Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

jaja de nemtom ki hogy van vele, de... ha csak nem egetverően fontos a gyári külső, meg nincs más a helyére... akkor 4 ezret kiadni érte...egyedüli lényeges funkció, a külső hőmérő.

Mit tennél a helyére pl?

Amúgy az óra is fontos, mert ha a rádió be van kapcsolva, akkor annak a kijelzője a a csatornát írja ki.

Megosztás:

Lenne egy kérdésem! Mennyibe kerülhet bontóba az a kijelzős vacak, ami az időt és a kinti hőmérsékletet mutatja? Mert nekem furin mutatta a dolgokat, szétszedtem és le van válva a panelről a kijelző vezetéke! :D

Legjobb tudomásom szerint 3-5 körül megy bontóban. Próbálkozz magánszemélytől, aki bontásra hozott be autót.

Megosztás:

Mit tennél a helyére pl?

Amúgy az óra is fontos, mert ha a rádió be van kapcsolva, akkor annak a kijelzője a a csatornát írja ki.

mit tennék? pl megfordult afejemben az a 3mas egységből álló kör alakú analóg mérőegység, sztem szép..

de ha nagyon belevág vki, pl kijelző dvd-s fejhez.

nekem pl nem gyári a magnóm se... és nekem nem is fontos a gyári megjelenés.

Megosztás:

mit tennék? pl megfordult afejemben az a 3mas egységből álló kör alakú analóg mérőegység, sztem szép..

Nekem se a gyári magnó van, hanem cd és nem jelez semmit. Csak az órát szoktam nézegetni, meg a hőmérőt! A megszokás! :D

Megosztás:

Gondolod, hogy elférne ott kör alakú óra? Talán ha 4 centi magas a helye.

Megosztás:

Köszi! Gls-be lehet központi? Mer aszonták van de én nem tapasztaltam. Minden ajtót külön csiki csuki.

Jó kérdés. Nézd meg a biztosítékokat nem-e égett ki, ha nem akkor az anyóülés lábtere melletti oszlopban van beépítve egy modul -esetleg még az mehetett ki (az a vezérlője), a műanyag levétele után meg is láthatod de asszem takarja valami habszivacs szerű szigetelés is.

Megosztás:

Gondolod, hogy elférne ott kör alakú óra? Talán ha 4 centi magas a helye.

Kellően kis műszerek biztosan kaphatóak. Szerintem egy óra-olajnyomásmérő-feszültségmérő trió lenne a legpraktikusabb. 1 2

Viszont ezek a műszerek nem olcsóak, a 3 együtt biztosan 10 felett van, és akkor még a beépítésnél szükséges anyagokról nem is beszéltünk.

Megosztás:

Kellően kis műszerek biztosan kaphatóak. Szerintem egy óra-olajnyomásmérő-feszültségmérő trió lenne a legpraktikusabb.

Ezeken én is gondolkodtam, de én az A-oszlopba. A feszmérő, olajnyomás mindenképpen, aztán meg nem tudom, óra nem kell, hiszen nekem megvan a kijelzőm, esetleg egy belső hőmérő. De ehhez szerintem át kell alakítani a burkolatot, mert nem is nagyon fér el mélységileg, meg hacsak simán belerakom akkor nem felém néz. Vhol láttam már pedig órákat az A-oszlopban. Nem azon a zöld cabrión, aminek olyan "repülő" kormánya van? De igen.

Megosztás:

nehogy már oda rakd

így is sokat takar az A oszlop...

egyébként drágák ezek így az tuti, de biztos van megoldás... nekem pl volt fesz mérőm, be is fért volna, igaz egy régi orosz cucc volt, de fel lehetett volna javítani a külsejét, és akkor tökéletes lett volna.

egy szomszéd, a bmw be pl kivette a középső légbefúvókat, és oda rakott órákat, neki vmi 14 volt, de mindennel együtt.

Megosztás:

Ezeken én is gondolkodtam, de én az A-oszlopba. A feszmérő, olajnyomás mindenképpen, aztán meg nem tudom, óra nem kell, hiszen nekem megvan a kijelzőm, esetleg egy belső hőmérő. De ehhez szerintem át kell alakítani a burkolatot, mert nem is nagyon fér el mélységileg, meg hacsak simán belerakom akkor nem felém néz. Vhol láttam már pedig órákat az A-oszlopban. Nem azon a zöld cabrión, aminek olyan "repülő" kormánya van? De igen.

Az A oszlopos tuning japós műszerek nekem kifejezetten nem tetszenek. Ha egyszer kiegészítő műszereket szeretnék akkor csakis a központi kijelző helye jöhet szóba. De szerintem erre nem fog sor kerülni. :D

Megosztás:

Nekem se a gyári magnó van, hanem cd és nem jelez semmit. Csak az órát szoktam nézegetni, meg a hőmérőt! A megszokás! :D

Nekem szintén nem gyári magnyó van... mp3-as usb csatlakozós. A villamosági szerelőm megcsinálta úgy, hogy ne űresség legyen az óra és a hőfok között, hanem a dátumot mutassa :lol:

Megosztás:

Az A oszlopos tuning japós műszerek nekem kifejezetten nem tetszenek. Ha egyszer kiegészítő műszereket szeretnék akkor csakis a központi kijelző helye jöhet szóba. De szerintem erre nem fog sor kerülni. :D

lehet eccer egy dvds fejet veszek és annak a kijelzőjét odaraknám mondjuk :lol:

Megosztás:

Azt hogy lehet megcsinálmi, hogy dátumot mutasson, ha bekapcsolom a nemgyári zenét?

Mi?? "Nem gyári zenét"??? Nem magnót akartál mondani?

Azt nem tudom....hogy csinálta, de most ilyen, és ennek örülök, mert engem zavart, hogy az ídő és a hőfok között üres volt..olyan volt, mintha nem müködött volna valami

Megosztás:

Mi?? "Nem gyári zenét"??? Nem magnót akartál mondani?

Azt nem tudom....hogy csinálta, de most ilyen, és ennek örülök, mert engem zavart, hogy az ídő és a hőfok között üres volt..olyan volt, mintha nem müködött volna valami

Arra értem, hogy nem gyári magnót, hanem cd-t! :lol: Engem is zavar, hogy üres, mikor megy a zene! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.