zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Én sem. :lol: Ha nem hát nem. :D Nem erőszak a disznótor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 köszi légyszives használd már azt a remek --->válasz<--- gombot. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nagy az Isten állatkertje! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Nagy az Isten állatkertje! :lol: Hm. Vajon astrán is villogni kezd az elakadásjelző ha csatt van és eldurran a légzsák? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Mit tud tenni? Ez van. :lol: De este megint megyünk a tecsóba, ránézek mégegyszer arra a világító kulcsfejre, jól lenne ha sikerülne összehozni a kulcsal. Nemtom, de nekem alapból világítós a kulcsom. :D Van egy gomb, megnyom és virít. Vagy ez csak az immos kulcsok "extrája"? Persze csak az egyik kulcs ilyen, a pótkulcson csak a helye van meg a lednek és az embléma sem benyomható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Hm. Vajon astrán is villogni kezd az elakadásjelző ha csatt van és eldurran a légzsák? :D nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Hm. Vajon astrán is villogni kezd az elakadásjelző ha csatt van és eldurran a légzsák? :D Ha rossz az elakadásjelző kapcsolód, és az ütközéstől kiesik alóla a kétforintos, amivel ki van támasztva, akkor igen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Ha rossz az elakadásjelző kapcsolód, és az ütközéstől kiesik alóla a kétforintos, amivel ki van támasztva, akkor igen :D 2forintooos? nekünk anno a 94es dezsőbe a 100as se volt elég :lol: mondjuk szegény autó tört is rendesen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Ha rossz az elakadásjelző kapcsolód, és az ütközéstől kiesik alóla a kétforintos, amivel ki van támasztva, akkor igen :D Ez a 2 forintos terv. Nem ám speckó kütyük, sokméter vezeték és drága vezérlés kell. :lol: De akkor már bankkártyát kell odatenni, mert csak ott létezik még 2 forintos. :lol: Bár a jelenlegi euró árfolyamot elnézve... [1.00 EUR]::[297.495 HUF]::[2009.01.30 20:55:57 UTC] :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jó kis tuning bemutató törésteszttel egybekötve... nagy lehetett az öröm amugy a kulcs világítása se csak az immotol függ nekem is immos, de nekem se világítós. valahonnét hozzá leeht jutni a kulcsfej gombos verziójához? mert a gombos felet le lehet venni, belül pedig megvan mindennek a helye. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 jó kis tuning bemutató törésteszttel egybekötve... nagy lehetett az öröm amugy a kulcs világítása se csak az immotol függ nekem is immos, de nekem se világítós. valahonnét hozzá leeht jutni a kulcsfej gombos verziójához? mert a gombos felet le lehet venni, belül pedig megvan mindennek a helye. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy a gömbölyded kulcsban van csak lámpicsek vagy a szögletesben is van-e. Ügye a gömbölyű az immos kulcs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha nem hát nem. :D Nem erőszak a disznótor. :lol: Csak a disznónak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha rossz az elakadásjelző kapcsolód, és az ütközéstől kiesik alóla a kétforintos, amivel ki van támasztva, akkor igen :D Vagy ha megfejeli a kapcsolót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 sziasztok! Hogyan lehet képet beszúrni. Saját kéet szeretnék a hozzá szolásomhoz, de nem megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 sziasztok! Hogyan lehet képet beszúrni. Saját kéet szeretnék a hozzá szolásomhoz, de nem megy! Üdv! Vagy úgy tudsz, hogy ahol a B i U gombok vannak, abban a sorban van a szmájliválasztó után az első a link beszúrása a második a kép beszúrása. Elsőnél csak a linket kell beírni a képedhez, és megnevezni. A másodiknál viszont egyből mutatja is a képet, amit beszúrtál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Üdv! Vagy úgy tudsz, hogy ahol a B i U gombok vannak, abban a sorban van a szmájliválasztó után az első a link beszúrása a második a kép beszúrása. Elsőnél csak a linket kell beírni a képedhez, és megnevezni. A másodiknál viszont egyből mutatja is a képet, amit beszúrtál. Köszi day, a hitetlennek elküldtem emilbe és várom a válaszát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Köszi day, a hitetlennek elküldtem emilbe és várom a válaszát! Szívesen. :lol: Egyre jobban kezdem úgy érezni, hogy nem ezt a nikket kellett volna választanom, hanem az igazi becenevemet, a kömi-t. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Késői bánat, talán egy admin segíthet rajtad (mélykék76 -küldj egy P.Ü.-t neki), más kérdés, hogy utána ki ismer meg -ha nem ugyanaz az avatarod. :lol: ....A másodiknál viszont egyből mutatja is a képet, amit beszúrtál. Kivéve dinamikus oldalak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Késői bánat, talán egy admin segíthet rajtad (mélykék76 -küldj egy P.Ü.-t neki), más kérdés, hogy utána ki ismer meg -ha nem ugyanaz az avatarod. :D Kivéve dinamikus oldalak. :lol: Most már marad így. :lol: Naigen. Mondjuk ott is mindig megtalálni a képek direkt linkjét, amit közvetlenül lehet elérni a szerverről. ;) Persze van kivétel is. Most meg az a bajom, hogy csökkentek a betűméreteim (fosdows :D ) mozilla alatt. Tök úgy néz ki most a fórum, mintha linuxon fórumoznék. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Elmentünk a családdal szánkózni, aztán amikor jöttünk hazafele kiváncsisaágból megpróbáltem felmenne a szánkópálya melletti földúton, jó meredek volt, meg letaposott kemény hó. Simán felment volna, ha nincs féluton az egyik keréknyomban egy nagy gödör, abból nem tudtam kijönni. Visszagurultam megpróbáltam ujból, de megint ott akadtam el, persze a család díjjazta a próbálkozást, ment közben a Zooliiii! Meg Apúúúú! Mit csinálsz?!?! :D Úgy vettem észre elakadáskor az egyik kerék sokkal hamarabb, könyebben pörög ki, hogy is van ez? Ebben is van diferenciálmű, azt tehet róla nem? Ha lehetne zárni, akkor forognának egyszerre ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Így van. A lazább/síkosabb talajon levő kerék fog megpörögni. Vannak sperrdifik, amik ezt a jelenséget kiküszöbölik, ezek nyomatékkülönbségre zárnak. Viszont baromi drágák, 150-250e ft :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ha zárni szeretnéd akkor valami vasat kell a kúpkerekek közé hegeszteni. Viszont onnantól használhatatlan lesz az autód a betonon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Így van. A lazább/síkosabb talajon levő kerék fog megpörögni. Vannak sperrdifik, amik ezt a jelenséget kiküszöbölik, ezek nyomatékkülönbségre zárnak. Viszont baromi drágák, 150-250e ft :D Mert úgy vettem észre, mostanában elég sok kocsit látni árokban, ha egyszerre forogna a két kerék símán kijönnének, igy meg a hóban lévő elássa magát, a másik meg nem pörög. A sperrdifi, tényleg drága, de bonyolult lett volna beépíteni egy zárás lehetőséget ilyen esetre? Mégha csak a motortérben lehetne kézzel kapcsolni-zárni, úgyis ritkán kell, de akkor nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 ennyi pénzért meg lehet kerülni azt a dombot :D kijön a benzinből :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts