zotya975 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Mi az a "SFI" doboz? Erre gondolsz? Klikk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Erre gondolsz? Klikk! Szerintem ő a C20XE-en található SFi dobozra gondol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Szerintem ő a C20XE-en található SFi dobozra gondol. Jaaaa! Bocs! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Szerintem ő a C20XE-en található SFi dobozra gondol. Igen. Mi az, és mi a célja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Igen. Mi az, és mi a célja? Szívó oldal funkcionális eleme... abban kering a levegő, mielőtt a folytószelephez ér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ma nekiálltam kibontani az AC-t, ráfaroltam a dobbantómra, elkezdtem kitekerni a 6 csavart, persze folyt a nyakamba a benya. Először ki akartam szívni, de nem tudtam ledugni a csövet a tankba, ezért gondoltam kinyomatom az AC-vel. Elkezdtem megbontani a szűrőnél, de nem bírtam lehúzni a gumicsövet, ugyhogy inkébb átvonultam a kannákal, flakonokkal az injektorhoz. Kivettem az AC-relét, és hekkeltem egy kapcsolót a 30-as és a 87-es csatira, gyujtást ráad, és had szóljon!. Persze amikor meg kell bontani, akkor tele van a tank. Na mindegy kinyomattam amit tudtam, és kivettem az AC-t. És jött a meglepetés, semi baja neki, nincs elmozdulva. :rolleyes: Katt ide! Összeraktam, visszaöntöttem a benyát, az én tudományom végetért, slussz, passz, tanácstalan vagyok. Annyit még megpróbálok, ha megint eljutok a rángatásig, megint szívok le az injektornál, hogy megtudjam, egyáltalén az üzemanyagszállitásal van-e a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ma nekiálltam kibontani az AC-t, ráfaroltam a dobbantómra, elkezdtem kitekerni a 6 csavart, persze folyt a nyakamba a benya. Először ki akartam szívni, de nem tudtam ledugni a csövet a tankba, ezért gondoltam kinyomatom az AC-vel. Elkezdtem megbontani a szűrőnél, de nem bírtam lehúzni a gumicsövet, ugyhogy inkébb átvonultam a kannákal, flakonokkal az injektorhoz. Kivettem az AC-relét, és hekkeltem egy kapcsolót a 30-as és a 87-es csatira, gyujtást ráad, és had szóljon!. Persze amikor meg kell bontani, akkor tele van a tank. Na mindegy kinyomattam amit tudtam, és kivettem az AC-t. És jött a meglepetés, semi baja neki, nincs elmozdulva. :rolleyes: Katt ide! Összeraktam, visszaöntöttem a benyát, az én tudományom végetért, slussz, passz, tanácstalan vagyok. Annyit még megpróbálok, ha megint eljutok a rángatásig, megint szívok le az injektornál, hogy megtudjam, egyáltalén az üzemanyagszállitásal van-e a gond. Azt a fekete gumicsövet sztem ki kéne cserélni ott az AC-nél, mert ha az ki van ritkulva, vagy repedve, akkor csinálhat ilyet, hogy mikor a benyaszint az alá megy, akkor levegő jut a rendszerbe, ill. kimegy a benzin vissza a tankba. Bilincseket ellenőrizted, meg vannak-e húzva? Szintjelzőt nem nézted, miért mutathat olyan keveset, ha már aláfeküdtél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Erre gondolsz? Klikk! Na, ez is valami hüleség lehet, szerintem.. "..Az üzemanyagban lévő vízmolekulákat ultrahanggal lebontja, apró darabokra töri, hogy azok már észrevétlenül jelenjenek meg az égés során, így tökéletesítve az egész égési folyamatot, amely végül akár 12%-os fogyasztáscsökkenést is eredményezhet..." ..és mire bontja? :) Hidrogénre meg oxigénre? Mert akkor megvan oldva a hidrogén előállitása és indulhat a Honda FCX! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Azt a fekete gumicsövet sztem ki kéne cserélni ott az AC-nél, mert ha az ki van ritkulva, vagy repedve, akkor csinálhat ilyet, hogy mikor a benyaszint az alá megy, akkor levegő jut a rendszerbe, ill. kimegy a benzin vissza a tankba. Bilincseket ellenőrizted, meg vannak-e húzva? Szintjelzőt nem nézted, miért mutathat olyan keveset, ha már aláfeküdtél? Nem hiszem, hogy a bilincsek, gumicső lenne a gond, mert mind a pumpa fölött van, ha esetleg kifolyna a benzin vissza a tankba akkor teletanknál is csinálná. Amúgy a gumicső szemre oké, egyik bilincs gyári ahhoz nem nyúltam, a másik vadi új. Ma vittem a csapatot betlehemezni, megint nem indult el, nem csinált ilyet azóta amióta Heningel megcsináltuk az AC vezetékét. Melettem egy pásztor bottal kucsmába, mögöttem meg kettő angyalka csillagal a fején, én meg csak kerregettem. :rolleyes: Volt talán 1 perc is mire elkapta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ma vittem a csapatot betlehemezni, megint nem indult el, nem csinált ilyet azóta amióta Heningel megcsináltuk az AC vezetékét. Melettem egy pásztor bottal kucsmába, mögöttem meg kettő angyalka csillagal a fején, én meg csak kerregettem. :rolleyes: Volt talán 1 perc is mire elkapta. Lehet egyszerűen más vallású az autód :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Lehet egyszerűen más vallású az autód :) Nem volt más lehetőség, Ali Baba és a negyven rabló nem fért volna a be a kocsiba. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Lehet egyszerűen más vallású az autód :D Nem volt más lehetőség, Ali Baba és a negyven rabló nem fért volna a be a kocsiba. :rolleyes: Állatok, leestem a székről. :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Állatok, leestem a székről. :rolleyes: :) :) Én már a kutyás-tüzelős résznél is úgy éreztem, ez egy csöppet nekem sok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Melettem egy pásztor bottal kucsmába, mögöttem meg kettő angyalka csillagal a fején, én meg csak kerregettem. :rolleyes: LOL :) A kutyát meg nem is vitted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 :) LOL :) A kutyát meg nem is vitted? Ez már nekem is sok volt, voltunk vagy 5 kocsival. Vkinek vinni kellett a jászolt a kis Jézussal. Persze a caravanom szóba se jött. Először próbálkoztak egy Trabantal ,de oda nem fért be. Aztán jött egy csaj G astra sedannal, hozzá befér, de akkor ki kell venni a gyerekülést. Semmi gond, gyerekülés be a Trabantba, jászol meg a Jézus be a sedánba. Közben mellettem a pásztor a szöveget próbálta, és 2 percenként elüvöltötte magát hogy Dicsértessék A Jézus Krisztus, mögöttem az egyik Angyalnak pisilni kellett, a másik (a lányom) meg azért nyavajgott, hogy nem fog hazaérni a Megatáncra, vagy mi a lófa@ra. Szóval kész voltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ez már nekem is sok volt, voltunk vagy 5 kocsival. Vkinek vinni kellett a jászolt a kis Jézussal. Persze a caravanom szóba se jött. Először próbálkoztak egy Trabantal ,de oda nem fért be. Aztán jött egy csaj G astra sedannal, hozzá befér, de akkor ki kell venni a gyerekülést. Semmi gond, gyerekülés be a Trabantba, jászol meg a Jézus be a sedánba. Közben mellettem a pásztor a szöveget próbálta, és 2 percenként elüvöltötte magát hogy Dicsértessék A Jézus Krisztus, mögöttem az egyik Angyalnak pisilni kellett, a másik (a lányom) meg azért nyavajgott, hogy nem fog hazaérni a Megatáncra, vagy mi a lófa@ra. Szóval kész voltam. :rolleyes: Mérnem mondtad nekik hogy menjenek gyalog? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ez már nekem is sok volt, voltunk vagy 5 kocsival. Vkinek vinni kellett a jászolt a kis Jézussal. Persze a caravanom szóba se jött. Először próbálkoztak egy Trabantal ,de oda nem fért be. Aztán jött egy csaj G astra sedannal, hozzá befér, de akkor ki kell venni a gyerekülést. Semmi gond, gyerekülés be a Trabantba, jászol meg a Jézus be a sedánba. Közben mellettem a pásztor a szöveget próbálta, és 2 percenként elüvöltötte magát hogy Dicsértessék A Jézus Krisztus, mögöttem az egyik Angyalnak pisilni kellett, a másik (a lányom) meg azért nyavajgott, hogy nem fog hazaérni a Megatáncra, vagy mi a lófa@ra. Szóval kész voltam. :rolleyes: Nem unatkozol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Mérnem mondtad nekik hogy menjenek gyalog? :) Szakadt az eső. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Jelentem, kb. egy hetes elkeseredett küzdelem után légzsák project sikeresen lezárult. Durranás nem volt, zsákteszt is lefut, dudám is van... Külön köszönet Karcsinak a töretlen telefonos (és személyes) segítségért :) Rugó is lett, Mester, meg a szellőzőrács is, s még a fényszóróhoz egy gumiharangot is kaptam ajándékba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Jelentem, kb. egy hetes elkeseredett küzdelem után légzsák project sikeresen lezárult. Durranás nem volt, zsákteszt is lefut, dudám is van... Külön köszönet Karcsinak a töretlen telefonos (és személyes) segítségért :) Rugó is lett, Mester, meg a szellőzőrács is, s még a fényszóróhoz egy gumiharangot is kaptam ajándékba :) Gratula! De azt nem írtad.:az autó is megy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Jelentem, kb. egy hetes elkeseredett küzdelem után légzsák project sikeresen lezárult. Durranás nem volt, zsákteszt is lefut, dudám is van... Külön köszönet Karcsinak a töretlen telefonos (és személyes) segítségért :) Rugó is lett, Mester, meg a szellőzőrács is, s még a fényszóróhoz egy gumiharangot is kaptam ajándékba :rolleyes: Az érdem a Tiéd, Te csináltad. :) Örülök, hogy sikerült. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Jelentem, kb. egy hetes elkeseredett küzdelem után légzsák project sikeresen lezárult. Durranás nem volt, zsákteszt is lefut, dudám is van... Ezzel csak az a baj, hogy nem lehet letesztelni jól működik-e. Vagyis nem érdemes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Gratula! De azt nem írtad.:az autó is megy? :rolleyes: Háát, épp most mentem vele 60-70 km-t. Nos, valami fura kicsit, lomha, néha bután alapjár, stb... de megy :) Már mozgásképes vagyok, holnap odaugrom hozzád is. De elég sok helyre kell futnom, a 14. helyet szerezted sajnos csak meg :) Szóval valamikor délután, de majd csörgök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December21, 2008 Megoszt Elküldve December21, 2008 Az érdem a Tiéd, Te csináltad. :) Örülök, hogy sikerült. :rolleyes: Hát még én :) De ha nem mondod hogy: "de igen, csakazért is egyesítve van, keresd csak meg", akkor szerintem még mindig a 9 pólusú lapos csatit húznám befele a másik kábelkötegből. Meg azt láttad volna, mikor az anyósülésen hasalva adtam rá a gyújtást... biztos nem röhögött rajtam az összes szomszéd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Igen. Mi az, és mi a célja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts