hening Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Persze, és a féklámpakapcsoló is már el volt repedve, mi? :P Valld be, hogy az asszony csak spenótot tud főzni! :lol: Tiszta Popeye mi. :lol: :) A pincéje meg tiszta edzőterem. Fekpad, hátgép, stb..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 A Varta az jelenlegi kereteimmel nem volt kompatibilis, így BOSCH-ra esett a választás. Köszi! http://aa.bosch.de/aa-batterien/en/pkw/img/keyvisual_s5.jpg Mennyi volt és mekkkora? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Persze, és a féklámpakapcsoló is már el volt repedve, mi? :P Valld be, hogy az asszony csak spenótot tud főzni! :lol: Spenót.:bőőőeeee! :lol: Neeem, a féklámpa kapcsolót tényleg én törtem el, amikor vissza akartam rakni lábfűtés csövét, amit azért vettem ki, mert azt hittem útban van a kuplunpedál kiszedésénél. Egy kis vidámság.: a képen látszik hogy buheráltam meg a kapcsolót, mert az a nyomorult nem ért el a pedálig! :) Eszembe se jutott, hogy lehet állitani!Katt! Tiszta Popeye mi. :P :P A pincéje meg tiszta edzőterem. Fekpad, hátgép, stb..... :lol: Jaja, gyúrok már vagy 10 éve kisebb-nagyobb megszakításokkal. Konkrétan 3 nap edzés, fél év szünet! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nem vol túl nagy szerencséd azzal a fűtés csővel :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 nem vol túl nagy szerencséd azzal a fűtés csővel :lol: :lol: Hát nem , meg annélkül jártam 3 napig, a lábam majd lefagyott! :lol: Most találtam.:Katt! :) :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Mennyi volt és mekkkora? Átszámítva 24.800 Ft. és 74 Ah Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Átszámítva 24.800 Ft. és 74 Ah Minek olyan erős aksi, mert diesel és az izzitások sokat levesznek vagy miért? :lol: Az enyémben csak 40Ah-ás van. Igaz, full fapad, semmi elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Minek olyan erős aksi, mert diesel és az izzitások sokat levesznek vagy miért? :lol: Az enyémben csak 40Ah-ás van. Igaz, full fapad, semmi elektronika. Mert a dizelt sokkal nehezebb megforgatni. Sokkal nagyobb a kompresszió. Link to comment Megosztás: More sharing options...
amavisca Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Miért nem cseréli le a rendszer a képemet? Feltöltöm, átvált aztán vissza beteszi a régi képet :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 zotya975. itt a tetőkárpit, ilyen lett. 1 2 3 4 5 6 7 8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Miért nem cseréli le a rendszer a képemet? Feltöltöm, átvált aztán vissza beteszi a régi képet :S Firissítsd az oldalt,ha az a problem,hogy a hozzászólásaidnál még a régi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Miért nem cseréli le a rendszer a képemet? Feltöltöm, átvált aztán vissza beteszi a régi képet :S Nekem is azt csinálta. Végül úgy oldottam meg hogy először töröltem a régi képet és csak utána töltöttem fel az újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Minek olyan erős aksi, mert diesel és az izzitások sokat levesznek vagy miért? :lol: A dízelnek lényegesen nagyobb kompressziót kell produkálnia mint egy bengásnak -innentől fogva erősebb indítómotor kell és az keményen eszi a kakaót. Próbáld csak meg egy kicsit is elfordítani puszta kézzel az enyémnek a főtengely végén lévő ékszíjtárcsáját, nemigen fogod! Ellenben én a puding-lekvár a tiedét simán el fogom forgatni, feltéve ha kibírja a csuklóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 zotya975. itt a tetőkárpit, ilyen lett. Nagyon baba! Nekem még nem hozták meg a ragasztómat, a műbőr már megvan. De lehet hogy halasztom tavaszra, nincs garázsom, és elég gáz mínuszokban a kárpitit szedegetni. Van fölötte vmilyen szigetelés? Arra gondoltam ha már leszedem szigetelni kéne. Cakom-pakk mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Skacok! Mi a franccal tudnám befújni az ablaktörô karokat, mert törléskor nyekeregnek mint az atom...levettem a müanyag borítást és zsírspray-el már befújtam de csak nem hagyja abba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nagyon baba! Nekem még nem hozták meg a ragasztómat, a műbőr már megvan. De lehet hogy halasztom tavaszra, nincs garázsom, és elég gáz mínuszokban a kárpitit szedegetni. Van fölötte vmilyen szigetelés? Arra gondoltam ha már leszedem szigetelni kéne. Cakom-pakk mennyibe került? Szigetelni nem szigeteltem,pedig akartam, a merevítőket ki javítottam mert elvoltak válva a tetőtől és rezgett. Amúgy 12000 Ft volt a kárpit, +12db led meg a 2db 100 ohm 1000Ft. =13000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Skacok! Mi a franccal tudnám befújni az ablaktörô karokat, mert törléskor nyekeregnek mint az atom...levettem a müanyag borítást és zsírspray-el már befújtam de csak nem hagyja abba... Cseréld ki a lapátot újra de előtte próbáld meg lepucolni az ablakot. Ha nyekereg az a gumi kopottsága miatt szokott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Szigetelni nem szigeteltem,pedig akartam, a merevítőket ki javítottam mert elvoltak válva a tetőtől és rezgett. Amúgy 12000 Ft volt a kárpit, +12db led meg a 2db 100 ohm 1000Ft. =13000 Ft És a led kötelező szériatartózik? :lol: de jó lett! Egyéb téma.: Olyat láttam ma, menet közben benyomtam a kijelző két gombját, ugye ilyenkor kiírja a pillanatnyi sebességet 50-ig. Most meg előtte kiírta hogy F 12 és 3-szor villogott, majd F12-valahány majd 3-szor villog. Mi a car volt ez? Úgy ledöbbentem, hogy majdnem elmentem egyenesen a kanyarba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 És a led kötelező szériatartózik? :P de jó lett! Egyéb téma.: Olyat láttam ma, menet közben benyomtam a kijelző két gombját, ugye ilyenkor kiírja a pillanatnyi sebességet 50-ig. Most meg előtte kiírta hogy F 12 és 3-szor villogott, majd F12-valahány majd 3-szor villog. Mi a car volt ez? Úgy ledöbbentem, hogy majdnem elmentem egyenesen a kanyarba! :lol: az nem hibakód? :) szerk:bár még sose láttam ilyet, úgyh lehet h hülyeséget írtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 az nem hibakód? :lol: szerk:bár még sose láttam ilyet, úgyh lehet h hülyeséget írtam :lol: Hát én is arra gondoltam de hát nem kötöttem össze semmilyen lábat, és miért pont most kezdi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Hát én is arra gondoltam de hát nem kötöttem össze semmilyen lábat, és miért pont most kezdi? villogtatást még nem próbáltam, de ha nyomva tartom a 2kijelzögombot, akkor nekem is kiirná ha lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 villogtatást még nem próbáltam, de ha nyomva tartom a 2kijelzögombot, akkor nekem is kiirná ha lenne :lol: Na ilyet láttam: Ezt villogta háromszor, majd a F169-et, aztán a szokásos sebesség, majd kijelzőteszt. Nálam van a kocsi április óta de nem láttam még ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ezt villogta háromszor, majd a F169-et, aztán a szokásos sebesség, majd kijelzőteszt. Nálam van a kocsi április óta de nem láttam még ilyet. :lol: hát..van egy ilyen oldal, de itt nem látok 169est...majd jön Gabi és megmondja a tényállást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 hát..van egy ilyen oldal, de itt nem látok 169est...majd jön Gabi és megmondja a tényállást :lol: Keveritek a dolgokat. A kijelzőn levő F12 a kijelző diagnosztikai üzemmódját jelzi, semmi köze a motorvezérlőhöz :lol: Itt megtalálhatók a hibakódok jelentései is, igaz olaszul, de azért ki lehet igazodni rajta. Ami a 169-et illeti, az a külső hőmérsékletérzékelő zárlatát jelenti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Keveritek a dolgokat. A kijelzőn levő F12 a kijelző diagnosztikai üzemmódját jelzi, semmi köze a motorvezérlőhöz :) Itt megtalálhatók a hibakódok jelentései is, igaz olaszul, de azért ki lehet igazodni rajta. Ami a 169-et illeti, az a külső hőmérsékletérzékelő zárlatát jelenti. kössz :lol: közben kirohantam mint zrínyi, meglestem h nekem van-e hibakódom, de nem írt ki.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts