Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hát nagyjából ennyibe. :D nem olcsó de drága sztem, ennyit megér?? ennyiért nem venném meg. Ferkó, vagy itt érdeklődj, lehet van vkinek elfekvőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Hát nagyjából ennyibe. :lol: HÚÚÚÚ!!! :lol: Az baromi sok érte! :lol: Megpróbálom inkább megcsinálni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 HÚÚÚÚ!!! :lol: Az baromi sok érte! :lol: Megpróbálom inkább megcsinálni! :D Nézz szét vaterán, racing-bazaron meg duenen is. Hátha találsz olcsóbbat. Múltkor nézegettem vaterán cuccokat és 4k körül láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nézz szét vaterán, racing-bazaron meg duenen is. Hátha találsz olcsóbbat. Múltkor nézegettem vaterán cuccokat és 4k körül láttam. 4 ezerért? és az már nem sok? 2 ezret nem adnék érte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 4 ezerért? és az már nem sok? 2 ezret nem adnék érte... Oké...én csak mondtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Oké...én csak mondtam. jaja de nemtom ki hogy van vele, de... ha csak nem egetverően fontos a gyári külső, meg nincs más a helyére... akkor 4 ezret kiadni érte...egyedüli lényeges funkció, a külső hőmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Köszönöm a válaszokat! Egyenlőre megpróbálom megcsinálni és ha nem megy akkor még meggondolom, hogy veszek-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Köszönöm a válaszokat! Egyenlőre megpróbálom megcsinálni és ha nem megy akkor még meggondolom, hogy veszek-e! mondom kérdezősködj lehet van vkinek itt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 jaja de nemtom ki hogy van vele, de... ha csak nem egetverően fontos a gyári külső, meg nincs más a helyére... akkor 4 ezret kiadni érte...egyedüli lényeges funkció, a külső hőmérő. Mit tennél a helyére pl? Amúgy az óra is fontos, mert ha a rádió be van kapcsolva, akkor annak a kijelzője a a csatornát írja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Lenne egy kérdésem! Mennyibe kerülhet bontóba az a kijelzős vacak, ami az időt és a kinti hőmérsékletet mutatja? Mert nekem furin mutatta a dolgokat, szétszedtem és le van válva a panelről a kijelző vezetéke! :D Legjobb tudomásom szerint 3-5 körül megy bontóban. Próbálkozz magánszemélytől, aki bontásra hozott be autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Mit tennél a helyére pl? Amúgy az óra is fontos, mert ha a rádió be van kapcsolva, akkor annak a kijelzője a a csatornát írja ki. mit tennék? pl megfordult afejemben az a 3mas egységből álló kör alakú analóg mérőegység, sztem szép.. de ha nagyon belevág vki, pl kijelző dvd-s fejhez. nekem pl nem gyári a magnóm se... és nekem nem is fontos a gyári megjelenés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 mit tennék? pl megfordult afejemben az a 3mas egységből álló kör alakú analóg mérőegység, sztem szép.. de ha nagyon belevág vki, pl kijelző dvd-s fejhez. nekem pl nem gyári a magnóm se... és nekem nem is fontos a gyári megjelenés. Nekem se a gyári magnó van, hanem cd és nem jelez semmit. Csak az órát szoktam nézegetni, meg a hőmérőt! A megszokás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 mit tennék? pl megfordult afejemben az a 3mas egységből álló kör alakú analóg mérőegység, sztem szép.. de ha nagyon belevág vki, pl kijelző dvd-s fejhez. nekem pl nem gyári a magnóm se... és nekem nem is fontos a gyári megjelenés. Gondolod, hogy elférne ott kör alakú óra? Talán ha 4 centi magas a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Köszi! Gls-be lehet központi? Mer aszonták van de én nem tapasztaltam. Minden ajtót külön csiki csuki. Jó kérdés. Nézd meg a biztosítékokat nem-e égett ki, ha nem akkor az anyóülés lábtere melletti oszlopban van beépítve egy modul -esetleg még az mehetett ki (az a vezérlője), a műanyag levétele után meg is láthatod de asszem takarja valami habszivacs szerű szigetelés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Gondolod, hogy elférne ott kör alakú óra? Talán ha 4 centi magas a helye. Kellően kis műszerek biztosan kaphatóak. Szerintem egy óra-olajnyomásmérő-feszültségmérő trió lenne a legpraktikusabb. 1 2 Viszont ezek a műszerek nem olcsóak, a 3 együtt biztosan 10 felett van, és akkor még a beépítésnél szükséges anyagokról nem is beszéltünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Kellően kis műszerek biztosan kaphatóak. Szerintem egy óra-olajnyomásmérő-feszültségmérő trió lenne a legpraktikusabb. Ezeken én is gondolkodtam, de én az A-oszlopba. A feszmérő, olajnyomás mindenképpen, aztán meg nem tudom, óra nem kell, hiszen nekem megvan a kijelzőm, esetleg egy belső hőmérő. De ehhez szerintem át kell alakítani a burkolatot, mert nem is nagyon fér el mélységileg, meg hacsak simán belerakom akkor nem felém néz. Vhol láttam már pedig órákat az A-oszlopban. Nem azon a zöld cabrión, aminek olyan "repülő" kormánya van? De igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 nehogy már oda rakd így is sokat takar az A oszlop... egyébként drágák ezek így az tuti, de biztos van megoldás... nekem pl volt fesz mérőm, be is fért volna, igaz egy régi orosz cucc volt, de fel lehetett volna javítani a külsejét, és akkor tökéletes lett volna. egy szomszéd, a bmw be pl kivette a középső légbefúvókat, és oda rakott órákat, neki vmi 14 volt, de mindennel együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ezeken én is gondolkodtam, de én az A-oszlopba. A feszmérő, olajnyomás mindenképpen, aztán meg nem tudom, óra nem kell, hiszen nekem megvan a kijelzőm, esetleg egy belső hőmérő. De ehhez szerintem át kell alakítani a burkolatot, mert nem is nagyon fér el mélységileg, meg hacsak simán belerakom akkor nem felém néz. Vhol láttam már pedig órákat az A-oszlopban. Nem azon a zöld cabrión, aminek olyan "repülő" kormánya van? De igen. Az A oszlopos tuning japós műszerek nekem kifejezetten nem tetszenek. Ha egyszer kiegészítő műszereket szeretnék akkor csakis a központi kijelző helye jöhet szóba. De szerintem erre nem fog sor kerülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nekem se a gyári magnó van, hanem cd és nem jelez semmit. Csak az órát szoktam nézegetni, meg a hőmérőt! A megszokás! :D Nekem szintén nem gyári magnyó van... mp3-as usb csatlakozós. A villamosági szerelőm megcsinálta úgy, hogy ne űresség legyen az óra és a hőfok között, hanem a dátumot mutassa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az A oszlopos tuning japós műszerek nekem kifejezetten nem tetszenek. Ha egyszer kiegészítő műszereket szeretnék akkor csakis a központi kijelző helye jöhet szóba. De szerintem erre nem fog sor kerülni. :D lehet eccer egy dvds fejet veszek és annak a kijelzőjét odaraknám mondjuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nekem szintén nem gyári magnyó van... mp3-as usb csatlakozós. A villamosági szerelőm megcsinálta úgy, hogy ne űresség legyen az óra és a hőfok között, hanem a dátumot mutassa :lol: elvágott egy vezetéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nekem szintén nem gyári magnyó van... mp3-as usb csatlakozós. A villamosági szerelőm megcsinálta úgy, hogy ne űresség legyen az óra és a hőfok között, hanem a dátumot mutassa :D Azt hogy lehet megcsinálmi, hogy dátumot mutasson, ha bekapcsolom a nemgyári zenét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Azt hogy lehet megcsinálmi, hogy dátumot mutasson, ha bekapcsolom a nemgyári zenét? Mi?? "Nem gyári zenét"??? Nem magnót akartál mondani? Azt nem tudom....hogy csinálta, de most ilyen, és ennek örülök, mert engem zavart, hogy az ídő és a hőfok között üres volt..olyan volt, mintha nem müködött volna valami Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Mi?? "Nem gyári zenét"??? Nem magnót akartál mondani? Azt nem tudom....hogy csinálta, de most ilyen, és ennek örülök, mert engem zavart, hogy az ídő és a hőfok között üres volt..olyan volt, mintha nem müködött volna valami Arra értem, hogy nem gyári magnót, hanem cd-t! :lol: Engem is zavar, hogy üres, mikor megy a zene! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Arra értem, hogy nem gyári magnót, hanem cd-t! :lol: Engem is zavar, hogy üres, mikor megy a zene! :lol: Sajnos nem tudom :D Pedig már sok Opeles ismerősöm kérdezte. Esetleg itt a fórumon? Valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts