szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Nem tudom ,kétüteműm volt. Nekünk régen 4T volt, télen, hóban, kormány csumára eltekerve jobbra, faterom küszködött a hóban, pörög a motor, pörögnek a kerekek, míg egyszercsak leblokkolt a jobb oldali kerék. Kérdeztem, h WTF??? Ő mondta, h lezárt a differenciálmű. Asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Az más, a sper difi az nyomatékra összezárja a két oldali lehajtást, avagy nincs "kottyanása" a két féltengelynek -egymáshoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 az pont nem difizár :lol: Akkor fogott talajt az a kerék, és a másik még nem, így az szabadon pörghetett. A difizár pont ennek a megakadályozására lenne. Amúgy F18-ról tudok, hogy van olyan, amiben van "sperr", azok az F18+ os váltók. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 az pont nem difizár :lol: Akkor fogott talajt az a kerék, és a másik még nem, így az szabadon pörghetett. A difizár pont ennek a megakadályozására lenne. Amúgy F18-ról tudok, hogy van olyan, amiben van "sperr", azok az F18+ os váltók. Akkó' jó van akkó' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 érdeklődnék van-e astrában sperr? Konkrétan tudok egyet, amiben van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 az pont nem difizár :lol: Akkor fogott talajt az a kerék, és a másik még nem, így az szabadon pörghetett. A difizár pont ennek a megakadályozására lenne. Amúgy F18-ról tudok, hogy van olyan, amiben van "sperr", azok az F18+ os váltók. csak azért kérdeztem,mert 150-180 pacit nehéz jól átadni az első kerekeken. bár lehet rosszúl gondolom mivel nem vezettem még olyan autót.a páromé meg csak 88 ló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 csak azért kérdeztem,mert 150-180 pacit nehéz jól átadni az első kerekeken...bár lehet rosszúl gondolom mivel nem vezettem még olyan autót... Lehet de anélkül nem tanácsos mindig padlógázzal indulni mert valamelyik oldala jobban húz, nekem speciel a bal. Ha módod van rá próbáld ki (jó élmény egy mezei 1.4-es szívó után) de ne lepődj meg ha beletapadsz az ülésbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 csak azért kérdeztem,mert 150-180 pacit nehéz jól átadni az első kerekeken. bár lehet rosszúl gondolom mivel nem vezettem még olyan autót.a páromé meg csak 88 ló. Nem gond az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 a páromé nem szívó(1.5 16v,F mazda.),de azért nem rakéta. az enyém az korrektul megy,bár nem versenyeztem még elsőkerekessel soha.kivéve a piros lámpát. pályán lenyomom simán az egyhattizenhatvét.arra már volt példa.az mi ló egyébként? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 a páromé nem szívó(1.5 16v,F mazda.),de azért nem rakéta. az enyém az korrektul megy,bár nem versenyeztem még elsőkerekessel soha.kivéve a piros lámpát. pályán lenyomom simán az egyhattizenhatvét.arra már volt példa.az mi ló egyébként? 102 vagy 106, pontosan nem emléxek rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 102 vagy 106, pontosan nem emléxek rá. az jó suly-le arány.ha 1 tonna a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 a páromé nem szívó(1.5 16v,F mazda.),de azért nem rakéta. az enyém az korrektul megy,bár nem versenyeztem még elsőkerekessel soha.kivéve a piros lámpát. pályán lenyomom simán az egyhattizenhatvét.arra már volt példa.az mi ló egyébként? 1.6 16v 74kW ~ 101Le 1.5 16v mazda éppen hogy szívó, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Az enyém 1140 papírja szerint de 1240-et mért a hajszálpontos hídmérlegünk nélkülem full tankkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 1.6 16v 74kW ~ 101Le 1.5 16v mazda éppen hogy szívó, nem? bocs. nálam a szívó a karbist-központist jelenti.a turbó ki van menve a fejemből....... igy hát szívó a mazda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Na akkor most én kérdezek egyet: mi a különbség a Wauxhall és az Opel Astra között? Azontúl, hogy angol meg hogy (bocs) "fos" hangja van. És a Chevrolet Astra között, azontúl hogy amcsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Na akkor most én kérdezek egyet: mi a különbség a Wauxhall és az Opel Astra között? Azontúl, hogy angol meg hogy (bocs) "fos" hangja van. És a Chevrolet Astra között, azontúl hogy amcsi? gyakorlatilag semmi. leszámitva a jobb kormányt(esetemben ez sem igaz mivel kanadai az autóm)meg esetleg na tengeren túlon más mocikat is beleraknak már(GM-re gongolok). a maszkok mások még esetleg az első lámpák(nekem sem seni volt benne gyárilag,de az eredeti 400 font lett volna),mert néhány Vauxhall.nak kissé más a képe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 gyakorlatilag semmi. leszámitva a jobb kormányt(esetemben ez sem igaz mivel kanadai az autóm)meg esetleg na tengeren túlon más mocikat is beleraknak már(GM-re gongolok). a maszkok mások még esetleg az első lámpák(nekem sem seni volt benne gyárilag,de az eredeti 400 font lett volna),mert néhány Vauxhall.nak kissé más a képe. a sevi astra aszem a mi E kadink volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 a sevi astra aszem a mi E kadink volt. dévó részer! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 dévó részer! :lol: akkó az.ezeket már minden néven gyártják....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 Gyártották, sajnos... Pedig ha az enyémet újonnan vehettem volna át...az nagyon jó lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 . Pedig ha az enyémet újonnan vehettem volna át...az nagyon jó lett volna. én is igy voltam,bár a nagybátyámé volt a gép elöttem. sok a gond az új autóval..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 én is igy voltam,bár a nagybátyámé volt a gép elöttem. sok a gond az új autóval..... visszaköveteljük gyártásba az F-Astrat :lol: milyen gondok vannak egy új autóval? az értékvesztést és a drága árat leszámítva? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 visszaköveteljük gyártásba az F-Astrat :lol: milyen gondok vannak egy új autóval? az értékvesztést és a drága árat leszámítva? :lol: például ezek,meg a drága-lehúzós szervízek.ez nem elég? ha nem mész szervízbe ugrik a gari,ami amugy sem ér semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Megoszt Elküldve Október3, 2008 én is igy voltam,bár a nagybátyámé volt a gép elöttem. Na a nagybratyóm Asconája még mindig komoly autó a szememben, elbírná az arcom. c16nz sedan, 1985, olyan 800e km környékén a belsőjében csak sajnos unokahugi kicsit lelakta a belsejét de azt leszámítva nagyon tiptop még mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts