zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 :lol: :lol: :D ;) ;) Azért meg ne marjátok már egymást... :D :P Á dehogy , bár nekem az agyam kattog , amikor kifolyik a szemem annyira nézem a sárgát a monitoron. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PottR Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A válság idején az Opelt már a tűzoltók is segítik és tolják előre... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A válság idején az Opelt már a tűzoltók is segítik és tolják előre... Hogy mondhatsz ilyet, lehet csak tréningeztek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Esetleg nincs valami ötletetek hogyan tudnék olcsóbb megoldást találni? Alufólia, esetleg tyúkrács? :lol: :D Amúgy tényleg a bontó lesz a megoldás szerintem is. Vagy egy másik fajtát felrakni, mint pl. ami Coupénak is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 B+ a sárga betüjeidet, midíg ki kell jelölnöm, hogy el tudjam olvsni mit írsz. :D :lol: ... Nem értem mi bajod a sárga betűkkel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Nem értem mi bajod a sárga betűkkel? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Alufólia, esetleg tyúkrács? :lol: :D Amúgy tényleg a bontó lesz a megoldás szerintem is. Vagy egy másik fajtát felrakni, mint pl. ami Coupénak is van. A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval. Én a komplett első maszkra gondoltam. Lehet, hogy könnyebben hozzájutsz, ha így is keresed, hátha van olyan, amin pl. nincs is rajta a jel. Coupénak Reiger maszkja van, de ha megtetszik neked is pl. egy GSi-é és elfogadható áron hozzá is tudsz jutni, akkor lehet, hogy tovább fejlesztheted a külső optikát az autón a lepattogzásra hivatkozva. De ez csak egy ötlet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 A bontós nem biztos hogy jó, mert azis hamar pattogzik talán. Copénak milyen van? Igazából néztem ötapadósokat...csak abból ugye olyan kell, ami eltakarja a két furatot. És akkor a két furatot majd a csomagtartó felőle kinyomom szilóval. Nekem lik sincs rajta, nem tudom, befoltozták, vagy nem is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Én a komplett első maszkra gondoltam. Lehet, hogy könnyebben hozzájutsz, ha így is keresed, hátha van olyan, amin pl. nincs is rajta a jel. Coupénak Reiger maszkja van, de ha megtetszik neked is pl. egy GSi-é és elfogadható áron hozzá is tudsz jutni, akkor lehet, hogy tovább fejlesztheted a külső optikát az autón a lepattogzásra hivatkozva. De ez csak egy ötlet :D De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :D Lehet hogy kár foglalkozni a festéssel. Katt ide! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :lol: :lol: :D Egyébként egy teljes felületű öntapadós simán eltakarja a lyukat is. De még mindíg rakhatsz a lyukakba kék ledet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 :lol: :D Egyébként egy teljes felületű öntapadós simán eltakarja a lyukat is. De még mindíg rakhatsz a lyukakba kék ledet :lol: Milyen, lekváros? Nyami.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 De én még mindig a csomagtér ajtóra szeretnék jelet. :D Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :D A feliratok már nincsenek rajta, az Opel felirat ragasztásának helyét most fényezték le. A két lukat csak akkor tudták volna eltüntetni, ha az egész ajtót fújják, így viszont grátiszban fújták le a felirat helyét. Ráadásul nekem jobban tetszik a csomagtartó ajtaja így díszcsíkkal. Lényeg a lényeg, hogy a jel marad, de akkor nézek valami öntapisat, a likat meg kisziloplasztozom, aztán csókolom. Jobb ötletem nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Lehet hogy kár foglalkozni a festéssel. De ha én jól vettem ki a szavaiból nem feliratot hanem a középütt lévő Opel jelet akarja beszerezni. Másik tipp: BONTÓ. Kis ügyességgel ki lehet szedni anélkül, hogy összetörne vagy a fény leporzana róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Ez egy remek alkalom a falazás megkezdésére. :lol: Lekopott egy négyzetmilliméternyi festék az emblémából. Falazzuk le az egészet a ge..be! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Igazából annyira sok macera van ezekkel az apró hülyeségekkel. Pl a jel. Meg ugye ott van mellette a néha rakoncátlan központi, a kilincs...meg sok-sok egyéb. Mivel a fényezés a tanknyílásnál friss volt, csak ma takarítottam le, hogy megnézzem, milyen lett. Több helyen megfolyt a festék, a nyíláson van egy csomó ami nagyon látszik. A lökhárítót le sem vették, csak maszkolták, ezért ahol a sárvédő és a lökös együtt fut, végig az élen meg van folyva a festék. Kicsit azt hiszem most ideges vagyok, és átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Igazából annyira sok macera van ezekkel az apró hülyeségekkel. Pl a jel. Meg ugye ott van mellette a néha rakoncátlan központi, a kilincs...meg sok-sok egyéb. Mivel a fényezés a tanknyílásnál friss volt, csak ma takarítottam le, hogy megnézzem, milyen lett. Több helyen megfolyt a festék, a nyíláson van egy csomó ami nagyon látszik. A lökhárítót le sem vették, csak maszkolták, ezért ahol a sárvédő és a lökös együtt fut, végig az élen meg van folyva a festék. Kicsit azt hiszem most ideges vagyok, és átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal. Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :lol: Akkor hozzád viszem festetni az autót. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Több helyen megfolyt a festék?? "a nyíláson van egy csomó ami meglátszik".... Remélem nem fizetél érte?? Ha igen, akkor vidd vissza. és mond meg, hogy csinálják meg normálisan!!! Megazért kérdezd meg a "szakitól", hogy van-e szépérzéke... Én nem adnék ki ilyen fényezést a kezem alól. Na persze én nem folyatom meg :D Mivel koszos volt és a friss festést nem szabad piszkálni, csak most tisztítottam le és szembesültem vele. Természetesen kedden visszaviszem és ki fogják javítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Kimentem kicsit a temető parkolójába csúszkálni, de nem volt olyan jó mert 10-15 centi szűz hó volt, meg kavics volt alatta nem nagyon csúszott. Egyszer-kétszer keresztbeállítottam kézifékkel, de nem tudtam nagyon felgyorsulni, mert nem volt nagy hely. :D Semmi normális hely nincs itt a környéken! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Akkor hozzád viszem festetni az autót. :D Megdumáltuk :lol: Más tészta: Klubtársak! Ti mennyi ídő után kaptatok tagságikártyát, matricát, meg rendszámtáblakeretet? Csak mert én 2009-01-06-án lettem klubtag, és még semmit se küldtek :lol: Persze türelmes vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 ... átfutott az agyamon hogy eladom a rákba ezt a rozsdás és problémás sz@rt és kb 500-ért kapok sokkal-sokkal különb, makulátlan Astrát, pl 1,4si-t, amin nem kell ennyi baromsággal foglalkozni. Nehogy azt hidd hogy mással nincs probléma. :D Kérdés: mennyit érhet kb most ez az autó? '95 x16sz fapad. Új felnikkel új gumikkal. www.hasznaltauto.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2009 Megoszt Elküldve Január29, 2009 Klubtársak! Ti mennyi ídő után kaptatok tagságikártyát, matricát, meg rendszámtáblakeretet? Csak mert én 2009-01-06-án lettem klubtag, és még semmit se küldtek :D Persze türelmes vagyok.... Sacc 3 hét. Türelem cuccot terem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts