Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Debrecen - Unix, Mote kedvezménnyel 18 pengő és ez elvileg rozsdamentes anyagból lenne. Jövő tavaszra megmondom, hogy tényleg az-e. A pár ezer forintos vackokat érdemes hanyagolni ha nem akarod évente cserélgetni mert szétrohadnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sziasztok. itt az ujabb kiszemeltem, ha minden jól megy, akkor felni és zene nélkül megveszem,a héten megyek és megnézem. esetleg valaki ismeri a kocsit? vagy a tulaját? Katt nekem tetszik nagyon.ha a motorja is rendbenvan akkor sztem megveszem. üdv Háááááááát. Alu pedálok, tuningmájszter váltógomb, cicoma itt, cicoma ott, 300.000km ( vagy még több ), strícsraccsingos matrica a lökhárítón... Lehet,hogy ez az autó kivétel, de akinek ilyen kocsija van, az általában nem kíméli :D De nem elkeseríteni akarlak, ez csak egy vélemény ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ...nem elkeseríteni akarlak, ez csak egy vélemény :D De szakszerű és célra vezető! Legfőképp igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sziasztok. itt az ujabb kiszemeltem, ha minden jól megy, akkor felni és zene nélkül megveszem,a héten megyek és megnézem. esetleg valaki ismeri a kocsit? vagy a tulaját? Katt nekem tetszik nagyon.ha a motorja is rendbenvan akkor sztem megveszem. üdv Sunny8v, itt van a fórumon néha. Nem Üllő, de nem olyan messze. (Még a fehérből is van benne alkatrész. ;) ) Most hogyhogy lett 4-500? :D Sem ellene sem mellette nem akarok beszélni, de ennyi pénzért meg már hatalmas a kínálat. Ne akarj rögtön kocsit venni, és nézz meg párat mielőtt veszel hogy tudd miket is ajánl a piac. :P Persze ha leírnád mik az elvárásaid az autóval kapcsolatban, akkor még talán segíteni is tudnánk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Sziasztok! sajna az én kipufogómat is utolérte a végzet (7 év Tibetben), ja ez a film címe! Milyen márkályú dobot érdemes venni ami lehetőleg hasonlóan áll mint a gyári és nem egy nagy sz...ás felrakni sem, mert mondjuk méretpontos is talán. Csak a gyárihoz hasonló dolog érdekelne, mert a sport dobot nem bírom! Akinek van tapasztalata, vagy véleménye ezekről az ossza meg velem, velünk. Köszi! Én akkor Sebring-et vennék. Dózsakertben van egy Opeles bolt. A fickó régebben adott MOTE tagoknak kedvezményt. :D De van egy győri cég a klub partnerlistájában ahol szintén adnak klubtagoknak kedvezményt. Nekem az 1,8-ra a Sebring hátsó dobra 18-at mondott a srác. Hening bácsi intézte a klubbos kedvezményt még régebben. Rendesek voltak nagyon. E-mailben érdeklődtem és másnap felhívott a srác telefonon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én akkor Sebring-et vennék. Dózsakertben van egy Opeles bolt. A fickó régebben adott MOTE tagoknak kedvezményt. :D De van egy győri cég a klub partnerlistájában ahol szintén adnak klubtagoknak kedvezményt. Nekem az 1,8-ra a Sebring hátsó dobra 18-at mondott a srác. Hening bácsi intézte a klubbos kedvezményt még régebben. Rendesek voltak nagyon. E-mailben érdeklődtem és másnap felhívott a srác telefonon. Dózsekertben? A tatabányai dózsakertben? Tóth Zoli boltjára gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Háááááááát. Alu pedálok, tuningmájszter váltógomb, cicoma itt, cicoma ott, 300.000km ( vagy még több ), strícsraccsingos matrica a lökhárítón... Lehet,hogy ez az autó kivétel, de akinek ilyen kocsija van, az általában nem kíméli :D De nem elkeseríteni akarlak, ez csak egy vélemény ;) Az én véleményem is az: jó Astra-t nagypapától lehet szerezni. Én is egy 65 éves bácsitól vettem, megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 "Az autófólia elegánsabb külsőt, látványosabb optikai tuningot, kevesebb üzemanyag fogyasztást és konfortosabb utazást biztosít." Jeeeeeeee....biztos még a motor is erôsebb lessz. Ha netán csak én vagyok hüje akkor elnézést de ezen röhögöm kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 "Az autófólia elegánsabb külsőt, látványosabb optikai tuningot, kevesebb üzemanyag fogyasztást és konfortosabb utazást biztosít." Jeeeeeeee....biztos még a motor is erôsebb lessz. Ha netán csak én vagyok hüje akkor elnézést de ezen röhögöm kell :D szeretnék már én is koNfortosan utazni :P a kevesebb fogyasztás meg LOL! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Én akkor Sebring-et vennék. Dózsakertben van egy Opeles bolt. A fickó régebben adott MOTE tagoknak kedvezményt. :D De van egy győri cég a klub partnerlistájában ahol szintén adnak klubtagoknak kedvezményt. Nekem az 1,8-ra a Sebring hátsó dobra 18-at mondott a srác. Hening bácsi intézte a klubbos kedvezményt még régebben. Rendesek voltak nagyon. E-mailben érdeklődtem és másnap felhívott a srác telefonon. Szia rtomi! A dozsakertiekkel beszéltem, ők valami lengyel utángyártott dobra mondtak jelenleg 10e-ret, a bosalra meg 16-ot, azt addig kersgéltem, hogy a csaszninál találtam bosalt 11-ért. Ő a bánhidai templommal szemben, a kisposta melett van. Egyébbként az olajat is tőle szoktam venni (mol dynamic max 10w40 4liter 5600:- ) Pénteken megyek is a dobért valszinüleg, mert a pénteki szállítással jön be. Azt akkor már csak suhanok, bent az utastérben bizonyos fordulaton olyan elviselhetetlen volt a rezgés. Üdv:BB Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Szia rtomi! A dozsakertiekkel beszéltem, ők valami lengyel utángyártott dobra mondtak jelenleg 10e-ret, a bosalra meg 16-ot, azt addig kersgéltem, hogy a csaszninál találtam bosalt 11-ért. Ő a bánhidai templommal szemben, a kisposta melett van. Egyébbként az olajat is tőle szoktam venni (mol dynamic max 10w40 4liter 5600:- ) Pénteken megyek is a dobért valszinüleg, mert a pénteki szállítással jön be. Azt akkor már csak suhanok, bent az utastérben bizonyos fordulaton olyan elviselhetetlen volt a rezgés. Üdv:BB Vaze csak most nézem hogy falubéli vagy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Dózsekertben? A tatabányai dózsakertben? Tóth Zoli boltjára gondolsz? Igen a tatabálnaiban. :D (két évig tatabányán laktam) Szia rtomi! A dozsakertiekkel beszéltem, ők valami lengyel utángyártott dobra mondtak jelenleg 10e-ret, a bosalra meg 16-ot, azt addig kersgéltem, hogy a csaszninál találtam bosalt 11-ért. Ő a bánhidai templommal szemben, a kisposta melett van. Egyébbként az olajat is tőle szoktam venni (mol dynamic max 10w40 4liter 5600:- ) Pénteken megyek is a dobért valszinüleg, mert a pénteki szállítással jön be. Azt akkor már csak suhanok, bent az utastérben bizonyos fordulaton olyan elviselhetetlen volt a rezgés. Üdv:BB 7000-ért vettem 10w40-es Total qvarc olajat 4 litert anyukám Ignisébe. Nekem valahogy nem szimpatikus a MOL olaj. Az Astrába meg a Kadettbe 10w40-es Opel olajat tettem és nincs vele bajom. A Rekordba meg Valvoline van asszem 15w40-es de az öreg moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Isten hozott minden Opel rajongót a forum Fannnnnnn klubjában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Isten hozott minden Opel rajongót a forum Fannnnnnn klubjában ;) ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 a kevesebb fogyasztás meg LOL! :D Ez biza nem lol. Ha több hőt fog meg, akkor kevesebbet kell a klímát használnod, és bizony csökken a fogyasztás. Ha nincs klíma kevesebbet kell leengedett ablakkal menni; így jobb lesz a légellenállás, és szintén javul a fogyasztás. Bár valószínűleg nincs ember, aki egy ilyet ki tudna mérni. És talán nem azért, mert annyira kicsi a különbség, hanem mert nagyon szubjektív az ember hőérzete, és a klímát/ablakot ennek megfelelően használja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 ??? :D Opel forum tatabánya fannnn klubbb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Opel forum tatabánya fannnn klubbb :D Értem. ;) Chyga is tatabányai bár már nem fórumozik. B Senatorjai voltak most Diesel B Vecije van. Sárberekben van-volt számtech boltja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez biza nem lol. Ha több hőt fog meg, akkor kevesebbet kell a klímát használnod, és bizony csökken a fogyasztás. Ha nincs klíma kevesebbet kell leengedett ablakkal menni; így jobb lesz a légellenállás, és szintén javul a fogyasztás. Bár valószínűleg nincs ember, aki egy ilyet ki tudna mérni. És talán nem azért, mert annyira kicsi a különbség, hanem mert nagyon szubjektív az ember hőérzete, és a klímát/ablakot ennek megfelelően használja. Elgondolkodván ez valóban így van, de ránézésre sztem elég mókás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Opel forum tatabánya fannnn klubbb :D Egyébként már felvetettem a fórumon hogy lehetne tbányai Astra talikat rendezni. Ahogy Bp-en van csüt. este Lurdy tali, itt lenne valami más...sztem tuti ötlet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Ez biza nem lol. Ha több hőt fog meg, akkor kevesebbet kell a klímát használnod, és bizony csökken a fogyasztás. Ha nincs klíma kevesebbet kell leengedett ablakkal menni; így jobb lesz a légellenállás, és szintén javul a fogyasztás. Bár valószínűleg nincs ember, aki egy ilyet ki tudna mérni. És talán nem azért, mert annyira kicsi a különbség, hanem mert nagyon szubjektív az ember hőérzete, és a klímát/ablakot ennek megfelelően használja. Jajj, te kis konfrontációkereső :P Én nem hiszem, hogy ők így erre gondoltak volna a marketing készítése előtt :D De ha már ezt megemlítetted, akkor - fogyjál 5kg-ot, fogyasztáscsökkentés - szedj ki minden szart a kocsiból, pótkereket, nyáron a jégkaparót, télen a hővédőt, fogyasztáscsökkentés - mindig max 5L benzin legyen az autóban, kevesebb súly : fogyasztáscsökkentés - mindig tarts max. 1 ülést a kocsiban, ha többen akartok utazni, akkor szereld csak be, kevesebb súly, fogyasztáscsökkentés Szóval azért valahol meg kell húzni azt a határt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Jajj, te kis konfrontációkereső :P Én nem hiszem, hogy ők így erre gondoltak volna a marketing készítése előtt :D De ha már ezt megemlítetted, akkor - fogyjál 5kg-ot, fogyasztáscsökkentés - szedj ki minden szart a kocsiból, pótkereket, nyáron a jégkaparót, télen a hővédőt, fogyasztáscsökkentés - mindig max 5L benzin legyen az autóban, kevesebb súly : fogyasztáscsökkentés - mindig tarts max. 1 ülést a kocsiban, ha többen akartok utazni, akkor szereld csak be, kevesebb súly, fogyasztáscsökkentés Szóval azért valahol meg kell húzni azt a határt ;) Valamiért biztos odaírták és más logikus oka nem nagyon van. Mindig telitankolok, mert messze a kút és így lehet fogyasztást mérni. Többi megvan. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Valamiért biztos odaírták és más logikus oka nem nagyon van. Mindig telitankolok, mert messze a kút és így lehet fogyasztást mérni. Többi megvan. ;) De télen jobb, ha nagyobb az autó tömege, akkor télre felhízlalod magad, míg nyárra leadod? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Egyébként már felvetettem a fórumon hogy lehetne tbányai Astra talikat rendezni. Ahogy Bp-en van csüt. este Lurdy tali, itt lenne valami más...sztem tuti ötlet ;) Egyébként van nekünk régiós topicunk is. Katt ide!! Volt már régió találkozónk is tatabányán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 De télen jobb, ha nagyobb az autó tömege, akkor télre felhízlalod magad, míg nyárra leadod? :D Miért is? Én úgy vélem egy autónak csak akkor jó a nagy tömeg, ha ütközik vele az ember. De hátha ma is tanulok valami újat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Miért is? Én úgy vélem egy autónak csak akkor jó a nagy tömeg, ha ütközik vele az ember. De hátha ma is tanulok valami újat. :D Biztos arra gondolt,hogy a havon nagyobb a súly és a tengelyterhelés nagyobb lesz. Aminek következtében jobban tapadna a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts