zotya975 Elküldve December6, 2008 Megoszt Elküldve December6, 2008 Egyébként érdekes, hogy az ilyen apró kozmetikai dolgok mennyit tudnak dobni a komfortérzeten...főleg ha tudom hogy magam csináltam. :lol: Bizony! Elég sok Astrát látni pölö félig sötét műszerfallal/középkonzollal. Pedig csak pár izzó, meg egy csavarhúzó, meg 10 perc. Hétfőn kell is egyet vennem mert kiégett a kijelző mögött. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Mikulás napi Opel találkozó (Debrecen) általam készített képei. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Bizony! Elég sok Astrát látni pölö félig sötét műszerfallal/középkonzollal. Pedig csak pár izzó, meg egy csavarhúzó, meg 10 perc. Hétfőn kell is egyet vennem mert kiégett a kijelző mögött. :) nekem is rá kéne szánnom magam a cserére, csak a klima gombja világít alul :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Érdekes, mert elméletileg ki kellene jönniük, ha bármelyik fél kér rendőri intézkedést. Nem kell nekik, csak ha személyi sérüléses baleset van, vagy forgalmi akadály. Külön kérheted ugyan, de az zsebből fizetős lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Nem kell nekik, csak ha személyi sérüléses baleset van, vagy forgalmi akadály. Külön kérheted ugyan, de az zsebből fizetős lesz. Mert egyébként nem az adónkból fizetik őket... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Külön kérheted ugyan, de az zsebből fizetős lesz. Ezt nem tudtam, azt hittem simán kijönnek, ha pölő nem tudnak megegyezni és az egyik fél rendőri intézkedést kér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 ha pölő nem tudnak megegyezni és az egyik fél rendőri intézkedést kér. lehet, csak ez már külön fizetős. ha nem te vagy a hibás, de te kéred, akkor is neked kell kifizetni, aztán visszakaphatod ha megállapítják a másik "bűnösségét", és ő kifizeti (vagy a biztosítója). Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Ezt nem tudtam, azt hittem simán kijönnek, ha pölő nem tudnak megegyezni és az egyik fél rendőri intézkedést kér. Nem volt egyikünknél se kárbejelentő lap,mivel a biztositóknak már nem divat kiküldeni, azért akartuk kihívni őket. De megállitottunk egy két autóst és csak sikerült kéregetnünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Nem volt egyikünknél se kárbejelentő lap,mivel a biztositóknak már nem divat kiküldeni, azért akartuk kihívni őket. De megállitottunk egy két autóst és csak sikerült kéregetnünk. Én a biztosító honlapjáról szedtem le és nyomtattam ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve December7, 2008 Megoszt Elküldve December7, 2008 Én a biztosító honlapjáról szedtem le és nyomtattam ki. Mostmár én is, hogy legközelebb ne járjak így. De remélem nem lessz rá többet szükség Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ha már rendőrök, tegnap kocogtam Szeged-Hódmező viszonylatban, tök nyugisan, elég fáradt voltam, laza 85-90. Algyői híd után baromi nagy ívű jobbos, osztott 4sáv, köüzépen szalagkorlát, autópálya viszonylat. kocogok szépen 85-tel. befordulok az egyenesbe, jobboldalon ott állt az astra :rolleyes: Azért megálltam megkérdezni, hogy nem volt-e valami rossz 70-es táblicsku, de mondta a rendőr, h nem, 90-es a megengedett, és a "szokásos" 112-től mér. Szóval nem volt kaland. De ez a rendőr is normális volt, csakúgy, mint a szolnokiak, ergo nem kergetett el a picsába... na ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 ... 90-es a megengedett, és a "szokásos" 112-től mér... 112-től?! Ezért tökölök én mindig 108-cal?! :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 112-től?! Ezért tökölök én mindig 108-cal?! :) :) Ezért jó vonatozni. Az előtted lévőt fotózzák le. Régen a tevékkel is egymás után Caravan-ban utaztak :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ezért jó vonatozni. Az előtted lévőt fotózzák le. Régen a tevékkel is egymás után Caravan-ban utaztak :) :) igen. gond csak akkor van, mint nekem még anno 1,5 éve, 2en előztük a sort a 4sávoson, majd az első kivágott a külsőbe, engem meg bemértek 110-zel. 5000 helyszíni... :) hol vagytok, régi szép idők??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 igen. gond csak akkor van, mint nekem még anno 1,5 éve, 2en előztük a sort a 4sávoson, majd az első kivágott a külsőbe, engem meg bemértek 110-zel. 5000 helyszíni... :) hol vagytok, régi szép idők??? :rolleyes: Hát igen, ez benne van a pakliban... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Hát igen, ez benne van a pakliban... :) És az meg sem fordult még a fejedben, hogy szabályosan közlekedj? :) én bakker mióta 30rugóra megvasaltak egy rohadt megállni tilos tábla miatt még a kósza 60-as táblákat is betartom főúton... :rolleyes: MErt igazából az a helyzet, hogy vagy ésszerűen közlekedsz ( a sárgánál még versz egy teligázt, hogy ne csússzon beléd aki a piroson megy át, 30-40-50-60-70-es táblát nem tartod be, hogy ne toljanak le ), vagy szabályosan... ez szomorú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 És az meg sem fordult még a fejedben, hogy szabályosan közlekedj? :) Az ötlet még csak el sem kezdett gondolkozni azon, hogy adjon e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Én 1,5 éve bringával nyestem át a piroson, aztán nem álltam meg nekik, még akkor sem mikor keresztbetette előttem az oktáviát, aztán agresszív lett és a végén feljelentett :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Az ötlet még csak el sem kezdett gondolkozni azon, hogy adjon e esélyt önmagának arra, hogy felbukkanjon a fejemben :) :rolleyes: Elnyomja az adrenalin, a benzingőz, meg a 6G? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Elnyomja az adrenalin, a benzingőz, meg a 6G? :) +magasan van a feje :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 +magasan van a feje :rolleyes: Azért kell a tetőablak is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Régen a tevékkel is egymás után Caravan-ban utaztak :) :rolleyes: Berakjuk a korzád az omiba? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Berakjuk a korzád az omiba? :rolleyes: :) Vasárnap egyébként pont azt néztük Krisztával, ahogy állt a két autó egymás mellett, hogy lehet, hogy bele is férne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 Ha már rendőrök, tegnap kocogtam Szeged-Hódmező viszonylatban, tök nyugisan, elég fáradt voltam, laza 85-90. Algyői híd után baromi nagy ívű jobbos, osztott 4sáv, köüzépen szalagkorlát, autópálya viszonylat. kocogok szépen 85-tel. befordulok az egyenesbe, jobboldalon ott állt az astra :) Azért megálltam megkérdezni, hogy nem volt-e valami rossz 70-es táblicsku, de mondta a rendőr, h nem, 90-es a megengedett, és a "szokásos" 112-től mér. Szóval nem volt kaland. De ez a rendőr is normális volt, csakúgy, mint a szolnokiak, ergo nem kergetett el a picsába... na ennyi Biztos nem volt még tele a hócipője a pofátlan autósokkal, akik belefutnak a tfafiba, aztán visszamennek megkérdezni, milyen lett a kép! :rolleyes: Én 1,5 éve bringával nyestem át a piroson, aztán nem álltam meg nekik, még akkor sem mikor keresztbetette előttem az oktáviát, aztán agresszív lett és a végén feljelentett :) Pedig abból lett volna a szép üldözési jelenet a hiradóban! Lehet kibacták volna eléd a szöges szőnyeget. :) Mondták volna: Szálljon le és feküdjön a földre!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 ...Pedig abból lett volna a szép üldözési jelenet a hiradóban! Lehet kibacták volna eléd a szöges szőnyeget. :rolleyes: Mondták volna: Szálljon le és feküdjön a földre!!! :) Benne volt. Csak nem kapták el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts