PuCa24 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok. a apám megkérdzete az egyik bontóban hogy menyit kérnke el egy f es full belső kárpitáért, és azt mondták hogy 30ezer HUF én ezt sokallom ti? meg a hátsó ablaktörlőmotort is cserélnem kell az meg 5000 pénz ez is sok :DDD vagy enyi az ára?? monyuk ez csak 1 hely B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Sziasztok. a apám megkérdzete az egyik bontóban hogy menyit kérnke el egy f es full belső kárpitáért, és azt mondták hogy 30ezer HUF én ezt sokallom ti? meg a hátsó ablaktörlőmotort is cserélnem kell az meg 5000 pénz ez is sok :DDD vagy enyi az ára?? monyuk ez csak 1 hely B) Nekem is van egy garnitúra kárpit, ülések. Az egészért kérek 30-at. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 miért nem jó az avatarom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 miért nem jó az avatarom B) Nyomj az oldalfrissités gombra! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nekem is van egy garnitúra kárpit, ülések. Az egészért kérek 30-at. és ha szabadmegkérdezni milyen kárpit? és milyen ülések? esetlteg kép? tetőkárpit is van? a garniturában? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 és ha szabadmegkérdezni milyen kárpit? és milyen ülések? esetlteg kép? tetőkárpit is van? a garniturában? B) Minden ajtóra, első, hátsó ülések kompletten. Tetőkárpitom sajnos nincs. Képet , ha kell, holnap tudok csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nyomj az oldalfrissités gombra! B) már nyomtam nem is egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Firefoxot használsz? Ne csodálkozz, az explorer megjeleníti az új avatart alapból de ez nem, nálam is az a szitu, valamit a vezérlőpultnál kell beállítani ha jól emlékszek. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nem használok semmiféle rókát... sima böngészűm van explozision B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akkor passzolom. A beállítások közt keresd meg mi lehet a probléma. Én meg felgyúúútom a TVN szerverét esküszöm, a mobil internettel is ki vagyok de nagyon... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nem használok semmiféle rókát... Ez a baj. B) De nyugi nekünk már az újat mutatja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szal én vagyok már a képen?... az a kis piros? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Igen, tessék örülni! :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szal én vagyok már a képen?... az a kis piros? B) Látom tele van a pelusod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Látom tele van a pelusod. :blush: na de hátul ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 hát még a ######om... még most se látszik nálam a kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 na de hátul :D B) Akkor most vagy becart, vagy aranyere van. ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 vagy aranyere van. B) ;) Na de ekkora?! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 No, én gyorsan feldobtam a gugli olvasóját, jó ez csak olyan lassú (talán mégse annyira) mint az expeditor. Ezzel megjelennek az új avatarok, a firefossal nem tudom miért nem bár mostanság tutira támadnak minden gépet mindennel pedig ma lefuttattam direkt egy erős keresést az avassal. B) :blush: Nincs itt véletlen egy szuperhacker aki tud valamit mondani ezekre a zsiványságokra? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 No, én gyorsan feldobtam a gugli olvasóját, jó ez csak olyan lassú (talán mégse annyira) mint az expeditor. Ezzel megjelennek az új avatarok, a firefossal nem tudom miért nem bár mostanság tutira támadnak minden gépet mindennel pedig ma lefuttattam direkt egy erős keresést az avassal. B) ;) Az avast a probléma forrása. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Az is, hogy a csodamobilnetemet a folyton változó IP címemről ledob időnként ésatöbbi is? ;) Kicsit kétlem bár lehet nincs igazam. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Az avast a probléma forrása. ;) Mia baj vele, nekem is az van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mia baj vele, nekem is az van. B) Nem elég hatékony, számtalan tapasztalatom van. Haverom is istenítette, hogy milyen állat, aztán mikor a gépét ellepte a vírus, akkor jutott eszébe, amit mondtam már neki akkor is: "Azegyszar, használj nod32-t, ha vírusmentes gépet akarsz." Azóta nod32-zik és semmi problémája. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Minden ajtóra, első, hátsó ülések kompletten. Tetőkárpitom sajnos nincs. Képet , ha kell, holnap tudok csinálni. azt megköszönném. aszem a mailcímem megvan jelenítve ha pü be küldöd, de ha feltöltöd ugyis jó B) köszike ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nem elég hatékony, számtalan tapasztalatom van. Haverom is istenítette, hogy milyen állat, aztán mikor a gépét ellepte a vírus, akkor jutott eszébe, amit mondtam már neki akkor is: "Azegyszar, használj nod32-t, ha vírusmentes gépet akarsz." Azóta nod32-zik és semmi problémája. B) Az is volt, nem tom miért álltunk át az avast-ra. Igazából én elbacni szoktam a gépet, a javítás az asszony dolga. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts