Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mondtam én, hogy ügyesebb az a cucc a többitől (már amiket ismerek). Kezdesz már hinni, Neo? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mondtam én, hogy ügyesebb az a cucc a többitől (már amiket ismerek). Kezdesz már hinni, Neo? B) ;) Igen Morpheus. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 :D :lol: Majd nézz be a másik fórum fotógyűjteményébe, linkeltem pár fotót! ;) valaki kiakadt rajta... :blush: B) Amúgy asszem már minden vackot felpakoltam a gépemre ami kellhet és még egyszer lefuttattam rajta egy alapos keresést de nem talált semmit, most már asszem nyugodt vagyok felőle. homlokrólverejtéketelhúzószmájli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 B) Kocccc... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Kocccc... ;) Az. Belém csúszott egy oszlop. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az. Belém csúszott egy oszlop. B) Így első ránézésre veszel egy rendszámkeretet, visszahajlítod a rendszámot, s tökéletes. Még a lökhárítód se repedt meg... bezzeg az enyém... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Így első ránézésre veszel egy rendszámkeretet, visszahajlítod a rendszámot, s tökéletes. Még a lökhárítód se repedt meg... bezzeg az enyém... B) Hja, semmi érdekes nem történt, csak az eredeti német rendszámkeretem... ;) Majd úgyis kapok az Opel klubtagságból rendszámkeretet. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Hja, semmi érdekes nem történt, csak az eredeti német rendszámkeretem... B) Majd úgyis kapok az Opel klubtagságból rendszámkeretet. ;) Csak minél előbb. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Csak minél előbb. ;) Elvileg jövő hónapban. Addig járkálok törött rendszámkerettel. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Amúgy tuskó parkolóban drifteltem, de nem driftelés közben történt, hanem akartam kanyarodni, de úgytűnik a 2km/h is gyors volt ahhoz... Ezért nem törött meg nagyon. Úgyis kell lökőst cserélnem. A vonószem mellett meg van sérülve, gratulációt az előző tulajnak küldeni. B) Szerk: bocsánat, a vonószem alatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az. Belém csúszott egy oszlop. B) A mocsok. Nem figyelt? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ilyenek ezek, eccer csak előugranak se kivilágítva se semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ;) :blush: Az avatar fotódat nézve hirtelen azt hittem, hogy a munkatársam az. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ilyenek ezek, eccer csak előugranak se kivilágítva se semmi... Nemhogy kivilágítva, még láthatósági mellény sincs! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 jó neked nekem még mindig OFF barátnőm lába van egy admin nemtudna nekem segíteni ezügyben? eléggé zavaró, hogy már próbáltam mindenféle formátumot, de ugyan az a kép, saka mérete változik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 .. nekem még mindig OFF barátnőm lába van .. Már rég nem az van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 jó neked nekem még mindig OFF barátnőm lába van egy admin nemtudna nekem segíteni ezügyben? eléggé zavaró, hogy már próbáltam mindenféle formátumot, de ugyan az a kép, saka mérete változik... Hát ha mi látjuk, akkor nem fórumbeli probléma van, hanem a böngésző nem akar frissíteni. Gondolom nyomtál már egy rakás frissítés gombot. Esetleg azt tudod megcsinálni, hogy törlöd a böngésződ beállításaiban az elmentett oldalakat, ideiglenes mappákat. Mond meg milyen böngészőt használsz, aztán leírom mit hogy kell. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 hát napok óta nem annak kellene lennie... a kukikat kellene törölnöm esetleg? ennyire nem vagyok net nevil Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 hát napok óta nem annak kellene lennie... a kukikat kellene törölnöm esetleg? ennyire nem vagyok net nevil kukik csak arra jók, hogy például az Opel Fórumba beléptessen a neveddel és jelszavaddal automatikusan, amit beírod a címet. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 sima explorerem van Xp s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 sima explorerem van Xp s. Explorerben eszközök, internetbeállítások, általános fül és ott a böngészési előzmények törlése. B) IE7 esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ja és lerugdaltam a kerék mögül a 10 kiló havat, reggel ne fékezze a kereket ha összefagy. Futóművesem megfigyelése szerint ilyen képződmények, csak a téligumival ellátott autókon alakulnak ki. Ugyanis ezek a gumik kidobják a profilból a havat, és amikor újra leérnek ismét tudnak kapaszkodni. A nyáriguminál ilyesmi nem figyelhető meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 jobb esetben mivel télen nem nyárigumi az ajánlott:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Explorerben eszközök, internetbeállítások, általános fül és ott a böngészési előzmények törlése. B) IE7 esetén. oh nagyon köszi végre sikerált sztem jo kép szal marad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts