Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezt azért nem tudnám elképzelni. Az ellenfény az ellenfény. Biztos ez az értesülés, Mester? :lol:

Nem a régi technikában kell gondolkozni, elárulom :lol: A mai technológia megenged olyan szintű képfeldolgozást,

és olyan széles lambda tartományú érzékelést, hogy simán kinyerhető belőle olyan eredmény, amit nem is sejtesz :D

nekem egy cimbom rendőr. és tőle kérdeztem, mikor hónapokkal ezelőtt volt egy olyan eset, hogy talán bemértek.

állítása szerint 10 után nem mérnek kocsiból.

Persze, utána alvás van :lol: A rendőr is ember :D

Megosztás:

Nem a régi technikában kell gondolkozni, elárulom :D A mai technológia megenged olyan szintű képfeldolgozást,

és olyan széles lambda tartományú érzékelést, hogy simán kinyerhető belőle olyan eredmény, amit nem is sejtesz :lol:

Ez igaz lehet. De gondolod, hogy Pista, meg a harcsabajszú Bandi Ököritófülpös alsóról rendelkeznek ilyennel? :lol: Szerintem azért ez még Magyarországon sem elterjedt, éjszaka a forgalom is jóval ritkább. Persze nem az ellen ágálok, amit mondasz, azt elismerem, természetesen csak mert TE mondod ( nyalni sohasem árt :lol: ) ( de azért majd utánaolvasok ennek a dolognak :D ).

Sose kérj elnézést. Ez alapszabály. smile.gif

A kecske, meg a kecskeszarv? ;)

Megosztás:

Ez igaz lehet. De gondolod, hogy Pista, meg a harcsabajszú Bandi Ököritófülpös alsóról rendelkeznek ilyennel? :D Szerintem azért ez még Magyarországon sem elterjedt, éjszaka a forgalom is jóval ritkább. Persze nem az ellen ágálok, amit mondasz, azt elismerem, természetesen csak mert TE mondod ( nyalni sohasem árt :lol: ) ( de azért majd utánaolvasok ennek a dolognak :lol: ).

A kecske, meg a kecskeszarv? :D

kecskeszar meg deszka? :lol:

Megosztás:

...Nem. Az csak jelvezeték, a tápot máshonnan kapja az elektromos antenna.

Igaz, az egy olyan jelvezeték, ami áramot közvetít a motor felé. Ellentétben az olyan jelvezetékkel, ami testet. :D

Tudom ám, hogy az elektromos antennához, az antenna kábelen kívül 3 db vezeték megy (állandó táp=piros, jel táp=fekete/fehér, test=barna). Mindegyikbe be van építve, asszem. :lol:

Megosztás:

2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. :lol: :D

Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol:

Megosztás:

2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. ;) :D

Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol:

Olé-oké, azért nem kell káromkodni! :lol: Kábé ilyen képet vágtam, amikor elolvastam amit írtál.: :lol: Igazából én csak játszom a gépen, meg netezek, ha vmi gubanc van azt majd az asszony elrendezi, nekem nincs türelmem hozzá. :D De azért nagyjából képben vagyok.

Megosztás:

Dehogy káromkodok. Türelem sok mindent terem barát úgyhogy csak csigalom és nyugavér! :lol: Valamikor én is úgy kezdtem de azért már van némi sejtésem a dolgokhoz bár még messze állok a komolyabbjához. Esetleg ha nem boldogulsz vele kérd meg rá Karcsit, biztos segít. Lehetőség mindig van

bm3707.jpg

Nálunk meg épp fordítva van, az asszony elszúrja a dolgokat én meg nem győzöm javítgatni (2 hónap alatt 3x telepítettem újra a vistát). Mivel már csak egy gép van itthon így párom is ezt nyúzza csak ő nem figyel, hogy miféle vírusos linkekre kattog én meg lesek utána, hogy mi a túró van már megint -pl nem győzöm magyarázni neki, hogy olyasvalakitől jött linkre ne kattintson aki offline van msnen mert abból semmi jó nem származhat. :D

Megosztás:

Dehogy káromkodok. Türelem sok mindent terem barát úgyhogy csak csigalom és nyugavér! :lol: Valamikor én is úgy kezdtem de azért már van némi sejtésem a dolgokhoz bár még messze állok a komolyabbjához. Esetleg ha nem boldogulsz vele kérd meg rá Karcsit, biztos segít.

Nálunk meg épp fordítva van, az asszony elszúrja a dolgokat én meg nem győzöm javítgatni (2 hónap alatt 3x telepítettem újra a vistát). Mivel már csak egy gép van itthon így párom is ezt nyúzza csak ő nem figyel, hogy miféle vírusos linkekre kattog én meg lesek utána, hogy mi a túró van már megint -pl nem győzöm magyarázni neki, hogy olyasvalakitől jött linkre ne kattintson aki offline van msnen mert abból semmi jó nem származhat. :D

A telepítéssel nekem sincs gondom, bár a multkor nekem is segítséget kellett kérnem mert egy Vista crack-el elqrtam még a Biost is. :lol: Most a Néro cart be, nem tudok vele képeket átméretezni, mert nem nyitja meg őket. Mondtam az asszonynak vmit csináljon vele én meg átmentem a Paint-ba. Nem arról van szó, hogy enm értek a géphez, csak ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom. Az msn-t meg tavaly levetettem vele, mert be volt állítva, és állandóan felvillant oldalt, hogy pölö Mucika-keres. Én meg idegbajt kaptam amikor éppen lövöldözős-játékkal nyomultam, éjjel fejhalgatóval, tudtam hogy az gaz ellenség a sarok mögött lapul, erre felugrik egy ablak BLINK! Mucika-keres! Kilőttem a fél tárat a levegőbe! Hát a facom a Mucikába! Na aztán mondtam neki sürgősen tüntesse el ezt a cart a gépről. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.