Future Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Future Miért érdekes az amiket kérdeztél? Ha a tieddel akarod összehasonlítani ne tedd mert a tied ugye bár chip-es az meg ugye megváltoztatja a motor karakterisztikáját! Pont ezért kérdeztem!! Megpróbálok más Gsi-ről is megtudni egy-két dolgot,hogy legyen mihez hasonlítani,mérni a gépemet!!! PUSZTA KIVÁNCSISÁG VOLT!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Ma du. unatkoztam és levettem a váltóról és kézifékről a huzatot , mert le volt már alázva szegény. És csináltam rá újjat(nagymuter segített). A gyári mintájára készült .TUTI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Ma du. unatkoztam és levettem a váltóról és kézifékről a huzatot , mert le volt már alázva szegény. És csináltam rá újjat(nagymuter segített). A gyári mintájára készült .TUTI. Ooo, mar en is mondtam nagymuternek hogy lesz nalam ilyen project, mondta is hogy vigyek anyagot aztan megcsinalja, csak az a baj hogy nem talaltam sehol ilyen fekete bort amibol lehetne. Honnan lehet ilyesmit szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Ma du. unatkoztam és levettem a váltóról és kézifékről a huzatot , mert le volt már alázva szegény. És csináltam rá újjat(nagymuter segített). A gyári mintájára készült .TUTI. Figy! Képet dobsz majd rola? mert akkor énis kopogtatnék saját nagymuteromnál ha a tied jo lett :) vagy max megyek a te nagymuterodhoz :lol: Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Ma du. unatkoztam és levettem a váltóról és kézifékről a huzatot , mert le volt már alázva szegény. És csináltam rá újjat(nagymuter segített). A gyári mintájára készült .TUTI. jajaja Képet, de izibe, nagymuterok kattannak a témára :) Blaupunkt! Dobhatsz pár képet, megköszönném. Madison! (Nekem nincs Astrám, de a Ladámban igy oldottam meg) Én nem szeretném az ablakot és a gumit piszkálni, barátságosabb Blau tecnikája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Madison! (Nekem nincs Astrám, de a Ladámban igy oldottam meg) Én nem szeretném az ablakot és a gumit piszkálni, barátságosabb Blau tecnikája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2004 Megoszt Elküldve Március8, 2004 Madison! Értelek, lassan felfogom mit akarsz mondani :idea: Tudod nekem meg ladám nem volt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ....Képet dobsz majd rola?....Lacee miért szeretnél képet kérni fehérgsi nagymamájáról ? :) ....max megyek a te nagymuterodhoz :lol:.... Aham már értem :wink: Szombaton hol voltál ? Még egy T&S is vittem magammal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Blau! Én gyakorlatilag mindig a puncira gondolok :) mél megy ha megtalálom a címedet :oops: Renzso! Mi az Opel16V6-al már láttunk is puncit így nem csak gondolunk rá mindig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Blau! Köszönöm hogy véded az Én érdekeimet is. :lol: Bár Renzso kartársat ismerve, mellbevágóan frappáns válaszra számíthatunk ezügyben. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Mélykék! No és mi volt a Sztrádánál? Volt már H Astra is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso! Mi az Opel16V6-al már láttunk is puncit így nem csak gondolunk rá mindig :lol: Csak néha?!! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Mélykék! No és mi volt a Sztrádánál? Volt már H Astra is? Kocsik állapotfelmérése, beszélgés Ákossal, nézelődés. Asszem uhuhu azt mondta, hogy áprilisban lesz H. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso! Mi az Opel16V6-al már láttunk is puncit így nem csak gondolunk rá mindig :D Láttatok??? Hát az azért még elég kevés :wink: Gondolni igazán csak olyan dologra tudsz amit már éreztél is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Csak néha?!! :roll: Persze, mert néha levegőt is kell vennie :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso cica jó megfigyelő vagy viszont ne szójjjáá be! Látod, hogy nem uncsi! Ugranak a témára mint kesejű a büdös húsra. annak szólok be akinek akarok :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Lehet , hogy kellene egy kis támogatás!!/aréna/ Köszi Hölgyek/Urak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Látom, hogy beindultatok a "szoknyára"! :lol: :D Lényeg az , hogy sok üzletben kerestem már az opelre váltó és kézifék szoknyát de gyárit nem találtam csak olyan sablonost:ami sok féle kocsira való. :lol: "na meg csúnya is") :) Szétbontottam a gyárit a varások mentén és úgy lehetett szépen kiszabni. Aa nagymuter igazi "mester" már felválatattam vele az ülést is. Tegnap nem találtunk fekete bőrt és így szürkéből lett csinálva-nagyon komoly! 8) Igérem csinálok képeket és ha tetszik akkor rendelést felveszem mindenfajta színben! Baráti áron. ui.:MOTE tagdijra gyűjtök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ....Lehet , hogy kellene egy kis támogatás!!/aréna/.... Realizálva :wink: Arról azért mesélhetnél egy kicsit, hogy a 1.8 16v miért 115 le ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Tudom van 125 lovas is de ez csak :) 115le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Tudom van 125 lovas is de ez csak :) 115le. ECOTEC motor van benne ? :roll: Akkor pont annyi, mint a C20NE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Laci4! Látod mondtam,hogy kellenek uj téligumik :D Jajj bocs a baromságért. :) Egyébként ha nem találsz akkor majd szólj és körbenézünk hátha lesz vmi jó......... 8) Kipufogó NO COMMENT! Ha elmész rehabilitálni a cuccost akkor kérdezd már meg a tüzkarika cserét......... Szerintem legközelebb BKV-val menjünk be a városba :evil: mert ezek az utak nem utak :x :shock: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Renzso! Kb. ilyen választ vártam. :) Megnyugtatlak, nem csak nézelődök, ha a közelébe kerülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Lehet , hogy kellene egy kis támogatás!!/aréna/ Köszi Hölgyek/Urak! :) még mielött írtad volna már ment a support :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Laci4! Látod mondtam,hogy kellenek uj téligumik :D Jajj bocs a baromságért. :) Egyébként ha nem találsz akkor majd szólj és körbenézünk hátha lesz vmi jó......... 8) Kipufogó NO COMMENT! Ha elmész rehabilitálni a cuccost akkor kérdezd már meg a tüzkarika cserét......... Szerintem legközelebb BKV-val menjünk be a városba :evil: mert ezek az utak nem utak :x :shock: :lol: Hehe... hááááát van ez ííígy 8) Még jó hogy nem tegnapelött a 2/a-n 2kilónál, amikor a kanyarban "vészfékeztem" akkor szerintem már nem itt társalognánk :evil: 8) A kipufnak meg jo a hangja,de inkább maradok a régi csöndesnél.... Hazafelé kicsit élveztem, erre pont az utcánk elött állt egy yard, és nagyon csúnyán nézett...azthittem megállít :? Tüzkarika....lehet gyakorlatit fogok tudni mondani..nagyon abból az irányból jön a hang :? Nah majd még jövök...csak megyek OFF csaptelepet szerelni... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts