Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mégcsak nem is hallottam róla, pedig textiles vagyok, de hát változnak az idők. Én most azon vacilálok, hogy kárpitanyag, vagy műbőr. A kárpit jobban tetszik, viszont műbőrt tudok szerezni, de csak fehérben. Nekem meg eredetileg világos szürke van. De szerintem most csak leszedem, ahol lóg visszaragasztom, meg megpróbálom óvatosan tisztítani.

szedd le, ne ragaszd vissza

Megosztás:

Gyertya hogy néz ki?

Szia Tápiószecső!

Tegnap kivettem a gyertyákat, a 2 középső töve, az elektródák talpánál kormos és nincs az a szép "őzbarna" szine sem a gyertyának. Valamiért nem akar kiégni rendessen, a régi motorban ennél sokkal szebbek voltak a gyertyák. Erő van benne és a fordulatot is szépen veszi, de a füstpamacs eléggé aggaszt.

Köszi a Válaszokat!

Megosztás:

Moderátorok, adminok!

Valószínű, nálam van túl érzékenyre állítva a vírusírtó, de zotya975 hozzászólására akartam reagálni a FÉK topicban, erre anti-vírus riasztási figyelmeztetést kaptam.

Nem vészmadárkodni akarok, csak gondoltam, szólok.

Még soha nem volt ilyenem.

üdv

Megosztás:

Moderátorok, adminok!

Valószínű, nálam van túl érzékenyre állítva a vírusírtó, de zotya975 hozzászólására akartam reagálni a FÉK topicban, erre anti-vírus riasztási figyelmeztetést kaptam.

Nem vészmadárkodni akarok, csak gondoltam, szólok.

Még soha nem volt ilyenem.

üdv

Van ám erre megfelelő topic. :D

Katt ide.

Megosztás:

Szia Tápiószecső!

Tegnap kivettem a gyertyákat, a 2 középső töve, az elektródák talpánál kormos és nincs az a szép "őzbarna" szine sem a gyertyának. Valamiért nem akar kiégni rendessen, a régi motorban ennél sokkal szebbek voltak a gyertyák. Erő van benne és a fordulatot is szépen veszi, de a füstpamacs eléggé aggaszt.

Köszi a Válaszokat!

Meg kéne nézni, mekkora kartergázod van. Lehet hogy mégse nincsen olyan férfinemiszerványos állapotban az a blokk. Aztán meg

nem ártana résveszteségmérést csináltatni, mert az meg tutira megmondja, hogy milyen állapotú.

Megosztás:

Reméljük nem lett nagy baja. :D

Elôször is a fônököm tolatott bele. A vadi új Sedicihez viszonyítva ennek nem lett nagy baja. A lökös az minden külsô segítség nélkül felvette eredeti alakját. A festés az már nem volt ennyire szerencsés. A jobb hátsó lámpa alatt meg a színre fújt lökös sem dobott 6-ost. Ezeket hol festeni, hol polirozni kell majd. Külsôleg nagyjából rendben van, viszont az a kérdés, hogy a lökös alatt/mögött mi ment végbe. Elég jól mozog elôre-hátra. Van ott valami ami vesztesként jöhetett ki a buliból???

Megosztás:

ÉS hogyott valami papírt hátra a rohadék? ;) :D

Jó viszonyban vagyunk. A cég udvarán történt a dolog. Szolt, hogy megüttette az autóm, lementem, helyre feszegettük a lökösét, azt mondta, hogy nyugodtan javíttassam meg, fedezi a költségekek. Még mindig jobb így, mintsem reggel pislogsz a parkolóban törött autóval, se cetli se káder....

Megosztás:

Jó viszonyban vagyunk. A cég udvarán történt a dolog. Szolt, hogy megüttette az autóm, lementem, helyre feszegettük a lökösét, azt mondta, hogy nyugodtan javíttassam meg, fedezi a költségekek. Még mindig jobb így, mintsem reggel pislogsz a parkolóban törött autóval, se cetli se káder....

Jó viszonyban vagyunk. A cég udvarán történt a dolog. Szolt, hogy megüttette az autóm, lementem, megütöttem, így egál. Szóltam, ha nincs TAJ-kártyája, akkor nyugodtan menjen el magándokihoz, majd fedezem a költségeket :D

Bocsánat, ma csupa komolytalanság vagyok :P :D ;)

Megosztás:

Jó viszonyban vagyunk. A cég udvarán történt a dolog. Szolt, hogy megüttette az autóm, lementem, megütöttem, így egál. Szóltam, ha nincs TAJ-kártyája, akkor nyugodtan menjen el magándokihoz, majd fedezem a költségeket :P

Bocsánat, ma csupa komolytalanság vagyok :D :D ;)

:P :D :D :D

Megosztás:

Asszem vasárnap nekiesek, csak még ragasztót kell szerezni. :D

Ha leszedted a tetőkárpitot,nézd meg,hogy nem ázik be valahol. Nem kell,hogy nagyon beázzon csak elég ha szivárog egy kicsit a víz.

Nekem jobb elől a hátsó ablakmosócső meg volt repedve és ez miatt ázott.

cső

Hátul a tetőtartó csavarjainál ázott be.

tetőtartó

Egy kis helyen volt csak rendesen odaragadva a szövet, innen le is jött a szivacs.

kárpit

Most beszéltem egy kárpitossal telefonon,és azt mondta sokat csinált astrára, és eredeti lesz,(remélem) 12ezerért.

Jövőhéten el is viszem, és készítek róla fotót.

Megosztás:

Ha leszedted a tetőkárpitot,nézd meg,hogy nem ázik be valahol. Nem kell,hogy nagyon beázzon csak elég ha szivárog egy kicsit a víz.

Nekem jobb elől a hátsó ablakmosócső meg volt repedve és ez miatt ázott.

cső

Hátul a tetőtartó csavarjainál ázott be.

tetőtartó

Egy kis helyen volt csak rendesen odaragadva a szövet, innen le is jött a szivacs.

kárpit

Most beszéltem egy kárpitossal telefonon,és azt mondta sokat csinált astrára, és eredeti lesz,(remélem) 12ezerért.

Jövőhéten el is viszem, és készítek róla fotót.

Megnézem, az enyémen is van folt hátul, de nálam még nem láttam vizesedni, remélem régi, vagy cserélt kárpit, és az előző autóban ázott be. Az utólsó képedet nézve, a fene se gondolta volna hogy a tetőkárpit leszedéséhez ki kell venni a fejtámlát, meg a dugattyúkat! :D ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.