Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem tudom ,kétüteműm volt.

Nekünk régen 4T volt, télen, hóban, kormány csumára eltekerve jobbra, faterom küszködött a hóban, pörög a motor, pörögnek a kerekek, míg egyszercsak leblokkolt a jobb oldali kerék. Kérdeztem, h WTF??? Ő mondta, h lezárt a differenciálmű. Asszem :lol:

Megosztás:

az pont nem difizár :lol:

Akkor fogott talajt az a kerék, és a másik még nem, így az szabadon pörghetett.

A difizár pont ennek a megakadályozására lenne.

Amúgy F18-ról tudok, hogy van olyan, amiben van "sperr", azok az F18+ os váltók.

csak azért kérdeztem,mert 150-180 pacit nehéz jól átadni az első kerekeken.

bár lehet rosszúl gondolom mivel nem vezettem még olyan autót.a páromé meg csak 88 ló.

Megosztás:

csak azért kérdeztem,mert 150-180 pacit nehéz jól átadni az első kerekeken...bár lehet rosszúl gondolom mivel nem vezettem még olyan autót...

Lehet de anélkül nem tanácsos mindig padlógázzal indulni mert valamelyik oldala jobban húz, nekem speciel a bal.

Ha módod van rá próbáld ki (jó élmény egy mezei 1.4-es szívó után) de ne lepődj meg ha beletapadsz az ülésbe!

Megosztás:

a páromé nem szívó(1.5 16v,F mazda.),de azért nem rakéta.

az enyém az korrektul megy,bár nem versenyeztem még elsőkerekessel soha.kivéve a piros lámpát.

pályán lenyomom simán az egyhattizenhatvét.arra már volt példa.az mi ló egyébként?

102 vagy 106, pontosan nem emléxek rá.

Megosztás:

a páromé nem szívó(1.5 16v,F mazda.),de azért nem rakéta.

az enyém az korrektul megy,bár nem versenyeztem még elsőkerekessel soha.kivéve a piros lámpát.

pályán lenyomom simán az egyhattizenhatvét.arra már volt példa.az mi ló egyébként?

1.6 16v 74kW ~ 101Le

1.5 16v mazda éppen hogy szívó, nem?

Megosztás:

Na akkor most én kérdezek egyet: mi a különbség a Wauxhall és az Opel Astra között? Azontúl, hogy angol meg hogy (bocs) "fos" hangja van. És a Chevrolet Astra között, azontúl hogy amcsi?

Megosztás:

Na akkor most én kérdezek egyet: mi a különbség a Wauxhall és az Opel Astra között? Azontúl, hogy angol meg hogy (bocs) "fos" hangja van. És a Chevrolet Astra között, azontúl hogy amcsi?

gyakorlatilag semmi.

leszámitva a jobb kormányt(esetemben ez sem igaz mivel kanadai az autóm)meg esetleg na tengeren túlon más mocikat is beleraknak már(GM-re gongolok).

a maszkok mások még esetleg az első lámpák(nekem sem seni volt benne gyárilag,de az eredeti 400 font lett volna),mert néhány Vauxhall.nak kissé más a képe.

Megosztás:

gyakorlatilag semmi.

leszámitva a jobb kormányt(esetemben ez sem igaz mivel kanadai az autóm)meg esetleg na tengeren túlon más mocikat is beleraknak már(GM-re gongolok).

a maszkok mások még esetleg az első lámpák(nekem sem seni volt benne gyárilag,de az eredeti 400 font lett volna),mert néhány Vauxhall.nak kissé más a képe.

a sevi astra aszem a mi E kadink volt.

Megosztás:

én is igy voltam,bár a nagybátyámé volt a gép elöttem.

Na a nagybratyóm Asconája még mindig komoly autó a szememben, elbírná az arcom. c16nz sedan, 1985, olyan 800e km környékén a belsőjében csak sajnos unokahugi kicsit lelakta a belsejét de azt leszámítva nagyon tiptop még mindig.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.