Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sajnos nem tudom :D Pedig már sok Opeles ismerősöm kérdezte. Esetleg itt a fórumon? Valaki? fentebb írtam :lol: színét majd gabi megmondja de ha te kihúzod a köteget megtudod mondani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A középső óra csatijából kell elvágni (de jobb kihúzni) a rózsaszínű vezetéket és le kell szigetelni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A középső óra csatijából kell elvágni (de jobb kihúzni) a rózsaszínű vezetéket és le kell szigetelni. :lol: Köszönöm a tájékoztatást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :lol: http://www.sol.no/klipps/video/parkerings_proffer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :lol: http://www.sol.no/klipps/video/parkerings_proffer :D Azért meg nézném a tagot tandem pótal. Lehet napok lennének. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :lol: http://www.sol.no/klipps/video/parkerings_proffer :lol: Köszönjük, ezzel elleszek az este, az asszony meg csak les hogy mit röhögcsélek mellette az ágyban. :lol: Komolyra fordítva a szót, az a parkolós-sofőrcsere biztos nem nálunk volt, itt csak leanyázták volna a csajt. :D És ha esetleg még vki nem látta volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :lol: http://www.sol.no/klipps/video/parkerings_proffer :lol: Az utsó az nagyon szép beállás volt. :lol: Én se csinálhattam volna szebben... :lol: :D :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :D http://www.sol.no/klipps/video/parkerings_proffer :D B......szameg!! A vége nagyon állat! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az utsó az nagyon szép beállás volt. :lol: Én se csinálhattam volna szebben... ;) :D :lol: :D ;) Helyettem is szóltál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Azért ez se gyenge és :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A középső óra csatijából kell elvágni (de jobb kihúzni) a rózsaszínű vezetéket és le kell szigetelni. :lol: Köszönöm! Most neki is esek, megpróbálom visszarakni a kijelző vezetékét és ha sikerül, röptetem a rózsaszínű vezetéket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A középső óra csatijából kell elvágni (de jobb kihúzni) a rózsaszínű vezetéket és le kell szigetelni. :lol: Köszönöm a tájékoztatást :D A rádió felső 2 soros (10 pin, de csak 4-ben van érintkező) csatijában kell a piros/szürke vezetéket elvágni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 :D Az enyémmel én se! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A rádió felső 2 soros (10 pin, de csak 4-ben van érintkező) csatijában kell a piros/szürke vezetéket elvágni. :lol: :D Na most melyiket kell elvágni, hogy zene mellett is mutatja a dátumot? A rózsaszínűt vagy a piros/szürkét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 :D Na most melyiket kell elvágni, hogy zene mellett is mutatja a dátumot? A rózsaszínűt vagy a piros/szürkét? Amit én írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Amit én írtam. :D OK! A rózsaszínű kábel mire való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 OK! A rózsaszínű kábel mire való? Legjobb tudomásom szerint a TID-re nem megy rózsaszínű vezeték. Mi több, az egész autóban nem tudok rózsaszínű vezetékről. A leghasonlóbb a viola (lila). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A rádió felső 2 soros (10 pin, de csak 4-ben van érintkező) csatijában kell a piros/szürke vezetéket elvágni. :lol: Vagy az óra csatjából (inkább sarustól kihúzni, akkor még kókányolás nélkül vissza lehet tenni bár az kicsit művészetesebb mint a rádióéból kipiszkálni). És igen :lol: , valóban szürke-piros vezetékről van szó szóval elnézést kérek érte :lol: , nem tudom hogyan emlékeztem rózsaszínre. Csak kiszedtem az órát, hogy milyet is szedtem ki a csatiból mert bosszantott. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Vagy az óra csatjából (inkább sarustól kihúzni, akkor még kókányolás nélkül vissza lehet tenni bár az kicsit művészetesebb mint a rádióéból kipiszkálni). És igen :lol: , valóban szürke-piros vezetékről van szó szóval elnézést kérek érte :lol: , nem tudom hogyan emlékeztem rózsaszínre. Csak kiszedtem az órát, hogy milyet is szedtem ki a csatiból mert bosszantott. :D Én sem akartam elvágni, csak a csatiból kihúzni! Most próbálom visszarakni a kijelző vezetékét a panelra! :D Szivat rendesen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 A rádió felső 2 soros (10 pin, de csak 4-ben van érintkező) csatijában kell a piros/szürke vezetéket elvágni. :D én is erre emlékeztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 apropó most a legfelsőről beszélünk? ha az nincs is bedugva nem gyári rádió esetén, az hogy zavar be? a csatin belül van összekötve valamivel? az illumin szálat bekötöttétek? működik a halványítási funkció? én nem kötöttem be, mert nem tudtam mire való... és eléggé zavar már este az erős fénye a rádiónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 apropó most a legfelsőről beszélünk? ha az nincs is bedugva nem gyári rádió esetén, az hogy zavar be? a csatin belül van összekötve valamivel? Úgy zavar be, hogy amikor gyújtáson van az autó, kap egy 12V-ot, ami azt mondja a kijelzőnek, hogy kapcsoljon át rádió üzemmódba. Ha elvágod, marad dátumkijelzés módban. Sztem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Feladom! :D Nem sikerült a kijelző vezetékét visszarakni, felidegesített és átküldtem a másvilágra! :lol: Visszateszem, hogy ne legyen ott olyan üres és megnézem, hátha tudok olcsón venni egyet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Omega b ülései (első, hátsó) beférnek az Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts