Novy Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 sztem meg nem király :rolleyes: emelik a jegyek árát és még munkára is fognak ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 sztem meg nem király :rolleyes: emelik a jegyek árát és még munkára is fognak ? :) A DISCÓ-ban, vagy a Metróban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 is is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Így vagy úgy, de... http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....17.&372049 Hát elég gáz, hogy ezzel is erőltetik a hibrid technológia fenntartását. 2020-ban meg majd arról szólnak a hírek, hogy a mocsok autógyártók miatt lett az amúgy értékes fémkészletből veszélyes hulladék, meg az akkuk gyártása, nem megfelelő felhasználása során baromi nagy környezetszennyezés :rolleyes: http://itcafe.hu/hir/piezo_energia_metro.html Ez is érdekes próbálkozás. Kíváncsi leszek, ennek milyen gyártástechnológiai háttere lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 együtt szokott elkopni, és ezzel együtt érdemes cserélni szettben a kinyomót is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 együtt szokott elkopni, és ezzel együtt érdemes cserélni szettben a kinyomót is). 1esben, meg 2 esben nem csinálja, csak 3 ból 4 be, meg 4 ből 5 be. megkérdeztem az egyik autószerelő ismim azt mondta hogy megfog halni a kuplunkgom, ha óvatosan bánok vele, akkor még egy darabig jó, de ha nyírom akkor hamar cserés lesz. az elakadásjelzőmet meg majd megnézem. köszike :rolleyes: mindenkinek:) Érdekes, mert szerintem 1-2-be nagyobb a kuplung igénybevétele, mint 3-4-5-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Érdekes, mert szerintem 1-2-be nagyobb a kuplung igénybevétele, mint 3-4-5-be. Alig bírtam 3 személlyel hegymenetben elindulni, de Szombaton teljes kuplungcsere volt s most azt kell mondjam szinte 2x az ereje a motornak! :) Stiftet is cseréltünk így most van + 2 sebességem az eddigiekhez képest :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Alig bírtam 3 személlyel hegymenetben elindulni, de Szombaton teljes kuplungcsere volt s most azt kell mondjam szinte 2x az ereje a motornak! :) Stiftet is cseréltünk így most van + 2 sebességem az eddigiekhez képest :) 6. - 7. ? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 6. - 7. ? :) :rolleyes: Nem, lett újból 1 és 2... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Ki kéne cserélnem a csomagtartóajtót.... a gumi alatt a rendszámtábla fölött a műanyag rész fölött teljesen ki van rohadva. Multkor megbontottuk megnézni hogy helyreállítható-e de át van rohadva... :rolleyes: Szerezni kéne olcsón. :) :) mert így csúnya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Ki kéne cserélnem a csomagtartóajtót.... a gumi alatt a rendszámtábla fölött a műanyag rész fölött teljesen ki van rohadva. Multkor megbontottuk megnézni hogy helyreállítható-e de át van rohadva... :rolleyes: Szerezni kéne olcsón. :) :) mert így csúnya Bontó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thuby Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Azért az eszem megáll, hogy a pofátlanságnak nincs határa: katt Láttam már digitalizált F kézikönyvet is itt, de ez azért már durva. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Azért az eszem megáll, hogy a pofátlanságnak nincs határa: katt Láttam már digitalizált F kézikönyvet is itt, de ez azért már durva. :rolleyes: Arra gondoltam, alul kérdésként belinkelem neki azt az angol oldalt, hogy ugye innen van az infó? Sztetek mennyire lenne ideges? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Arra gondoltam, alul kérdésként belinkelem neki azt az angol oldalt, hogy ugye innen van az infó? Sztetek mennyire lenne ideges? :rolleyes: Kérlek tedd meg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Kérlek tedd meg! :rolleyes: Az árverés már be van fejezve, egyébként ha előbb látja meg a felhasználó, akkor simán törli a hozzászólást. Mindenesetre tényleg szomorú. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Alig bírtam 3 személlyel hegymenetben elindulni, de Szombaton teljes kuplungcsere volt s most azt kell mondjam szinte 2x az ereje a motornak! :) Stiftet is cseréltünk így most van + 2 sebességem az eddigiekhez képest :rolleyes: menyibe volt a kuplungcsere? mondjuk más kuplunk kell a dízelbe mint a benzinesbe igaz? de azért árban nagyából ottvan nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 menyibe volt a kuplungcsere? mondjuk más kuplunk kell a dízelbe mint a benzinesbe igaz? de azért árban nagyából ottvan nem?? Más kuplung kell hozzá. A dizilnek más az átmérője, szerkezete erősebb, pl. 30 ezer körül már kapsz jó minőségűt. + szerelés. ui.:Pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Hát elég gáz, hogy ezzel is erőltetik a hibrid technológia fenntartását. 2020-ban meg majd arról szólnak a hírek, hogy a mocsok autógyártók miatt lett az amúgy értékes fémkészletből veszélyes hulladék, meg az akkuk gyártása, nem megfelelő felhasználása során baromi nagy környezetszennyezés :) http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....17.&372064 Mintha csak látták volna, hogy erről beszéltünk. :rolleyes: Lehet hogy egyelőre csak sz*rkavarás, de majd kimászunk belőle. Megoldunk problémákat és csinálunk helyette másokat, aztán majd azokat is megoldjuk és lesznek még mások, és így tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....17.&372064 Mintha csak látták volna, hogy erről beszéltünk. :rolleyes: Lehet hogy egyelőre csak sz*rkavarás, de majd kimászunk belőle. Megoldunk problémákat és csinálunk helyette másokat, aztán majd azokat is megoldjuk és lesznek még mások, és így tovább. Lehet olvassák a fórumot. :) De hát ha vki belelássa magát a történelembe, az látja, a gőzgépről sem álltak át sec-perc a robbanómotorra. Sőt ha jól emlékszem vki olyat is mondott, hogy a levegőnél nehezebb tárgy soha nem fog a levegőbe emelkedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 http://totalcar.hu/magazin/hirek/?main:200....17.&372064 Mintha csak látták volna, hogy erről beszéltünk. :) Lehet hogy egyelőre csak sz*rkavarás, de majd kimászunk belőle. Megoldunk problémákat és csinálunk helyette másokat, aztán majd azokat is megoldjuk és lesznek még mások, és így tovább. Semmi újdonságot nem tartalmaz a cikk. Attól hogy elkezdték erőltetni ezt az akkus hibrid-villanyautós vonalat, még nem lesz kevésbé szar technológia, az egyik legnagyobb pazarlás a természeti kincsekkel a gőzgép óta :) És persze az atomhulladékot kivéve az egyik legveszélyesebb és legnagyobb mennyiségű veszélyes hulladék képző dolog lesz... (mondjuk az atomhulladékot is jócskán növeli, főleg a rossz hatásfoka miatt). Nem újdonság egyébként, hogy az EU olyan irányvonalat követ, ami minden emberi észnek és logikának ellene megy. Magyar gazdák pl azért kapnak pénzt, hogy ne termesszenek cukorrépát. Ráadásul annyit, hogy ebből vígan megélnek munka nélkül is, a föld meg had gazosodjon addig is. Ahelyett hogy ezt a pénzt arra fordítanák, hogy nagyobb-szebb-jobb etanolgyártó üzemet építenének a cukorrépa gazdaságra, állattenyésztést bővítenének a feldolgozás során keletkező hulladék eltakarítására (takarmány készül belőle), és így olcsóbb lehetne a bioetanol, a hús, és lenne sok új munkahely :) Nem mellesleg pedig szinte 0 melléktermék maradna belőle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 ARRÓL NEM IS BESZÉLVE, HOGY EGY JÓ RÖNÓKOCSI AZ MÁR VALAMI :rolleyes: :) :) :) :D mert olyan nincs és nem is lesz soha :D bezinesbe is dízelesbe is mind szar, elektromossághoz azokban se értettek, na akkor ha full villamos lesz akkor lesznek még csak bajok azokkal a renaultokkal, bár csak embléma hibáról van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 menyibe volt a kuplungcsere? mondjuk más kuplunk kell a dízelbe mint a benzinesbe igaz? de azért árban nagyából ottvan nem?? Sachs kuplung-készlet 30.500 Ft Igen, a dizilbe keményebb jár és más átmérô. Kicsit nyikorog a pedál, hol fujjam be WD40 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Kicsit nyikorog a pedál, hol fujjam be WD40 ? Ahol a bowden a pedálhoz csatlakozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ahol a bowden a pedálhoz csatlakozik. Nekem csak ideig óráig segített, levettem a pedált, kiakasztottam a bowdwnt, és rendesen megkenetem gépzsírral mínden mozgó, forgó részt. Azóta csönd van. Kiveszel egy sasszeget, egy anyát kitekersz, és ki lehet húzni a pedál tengelyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Mi az a "SFI" doboz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts