FPepe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Tudom, ismerem, tényleg korrekt, de az általa kínált áru a lényeg. Az szerintetek jó márka? Mert hogy olcsó a többihez képest az biztos. :D Kérdezz rá milyen márka, akkor okosabbak leszünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kérdezz rá milyen márka, akkor okosabbak leszünk. Bár a kérdés nem hozzám szól, alatta a kommenteknél van hogy Valeo. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Tudom, ismerem, tényleg korrekt, de az általa kínált áru a lényeg. Az szerintetek jó márka? Mert hogy olcsó a többihez képest az biztos. :D valeo gyári beszállító, ha jól tudom, ugyhogy sztem nem rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 nekem egy cimbom rendőr. és tőle kérdeztem, mikor hónapokkal ezelőtt volt egy olyan eset, hogy talán bemértek. állítása szerint 10 után nem mérnek kocsiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 "Ijen nem jön szembe veled az utszán!" az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Bár a kérdés nem hozzám szól, alatta a kommenteknél van hogy Valeo. Én kérek elnézést :D Amúgy tényleg jó márka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ezt azért nem tudnám elképzelni. Az ellenfény az ellenfény. Biztos ez az értesülés, Mester? :lol: Nem a régi technikában kell gondolkozni, elárulom :lol: A mai technológia megenged olyan szintű képfeldolgozást, és olyan széles lambda tartományú érzékelést, hogy simán kinyerhető belőle olyan eredmény, amit nem is sejtesz :D nekem egy cimbom rendőr. és tőle kérdeztem, mikor hónapokkal ezelőtt volt egy olyan eset, hogy talán bemértek. állítása szerint 10 után nem mérnek kocsiból. Persze, utána alvás van :lol: A rendőr is ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Én kérek elnézést :D Amúgy tényleg jó márka. Sose kérj elnézést. Ez alapszabály. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nem a régi technikában kell gondolkozni, elárulom :D A mai technológia megenged olyan szintű képfeldolgozást, és olyan széles lambda tartományú érzékelést, hogy simán kinyerhető belőle olyan eredmény, amit nem is sejtesz :lol: Ez igaz lehet. De gondolod, hogy Pista, meg a harcsabajszú Bandi Ököritófülpös alsóról rendelkeznek ilyennel? :lol: Szerintem azért ez még Magyarországon sem elterjedt, éjszaka a forgalom is jóval ritkább. Persze nem az ellen ágálok, amit mondasz, azt elismerem, természetesen csak mert TE mondod ( nyalni sohasem árt :lol: ) ( de azért majd utánaolvasok ennek a dolognak :D ). Sose kérj elnézést. Ez alapszabály. smile.gif A kecske, meg a kecskeszarv? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ez igaz lehet. De gondolod, hogy Pista, meg a harcsabajszú Bandi Ököritófülpös alsóról rendelkeznek ilyennel? :D Szerintem azért ez még Magyarországon sem elterjedt, éjszaka a forgalom is jóval ritkább. Persze nem az ellen ágálok, amit mondasz, azt elismerem, természetesen csak mert TE mondod ( nyalni sohasem árt :lol: ) ( de azért majd utánaolvasok ennek a dolognak :lol: ). A kecske, meg a kecskeszarv? :D kecskeszar meg deszka? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 A kecske, meg a kecskeszarv? :lol: Így van. Nekem is ezt tanították. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Így van. Nekem is ezt tanították. :lol: Akkor még szerencse, hogy mívelt emberek is látogatják ezt a fórumot :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 ...Nem. Az csak jelvezeték, a tápot máshonnan kapja az elektromos antenna. Igaz, az egy olyan jelvezeték, ami áramot közvetít a motor felé. Ellentétben az olyan jelvezetékkel, ami testet. :D Tudom ám, hogy az elektromos antennához, az antenna kábelen kívül 3 db vezeték megy (állandó táp=piros, jel táp=fekete/fehér, test=barna). Mindegyikbe be van építve, asszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Más. Nem is rossz. Hölgy tulajdonostól! :lol: Kicsit olyan evo-s... :lol: Azt a sötétkék V6-ost be tudnám vállalni, ha lenne még egy hely a garázsomban.... :D Ami pedig azt a sárga hölgytulajdonost illeti, el tudom képzelni milyen lehet az.... Undorító mint a kocsija!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Nem is rossz. Hölgy tulajdonostól! :lol: Kicsit olyan evo-s... :lol: Na vazze, ezeket nem kéne SE-síteni. :D :D Az utolsót nem kínaiak árulják? :"FRISSZ MŰSZAKI!!!" Nagyon ócó! Teccék kérdeszni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Na vazze, ezeket nem kéne SE-síteni. :D :lol: Az utolsót nem kínaiak árulják? :"FRISSZ MŰSZAKI!!!" Nagyon ócó! Teccék kérdeszni! :lol: és az "ijen tuti nem jön szembe veled az utszán" ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 5 re bővült az msnes opelosok létszáma nálam, igaz majdnem mint szürkék, meg aki maradt, az is csak a látomás... By Gabi de sebaj lesz ez még jobb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 5 re bővült az msnes opelosok létszáma nálam, igaz majdnem mint szürkék, meg aki maradt, az is csak a látomás... By Gabi de sebaj lesz ez még jobb is :lol: Mi az hogy szürke? Inaktív? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. :lol: :D Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 2 oka lehet: vagy offline vagy rejtve van. Szedd le azt a lájv messzendzsert, csinálj egy fiókot azt megtudod. ;) :D Egyébként tényleg, én sem tudok ennél gyorsabb és óccsóbb dolgot kommunikációra. Mióta ezt (és a yahúút is) használom a havi 1-200 pízes telefonköltségem leesett nagyjából 30-40%-kal. :lol: Olé-oké, azért nem kell káromkodni! :lol: Kábé ilyen képet vágtam, amikor elolvastam amit írtál.: :lol: Igazából én csak játszom a gépen, meg netezek, ha vmi gubanc van azt majd az asszony elrendezi, nekem nincs türelmem hozzá. :D De azért nagyjából képben vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Dehogy káromkodok. Türelem sok mindent terem barát úgyhogy csak csigalom és nyugavér! :lol: Valamikor én is úgy kezdtem de azért már van némi sejtésem a dolgokhoz bár még messze állok a komolyabbjához. Esetleg ha nem boldogulsz vele kérd meg rá Karcsit, biztos segít. Lehetőség mindig van Nálunk meg épp fordítva van, az asszony elszúrja a dolgokat én meg nem győzöm javítgatni (2 hónap alatt 3x telepítettem újra a vistát). Mivel már csak egy gép van itthon így párom is ezt nyúzza csak ő nem figyel, hogy miféle vírusos linkekre kattog én meg lesek utána, hogy mi a túró van már megint -pl nem győzöm magyarázni neki, hogy olyasvalakitől jött linkre ne kattintson aki offline van msnen mert abból semmi jó nem származhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Dehogy káromkodok. Türelem sok mindent terem barát úgyhogy csak csigalom és nyugavér! :lol: Valamikor én is úgy kezdtem de azért már van némi sejtésem a dolgokhoz bár még messze állok a komolyabbjához. Esetleg ha nem boldogulsz vele kérd meg rá Karcsit, biztos segít. Nálunk meg épp fordítva van, az asszony elszúrja a dolgokat én meg nem győzöm javítgatni (2 hónap alatt 3x telepítettem újra a vistát). Mivel már csak egy gép van itthon így párom is ezt nyúzza csak ő nem figyel, hogy miféle vírusos linkekre kattog én meg lesek utána, hogy mi a túró van már megint -pl nem győzöm magyarázni neki, hogy olyasvalakitől jött linkre ne kattintson aki offline van msnen mert abból semmi jó nem származhat. :D A telepítéssel nekem sincs gondom, bár a multkor nekem is segítséget kellett kérnem mert egy Vista crack-el elqrtam még a Biost is. :lol: Most a Néro cart be, nem tudok vele képeket átméretezni, mert nem nyitja meg őket. Mondtam az asszonynak vmit csináljon vele én meg átmentem a Paint-ba. Nem arról van szó, hogy enm értek a géphez, csak ami nem érdekel, azzal nem foglalkozom. Az msn-t meg tavaly levetettem vele, mert be volt állítva, és állandóan felvillant oldalt, hogy pölö Mucika-keres. Én meg idegbajt kaptam amikor éppen lövöldözős-játékkal nyomultam, éjjel fejhalgatóval, tudtam hogy az gaz ellenség a sarok mögött lapul, erre felugrik egy ablak BLINK! Mucika-keres! Kilőttem a fél tárat a levegőbe! Hát a facom a Mucikába! Na aztán mondtam neki sürgősen tüntesse el ezt a cart a gépről. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ő volt az? :lol: :lol: :lol: :D Amúgy az msnből ilyen játszós vagy hasonló dolgok előtt érdemes kilépni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 (edited) http://www.vistaback.com/jpg/small/bm740.jpg Ő volt az? :lol: :lol: :lol: :D Amúgy az msnből ilyen játszós vagy hasonló dolgok előtt érdemes kilépni. :D Hát...hasonlított rá, lehet hogy a húga volt. ;) Módosítva Február3, 2009 : coupe képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 :D tudtam én :D ;) ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts