Laci4 Elküldve Szeptember15, 2008 Elküldve Szeptember15, 2008 Ez szerintem se gáz.. nekem jobban megtört.. igaz, nem is patent a hátúlja, de szerintem nagyon kicsit nyomhatta meg a hátfalat.. Én nem bántottam.. ajtók rendesen záródnak, nem ázik be.. nincs semmi gáz vele.. Katt a képre, és van még utána 2-3 kép. Látszik egy helyen ahol kicsit megnyomta a másik kocsi..(belém is hátúlról jöttek, szintén eső játszik..) De nem foglalkoztam vele.. sajna hülye voltam, nem betétlapoztam.. szűz voltam még csattanás részről <_< Felraktam a gsi lököst,csak kicsit áll el, de az is lehet,hogy a lökös ferde kicsit.. És csak nyitott csomagtér ajtónál látszik..
WFefe Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Ma voltam kárfelvételen. Elsőre a biztosítós is azt mondta mint ti, hogy nem is látszik. Majd levették a lökőst. Most ott tartunk, hogy hátfal csere. Sajnos vagy nem sajnos, a régi fajta horgom van az egy nagy kockán van fennt. Ez azt jelenti, hogy most kivülről nem látszik szerencsére, de a hátfal úgy néz ki mint egy összegyűrt törölköző. A storyhoz az is hozzátartozik, hogy már egyszer volt törve a háta és már egyszer ki lett húzva. Olyan mértékben gyengül az anyag a lakatosok szerint, hogy csere kell. És ezt a biztosító lakatosa mondta ahová be kellett vinni az autót. Az én lakatosom is mondta, hogy csere. Pedig neki sincs semmi érdeke abban, hogy cseréljük, mivel ingyen csinálja. Viszont megoldódni látszik a vonószem takaró problémám. Mivel felvették kárnak, hogy nincs. Legalább az meglesz. A hátsó lámpa elkeserít, azt biztosan nem cserélem, mert a jobb oldalinak lepattant a sarka, ahol takarja az ajtó. Azt is cserére vették fel, viszont leadósra, szóval az marad, mert nem ezt fizetnék, hanem csak a gyárit.
rtomi Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Ha nem fotózták le a lámpát akkor leadhatsz valami caar gyárit is. :huh: De biztos,hogy lefotózták. <_<
WFefe Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Ha nem fotózták le a lámpát akkor leadhatsz valami caar gyárit is. :D De biztos,hogy lefotózták. <_< Persze, hogy lefotózta. :D Mondjuk ezen össze is vesztem vele, hogy minek fotózza le, hogy milyen van benne, ha úgysem annak az árát fizetik, hanem a gyáriét. Mindegy is. Meglátom hétfőn mit mondanak, hogy mennyit adnak, ha nem tetszik amit hallok, akkor megcsináltatom számlára, vagy kérek új kárfelvételt. Kb-ra kiszámoltam már, hogy mennyibe lesz az anyag. Ha azt megkapom már végülis nekem jó. Az a lényeg, hogy az autó legyen jó és ne tákolt. Ez már megtörtént, változtatni úgysem tudok rajta. :huh:
Johnny82 Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Sziasztok! Most vettem 2 db Vectra első kagylóülést, és az volna a kérdésem, hogy ez a két is tekerő milyen célt szolgál, mert tekergettem és nem láttam semmi változást. Köszi
rtomi Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Sziasztok! Most vettem 2 db Vectra első kagylóülést, és az volna a kérdésem, hogy ez a két is tekerő milyen célt szolgál, mert tekergettem és nem láttam semmi változást. Köszi Dőlj hátra és úgy tekergesd. Állítható deréktámasz. Mennyiért vetted?
Johnny82 Elküldve Szeptember16, 2008 Elküldve Szeptember16, 2008 Dőlj hátra és úgy tekergesd. Állítható deréktámasz. Mennyiért vetted? Oksa majd kiprobálom. 15e párban
rtomi Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Mitől főgg,hogy a Fastrának a rendszámvilágítása ovális avagy téglalap alakú mint az enyémnek? Okosítsatok ki mert ezt nemtom. :D Évjárat függő? <_< Vagy a Classic-nak volt már ovális? :huh:
Tápiószecső Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Azt szeretném megkérdezni,hogy: Mitől főgg,hogy a Fastrának a rendszámvilágítása ovális avagy téglalap alakú mint az enyémnek? Okosítsatok ki mert ezt nemtom. :D Évjárat függő? <_< Vagy a Classic-nak volt már ovális? :huh: Szerintem frissítés után már ovális. A 94-95-96-os időszakban viszont lehet olyan modelleket találni, amiknek bizonyos részeik frissítettek, de bizonyosak nem. Ha egy újabbon ilyen van, akkor pedig a legvalószínűbb hogy törve volt és ilyenre lett cserélve.
Lev Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Szerintem frissítés után már ovális. A 94-95-96-os időszakban viszont lehet olyan modelleket találni, amiknek bizonyos részeik frissítettek, de bizonyosak nem. Ha egy újabbon ilyen van, akkor pedig a legvalószínűbb hogy törve volt és ilyenre lett cserélve. igen F astra frissitésnél már ovális lett, de 92,93 évjáratoknál tutti hogy téglalap alakú!
rtomi Elküldve Szeptember18, 2008 Elküldve Szeptember18, 2008 Mondjuk az enyém külföldröl lett behozva 2001-ben és lehet,hogy akkkor azért téglalap alakú.
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Hosszas (vagy mégsem) gondolkozás után arra jutottam, hogy csak ide linkelem be a kis carstylinget. Ilyen lett "piros ledesítés" után -már ami kilátszik belőle. km óra középkonzol
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 (...) már ami kilátszik belőle. speciel, h lassan tankolni kéne <_< :huh: Ismeritek?
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Hosszas (vagy mégsem) gondolkozás után arra jutottam, hogy csak ide linkelem be a kis carstylinget. Ilyen lett "piros ledesítés" után -már ami kilátszik belőle. km óra középkonzol Szép. Nem akarsz fehér számlapra váltani? Vhol láttam piros fénnyel elég jól mutatott. Majd én is alakitok vmit, egyenlőre örülök, hogy minden világit. A szivargyujtót kivéve. <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 speciel, h lassan tankolni kéne <_< :huh: Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda.
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Nem akarsz fehér számlapra váltani? Nem, pont elég zavaró volt néha -azért cseréltem ki.
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Nem, pont elég zavaró volt néha -azért cseréltem ki. Mikor volt zavaró éjjel vagy nappal erős fényben?
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda. A képen nagyon a pirosban fekszik a mutató... Képet mutattál. Kép által alkottam véleményt.
zotya975 Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Max 5 liter ha belemenne, nem járok üres tankkal, 20 kg ide vagy oda. Nekem se a súlyával van gondom , hanem az árával! <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Mikor volt zavaró éjjel vagy nappal erős fényben? Éjjel, nagyon fényérzékenyek a szemeim. Akármennyire levettem a fényerőt -mintha nem is tudom mi lett volna előttem.
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 A képen nagyon a pirosban fekszik a mutató... Képet mutattál. Kép által alkottam véleményt. Az egy dolog, gyújtás nélkül nem is igen fog magától feljebb mászni -és az pont azért mutatott annyit mert előtte próbáltam levenni úgy hogy az üres-tank jelző is menjen, azt is kicseréltem hogy ne sárgán hanem pirosan virítson de a N 6300 kamerája egy semmire való. Véleményt meg célszerűbb valós tények alapján alkotni.
Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 középkonzol Csak nem egy brisbane sd48? <_<
szobikari Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Az egy dolog, gyújtás nélkül nem is igen fog magától feljebb mászni -és az pont azért mutatott annyit mert előtte próbáltam levenni úgy hogy az üres-tank jelző is menjen, azt is kicseréltem hogy ne sárgán hanem pirosan virítson de a N 6300 kamerája egy semmire való. Véleményt meg célszerűbb valós tények alapján alkotni. De ha nincs rajta gyújtás, akkor miért nem egyező helyzetben áll a benzinszint-, és a vízhőfok mutatója? Kioktatásod, életre való tanácsaid pedig felbecsülhetetlen értékűek, köszönettel vettem.
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Csak nem egy brisbane sd48? <_< Gratulálunk! Ön nyert egy "IGEN!"-t. Az lenne.
Tápiószecső Elküldve Szeptember19, 2008 Elküldve Szeptember19, 2008 Gratulálunk! Ön nyert egy "IGEN!"-t. Az lenne. Majd írok egy püt. Lenne pár kérdésem. <_<
Recommended Posts