tibcsy Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ECOTEC motor van benne ? Akkor pont annyi, mint a C20NE. _________________ stvn Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso! Kb. ilyen választ vártam. :lol: Megnyugtatlak, nem csak nézelődök, ha a közelébe kerülök. :D Megnyugodtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Laci4! Tegnap minket megállítottak hazafelé a régi 2-es kivezetésénél és atvizsgálták az autót. Majd kérdezősködtek a gépről.Mondtam nekik a Hueber Mellingen "tuning" ot 8) Ott ájuldoztak majd jött a következő kérdés: Mit megy végre? Mondtam városban ameddig a tábla engedi :oops: amúgy 210-et :lol: Csodálkoztak, tetszett nekik majd megfujattak velem egy "baráti" szondát..........vazze a végén majdnem megfulladtam addig kellett fujni :) Majd a negatív eredmény után békésen távoztam a helyszínről 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Nemrossz....baráti szonda...na lassan lehet elnézek kipufogoshoz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Laci4! Tegnap minket megállítottak hazafelé a régi 2-es kivezetésénél és atvizsgálták az autót. Majd kérdezősködtek a gépről.Mondtam nekik a Hueber Mellingen "tuning" ot 8) Ott ájuldoztak majd jött a következő kérdés: Mit megy végre? Mondtam városban ameddig a tábla engedi :oops: amúgy 210-et :lol: Csodálkoztak, tetszett nekik majd megfujattak velem egy "baráti" szondát..........vazze a végén majdnem megfulladtam addig kellett fujni :) Majd a negatív eredmény után békésen távoztam a helyszínről 8) hogy,hogy csak 210-et megy??? Van benne folytás :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Ott ájuldoztak majd jött a következő kérdés: Mit megy végre? Mondtam városban ameddig a tábla engedi :oops: amúgy 210-et :lol: Csodálkoztak, tetszett nekik Ezek csak ennyit tudnak................... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Ott ájuldoztak majd jött a következő kérdés: Mit megy végre? Mondtam városban ameddig a tábla engedi :oops: amúgy 210-et :lol: Csodálkoztak, tetszett nekik Ezek csak ennyit tudnak................... :lol: :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 eddig nekem 220volt a max...no nem feszültség :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 eddig nekem 220volt a max...no nem feszültség :? Én nekem csak 200 volt eddig de még lett volna mit nyomni -de még a végét nem néztem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso! Öreg "szekér" már az enyém nem ugy mint a Laci4-nek :) De szerintem ez is jó teljesítmény még ha picit lassan éri is el mert 190-től már csak vánszorog....... :oops: LAci! Ha menni kipuff akkor kérdezni meg tüzes karika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Lacee miért szeretnél képet kérni fehérgsi nagymamájáról ? :D Aham már értem :wink: Szombaton hol voltál ? Még egy T&S is vittem magammal :lol: tudod kinek a pap kinek a nagymuter :) amugy tod hogy a kézifék érdekel...meg a válto a kocsibol te kis hamis :DD Szombaton ki néztem! nem láttam tul sok ismerös autot :lol: kb 0-át :roll: körül néztem kivül belül aztán eljöttem :lol: de vettem egy new cipöt a metroba :lol: elég sokan voltak kinn full családok aztán én meg egyedül bolyongtam ...szal eljöttem sajna ez most igy jött össze.....mér te el vittél vlmi verdát egy körre? csá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Most nézem, hogy már annyi fehér gsi van, hogy nyugodtan csinálhatnánk külön szekciót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Gondolni........: Kedves Renzso! Én bizonyitékkal tudok szolgálni arról, hogy érezetm már ilyet (a gyerek nembiztos, hogy tőlem van, de van lélegeztető készülékem). Amíg Te csak gondolkodsz az ilyeneken addig mi hatványozottan lépünk a tettek mezejére:) Tibcsy! Én kivettem az autót az aréna jellegü baromságból. Nehogy már 1 szutyok BMW-vel kelljen versengeni ami teljesen más kategória. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Baráti szonda? Ez az, amikor le kell térdelni? :) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Baráti szonda? Ez az, amikor le kell térdelni? :) :lol: :D Na na !!! Kérem !!! Ott azért még nem tartunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Miért? Úgy szopat a rendőr manapság, ahogy csak akar... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Baráti szonda? Ez az, amikor le kell térdelni? :) :lol: :D Na végre mondtál olyat amin nevetni is lehet :idea: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Fejlődőképes vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 opel16v, beröffent a versenysárkány? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Van 2 problémám....: az egyik hogy amikor megzuztam a verdát akkor valszeg a fényszoro(bal) el állitodott picit(ami egyébként elektromosan állitható....)na és nem hord rendesen illetve a jobbhoz képest lejebb szorja a fényt....lövésem sincs h mit csinál6nék...a másik pedig egy rég vitatott probléma =ablaktörlö....nem emléxem h mi volt a legjobbra szavazott :) szal Bosch vagy esetleg opelboltbol vlmi gyári/után gyártott vagy pl tesco gazdaságos!na asszem ennyi hirtelen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 a champion naon szar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Szizso! Talán ezekben a pillanatokban eldől... Mostanában lesz készen vele a Kurgyis Gabi. Legalábbis remélem a legvégére nem jön be bibi, mert akkor holnap reggel úgy kellene áthúznunk a Dudáshoz. Ablaktörlőből ne vegyél Boscht, nálam az tartott a legrövidebb ideig a tescos 300 forintost kivéve. Nekem a Champion jött be nagyon, és a Valeo sem túl rossz. De a gyárit is dícsérik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Van 2 problémám....: az egyik hogy amikor megzuztam a verdát akkor valszeg a fényszoro(bal) el állitodott picit(ami egyébként elektromosan állitható....)na és nem hord rendesen illetve a jobbhoz képest lejebb szorja a fényt....lövésem sincs h mit csinál6nék...a másik pedig egy rég vitatott probléma =ablaktörlö....nem emléxem h mi volt a legjobbra szavazott :lol: szal Bosch vagy esetleg opelboltbol vlmi gyári/után gyártott vagy pl tesco gazdaságos!na asszem ennyi hirtelen... Lacee, Championt vegyél, nekem bejött. De "hivatlból" ajánlom a gyárit is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 a champion naon szar? nemsz@r jó! :) Ami nagyon gáz az noname az auchancoratesco-ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 igazából azt akartam mondani,h naon bejött nekem, csak fostam,h le le szólva, de mikor láttam,h többen mondjátok akkor megnyugodtam:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts