Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Lehet már itt is rodeózni B) esik az eső és szépen fagyogat 1-2 helyen az útra, a kapubejárón már simán keresztbe fordíthatnám a verdát. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nod32 B) AVG Anti-Virus ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nagyon helyesen teszi! A fórum nem a helytelen magyar helyesírás népszerűsítésére való!!! Az más, ha valaki DIREKT tahósan ír, de azt valamilyen megkülönböztető jelzéssel látja el. Pl: ... én harmadikba százhúszat toltam neki... Oké-oké, megértettem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Aki csapatós idôre várt az ma reggelre megkapta :blush: Egyedüli ünneprontó a légkalapáccsal feltörendô jégréteg volt az ablakokon. B) Nekem semmi jég nem volt ma reggel az autón, itt olvad éppen minden :D Persze azért a mellékutakon még jellemző a csúszkálhatóság ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Neked működik a link? Nekem igen. Van benne vmi igazság, sajnos. "c" népesség. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 AVG Anti-Virus B) Free. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nekem semmi jég nem volt ma reggel az autón, itt olvad éppen minden :blush: Persze azért a mellékutakon még jellemző a csúszkálhatóság ;) reggel nekem sem. De bezzeg tegnap délután. Naggggyon durva volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nekem semmi jég nem volt ma reggel az autón, itt olvad éppen minden :lol: Persze azért a mellékutakon még jellemző a csúszkálhatóság ;) Nekem se vóóót reggel jég az ótón (a garázsban :D ) de az udvaron annál inkább :blush: 20 perc volt amíg kiálltam a kapuhoz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nekem igen. Van benne vmi igazság, sajnos. "c" népesség. B) Bejön nekem is, de nem játszik le semmit. Mindegy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 20 perc volt amíg kiálltam a kapuhoz... ;) Biztosan nem "tóóóóótad" neki eléggé. B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Biztosan nem "tóóóóótad" neki eléggé. B) :blush: Jah, mer féltem hátha kilököm a kaput! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Jah, mer féltem hátha kilököm a kaput! B) Csak a feléig kellett volna, onnantól a "mááááááásik" pedált kel nyomni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Csak a feléig kellett volna, onnantól a "mááááááásik" pedált kel nyomni. B) Jóvanna, holnap kipróbálom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Bejön nekem is, de nem játszik le semmit. Mindegy. Várj egy kicsit, míg betöltődik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Bejön nekem is, de nem játszik le semmit. Nem valami flash player dolog áll mögötte? Nem mintha olyan sokat értenék hozzá csak... ;) Minden.......nélkül. Megtekintésre! Ajajj, de még hogy... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ...Ajajj, de még hogy... B) a színek is milyen szemléltetőek... :blush: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Biztosan nem "tóóóóótad" neki eléggé. B) :P Te toltál nekem valami "meetyour..."akármit? :P Jött tőled valami olyasmi, nekem kicsit gyanús a téma bizonyos tekintetekben... :) a színek is milyen szemléltetőek... :lol: :blush: :D Hát na, szemléltető példa. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 MSN Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 MSN Hát aki képes megadni a nevét + a jelszavát ilyen átirányított szar linkeken... Bár sok a naiv ember, és ezt most nem rosszándékkal mondom. Nálam az otpdirekt az ilyen sarkalatos pont, ha bejelentkezem, állandóan nézem a címsort, nem lettem-e átirányítva valahova B) A keylogger meg csak nem játszik ;) netcafeból meg tilos ilyen helyekre bejelentkezni! semmiegyebetnemtudokelmondani. kéremkapcsojjaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 A tévedésed elkerülése érdekében a linket másoltam egy másik fórumról. B) Karcsi! Nekem megy a fórum minden része bár a bal oldali chat mintha döglött lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 ;) Neked működik a link? Nekem működik, 34 éves vagyok, és 3 gyerekem van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nekem működik, 34 éves vagyok, és 3 gyerekem van. B) ...és Sáándor vagy ajókaiuccahuszonhét szám alól és mikó... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 A tévedésed elkerülése érdekében a linket másoltam egy másik fórumról. B) Karcsi! Nekem megy a fórum minden része bár a bal oldali chat mintha döglött lenne... Na, én is arra gondoltam. Szal akkor nem csak nálam nem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mindjárt szólok én az adminnak, hogy nézzen már rá. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Mindjárt szólok én az adminnak, hogy nézzen már rá. B) Vazze, az avast tényleg talált egy trójait. Azon kívül nem volt semmi. Innentől avg megy, avast marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts