invictus Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 a másik dolog, hogy az elektromos áramot is elő kell állítani ám valahogy, nem úgy megy, hogy kirakom az ablakba a tv dugóját, oszt jön az amper Áramot lehet csinálni dízelmotoros generátorral például. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 a végén kiderül, hogy mégis gazdaságosabb a benzin és dízel üzem, mint a villamos, mert szerintem mai nap bőven gazdaságosabb még a benzin és gázolaj előállítása. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 a másik dolog, hogy az elektromos áramot is elő kell állítani ám valahogy, nem úgy megy, hogy kirakom az ablakba a tv dugóját, oszt jön az amper Szélerőmű, vízerőmű, atomerőmű, hullámerőmű, napkollektor....stb, stb. Van bőven választék a foszilis tüzelőanyagon kívül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Szélerőmű, vízerőmű, atomerőmű, hullámerőmű, napkollektor....stb, stb. Van bőven választék a foszilis tüzelőanyagon kívül is. Ott a pont! Édesapám, aki most lenne 117 éves már az ötvenes években megmondta: "a villanyé a jövő" mert tiszta energia, és könnyű nagy távolságokra továbbítani. Pedig nem volt műszaki, de jól ismerte a fizikát mert orvos volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Ott a pont! Édesapám, aki most lenne 117 éves már az ötvenes években megmondta: "a villanyé a jövő" mert tiszta energia, és könnyű nagy távolságokra továbbítani. Pedig nem volt műszaki, de jól ismerte a fizikát mert orvos volt. :) Fúzió. Itt a pont. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Fel tudod fogni, hogy ez mekkora mennyiség? Autónként majdnem fél tonna! Tudod mennyi autó jár a közúton? Kb. 800 millió. És? Egy szóval nem mondtam, hogy ez mind át fog konvertálódni egyik napról a másikra. Az éves termelés lehet olyan 30-50 millió. Azt sem mondtam, hogy ezután csak ilyet fognak gyártani. Azt sem mondta senki, hogy ilyen rohadtul univerzális autókat kell csinálni. Aki szökőévente megy 1szer 50 km-nél többet naponta, annak teljesen felesleges fél tonna akku meg 200 km hatótáv. Másrészt ha drága, akkor drágán adják és nem kell majd sokmindenkinek. A piac beszabályoz. Szerinted akkor a hibridek sem terjednek? Tuti hogy azokban is van 50-100 kg akku. De lehet, hogy alulbecsülöm. Egyébként ebben a 800millióban is mindben van 20 kg akku. Az sem kevés. Nem szeretnék más témába átcsapni de a sokkal szennyezőbb atomhulladékból sem 2 kg keletkezik. Annak a tárolását is megoldják. De hogy őszinte legyek nem tudom felfogni. Az emberiség iszonyatos mennyiségű szemetet termel, fogalmam sincs hogy hova kerül. Ez a technológia sosem fog elterjedni. ... Majd ha nem ilyen kis hatásfokú akkukban lehet csak tárolni az energiát, és nagyobb lesz az energiatároló eszköz élettartam, kisebb a gyártási költsége... na akkor lesz ez életképes :) Most akkor sose vagy majd akkor ha.. ? :rolleyes: A technológia a villamos hajtás, nem az akkuk. Ezekkel a tárolókapacitásokkal szerintem sem fog tömegesen elterjedni, de én nem látok semmilyen nagy szakadékot. Csak még fejlődni kell picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Én meg úgy tudom, F astránál nem volt ilyen opció :rolleyes: H astránál keresd először ezt :) De lehet az az állat német focista (Bajern-München), aki annó megvette szalonból, rakatott bele utólag. (Igen, még azt is tudom, hogy mi volt a német rendszáma :)) Mindegy, hülyeséget nem akarok írni, csak furcsáltam, hogy már egyből langyost küld, pedig elég nehezen melegszik be a moci még nyáron is. Lehet lesz egy termosztát cserém... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Amúgy tegnap és ma, tökéletesen indított az önindító, melegen is. De azokat a bronzkeféket megnézem. Esetleg valaki meg tudja mondani, hova kell nyúlni/nézni/kiszedni stb.? :rolleyes: Szerk: Hopp ez elektromosba ment volna. Szori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Szélerőmű, vízerőmű, atomerőmű, hullámerőmű, napkollektor....stb, stb. Van bőven választék a foszilis tüzelőanyagon kívül is. és hova rakod, miből építed fel? gabonatábla helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 nálunk talán a szélerőmű ami életképes, bár itt is van két torony is, de ha fu a szél befékezik őket...nemértem miért. hullámerőmű... :rolleyes: atom azt inkább hanyagoljuk, napkollektor, szerintem keveset süt erefelé a nap ahhoz, vízerőmű ahol lehetett már van, azokkal is cirkusz volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 és hova rakod, miből építed fel? gabonatábla helyére? nálunk talán a szélerőmű ami életképes, bár itt is van két torony is, de ha fu a szél befékezik őket...nemértem miért. hullámerőmű... :rolleyes: atom azt inkább hanyagoljuk, napkollektor, szerintem keveset süt erefelé a nap ahhoz, vízerőmű ahol lehetett már van, azokkal is cirkusz volt.... A kérdés globális, ne ragadjatok le a Kárpát -Medence adottságainál. Amúgy a Kisalföld elég szeles, a vízerőművet meg ahogy Novyy írta nem kellett volna elbacni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 A kérdés globális, ne ragadjatok le a Kárpát -Medence adottságainál. Amúgy a Kisalföld elég szeles, a vízerőművet meg ahogy Novyy írta nem kellett volna elbacni. a francia kukorica helyére? ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December13, 2008 Megoszt Elküldve December13, 2008 Túl sok propelleres oszlop kellene. Múltkor nagyjából kiszámoltam hogy egy átlagos reaktort kb 1000 ilyen cucc vált ki. Tehát a pakis 4-et 4000.....az kissé sok...és szél meg nem nagyon van. Ez csak ilyen osztrák divat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Sziasztok.ujra vagyok, és már megvettem a kocsimat, 92-es astra F c14nz motoros fapados, kicsit levan alkva belülről,kívülről mesziről egész jól néz ki, és nemrég volt felújítva a motor álítólag, amugy nagyon meg a szekér 2,3-ban nagyon pörög sikolva letttek a hengerfejek, megpolírozva a szelepek, olaj,olaj szűrő csere, vez.műszíj csere termosztátcsere meg nemtom mit mondott még a ######i.jövőhéten azért elviszem állapotfelmérésre,a gátlókat cserélnem kellesz, mert kicsit szarok meg tetőkárpit, meg pár apróság. ja egy kérdés nem nagyon melegszika motor a viszajező szerint, a kék kocka felé megy picit a mutató az uj termosztát miatt van vagy szar a viszajelzőm? köszi a választ üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hali meg egy kérdés világít a töltés jelző lámpám mikor megyek a kocsival, szar a generátorom?vagy befog szarni? vagy miért? ja és egyre nehezebben indul help! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Sziasztok.ujra vagyok, és már megvettem a kocsimat, 92-es astra F c14nz motoros fapados, kicsit levan alkva belülről,kívülről mesziről egész jól néz ki, és nemrég volt felújítva a motor álítólag, amugy nagyon meg a szekér 2,3-ban nagyon pörög sikolva letttek a hengerfejek, megpolírozva a szelepek, olaj,olaj szűrő csere, vez.műszíj csere termosztátcsere meg nemtom mit mondott még a ######i.jövőhéten azért elviszem állapotfelmérésre,a gátlókat cserélnem kellesz, mert kicsit szarok meg tetőkárpit, meg pár apróság. ja egy kérdés nem nagyon melegszika motor a viszajező szerint, a kék kocka felé megy picit a mutató az uj termosztát miatt van vagy szar a viszajelzőm? köszi a választ üdv! Miért, hány van rajta?? :rolleyes: Lehet csak azt mondták, hogy volt cserélve. :) Azért nézd meg a hőgombát, a szívósoron a jobb oldalon a generátornál. Egy kék vezeték megy rá. Meg kell tisztítani a kontaktot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Hali meg egy kérdés világít a töltés jelző lámpám mikor megyek a kocsival, szar a generátorom?vagy befog szarni? vagy miért? ja és egyre nehezebben indul help! Nincs töltésed valószínűleg. Meg kéne mérni a kapocsfeszültséget járó motornál. Lehet szabályzó-, szénkefe-, dióda-, ékszíjhiba(csúszik) is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 ha nem megy a kék felé, akkor sztem csak akarta cserélni... fűtés van? hűtő mennyire meleg kézzel megfogva? beindítod akocsit, és állsz előtte, és nézed hogyanmelgszik a hűtű, ha folyamatosan melegszik, akkor szar a termosztátod, és nyitva marad, ha egyszer csak elkezd hirtelen melegedsni, akkor viszont jó, és vagy az említewtt kontakt, vagy szar az óra... világít a töltésjelző, szerintem is szar a generátor, legjobb esetben csaka bronzkefék koptak el. vagy esetleg ugy jártál mint én, és egy biztid ment ki, mert egy kötögetés alkalmával sikerült cikrítanom egyet, és kiment az egyik bizti, aminek az eredménye az volt, hogy akkor kezdett világítani, mikor már beindult, és gázt adtam. legközelebb ezekre figyelj jobban, és ha nem is hagyodott akocsit, akkor ez bőven alkutárgyát képezheti, ezek a hibák ugy legalább egy 20ast, de ha a generátorod szar, akkor 50-70 ezres alku :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Sziasztok.ujra vagyok, és már megvettem a kocsimat, 92-es astra F c14nz motoros fapados, kicsit levan alkva belülről,kívülről mesziről egész jól néz ki, és nemrég volt felújítva a motor álítólag, amugy nagyon meg a szekér 2,3-ban nagyon pörög sikolva letttek a hengerfejek, megpolírozva a szelepek, olaj,olaj szűrő csere, vez.műszíj csere termosztátcsere meg nemtom mit mondott még a ######i.jövőhéten azért elviszem állapotfelmérésre,a gátlókat cserélnem kellesz, mert kicsit szarok meg tetőkárpit, meg pár apróság. ja egy kérdés nem nagyon melegszika motor a viszajező szerint, a kék kocka felé megy picit a mutató az uj termosztát miatt van vagy szar a viszajelzőm? köszi a választ üdv! Rakj el képet. Mennyiért sikerült? Miért, hány van rajta?? :rolleyes: Ez egy igazi tuninggép. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 jaj jovanmár kezdő a srácc, anno én is megkérdeztem, ki volt az aki megcsinálta a 8v set 16v re holott csak a Te Se projektedet akartam megtudakolni :rolleyes: amugy ha ilyen hibákkal elhozta... lehet fog még fájni a feje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 jaj jovanmár kezdő a srácc, anno én is megkérdeztem, ki volt az aki megcsinálta a 8v set 16v re holott csak a Te Se projektedet akartam megtudakolni :) amugy ha ilyen hibákkal elhozta... lehet fog még fájni a feje. nya melegszik rendesen a gép a hengerfejeket meg elirtam :rolleyes: hengerfej akart lenni. most jöttem haza , és most meg nem világított, meg tegnap este azaz ma hajnalban sem világított a töltésjelző. 280ezret adtam érte, de így belegondolva mégegyszer nem venném meg, az öcsémmel kicsit szétszedtük a kárpitokat, mert zörögtek, meg még msot is, nincs elég patent meg lemezcsavar ithol :S és van benne közponi zár is, csak nem működik, a bal első ajtónál ami kábelek mennem az ajtóba ott nem voltak öszedugva, öszedugtam, de nem változott semmi, megnéztem a biztosítékokat és mit találtam?? vagy 6 szál vezetéket, valamejest leszigetelőszallagozva mindegyiknek a vége na ebbőj jöjjek ki :S beakartam rakni a fejegységem, és hát a hangszórók is kifeeljtődtek belőle :) meg ösze visza levágdosva a csatlakozóróla vezetékek áá majd meg veszetem. megpróbáltam öszerakni, de nem sikerült, nem szólal meg a zene :S majd leviszem az egyik villamossági ismihez, nézze át.nagyon el volt hanyagolva ez a kocsi, a forgalmiba be van írva hogy 2006 6 hó 9 - 2007 06 19 ig idejglenesen kivonva a forgalomból, valszeg kereskedésben csücsült szegény kitudja mit művelek vele. mondjuk direkt olcsób autót akartam venni,picit ramaty álapotban, de nem enyire. építgetni szeretném, de ez egy kicsit tulzás ebből egózás lesz, nem építés :) majd rakok fel képet róla kösi a segítséget, ja amugy téneg új a termosztát látszik rajta, az órával lesz ako baj. sebaj, úgyis fordulatszámmérőset akarok bele,de még korai, nincs rá lóvé :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Idézet a cikkből: "Képzeljék, a mai autók mind napenergiával mennek. A Lamborghinik, a Kamazok és a Velorexek is" Na ez egy merénylet vagy nem is tudom mi de annyi szent, hogy én még egyetlen egy darabbal nem találkoztam -kivéve a Ferrari F-40-esét, abban volt olyan teszt céllal. Minden Kamaz úgy füstölt mintha speciel arra találták volna ki. ........ -mindezt csak azért írtam mert esetenként én is pihent vagyok a fáradtságtól és lássuk be szél-malom harc mindez, értelmetlen kaparászni a zavarosban- A cikk szerzője csak átvitt értelemben, idézőjelesen értve fogalmazta meg igy, ez ki is derül a cikkből. Arra célzott hogy ha visszavezetjük a kőolaj keletkezését akkor oda lyukadunk ki hogy, mivel élő szervezetekből keletkezett, az is egyfajta tárolt napenergia. Tehát akárhogy is füstöl egy Kamaz az akkor is a napenergiát szabaditja fel... :rolleyes: más kérdés hogy milyen hatékonysággal :) :) :) Csak azért tartottam fontosnak ezt leirni mert úgy tünt hogy te ezt nem igy értelmezted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 Puca 280ért vettél egy autót...megy akkor meg? :) ha egyből villamosságihoz indulsz ennyi bibi miatt neked drága lesz az építés. Építeni egyébként is 0 rol kell :) sztem nem fogod megbánni, 280ért szerintem nem volt sok, még ha egyből ennyi bibivel is indul a kettőtök kapcsolata :rolleyes: gyárilag is benne lévő vezetékek egyébként is felejtősek ha valamivel is komolyabb zenét szeretnél magadnak a verdába. gyári kp zár gondolom megadta magát azért van kivagdosva a vezetéke... univerzális kp zárat meg 10 alattvehetsz bele, és már távos. szerintem most alap dolgokat csinálj meg olajcsere, vezérlés csere, gumik fagyálló mérés, meg ilyen apróbb dolgok, esetleg levaxolhatod, már az is sokat dob rajta, és ebben atrutyis időben jol esik neki hidd el :) jaaa egyébként a termostáton miből állapítotadmg hogy uj?kivettétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 280-ért szerintem sok, pláne ha nyűgje van az enyém 310-ért ment el, de azon egy jódarabig semmit nem kell csinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2008 Megoszt Elküldve December14, 2008 hm dejó hogy ennyire olcsók lettek a vasak akkor .... én amit nézegettem mind 400felett volt... most vagy én látom drágán a gépeket, vagy te adtad túl túl olcsón sztem 280ért akkor se volt sok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts