mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 ....Küldtem emilt!.... Nem gyűtt meg :) Mekkora kép(ek) mérete ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 fehérgsi ! Megjött a levél, ha majd használható lesz a tar.hu, akkor feltöltöm, de most nem müxik. Ellenben nagyon pofásra sikerültek "szoknyák" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 HÉ EMBEREK, OPEL TÓTHNÁL longlájf opel 0w30 olaj, 5 liter van 6500 körül, amíg a készlet tart!! Ecotec kollégák célba is vehetik. Lehet, hogy más kereskedőknél is van. Mélykék! Hagyd a francba a tárt, menj az ultraweb.hu -ra, az legalább működik. Én is ezt tettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Nos akkor az érdeklődők számára íme fehérgsi új "váltószoknyája": Illetve az új borítás a kézifék kapcsán: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 fehérgsi ! Megjött a levél, ha majd használható lesz a tar.hu, akkor feltöltöm, de most nem müxik. Ellenben nagyon pofásra sikerültek "szoknyák" :lol: Nekem is nekem is! Feketében kérném oder mélyzöld is jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Esetleg sötétlilában?? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Először is köszönöm Mélykéknek a közremüködést. Ha tetszenek a "szoknyák" akkor nálam rendelhetők lesznek hamarosan. Elnézek valami szövetüzletbe és megnézem , hogy milyen szinek vannak. És akkor akinek amilyen kell.... 8) :) Ui.:árnak még nem tudok irni semmit (de szerintem elfogadható lesz) Ui.:MOTE tagdíjra gyűjtök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Tudja valaki , hogy hányig lehet menni a Sztrádába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Tudja valaki , hogy hányig lehet menni a Sztrádába? gratula a hónap autója címhez! :evil: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 tibcsy: hivd fel Ákost! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Tudja valaki , hogy hányig lehet menni a Sztrádába? 17:00-ig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 17-ig vannak vagy akkor még beengednek? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Most 14 00 és 15 30-ra mehetek!! Kell ennél jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Nahh... Végre saját lábán jár a vas, ma délben vittem át Kurgyis Gabitól a Dudáshoz. Hát... Meggyőző már most is, pedig most nagyon szegény keveréket kap a nagyobb öblítésű motor a gyári befecskendezési karakterisztikával. Persze 3000 fölé még nem mentem vele, mert hát ugye bejáratós a kicsike, és pedig felette lenne igazán a megugrás. Igazából a váltón örömködtem hatalmasat. :) Olyan rövid lett, hogy az már szinte arcpirító... :D Csak néhány adat a teljesség igénye nélkül: Negyedik fokozatban 2000rpm-nél 50 a sebesség. A harmadik és a negyedik fokozat között alig 500-at esik a fordulat. A nagytengely miatt elég érdekes az alapjárat, néha le is állt. :lol: Alig várom, hogy rajta legyen a versenykipuffrendszer és optimalizálhassuk a chipet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Danke Gabi a kielégitö választ! Válto ügyben :) ez mindig furta az oldalamat :lol: te figy most látom hogy czobor ucca az ittvan nálunk nem messze :D én anno oda vittem egy saroknyira a fényezöhöz a rácsomat! :lol: tuttam h ismerös ez a czobor.... FehérGSI ! Pöpec a Nagymuterod féle meló! Korrekten néz ki csak sztem a szine nem stimt....de azon lehet gondolom korigálni... Na csá all! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Most látom, hogy a carstyling.hu-n kihívott holnapra egy Mazda323-as! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Ne foglalkozz vele, én már fegyvermentes vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 ....Danke Gabi a kielégitö választ! Válto ügyben :) ez mindig furta az oldalamat :lol:.... Elvihetnéd egy szakműhelybe a kocsit, ha a váltó fúrja az oldaladat :lol: Előbb legyen rendben maga a szerkezet, a"váltószoknya" ráér később :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 "Fegyvermentes"? És ezt tudja az asszony is? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Negyedik fokozatban 2000rpm-nél 50 a sebesség. Veszel egy c14nz-t az gyárilag tudja ezt :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 opel16v, Kiváncsi vagyok! :) Akkor valamikor "mérünk". :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 én anno oda vittem egy saroknyira a fényezöhöz a rácsomat! :) tuttam h ismerös ez a czobor.... Lacee, hűtőrács? mennyiért fényezték? az enyémen szombatra lesz kész a műanygos munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 [ FehérGSI ! Pöpec a Nagymuterod féle meló! Korrekten néz ki csak sztem a szine nem stimt....de azon lehet gondolom korigálni... ]Ez csak próba volt.ilyen anyagot találtunk hirtelen. De ma találtam a szövetboltba fekete színüt -tökre mint a gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 "Lacee, hűtőrács? mennyiért fényezték? az enyémen szombatra lesz kész a műanygos munka." hát elöször ugy volt asszem hogy 7 ....de utána el volt repedve és plussz 2 be került a repedt rész kijavitása....de ha minden simán ment volna akkor 7 be kaptam volna egy fehér rácsot ien tuning modszerrel.....szal a müanyagos meg féynezös melo 7 böl kijött volna.....de hát ugye ez a sok volna... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts