nem adok belőle... :D Korán van még álmodozni :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Korán van még álmodozni :lol: :lol: Nekem nem kell Korán, nem vagyok én mohamedán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nekem nem kell Korán, nem vagyok én mohamedán :D Na látom kár volt belinkelni a képet, így feltüzeltem a társaságot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Na látom kár volt belinkelni a képet, így feltüzeltem a társaságot. :lol: Nem te, a szöszi! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Na látom kár volt belinkelni a képet, így feltüzeltem a társaságot. :lol: Szerintem csak Futó Mester fújta szét izgalmában az előtte ülők hajában a választékot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Az msn-t meg tavaly levetettem vele, mert be volt állítva, és állandóan felvillant oldalt, hogy pölö Mucika-keres. Én meg idegbajt kaptam amikor éppen lövöldözős-játékkal nyomultam, éjjel fejhalgatóval, tudtam hogy az gaz ellenség a sarok mögött lapul, erre felugrik egy ablak BLINK! Mucika-keres! Kilőttem a fél tárat a levegőbe! Hát a facom a Mucikába! Na aztán mondtam neki sürgősen tüntesse el ezt a cart a gépről. :D Nálam a gép meg van osztva, ÉN, Ő, és MÁS-ra. Skype van és semmi más. Évek óta semmi probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nálam a gép meg van osztva, ÉN, Ő, és MÁS-ra. Skype van és semmi más. Évek óta semmi probléma. Nálunk nincs, csak Vistára és Xp-re. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Szerintem csak Futó Mester fújta szét izgalmában az előtte ülők hajában a választékot :D Saját irodám van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Saját irodám van :lol: :D Nem bírták a többiek a fújtatást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nem bírták a többiek a fújtatást? :lol: Nem. Tudom hogy te nem ismered ezt a dolgot, de ez az elismeréssel és pozícióval jár :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nem. Tudom hogy te nem ismered ezt a dolgot, de ez az elismeréssel és pozícióval jár :lol: :lol: :D pedig már vettem a kabátom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Nem. Tudom hogy te nem ismered ezt a dolgot, de ez az elismeréssel és pozícióval jár :lol: :D Legalábbis ezt mondták Neked, hogy ne hozzanak kellemetlen ( vagy megalázó ) helyzetbe azzal, hogy kiközösítenek a kollektívából :D :lol: Van ablak az irodádban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts