bob Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ezt mondjuk én sem értem. Mi az a 0.7? B) A legtöbb injektor 3 bar körüli nyomáson üzemel. (+-0,5 bar) Hi! Pedig az NZ-nek 0.76bar a szabályzott nyomása. Annyival működik a befecskendező szelep. Más autók központi befecskendező rendszerei is hasonló, 1 bar körüli nyomáson mennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 nekem nagyon tetszik, ez most egy 5ajtós lámpája amihez hozzáfarqgtátok a kasznit? nagyon frankó olyan omegás B) Szerintem is omegás, de van aki szerint meg audis. 5 ajtósé nem menne bele, mert annak egyenes az oldala a sedáné pedig ferde. Ezt egyedileg kellett kialakítani. (sufni tuning) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Hi! Pedig az NZ-nek 0.76bar a szabályzott nyomása. Annyival működik a befecskendező szelep. Más autók központi befecskendező rendszerei is hasonló, 1 bar körüli nyomáson mennek. Ezt nem tudtam. ;) A lényeg, hogy az enyém 3-as. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Szerintem is omegás, de van aki szerint meg audis. 5 ajtósé nem menne bele, mert annak egyenes az oldala a sedáné pedig ferde. Ezt egyedileg kellett kialakítani. (sufni tuning) utólag rájöttem, hogy az eredeti sedan lámpa van megbabrálva le van vágva a felső rész? nincs szedan a környékemen így abszolút nem tudom,hogy mi van ott fent, kivi vagyok, nekem nagyon tetszik így B) hát sztem inkább omisabb mint audis... audira kicsit hasonlít csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 utólag rájöttem, hogy az eredeti sedan lámpa van megbabrálva le van vágva a felső rész? Igen levágtuk, utána megcsiszoltam, és odaadtuk a kasztnisnak. A többit ö intézte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Igen levágtuk, utána megcsiszoltam, és odaadtuk a kasztnisnak. A többit ö intézte. szép lett ez a lényeg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hi! Pedig az NZ-nek 0.76bar a szabályzott nyomása. Annyival működik a befecskendező szelep. Más autók központi befecskendező rendszerei is hasonló, 1 bar körüli nyomáson mennek. Háááát... Nem lett jobb az indítózás melegből kicipelt és teljesen feltöltött akksival... ;) Talán egy hangyányival lett jobb... Mondjuk ma többször is megálltam a kocsival több órára és azért könnyebben tekert. Vagy csak az olaj nem dermedt még meg annyira. B) Innen vettem, amit az AC nyomásáról írtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nah. Az úúúúgy volt... Kicsit elmaradtam itt a fórummal, eljött a nagy karácsonyi dömping, a nagy karácsonyi internetnélküliség, a nagy karácsonyi fórumnélküliség.. Először is mindenkinek Boldog újévet, hehe, jobb későn, mint soha, átfutottam a lemaradásom egyéb csevegés topicban, háááát, nélkülem elég sótlan lett :D B) De most már itt vagyok, és újult erővel vágok neki a fórumozásnak ;) Annyit észrevettem, hogy Zotya avatart cserélt, Tápi elég hallgatag volt, csakúgy, mint Futó mester is... Vagy csak hiányom miatt nem akadtak méltó szellemi társra? :P Najolvan, befejezem az éveleji vérszívást, különben is biztos kapok majd hideg-meleget ezért a kis szösszenetemért, de legalább zajlik majd az élet :blush: Autós berkekben nincs semmi gond, -8 -10fokban indul szépen az ótó, bár az akksi nehezen forgatja meg az indítómotort... de eddig még nem volt probléma :D szelephang szinte nincs, olaj rendben, hűtőfolyadék rendben, téligumi rendben :lol: Azt hiszem, lassan befejezem, még van hátra pár topik, amit át kellene nyálazni... Mindenkinek kellemes napot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 ...Tápi elég hallgatag volt, csakúgy, mint Futó mester is... Vagy csak hiányom miatt nem akadtak méltó szellemi társra? ;) Kizárólag. Az mit sem számított, hogy rengeteg dolgom volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nah. Az úúúúgy volt... Már kezdtem reménykedni, hogy a szilveszteri nagy píálásban elvesztél vhol, de nem..... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 :blush: :D :lol: :) :P Ez jó volt egynek!!! ;) Majdnem kiestem a fotelből.... B) :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Már kezdtem reménykedni, hogy a szilveszteri nagy píálásban elvesztél vhol, de nem..... B) ;) Nananana, ez csak a látszat, tudom, hogy most hazamész, letérdelsz, és 3 üdvözlégymáriát, hogy újra a fórumon vagyok :blush: Tápi, jössz itt az ócska kifogásaiddal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Tápi, jössz itt az ócska kifogásaiddal... B) Mostanában nem inspirált a személyiséged így nem vagyok formában. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mostanában nem inspirált a személyiséged így nem vagyok formában. ;) Ugye-ugye, éreztem én, hogy pótolhatatlan űrt hagytam magam mögött, de szerencsére sikeresen befÓtoztam B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Ugye-ugye, éreztem én, hogy pótolhatatlan űrt hagytam magam mögött, de szerencsére sikeresen befÓtoztam ;) Te amúgy ki vagy? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Te amúgy ki vagy? B) Látod-látod, most 40 perc alatt produkáltál annyi hozzászólást, mint eljövetelem előtti 2 nap alatt ;) :blush: Felesleges az ironia, tudod, nem veszem magamra :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Látod-látod, most 40 perc alatt produkáltál annyi hozzászólást, mint... Nyissak egy új topicot? Mondjuk "Off-topic - ahol semminek semmi köze a technikához" címszóval? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nyissak egy új topicot? Mondjuk "Off-topic - ahol semminek semmi köze a technikához" címszóval? B) ;) :blush: :D Légyci! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 ez nem semmi, valszín marad egy kis pörgés benne szilveszter óta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nyissak egy új topicot? Mondjuk "Off-topic - ahol semminek semmi köze a technikához" címszóval? B) ;) :blush: :D Itt sem kell hogy köze legyen, ez lett megállapítva pár hónapja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 sztem is ez pont erre van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mostanában nem inspirált a személyiséged így nem vagyok formában. :blush: Ugye-ugye, éreztem én, hogy pótolhatatlan űrt hagytam magam mögött, de szerencsére sikeresen befÓtoztam ;) Szerelem ez első látásra! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Persze, csak izgatom a fantáziájukat :blush: hátha örülnek neki mint a szaloncukornak... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 taroztam egy avatar cserével nektek is magamnak is na meg az OFF asszonynak is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 ha működne külön jó lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts