zozor Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hát a javítási kézikönyvben úgy írják, hogy szélvédő alatti burkolat. Találló név. :lol: Ilyet... Hogy én erre nem gondoltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 HA gondolod, megnézem a cikkszámát, ha úgy könnyebb megrendelned, de egyébként olyan 25e Ft körül van. Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol: Az ugyanígy nem fog passzolni, mint a mostani. Remélem egyre gondolunk: azt a műanyag burkolatot mondod, amiből az ablaktörlőlapátok tengelyei is kijönnek, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ööööö...:D Kössz, de lehet nem is lesz olyan fontos... Talán akkor egy bontott... :lol: bontottal az a bibi ugyan ugy beengedi majd a vizet, miel az is meg van vetemedve... nem fog a te szélvédődhöz passzlni a tálcát jól visszaraktad a helyére? mert annak van egy nút, amibe be kell tolni nekem anno az ne ment a helyére mosás után meg is jelentek a cseppek a szőnyegen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Az ugyanígy nem fog passzolni, mint a mostani. Remélem egyre gondolunk: azt a műanyag burkolatot mondod, amiből az ablaktörlőlapátok tengelyei is kijönnek, ugye? Jaja jól szóltál :lol: . bontottal az a bibi ugyan ugy beengedi majd a vizet, miel az is meg van vetemedve... nem fog a te szélvédődhöz passzlni a tálcát jól visszaraktad a helyére? mert annak van egy nút, amibe be kell tolni nekem anno az ne ment a helyére mosás után meg is jelentek a cseppek a szőnyegen.... Aha, jól raktam vissza, kb. 1-1,5 hónapig jó is volt, ma óta vizes- mert ugye tegnap lemostam a verdát. Tuti eláztattam rendesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Hening cartárs volt olyan kedves, és adott egy flakon hütűtömítőt, és felhívta a figyelmemet, hogy túl sok a hűtővizem. Hazaértem leszívtam 5-6 decit, gondoltam legközelebb ha megyek vhova, akkor majd beleöntöm. Csakhogy azóta meg nem ereszt a hűtő. :D Szerintem az történt, hogy a jó termosztáttal jobban melegszik a víz, ergó jobban kitágul, nagyobb a nyomás a rendszerben, és ezért eresztett a hűtő. Mivel eddíg is ennyi volt benne, csak a szar termosztár miatt nem is ment 90-fölé. Gondolom én. Most hogy engedtem le belőle, több a levegő felette, és a tágulás nem csinál akkora nyomást. Vagy mittudomén. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mindig tanul valami újat az ember :D de nekem okés volt a szint mégis eresztett a műanyag-alu illesztés peremén. De az új már nem :lol: :lol: :lol: csak majdnem 30 ropiba került... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 jó drágák ezek a hűtők... bár egy samarába is 14 ezer, ésez már nagyon is nagyker ár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mindig tanul valami újat az ember ;) de nekem okés volt a szint mégis eresztett a műanyag-alu illesztés peremén. De az új már nem :lol: :lol: :D csak majdnem 30 ropiba került... :D És mekkora szerencsém volt, hogy a Karcsi szólt, hogy sok a víz. ;) Amúgy már akartam venni a patikában lenmaglisztet, amit Epk ajánlott, de csak néztek rám mint hókuszpókra a törpök és rázták a fejüket. Lehet azt hitték, hogy vmi vudu varázslathoz kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :lol: pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :lol: Más- Csodálkozok, hogy nem tudok a netre feljönni órákig, vírusgyanú, stb, minden gondolatom összejött. Erre ránézek a textre és mit találok? Választ. Más is kínlódott ilyesmivel ma vagy csak én is a szerencsés nyertesek közt vagyok...? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 nekem most állt le nem olyan rég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 nekem most állt le nem olyan rég. Nekem is carakodik dél óta, pedig nekem kábelen jön, nem telefonos. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :lol: pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :D Más- Csodálkozok, hogy nem tudok a netre feljönni órákig, vírusgyanú, stb, minden gondolatom összejött. Erre ránézek a textre és mit találok? Választ. Más is kínlódott ilyesmivel ma vagy csak én is a szerencsés nyertesek közt vagyok...? :lol: :D Eddig én is ezzel tököltem, kábeleket cseréltem, modemet szedtem szét... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Mé? Nem tűnt fel? :D pedig nyíl is mutatja a hideg-rendszeri mennyiséget. :lol: A jelig volt töltve, csak ferdén állt az autó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Eddig én is ezzel tököltem, kábeleket cseréltem, modemet szedtem szét... :D én nem álltam nei, kikapcs bekapcs és annyi :lol: nem első eset már ez... sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 na mindenkinek behalt megint a net? rem nem de akkor hunvagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem hótt meg :lol: , igazándiból csak helyreállt. :lol: Nekem pár hét dilizés után minden eszembe jutott. A drága szolgáltatóknak eszükbe juthatna valahogy tájékoztatni az ügyfeleiket, hogy "ne csodálkozzanak hanem legyenek kis türelemmel..." -bár nem szokásuk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nem hótt meg :lol: , igazándiból csak helyreállt. :lol: Nekem pár hét dilizés után minden eszembe jutott. A drága szolgáltatóknak eszükbe juthatna valahogy tájékoztatni az ügyfeleiket, hogy "ne csodálkozzanak hanem legyenek kis türelemmel..." -bár nem szokásuk. :D hát ha összeomlik akkor sztem nem sok lehetőségük van egyesével meg nemigen hívnak fel mindenkit, nekem pl vezetékes telóm se volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Engem meg ha akarnának se tudnának hívni azon a számon (max a másikon, nekik úgyis ingyen van) de egy sms beleférne, azt jelezné a wireless manager. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 aha biztos :D nemtom mi az amit mondtál... bár gyanítom, ha vonalam se volt az sms se érne ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Nekem is furcsa volt, hogy a diginet telepítés nélkül megy mikor bedugtam a csatit a gép ethernet portjába -igaz az nem az én drótos netem volt. Én se vagyok penge ilyen téren. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 de sehol senki még zotya se vmi csak van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Biztos hekkelik a kocsijaikat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 hm én i aig várom már a jóidőt mert gariba semelg nincs deel se férek nyáron meg inkább kijövök vlee az udvarra még nyáron is mert a palatető úgy befűthogy huha :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Engem meg ha akarnának se tudnának hívni azon a számon (max a másikon, nekik úgyis ingyen van) de egy sms beleférne, azt jelezné a wireless manager. :lol: Ezért jó a kábelnet, nem a Tö-köm-nél. :D Van júpíszím és digikábelem. :lol: Tapasztaltam én is, hogy sok szerver lehullott, aztán nem győztem menni helyreállítgatni a problémákat, de mikor nem akart kapcsolódni, akkor ment a telefon, hogy mi a redva van és mondták hogy keine internet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts