rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Érdekesen néz ki. Furán van a rendszám világítása,csúnya a sárkány a mocitetőn és a ködlámpákat is meg kell majd nézni bennük van-e az E betű. Meg nemtom jól látom-e,hogy az A oszlop aljánál fehér a burkolat? Mindenképpen JÓL meg kell nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hehe, mst találtam egy szebbet, és olcsóbbat, fel is hívam, valszeg csütörtökön megnézem,fél órája lett feltéve ;)Katt no mit szóltok hozzá?:D) Szép a szine! Sose láttam még ilyen szinű Astrát. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hehe, mst találtam egy szebbet, és olcsóbbat, fel is hívam, valszeg csütörtökön megnézem,fél órája lett feltéve ;)Katt no mit szóltok hozzá?:D) Ha minden egyes Opelt belinkelsz ami esetleg a célnak megfelelne akkor a végén már te sem fogod tudni melyiket vedd meg. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PuCa24 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ha minden egyes Opelt belinkelsz ami esetleg a célnak megfelelne akkor a végén már te sem fogod tudni melyiket vedd meg. ;) tudom, csak azért linkelem be, mert ti jobban értettek hozzá mint én, és ha valamit kiszurtok rajta amit én nem akkor már megérte belinkelni:D monyuk ha enm vesztek rajta észre semmit akkor is :D ja és igen fehér volt az eredeti színe Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Képes lennél itthagyni bennünket, és átmenni egy másik topicba? ;) Nnnna gyönyörű, mondhatom! ..ááá, dehogy is...ez is megmaradna..én is maradnék :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 hát anyira nagy elvárásom nincsen, ami a lényeg, hogy ne legyen nagyon szétrohadva, és széthajtva, és a motrháztető alatt egy c14se duruzsoljon.ja és 3 vagy 5 ajtós legyen a gép. a 4 ajtósnak nem igazán tetszik a popsija. nem akarok sima 60- lovast, mert ugyananyiért vehetek se-t , és nem akarok bajlódni az átalakításával, hisz az is plusz pénz. jelenleg olyan 300-3500 ezret tudnék kiadni egy fastráért az évjárata sem igazán izgat, hisz fiatal autó lehet még szarabb mint egy 3-4 éveel idősebb. mondjuk manapság a megtett kilómétterre sem lehet mit kezeni, hosz 5 perc alatt viszalehet tekerni 150-e km-ert. nos ha tudsz esetleg segíteni, aztnagyon meg tudnám köszönni :lol:) üdv!! :lol: Pár hónapja mikor kerestem elég sok szép SE-s astrát láttam, akár 1.4 akár 1.6, sokban nekem csak annyi kivetnivalóm volt, hogy nem feketebelsősek voltak. Ha ez téged nem zavar, akkor szerintem hamarosan találni fogsz egyet. Viszont még az árat felfelé kellene kerekíteni. Legalább olyan 400-ig. Hidd el jobban megéri most egy kicsit többet áldozni, mint később állandóan javíttatni. Én a helyedben a használtautón beállítanám a megfelelő paramétereket: astra, benzin, 300-450, 60kW, 1995-ig, és ezeket nézném pár hétig. Bár én lehet belevenném a nézésbe az 1.6siket is. Nem különösebben értéknövelő és azért nem mindegy, de ezt te döntsd el. (most szintén ránéztem de túl jókat nem láttam) Amelyik szimpatikus azt nézd meg, de ne úgy menj oda hogy most ezt meg akarod venni. Jó lenne, ha lenne egy normális astra a közeledben összehasonlítási alapnak. Egyébként tudod mik azok a helyek ahova nézni kell? Akár igen akár nem érdemes lenne lefirkantani. Én azt mondom, hogy a kasztni legyen egyben, minél kevesebb rozsda és belsőre ne legyen lelakva. Motorba úgysem látsz bele de ha az előző kettő rendben van a motorral sem lehet túl nagy gáz. Persze minden csak szerencse kérdése. Update: http://www.hasznaltauto.hu/2501420_opel_astra_1992 Ezt biztos megnézném, neked ott van a szomszédban. Képről korrektül néz ki nagyon és tele van extrával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ..ááá, dehogy is...ez is megmaradna..én is maradnék :lol: :lol: Akkó gyóvan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Most hogy én is kicsit beleszóljak a tapadásos sztoriba. Csakis a téli esetet figyeljük. Télen ha korizol, nem a jégen csúszol, hanem a jép vagy jó a nagyon nagy nyomás hatására olvadáspont-eltolódáson megy keresztül és mínuszban is megolvad (ugyanaz az elv mint a kukta...stb.) és a kori ezen a vízen csúszik...persze mindez mikroszkopikus szinten megy végbe és ebből semmit sem lehet észlelni. Tehát ha hóban jobban megterheled a járgányt, akkor nagyobb lesz a nyomás, ergo jobban csúszik. Ha néz valaki diszkoverit, ott vannak ilyen sarkkutatós filmek és ott a guminyomást mindig csökkentik, hogy a gumi nagyobb felületen érintkezzen a talajjal, csökkenjen a felületi nyomás, csökkenjen a megcsúszás. A téli gumi azért keskeny, hogy a hóban utat tudjon vágni magának. Asszem ez így helytáll :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Most hogy én is kicsit beleszóljak a tapadásos sztoriba. Csakis a téli esetet figyeljük. Télen ha korizol, nem a jégen csúszol, hanem a jép vagy jó a nagyon nagy nyomás hatására olvadáspont-eltolódáson megy keresztül és mínuszban is megolvad (ugyanaz az elv mint a kukta...stb.) és a kori ezen a vízen csúszik...persze mindez mikroszkopikus szinten megy végbe és ebből semmit sem lehet észlelni. Tehát ha hóban jobban megterheled a járgányt, akkor nagyobb lesz a nyomás, ergo jobban csúszik. Ha néz valaki diszkoverit, ott vannak ilyen sarkkutatós filmek és ott a guminyomást mindig csökkentik, hogy a gumi nagyobb felületen érintkezzen a talajjal, csökkenjen a felületi nyomás, csökkenjen a megcsúszás. A téli gumi azért keskeny, hogy a hóban utat tudjon vágni magának. Asszem ez így helytáll :lol: Hogy is van ez? Nagy nyomás hatására, csökken az olvadáspont, a forráspont viszont nő? Zárt hütőrendszerben a víz 105-fokon sem forr fel. Vagy pölö az Everesten a hegymászóknek 80-fokon forr a teájuk mert kicsi a légnyomás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hogy is van ez? Nagy nyomás hatására, csökken az olvadáspont, a forráspont viszont nő? Zárt hütőrendszerben a víz 105-fokon sem forr fel. Vagy pölö az Everesten a hegymászóknek 80-fokon forr a teájuk mert kicsi a légnyomás. :lol: Az olvadáspont és a forráspont két külön dolog. A forráspont ha nagy a nyomás nő, ha kicsi, akkor csökken...én pl láttam már 32 fokos vizet forrni :lol: Az olvadáspont viszont nyomás hatására csökken...vannak erre kifejezetten ábrák, de most nincs itt a régi járműszerkós füzetem amiből megmutathatnám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Hogy is van ez? Nagy nyomás hatására, csökken az olvadáspont, a forráspont viszont nő? Zárt hütőrendszerben a víz 105-fokon sem forr fel. Vagy pölö az Everesten a hegymászóknek 80-fokon forr a teájuk mert kicsi a légnyomás. :lol: Termodinamika. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Az olvadáspont és a forráspont két külön dolog. A forráspont ha nagy a nyomás nő, ha kicsi, akkor csökken...én pl láttam már 32 fokos vizet forrni :lol: Az olvadáspont viszont nyomás hatására csökken...vannak erre kifejezetten ábrák, de most nincs itt a régi járműszerkós füzetem amiből megmutathatnám. Tudom melyik melyik, csak most nem fér a fejembe ez a olvadáspont-csökkenés dolog nyomás hatására. Próbálok rá fizikai példát találni, de most nem jön össze. :lol: Várjál csak!Ezt!találtam. Érdekes nem? A jég kivétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tudom melyik melyik, csak most nem fér a fejembe ez a olvadáspont-csökkenés dolog nyomás hatására. Próbálok rá fizikai példát találni, de most nem jön össze. :lol: Wikipedia: A tiszta szilárd anyagok olvadáspontja függ a nyomástól. Általánosságban igaz, hogy a nyomás növekedésével az olvadáspont is növekszik. Csak néhány kivétel van e szabály alól, mint pl. a jég és a bizmut, amelynél a nyomásnövekedés olvadáspont csökkenést idéz elő. Fázisdiagramokon ez jól látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Wikipedia: A tiszta szilárd anyagok olvadáspontja függ a nyomástól. Általánosságban igaz, hogy a nyomás növekedésével az olvadáspont is növekszik. Csak néhány kivétel van e szabály alól, mint pl. a jég és a bizmut, amelynél a nyomásnövekedés olvadáspont csökkenést idéz elő. Fázisdiagramokon ez jól látszik. He-he egyfele nézegettünk, olvass vissza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 He-he egyfele nézegettünk, olvass vissza! :lol: Sorry, csak nem frissítettem közben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Télen ha korizol, nem a jégen csúszol, hanem a jép vagy jó a nagyon nagy nyomás hatására olvadáspont-eltolódáson megy keresztül és mínuszban is megolvad (ugyanaz az elv mint a kukta...stb.) és a kori ezen a vízen csúszik...persze mindez mikroszkopikus szinten megy végbe és ebből semmit sem lehet észlelni. Épp ma olvastam: "... a súrlódás oly módon megy végbe, hogy valójában csak a felületeknek a 10%-át kitevő érdességi csúcsok érintkeznek, ill. ütköznek. Az ütközés pillanatában , az érintkezés helyén - átmenetileg - rendkívül nagy hőmérsékletek képződnek. ... Ezek a hőmérsékleti villanások, pl. szórványosan még korcsolyázáskor is fellépnek a jég és a korcsolya között. ..." Azt írja akár 500-800 fokos hőmérsékletek is kialakulhatnak az ilyen hővillanások alkalmával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Most hogy én is kicsit beleszóljak a tapadásos sztoriba... Olvasgatom ezt a mélyröptű tapadást boncolgató vitát amelyben elhangoznak számomra felfoghatatlan dolgok is-ez csak az én műveltségem hiányosságaira utal... A lényeg, szerintem, hogy a nagyobb felület(értsd, szélesebb gumik) mindig, minden körülmények között nagyobb tapadást eredményez. Igaz nem előnyös porhóban, mert ott a keskeny gumival valóban jobban vezethető az autó, de többnyire már félig-meddig vagy teljesen letaposott hóval találkozunk az utakon(persze vannak kivételek is!) A plusz súly pedig kimondottan hátrányos a menetteljesitmény tekintetében(hosszabb fékút, kisebb gyorsulás, kanyarban pedig a centrifugális erők miatt szintén lassit...vagy kisodródsz :lol: ) kivéve a szándékosan/célzottan felhelyezett kiegyenlitő súlyokat("Balance") Ezt kifejezetten versenycélokra használt kocsiknál, főleg pályaversenyen előnyös(lásd Forma1) ahol annak örülnek ha "kicsi" a pilóta mert akkor annál több súllyal tudnak játszani(ha már egyszer van kötelezö alsó súlyhatár) jobban ki tudják egyensúlyozni vagy épp lejjebb tudják helyezni a kocsi súlypontját ami nagyon is lényeges főleg a kanyarsebességnél...és ha "slick-el"mentek volna az idén is már akkor a nagyobb tapadás miatt gyorsabbak is lettek volna egy körön..épp a nagyobb tapadás miatt a nagyobb kanyarsebesség miatt...szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Épp ma olvastam: "... a súrlódás oly módon megy végbe, hogy valójában csak a felületeknek a 10%-át kitevő érdességi csúcsok érintkeznek, ill. ütköznek. Az ütközés pillanatában , az érintkezés helyén - átmenetileg - rendkívül nagy hőmérsékletek képződnek. ... Ezek a hőmérsékleti villanások, pl. szórványosan még korcsolyázáskor is fellépnek a jég és a korcsolya között. ..." Azt írja akár 500-800 fokos hőmérsékletek is kialakulhatnak az ilyen hővillanások alkalmával. Ez tényleg érdekes...majd utánanézek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Épp ma olvastam: "... a súrlódás oly módon megy végbe, hogy valójában csak a felületeknek a 10%-át kitevő érdességi csúcsok érintkeznek, ill. ütköznek. Az ütközés pillanatában , az érintkezés helyén - átmenetileg - rendkívül nagy hőmérsékletek képződnek. ... Ezek a hőmérsékleti villanások, pl. szórványosan még korcsolyázáskor is fellépnek a jég és a korcsolya között. ..." Azt írja akár 500-800 fokos hőmérsékletek is kialakulhatnak az ilyen hővillanások alkalmával. Ha egy réz, aluminium drótot vagy akár csak műanyag nyalóka szárat :lol: elkezdesz intenziven hajlitgatni akkor az is felmelegszik, akár fel is forrósodhat...valami hasonló történhet az általatok példaként felhozott korcsolyázás esetén is..nyomás hatására az anyag(a jég) sűrűsödik és hő szabadul fel majd megolvad...átsiklik a kori és újra megfagy..persze mindez mint amolyan "mini-aquaplaning" zajlik...Lehet hogy hüleséget irtam ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez tényleg érdekes...majd utánanézek. Ebben Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ebben Ó...a jó öreg mikrotribológia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ha már csapágyazás, akkor a sima nagy SKF katalógusban is egy csomó érdekes dologról lehet olvasni. :lol: Mármint nem a katalógus részében, hanem ahol vannak leírások speciális csapágyakról...egyebek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nem tudjátok véletlenül ki az a cartárs, akit Érden szoktam látni a tónál a Festal melletti kis utcában állni? Egy fehér Astra F, ha jól emlékszem GSM rendszámmal és egy pitbull vagy milyen matrica van a gépháztetőn, meg opelklub.hu felirat is van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nem tudjátok véletlenül ki az a cartárs, akit Érden szoktam látni a tónál a Festal melletti kis utcában állni? Egy fehér Astra F, ha jól emlékszem GSM rendszámmal és egy pitbull vagy milyen matrica van a gépháztetőn, meg opelklub.hu felirat is van rajta. Warvolfnak volt fehár 5 ajtós F Asztmája GSM rendszámmal és klubbos rendszámkerettel. Már eladta csak nemtom hová. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez egy szép verda volt,kár volt eladni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts