aztec Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 A legtöbb felhasználó (18 fő) 2003-Dec.-03, 2:59 pm (-én/án) volt itt Meg kellene már dönteni!! :) :idea: ma reggel meg 10 user volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Tegnap voltam a pufósnál. És azt monda, hogy kikel vágni a katit és középdobott-és öszekötő csövet kell hegeszteni közzé. szerintem ez drasztikus meló. Szerintetek meg lehet , úgy csinálni, hogy szerzek egy bontott csövet és kivágja a katiól-és oldja a hátsó pufónál és közzé a bontott összekötőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 sztem eccerűb a kati összekötönél szédszedni és 1 hasonlót feltenni a közébdob utána és akkor közé egy összekötő oldaható kötéssel :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Boldog Névnapot a felvezetés Mesterének! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 köszi! :twisted: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Kess! Én is csatlakozom az előtted szólóhoz, Boldogulj továbbra is jól a neveddel! :) FehérGSi! Jól átgondoltad? Mert ha csendes környéken lax, akkor nem fognak szeretni! Ha csak a hátsó dob marad, akkor olyan drasztikusan fog emelkedni a hangja, hogy zenét már nem igazán fogsz tudni élvezni az autóban! Ha meg mégis meg szeretnéd csinálni, akkor ne is keress semmi bontott csövet, azt a kipuffosnak kell olyanra csinálnia, amilyenre szükséges. Neki van anyaga hozzá. Ha jó munkát akarsz, akkor: www.dudasdob.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Fehérgsi! Hogy jönnek el Pestre a szoknyák? Feladom címedre a pénzt, feladod csomagban a cuccot? Mert vennék! Gyári feketét! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 korekt a 2 rongy! más szin? mennyi lenne? vagy van egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Hi! Opel 16V az a chip dolog engem is érdekelne. Ez csak optimalizálás lenne, vagy tunying??? Árba hogy néz ki kb.??? Más: Nekem is ajánlották hogy kiszedik a katalizátort. 13-ért és betesznek a helyére egy "gázgyorsítódobot???". Az a gond hogy nics középdobom, és félek tőle hogy nagyon hangos lesz. Üdv.: Atommanó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Atommanó! Még nem tudok nyilatkozni a chipeléssel kapcsolatban, nem ismerem az embert. Úgy ajánlották. Majd ha megcsinálta, akkor nyomom az infót! :lol: Spéci meló lesz egyébként, mert az új cuccokhoz kell majd igazítani a befecskendezési és előgyújtási táblákat. Tibcsy! Sajna mindketten alulmaradtunk az arénában, úgy néz ki. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Opel 16V! Köszi! Várom az infókat!!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Még nem tudok nyilatkozni a chipeléssel kapcsolatban, nem ismerem az embert. Úgy ajánlották. Majd ha megcsinálta, akkor nyomom az infót! :) Spéci meló lesz egyébként, mert az új cuccokhoz kell majd igazítani a befecskendezési és előgyújtási táblákat. Ha jól tudom a chiptuning 40-50-nél kezdődik, de ha van optimalizálás olcsóbban akkor az engem is érdekelne. Félek hogy az "apróbb" beavatkozásaimtól rendetlenkedik a szekér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Igen, kb. annyiba szokott kerülni. Nekem remélhetőleg sporttársi áron lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Ebben a topicban volt a vita arról, hogy drága-e a kipufogós? Mert nekem ma (pontosabban tegnap, csütörtökön) 6ezerért a következőt csinálta egy jóember: régi rohadt hátsódobom leszerel hozott sportdob felapplikálása két hozott buzinagy de szép vég hozzáfaragása, felrakása kívánságra beállította, hogy mennyi lóghat ki a végekből kicsit lyukas középdobom behegesztése Rosszlány* jó lett :lol:. 3000 rpm alatt semmi hangerő, fölötte picit megindul, amúgy szépen duruzsol. Tudtam volna, hogy ennyit dob a kocsin, hamarabb összehozom Az normális, hogy használat során enyhe hegesztésszaga van? Meddig lesz így? *Egyből rosszlányt írtam, nem a fórum javította át :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Szerintem ennyiért csinálták volna az említett helyeken is. Én továbbra is ezt javaslom: www.dudasdob.hu :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Ebben a topicban volt a vita arról, hogy drága-e a kipufogós? Mert nekem ma (pontosabban tegnap, csütörtökön) 6ezerért a következőt csinálta egy jóember: régi rohadt hátsódobom leszerel hozott sportdob felapplikálása két hozott buzinagy de szép vég hozzáfaragása, felrakása kívánságra beállította, hogy mennyi lóghat ki a végekből kicsit lyukas középdobom behegesztése Rosszlány* jó lett :lol:. 3000 rpm alatt semmi hangerő, fölötte picit megindul, amúgy szépen duruzsol. Tudtam volna, hogy ennyit dob a kocsin, hamarabb összehozom Az normális, hogy használat során enyhe hegesztésszaga van? Meddig lesz így? *Egyből rosszlányt írtam, nem a fórum javította át :) Elévileg nem lehetne hegesztés szag a kocsiba. Kivéve ha nem lyukas a kocsid alja :wink: Nyitott ajtónál csináltátok :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Renzso! Látom álmos vagy még... :) Hol láttál olyat, hogy a kocsiban bent van a szag? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Renzso! Látom álmos vagy még... :) Hol láttál olyat, hogy a kocsiban bent van a szag? :twisted: Azt írta, hogy használat során. :!: Na most vagy ül a kocsiban használat során és érzi a szagokat, vagy fut a kocsi után :idea: Szerinted melyik :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Mondjuk megállás után kiszáll, és megcsapja az üveggyapot szaga, ami éppen beég az új hátsó dobban, vagy ha olyan, akkor az új díszvégben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Fehérgsi! Hogy jönnek el Pestre a szoknyák? Feladom címedre a pénzt, feladod csomagban a cuccot? Mert vennék! Gyári feketét! Kösziú Üdv! Már sokan érdeklődtek a szoknya iránt! Szerintem feladom utánvételel!(ha többet küldök akkor ua. mint 1 db.) Nemsokára készen lesznek! Én is lecserélem feketére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 [FehérGSi! Jól átgondoltad? Mert ha csendes környéken lax, akkor nem fognak szeretni! Ha csak a hátsó dob marad, akkor olyan drasztikusan fog emelkedni a hangja, hogy zenét már nem igazán fogsz tudni élvezni az autóban! Igen! 8) :) Lakcsin lakom és amugy is trógerek a szomszédaim. :evil: :lol: 8) Nekem akkor az lenne a zene. Ha majd megunom , akkor mindent vissza! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 FehérGSi! Aha, szóval a szomszédokon akarsz bosszút állni... :) Ha úgy akarod megcsináltatni, hogy vissza lehessen bármikor tenni a gyári részt, akkor elég korrekt kipufogósmunka szükségeltetik, ami nem egy-két ezer HUF lesz. Ajánlom a Dudást (www.dudasdob.hu), nála biztosan az fog megvalósulni, amit akarsz. :lol: Tibcsy! Sajna mindketten alulmaradtunk az Arénában, de azért tudjuk hogy a mi verdáink sokkal jobbak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Mondjuk megállás után kiszáll, és megcsapja az üveggyapot szaga, ami éppen beég az új hátsó dobban, vagy ha olyan, akkor az új díszvégben... :) nekem is miko feltették a renccert, akkor iszonyat szaga volt egy ideig,amíg ki nem égett valamennyire... sztem iq is ezt érezheti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Ez van!! :roll: De a lényeg,hogy mi tudjuk..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március12, 2004 Megoszt Elküldve Március12, 2004 Hi all! Látom már nagyon belemerültetek a szoknya dologba. Csak annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy milyen módszerrel lehet szétberhelni azt a részt. Magyarul, mit kell kifeszíteni, lecsavarni, felhúzni, stb...? :oops: A másik kérdésem, a középkonzolt csak 4 csavar fogja? Illetve ennek a résznek a szétszedésénél, mire kell vigyázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts