Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Egyébként érdekes, hogy az ilyen apró kozmetikai dolgok mennyit tudnak dobni a komfortérzeten...főleg ha tudom hogy magam csináltam. :lol:

Bizony! Elég sok Astrát látni pölö félig sötét műszerfallal/középkonzollal. Pedig csak pár izzó, meg egy csavarhúzó, meg 10 perc. Hétfőn kell is egyet vennem mert kiégett a kijelző mögött. :lol:

Megosztás:

Bizony! Elég sok Astrát látni pölö félig sötét műszerfallal/középkonzollal. Pedig csak pár izzó, meg egy csavarhúzó, meg 10 perc. Hétfőn kell is egyet vennem mert kiégett a kijelző mögött. :)

nekem is rá kéne szánnom magam a cserére, csak a klima gombja világít alul :rolleyes: :)

Megosztás:

ha pölő nem tudnak megegyezni és az egyik fél rendőri intézkedést kér.

lehet, csak ez már külön fizetős. ha nem te vagy a hibás, de te kéred, akkor is neked

kell kifizetni, aztán visszakaphatod ha megállapítják a másik "bűnösségét", és ő kifizeti (vagy a biztosítója).

Megosztás:

Ezt nem tudtam, azt hittem simán kijönnek, ha pölő nem tudnak megegyezni és az egyik fél rendőri intézkedést kér.

Nem volt egyikünknél se kárbejelentő lap,mivel a biztositóknak már nem divat kiküldeni, azért akartuk kihívni őket. De megállitottunk egy két autóst és csak sikerült kéregetnünk.

Megosztás:

Ha már rendőrök, tegnap kocogtam Szeged-Hódmező viszonylatban, tök nyugisan, elég fáradt voltam, laza 85-90. Algyői híd után baromi nagy ívű jobbos, osztott 4sáv, köüzépen szalagkorlát, autópálya viszonylat. kocogok szépen 85-tel. befordulok az egyenesbe, jobboldalon ott állt az astra :rolleyes: Azért megálltam megkérdezni, hogy nem volt-e valami rossz 70-es táblicsku, de mondta a rendőr, h nem, 90-es a megengedett, és a "szokásos" 112-től mér. Szóval nem volt kaland. De ez a rendőr is normális volt, csakúgy, mint a szolnokiak, ergo nem kergetett el a picsába...

na ennyi

Megosztás:

Ezért jó vonatozni. Az előtted lévőt fotózzák le.

Régen a tevékkel is egymás után Caravan-ban utaztak :) :)

igen. gond csak akkor van, mint nekem még anno 1,5 éve, 2en előztük a sort a 4sávoson, majd az első kivágott a külsőbe, engem meg bemértek 110-zel. 5000 helyszíni... :) hol vagytok, régi szép idők??? :rolleyes:

Megosztás:

igen. gond csak akkor van, mint nekem még anno 1,5 éve, 2en előztük a sort a 4sávoson, majd az első kivágott a külsőbe, engem meg bemértek 110-zel. 5000 helyszíni... :) hol vagytok, régi szép idők??? :rolleyes:

Hát igen, ez benne van a pakliban... :)

Megosztás:

Hát igen, ez benne van a pakliban... :)

És az meg sem fordult még a fejedben, hogy szabályosan közlekedj? :)

én bakker mióta 30rugóra megvasaltak egy rohadt megállni tilos tábla miatt még a kósza 60-as táblákat is betartom főúton... :rolleyes:

MErt igazából az a helyzet, hogy vagy ésszerűen közlekedsz ( a sárgánál még versz egy teligázt, hogy ne csússzon beléd aki a piroson megy át, 30-40-50-60-70-es táblát nem tartod be, hogy ne toljanak le ), vagy szabályosan... ez szomorú

Megosztás:

Ha már rendőrök, tegnap kocogtam Szeged-Hódmező viszonylatban, tök nyugisan, elég fáradt voltam, laza 85-90. Algyői híd után baromi nagy ívű jobbos, osztott 4sáv, köüzépen szalagkorlát, autópálya viszonylat. kocogok szépen 85-tel. befordulok az egyenesbe, jobboldalon ott állt az astra :) Azért megálltam megkérdezni, hogy nem volt-e valami rossz 70-es táblicsku, de mondta a rendőr, h nem, 90-es a megengedett, és a "szokásos" 112-től mér. Szóval nem volt kaland. De ez a rendőr is normális volt, csakúgy, mint a szolnokiak, ergo nem kergetett el a picsába...

na ennyi

Biztos nem volt még tele a hócipője a pofátlan autósokkal, akik belefutnak a tfafiba, aztán visszamennek megkérdezni, milyen lett a kép! :rolleyes:

Én 1,5 éve bringával nyestem át a piroson, aztán nem álltam meg nekik, még akkor sem mikor keresztbetette előttem az oktáviát, aztán agresszív lett és a végén feljelentett :)

Pedig abból lett volna a szép üldözési jelenet a hiradóban! Lehet kibacták volna eléd a szöges szőnyeget. :) Mondták volna: Szálljon le és feküdjön a földre!!! :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.