FPepe Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Szasztok! Létezik, hogy a km óra csal 40-170 km/h között 10-12 km/h-át? GPS szerint annyi. Km napi számláló is csal kb. 50 km-en 1-2 km-t. Gyári gumiméretekkel járok. Ezek szerint ha mérnek, akkor 50 megengedettnél mehetek óra szerint 70-et, mert 10 az óra csalása és csak 60 felett büntetnek, nemde!? B) Sztem ez kb. normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Azért 70-el ne menj, de ha 60-at mutat az órád az még Ok. Az belefér bőven B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Sztem ez kb. normális. Aha multkor volt téma, sokan írták, hogy mértek GPS-el 8-10 -es csalást. Én sem hiszem, hogy tényleg 178-al mentem caravannal. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Aha multkor volt téma, sokan írták, hogy mértek GPS-el 8-10 -es csalást. Én sem hiszem, hogy tényleg 178-al mentem caravannal. B) Pedig de. Én 185-re is felgurulok, akkor az reális! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Pedig de. Én 185-re is felgurulok, akkor az reális! B) Nem igazán, mert a tied 82 pacis, az enyém csak 60. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Nálam 60-nál a trafi 51-et mutatott! Ki lett próbálva.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Nálam 60-nál a trafi 51-et mutatott! Ki lett próbálva.... Nálam 60-nál 52-t a GPS. 100-nál 90-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 én meg régóta 60al járok és annyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 nekem eddig még saját rekordom nem igazán rekord, Olaszliszka szerencs budapest cirka 280km és ez is egy megállóval ha jól emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 én meg régóta 60al járok és annyi B) Szintém zenész, én is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Én-és még sokan mások is a fórumon-meg már vezettem akkor is amikor 60-nal lehetett menni lakott területen belül. ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Én-és még sokan mások is a fórumon-meg már vezettem akkor is amikor 60-nal lehetett menni lakott területen belül. :blush: ;) Ez azért van kedves Károly, mert te, és még sokan mások a fórumon már öregek vagytok. :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Ez azért van kedves Károly, mert te, és még sokan mások a fórumon már öregek vagytok. :D B) Nem, ez azért van mert Ti vagytok fiatalok. :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Nem, ez azért van mert Ti vagytok fiatalok. ;) B) Jaj de szeretem ezt hallani, mond még egyszer! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Én-és még sokan mások is a fórumon-meg már vezettem akkor is amikor 60-nal lehetett menni lakott területen belül. :blush: B) Menj át Szlovákiába, és ott most is vezethetsz annyival! (Már nem sokáig!) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Menj át Szlovákiába, és ott most is vezethetsz annyival! (Már nem sokáig!) ;) Itt is, csak többe kerül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 erről nem is hallottam... mióta nem lehet? ha azt veszem, hogy óra szerint 60al lehet menni, az már eléggé gyprs tempó, de ha azt nézném, hogy akkor óra szerint 70el lehet menni, az méginkább... azért egy városban 70el szaladgálni a csúcsban elég komoly lenne ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_CikkLista_Form.aspx én ezt találtam ugyan itt van a gates is és az is gyári minőségre van írva, úgyszint egy év garival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Menj át Szlovákiába, és ott most is vezethetsz annyival! (Már nem sokáig!) B) Igy van! Február 1.-től nálunk is 50km/h a megengedett lakott területen..majd visszaveszek és 60 közeli óraállással megyek, de akkor is hagyom ötösben ha csak át kell gurulni egy falun vagy városban az első lámpáig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Igy van! Február 1.-től nálunk is 50km/h a megengedett lakott területen..majd visszaveszek és 60 közeli óraállással megyek, de akkor is hagyom ötösben ha csak át kell gurulni egy falun vagy városban az első lámpáig :D Én sem szoktam visszakapcsolni ha beérek a faluba, csak kifele amikor gyorsítani kell. Sőt van amikor vissza 3-ba ha meg akarom lepni a seggembe autózót. Aztán ha utolér többnyire meg is előz, visszavágásképpen. B) Úgy vettem észre nem negyon viselik jól ha tolnak végig a falun, aztán ha kiérünk elhúzok előlük. :blush: Végülis én betartom a sebességhatárokat, az sehol sincs leírva a tábla után milyen gyorsan lehet elérni a 90-et. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Sőt van amikor vissza 3-ba ha meg akarom lepni a seggembe autózót. Csak keményen. ;) Viccet félre téve azt én is utálom nagyon, ha a tábla után is ugyanannyival megyünk még. Mire meg felgyorsulnánk már a következő településen vagyunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Csak keményen. ;) Viccet félre téve azt én is utálom nagyon, ha a tábla után is ugyanannyival megyünk még. Mire meg felgyorsulnánk már a következő településen vagyunk. B) Tényleg tök vicces, amikor végigtol a falun ahogy 50-nel cammogok, aztán a táblánál vissza kettő padló, és látom a tükörben ahogy távolodik, aztán persze sértett önérzetel megelőz, hogy lássam ki a gyorsabb. Amúgy volt már ilyen szitu trabantal is. Vissza kellett lassítanom, hogy tudjon győzni. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Viccet félre téve azt én is utálom nagyon, ha a tábla után is ugyanannyival megyünk még. Mire meg felgyorsulnánk már a következő településen vagyunk. B) Jaja, és egy csomóan mintha nem is tudnák, hogy egy másik utca keresztben meg is szünteti a táblát, ha nincs megismételve és csak mennek tovább 30-cal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Jaja, és egy csomóan mintha nem is tudnák, hogy egy másik utca keresztben meg is szünteti a táblát, ha nincs megismételve és csak mennek tovább 30-cal. Tápi a helységjelző táblákra gondolt... De kétségkívül igazad van, Stefan... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Tápi a helységjelző táblákra gondolt... De kétségkívül igazad van, Stefan... B) :blush: Tudom, hogy arra gondolt, csak tovább ragoztam, hogy milyen dolgok vannak még. Minden kiskaput kell tudni, hogy hol lehet száguldozni :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts