opel16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Megoldhatjuk! Viszont te meg időt szánsz majd a kocsimra és átnézed! :huh: Csak vicceltem! Gyere/gyertek, sok szép látni való van itt! Pl. a kocsim is ide tartozik... ezért megint én kérek elnézést!!! :D Tudom hogy szép vidék, elég sokat jártam már arra :D Majd kérdezek ha megyek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
donpepe Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nincs a környéken. Mi kell? Fehérváron háznál vettem pár hete az el. ablakomat, ott volt egy caravan bontásra itélve. Motortere égett ki. Egy apró de annál bosszantó dolog kéne:a két belső napellenzőnek a tartója.Sajnos mind a kettő el van törve és így "nyárközepén" eléggé zavaró. Mondjuk annyira nem lafog, valamelyest a külsők tartják, !de ha lefordítom... meg körülnéztem volna. pl hátsó ülést is szeretnék cserélni, fejtámlásosra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nincs a környéken. Mi kell? Fehérváron háznál vettem pár hete az el. ablakomat, ott volt egy caravan bontásra itélve. Motortere égett ki. De van. Fehérváron a Széchenyi úton, a kapu előtt mindig áll vmi Opel. Alkudni kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Egy apró de annál bosszantó dolog kéne:a két belső napellenzőnek a tartója.Sajnos mind a kettő el van törve és így "nyárközepén" eléggé zavaró. Mondjuk annyira nem lafog, valamelyest a külsők tartják, !de ha lefordítom... meg körülnéztem volna. pl hátsó ülést is szeretnék cserélni, fejtámlásosra. Napellenző tartó 600 huf. körül van/db,opel szervízben. Asszem decemberben vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Egy apró de annál bosszantó dolog kéne:a két belső napellenzőnek a tartója.Sajnos mind a kettő el van törve és így "nyárközepén" eléggé zavaró. Mondjuk annyira nem lafog, valamelyest a külsők tartják, !de ha lefordítom... meg körülnéztem volna. pl hátsó ülést is szeretnék cserélni, fejtámlásosra. Nekem is letört nemrég az egyik. Fehérváron ott van a Zobori úton (Köfém ltp) egy kis Opel bolt, Peske Peti, a tulaj meghoz bármit, ami Opelhez kell. Valóban 682Ft az eredeti. A katalógusszáma: 14 38 336. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 De van. Fehérváron a Széchenyi úton, a kapu előtt mindig áll vmi Opel. Alkudni kell! Rohadt lehúzós egy hely! :huh: Én próbáltam alkudni, de egy fillért nem engedett az a ... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Losee Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Rohadt lehúzós egy hely! :huh: Én próbáltam alkudni, de egy fillért nem engedett az a ... <_< Amúgy igen, de nekem is kellett múltkor ilyen pöcök, olyan kedve volt, ingyen odaadta. Most kellett volna rúgó előre, azt mondta több mint 10 rugó (mármint a 2db). Úgyhogy más helyről megkaptam 10ért az egész garnitúrát. Peskénél vásárolok én is, vele meg vagyok elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 na szóval, kvescsön....! hangfal... elölre mekkora is fér be max? 12-14? hátulra semmi esély rendesre, csak ha szétnyirbálom a kalaptartót? nemde? vagy kis hangfal de akkor meg nincs értelme :huh: 5letek ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 na szóval, kvescsön....! hangfal... elölre mekkora is fér be max? 12-14? 5letek ? <_< Nem inkább hangszóró? Előlre simán bemegy a 165 mm-es körhangos kiemelő keretekkel, hátulra meg dobj be egy mélyládát azt kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember11, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2008 Nem inkább hangszóró? Előlre simán bemegy a 165 mm-es körhangos kiemelő keretekkel, hátulra meg dobj be egy mélyládát azt kész. Annyira simán nem megy be, ha nem jó a mélysége <_< . Asszem max. ötven valahány mm lehet. Valahol le volt már írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Akkor én hogy a sunyiba tettem bele? Nna akkor elárulom a módját mégegyszer, jelzem gyári ajtókárpitról van szó. Először is kellenek a kiemelő keretek ugyebár de azok kevesek -pótlásnak 160-as KPE csőből kiesztergáltam 4 db (elölre-hátulra) 12 mm-es vastagságban gyűrűket, azoknak a csavarhelyét egyértelműen ki kell vágni -fúrni nem lehet mert ugyebár keskenyebb mint a hangszóró illeszkedő pereme. Ezzel meg van oldva a kiemelés. Idáig OK? Aszongya a cartárs nem fér az ajtókárpit alá, nos egy kicsit abból a kemény anyagból ki kell csipkedni (pl villanyszerelő-kábelvágóval) amire a plüsskárpit ragasztva van de csak ésszel mert akkor belülről a kárpit hiányos lesz -kilátszik a műanyag mellett egy szép kis rés. Ezáltal a kárpit már a helyére is fog menni -persze nem olyan egyszerűen, kicsit "fészkelni" kell a helyére. A dolog érdekesebbik része most jön ugyanis az elektronika érdekes egy dolog, beleér a vezetéke az ablakba -na azt úgy kell félre csúsztatni valahogy, hogy ne érjen bele rázkódás után sem. És ha mindezekkel megvagy akkor lehet élvezni az új "muzsika hangját"... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Akkor én hogy a sunyiba tettem bele? Nna akkor elárulom a módját mégegyszer, jelzem gyári ajtókárpitról van szó. Először is kellenek a kiemelő keretek ugyebár de azok kevesek -pótlásnak 160-as KPE csőből kiesztergáltam 4 db (elölre-hátulra) 12 mm-es vastagságban gyűrűket, azoknak a csavarhelyét egyértelműen ki kell vágni -fúrni nem lehet mert ugyebár keskenyebb mint a hangszóró illeszkedő pereme. Ezzel meg van oldva a kiemelés. Idáig OK? Aszongya a cartárs nem fér az ajtókárpit alá, nos egy kicsit abból a kemény anyagból ki kell csipkedni (pl villanyszerelő-kábelvágóval) amire a plüsskárpit ragasztva van de csak ésszel mert akkor belülről a kárpit hiányos lesz -kilátszik a műanyag mellett egy szép kis rés. Ezáltal a kárpit már a helyére is fog menni -persze nem olyan egyszerűen, kicsit "fészkelni" kell a helyére. A dolog érdekesebbik része most jön ugyanis az elektronika érdekes egy dolog, beleér a vezetéke az ablakba -na azt úgy kell félre csúsztatni valahogy, hogy ne érjen bele rázkódás után sem. És ha mindezekkel megvagy akkor lehet élvezni az új "muzsika hangját"... :huh: Megkérdezhetem milyen mély a hangszóró? <_< Nekem a JBL 61mm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Passz de ha otthon leszek megnézem a kedvedért. Amúgy 165 mm-es kétutas Hertz hangosok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 hangszóró na, arra gontoltam <_< Ládikát nem akarok hátra ...rengeteg helyet vinne el és a kézifékes kanyarokat sem bírná... vagy csak ha készül neki rendes nagy keret... Egy JBL szettet néztem ki én is... talán egy SONY lehet a konkurenciája... csak informálódnék hogy mekkora fér el és hova... a hangváltót(külső) ki, hova pakolja ha épp van neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nna akkor hát: 140w-os 2 utas Hertz ECH165 tipusú hangszórók vannak bent, a mágnes felőli perem és mágnes külseje közti mélység 62mm, teljes mélység 65mm. Egyéb kérdés? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Tanácstalan vagyok emberek! <_< Mikor megvettem a kocsit 2008.03. felpolíroztam a karosszériát, nagyon szép színe lett, mintha új lett VOLNA. Most már ismét meg van kopva a festés (foltosan vissza mattult). Ennyi ideig tart a polírozás? Fél év? Vagy én rontottam el valamit? Rossz polír krémet használtam? Szerintetek érdemes még most, tél előtt felpolírozni ismét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Kencefice meg puha rongy? Akkor ne csodálkozz, vidd el inkább gépi polírra, mondjuk az meg 1-1.5 évet bír ha nem homokkal + ultrával mosod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
foka Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy nem magamnak fogom csinálni. Ráérek majd tavasszal elvinni, vagy vigyem el most valamikor rossz idő előtt szted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Ha csillaggarázsos akkor inkább a rosszabb idők előtt vidd el, ahol van festéshiba azt javíttasd ki és utána políroztasd fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nna akkor hát: 140w-os 2 utas Hertz ECH165 tipusú hangszórók vannak bent, a mágnes felőli perem és mágnes külseje közti mélység 62mm, teljes mélység 65mm. Egyéb kérdés? nekem az 56-os nem megy be, beleér az üvegbe szintén caravan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 nekem az 56-os nem megy be, beleér az üvegbe szintén caravan Ugye? <_< Sztem nem kicsit lett lefaragva a kárpitból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobesPierre Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Egy JBL szettet néztem ki én is... a hangváltót(külső) ki, hova pakolja ha épp van neki? Nekem az ajtóban egy JBL GTO 6505e van. 16 centis, beépítési mélysége lemérve 61 mm. A kárpit gyári és az üveg is elmegy a mágnes mögött. A hangváltót az ajtó belsejébe tettem a tükörháromszög és az ajtónyitó kilincs közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Nekem az ajtóban egy JBL GTO 6505e van. Az nem szólhat rosszul. Nekem ALPINE van elöl. 10 centi átmérőjű. <_< A gyárinál szebben szól és még a Kadettből maradt. Majd egyszer,ha nem lesz mire költenem kicserélem egy 16-os Alpine szettre. Jaa hátul is Alpine (az 13-es ) és egy Extra slim mélyláda egy kis Alpine erőlködővel. A fejegység meg Blau Acapulco MP52-es. Fontosabb a hely most a babakocsinak. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 nekem az 56-os nem megy be, beleér az üvegbe szintén caravan Nem értem. Nem kevés a kiemelése? Vagy netán nem a vezeték fogja meg az ablakot? Nekem az fogta és nem a hangos-mágnes. Na majd ha szétszedem az egyiket -mert a fólia lecsusszant az ajtóról mikor visszatettem a kárpitot- lefotózom és belinkelem, hogy hogyan is van benne a kacat. Amúgy a hangos csatija a kocsi orra fele kell, hogy álljon (valamilyen szögben) ha jól emléxek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Kegyetlen... <_< :huh: :D (bocsi, de muszáj volt kiadni magamból :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts