Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Tudtok tippet adni, hogy hol találok legolcsóbban az én sedanomba kipuf rendszert?

A középső dob is zörög, a hátsó meg szét van rohadva... :lol:

előre is köszi!

11. ker Kaposvár u. 8.

Itt van egy kipuffos műhely, ahol tudsz rá venni olcsó lengyel dobokat, fel is rakják.

10 körül van darabja, van amelyik olcsóbb is.

Kb 60000km-t bír, annyit megér :lol:

Vagy elmész Lenderékhez, ott normálisabb dobokat is tudnak rakni, de dupla áron.

Megosztás:

11. ker Kaposvár u. 8.

Itt van egy kipuffos műhely, ahol tudsz rá venni olcsó lengyel dobokat, fel is rakják.

Vagy elmész Lenderékhez, ott normálisabb dobokat is tudnak rakni, de dupla áron.

Köszi... pont közel is van! :lol:

Megosztás:

11. ker Kaposvár u. 8.

Köszi... pont közel is van! :lol:

Megosztás:

Karcsi! Hova tünt a NYASGEM! cuppantó a hátsó ablakból? Vki komolyan vette? :) Meg akartam mutatni az asszonynak az új Omi lámpád, nem igazán lelkesedett érte. :lol: Szerinted mennyiért adná a Zoli a fűthető tükröket? Reggel volt egy indulásom -4 fokban, csont nélkül 3. átfordulásra. :P Viszont alíg bírtam berakni egyesbe :lol: ennyire dermedne az olaj?

Megosztás:

Karcsi! Hova tünt a NYASGEM! cuppantó a hátsó ablakból? Vki komolyan vette? :) Meg akartam mutatni az asszonynak az új Omi lámpád, nem igazán lelkesedett érte. :lol: Szerinted mennyiért adná a Zoli a fűthető tükröket? Reggel volt egy indulásom -4 fokban, csont nélkül 3. átfordulásra. :P Viszont alíg bírtam berakni egyesbe :lol: ennyire dermedne az olaj?

Kicsit meg kell járatni a váltót és után szép puha lesz. :P

Megosztás:

Elszakadt a gumi, ami tartotta. Majd szerzek másikat, mert Kecsóra vissza kell kerülnie.

A tükrök 8-10 ezerben lennének.

Nekem is nehezebben veszi hidegen, ez természetes, mert az olaj meg van dermedve.

Megosztás:

Elszakadt a gumi, ami tartotta. Majd szerzek másikat, mert Kecsóra vissza kell kerülnie.

A tükrök 8-10 ezerben lennének.

Nekem is nehezebben veszi hidegen, ez természetes, mert az olaj meg van dermedve.

Elszakadt a gumi he-he-he, bocs csak elkalandoztam a témától. :lol: Lehet hogy szentségtörésnek tartod, de szét lehet szedni a tükröt, hogy egy kis izzót hekkeljek bele? :lol:

Megosztás:

Elszakadt a gumi he-he-he, bocs csak elkalandoztam a témától. :lol: Lehet hogy szentségtörésnek tartod, de szét lehet szedni a tükröt, hogy egy kis izzót hekkeljek bele? :lol:

Magát a borítást szét lehet szedni, meg ki lehet venni belőle a tükörlapot is. Az izzóval akarod melegíteni?

Megosztás:

Magát a borítást szét lehet szedni, meg ki lehet venni belőle a tükörlapot is. Az izzóval akarod melegíteni?

Azzal, bár hallottam hogy lehet csinálni utólagos fűttést is, vmi fólás -öntapadós fűttöszállal. Kedd reggel indultam haza és ló@aszt se láttam hátrafele. :lol:

Megosztás:

Olyat pl. conradban kapsz, nagyon ajánlom. Sok corsaba csináltam már de az f-be is kiváló ill. veckikbe.

Ez engem is érdekel...

Mi a folyamata a dolognak? Hol, milyen néven vásárolt terméket hogy, milyen módon rakjuk fel és hogy kötjük be... meg ilyesmi :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.