invictus Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Pedig abból lett volna a szép üldözési jelenet a hiradóban! Lehet kibacták volna eléd a szöges szőnyeget. :) Mondták volna: Szálljon le és feküdjön a földre!!! :) Amúgy én tényleg szentül hittem abban, hogyha nem veszek tudomást a mögöttem 30-cal szirénázó, majd elém befaraló rendőrautóról, akkor egy idő után csak megunják és békén hagynak...de hát a hülye ember a saját kárán tanul. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Amúgy én tényleg szentül hittem abban, hogyha nem veszek tudomást a mögöttem 30-cal szirénázó, majd elém befaraló rendőrautóról, akkor egy idő után csak megunják és békén hagynak...de hát a hülye ember a saját kárán tanul. :rolleyes: Nem csak te gondoltad így.:Katt ide! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Mit ér a "lufi"?! Elképesztő!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Mit ér a "lufi"?! Elképesztő!!! :rolleyes: De csak akkor ha be vagy kötve, mert ha nem akkor pont a féluton vág képen a kormány felé repülve. Amúgy azt olvastam vhol, hogy balesetnél tulajdonképpen két ütközés történik. Az első amikor az emberi test ütközik a kasztnival, ezt lehet kivédeni, ill. mérsékelni az övvel és a légzsákkal. A második amikor a belső szervek ütődnek neki az emberi testnek bellülről. Agy -koponyacsont, szív,tüdő-a bordáknak. Ilyenkor van agyzúzódás , megrepedt máj, lép...stb. leszakadt nagyerek. Ebből a második ütközésből adódnak a súlyosabb sérülések. De mivel ez a hirtelen fellépő lassulásból (negativ G) adódik ez csökkenthető a gyűrődési zónákkal, ill a bekötött övvel és a légzsákkal. Az asszony a balesetin dolgozik, és tudna mesélni arról hogy kerülnek be az emberkék öv nélküli és bekötött övvel elszenvedett belesetből. Persze az öv se véd meg mindentől, de sokat segít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Elkövettem első bűncselekményem az autómmal... :) Veszprém megye, Litéri elágazó. Határozat a Fejér megyei Rendőr Főkapitányságról: 70 helyett 94, harmincezer. :rolleyes: Ez volt aug 16-án. Keltezés szept 16-án volt. Ha tudnák, hogy mentem már ott 190-nel is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Elkövettem első bűncselekményem az autómmal... :) Veszprém megye, Litéri elágazó. Határozat a Fejér megyei Rendőr Főkapitányságról: 70 helyett 94, harmincezer. :rolleyes: Ez volt aug 16-án. Keltezés szept 16-án volt. Ha tudnák, hogy mentem már ott 190-nel is... :) Hát, ha annyira toporzékol aza hetvenöt paci a feneked alatt!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Elkövettem első bűncselekményem az autómmal... :) Veszprém megye, Litéri elágazó. Határozat a Fejér megyei Rendőr Főkapitányságról: 70 helyett 94, harmincezer. :rolleyes: Ez volt aug 16-án. Keltezés szept 16-án volt. Ha tudnák, hogy mentem már ott 190-nel is... :) Hát ha 190-nel mértek volna be akkor most pöszén vigyorognál! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Hát, ha annyira toporzékol aza hetvenöt paci a feneked alatt!!! :) Nagyon akar haladni a kocsi... néha elbambulok vezetés közben, aztán csak annyit látok, hogy már 140nel gyűröm az aszfaltot magam alatt. :) Bezzeg mikor meg hirtelen gyorsítani akarok, vissza négy, aszfaltig nyomott gázpedál, akkor meg mintha wartburg lenne... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Hát ha 190-nel mértek volna be akkor most pöszén vigyorognál! :) Vagy sírnék és épp most önteném egy pohárba a hipót. :rolleyes: Vagy elüttetném magam a saját autómmal... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Elkövettem első bűncselekményem az autómmal... :) Veszprém megye, Litéri elágazó. Határozat a Fejér megyei Rendőr Főkapitányságról: 70 helyett 94, harmincezer. :rolleyes: Ez volt aug 16-án. Keltezés szept 16-án volt. Ha tudnák, hogy mentem már ott 190-nel is... :) Pedig te igazán tudhatnád hogy ott gyakran mérnek. Én ott mindig lassitok . Amugy szerintem te is láttál már ott durva eseteket. Nagyon gáz az a kereszteződés. Mondjuk én álltalában Litér felé elkanyarodok, de volt hogy heti rendszerességel volt ott nagyon durva baleset. Gondolj bele, ha 190 nél kanyarodik eléd ki valaki. Mert az a jellemző ott. Tegnap este is paráztam Palota felé, mert egy Suzukis eléggé kidugta az orrát, nem voltam benne biztos hogy meg fog állni. és csak 70-el menetem. Amugy Üdv. Szomszéd:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Suzukis eléggé kidugta az orrát, Nem figyelted, kalapos volt? Azokkal nagyon kell vigyázni! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ezt találtam.:Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ezt találtam.:Klikk ide! :) Elgondolkoztató... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ezt találtam.:Klikk ide! :rolleyes: Ezt láttam a TV-ben. A sofőr helyében eltenném a papírt, még jól jöhet az autó eladásakor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ezt találtam.:Klikk ide! :rolleyes: Ez olyan lehetett mint amikor Hofit, pontosabban az út szélén álló Trabiját lefényképezték amikor elsuhant mellette valaki...igy ő 80km/h-val állt :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ez olyan lehetett mint amikor Hofit, pontosabban az út szélén álló Trabiját lefényképezték amikor elsuhant mellette valaki...igy ő 80km/h-val állt :rolleyes: :) :) Mercije volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Mercije volt :rolleyes: Az majdnem ugyanaz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Mercije volt :) Há' ismertem én őt személyesen?! :D Egyik műsorában mesélte. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Há' ismertem én őt személyesen?! :D Egyik műsorában mesélte. :rolleyes: :) :) Sokmindent mesélt, te mindent elhittél neki? Szójapörkölt, szójafasirt....szója nővérnek hogy befostam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Mit ér a "lufi"?! Elképesztő!!! :rolleyes: De csak akkor ha be vagy kötve, mert ha nem akkor pont a féluton vág képen a kormány felé repülve. Amúgy azt olvastam vhol, hogy balesetnél tulajdonképpen két ütközés történik. Az első amikor az emberi test ütközik a kasztnival, ezt lehet kivédeni, ill. mérsékelni az övvel és a légzsákkal. A második amikor a belső szervek ütődnek neki az emberi testnek bellülről. Agy -koponyacsont, szív,tüdő-a bordáknak. Ilyenkor van agyzúzódás , megrepedt máj, lép...stb. leszakadt nagyerek. Ebből a második ütközésből adódnak a súlyosabb sérülések. De mivel ez a hirtelen fellépő lassulásból (negativ G) adódik ez csökkenthető a gyűrődési zónákkal, ill a bekötött övvel és a légzsákkal. Az asszony a balesetin dolgozik, és tudna mesélni arról hogy kerülnek be az emberkék öv nélküli és bekötött övvel elszenvedett belesetből. Persze az öv se véd meg mindentől, de sokat segít. Abban a videóban épp az volt számomra az elképesztő hogy kakit sem ér ha úgy isten igazából csattansz. Persze nem vonom kétségbe a hasznosságát!!! Ám ott láthatsz olyanokat hogy eltűnik a fél autó vagy van az 2/3autó is....csak a csomagtérben marad némi esély a túlélésre :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Sokmindent mesélt, te mindent elhittél neki? Szójapörkölt, szójafasirt....szója nővérnek hogy befostam! :rolleyes: Tényleg?! Akkor szólok. :) :) :) :D ...vagy szólj a feleségednek, rendbe tesz a picivel együtt téged is.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Tényleg?! Akkor szólok. :rolleyes: :) :) :) ...vagy szólj a feleségednek, rendbe tesz a picivel együtt téged is.. :D Picivel...lassan discóba járnak. De a pelenkákat elrakattam vele, jó lesz az még nekem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Picivel...lassan discóba járnak. De a pelenkákat elrakattam vele, jó lesz az még nekem! :) Ja, azt hittem hogy nálatok is van baba, akkor rosszul emlékeztem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Ja, azt hittem hogy nálatok is van baba, akkor rosszul emlékeztem. :) Várjál az emeletről hallok vmi gügyögést, mindjárt megnézem! :D Ja nem semmi, csak aTV-volt. :) Most egy kicsit megijedtem.... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Várjál az emeletről hallok vmi gügyögést, mindjárt megnézem! :) Ja nem semmi, csak aTV-volt. :) Most egy kicsit megijedtem.... :rolleyes: :) Hiába lányok, azért az még korai lenne, nem???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts