mélykék76 Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 http://www.opel-magazin.hu/belter/workshop...cserejehez.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Egyébként, ha kíváncsi vagy mire kell a fűrész és hasonlók, akkor a gomb, ami neked(is) forog, azt nyugodtan leveheted, alatta ott marad a rögzítő műanyag gyűrű.... na ezt kell leműteni, véletlen sem menetes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Egyébként, ha kíváncsi vagy mire kell a fűrész és hasonlók, akkor a gomb, ami neked(is) forog, azt nyugodtan leveheted, alatta ott marad a rögzítő műanyag gyűrű.... na ezt kell leműteni, véletlen sem menetes... Nekem is cserés lesz, mert már elég csúnya. De én eddig azt hittem, pont az a műanyag gyűrű fogja rögzíteni az újat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Nekem is cserés lesz, mert már elég csúnya. De én eddig azt hittem, pont az a műanyag gyűrű fogja rögzíteni az újat is. Megmondom őszintén, hogy én nem cseréltem le, de szvsz a gyári műanyag csak a gyári gombhoz jó. Ha sportgombot akarsz, akkor asszem annak ált. tüskés felfogatása van, de ez nyilván eltérhet fajtánként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Megmondom őszintén, hogy én nem cseréltem le, de szvsz a gyári műanyag csak a gyári gombhoz jó. Ha sportgombot akarsz, akkor asszem annak ált. tüskés felfogatása van, de ez nyilván eltérhet fajtánként. Az aztalomon hever az új gomb, elvileg opelekhez való, belül fa. A furat rajta sima hengeres, 21mm átmérőjű, ami 18mm-es mélységben 11mm-re szűkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 http://www.opel-magazin.hu/belter/workshop...cserejehez.html Én a fűrészes részt kivenném ebből. Meg kell fogni erősen és felfelé/oldalra kell húzni/tekerni. Visszafelé meg rá kell nyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Az aztalomon hever az új gomb, elvileg opelekhez való, belül fa. A furat rajta sima hengeres, 21mm átmérőjű, ami 18mm-es mélységben 11mm-re szűkül. Szvsz a 21mm az a felhúzógomb nútja lesz. az, hogy rámegy e a gyári műanyagra vagy a nélkül kell valahogy felmatekolni, az passz, mert már nem emléxem pontosan a méretekre, megnézni meg már nem tudom (bár elvileg lehet azonos a G-vel az F, legalábbis a F classic szériája az szinte biztos Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Szvsz a 21mm az a felhúzógomb nútja lesz. az, hogy rámegy e a gyári műanyagra vagy a nélkül kell valahogy felmatekolni, az passz, mert már nem emléxem pontosan a méretekre, megnézni meg már nem tudom (bár elvileg lehet azonos a G-vel az F, legalábbis a F classic szériája az szinte biztos Én is arra ondolok, hogy abba megy a felhúzógomb, megmérem mekkora a sima fém a műanyag alatt és ha 11mm, akkor le kell szedni a műanyag rögzítőt és kész. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Én is arra ondolok, hogy abba megy a felhúzógomb, megmérem mekkora a sima fém a műanyag alatt és ha 11mm, akkor le kell szedni a műanyag rögzítőt és kész. :rolleyes: Sikerült feltenni, a műanyag rögzítőt kellett leszedni. Nem volt nehéz, sima kombifogóval lejött, még erőszakolni sem kellett, az új pedig szépen áll a helyén. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 http://belsoseg.blog.hu/2008/07/14/nyereme...sa_egy_ezresert :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sziasztok Segítséget kérnék. Van valakinek tippje, hogy kitől tudnék venni számlát Astra F újabb fajta jobb oldali bontott fűthető, elektromos tükörről, annak fényezéséről és szerelési munkadíjáról? Üziben jöhet. Nemrégiben leverték a tükrömet, és a károkozó benzinkút megtéríti a kárt számla ellenében. Létezik hogy egy ilyen tükör tokkal-vonóval megáll bruttó 20.000 alatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sziasztok Segítséget kérnék. Van valakinek tippje, hogy kitől tudnék venni számlát Astra F újabb fajta jobb oldali bontott fűthető, elektromos tükörről, annak fényezéséről és szerelési munkadíjáról? Üziben jöhet. Nemrégiben leverték a tükrömet, és a károkozó benzinkút megtéríti a kárt számla ellenében. Létezik hogy egy ilyen tükör tokkal-vonóval megáll bruttó 20.000 alatt? hmmmm. a sztori ismerős. nem ez volt a homáron/zugügyvéden/valahol máshol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 autómosós sztori Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 autómosós sztori autómosós sztori, de nem itt olvastam először Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 autómosós sztori, de nem itt olvastam először itt volt az egyébb csevegésben visszább itten Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 itt volt az egyébb csevegésben visszább itten áháánnnn tudtam én, h valahonnan rémlik. megzavart a posztoló, mert úgy tálalta a témát, mintha most lenne először topic :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sorry ha félreértést okoztam, csak az ügyet felfüggesztettem mert nyaralni voltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 Sorry ha félreértést okoztam, csak az ügyet felfüggesztettem mert nyaralni voltam :rolleyes: hja, így könnyű, míg más termeli a GDP-t, egyesek nyaralnak ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Driven Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 hja, így könnyű, míg más termeli a GDP-t, egyesek nyaralnak :lol: :rolleyes: Hát igen, de most már szükségem van a pénzre a piros-fehér-zöld benzinkúttársaságtól, mert a nyaralás eléggé leterhelt anyagilag ;) Itt az ideje növelni a bevételi oldalt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július15, 2008 Megoszt Elküldve Július15, 2008 http://belsoseg.blog.hu/2008/07/14/nyereme...sa_egy_ezresert ;) Ismerem az SLR tulaját a penge verdák rovatból :rolleyes: ....Milyen jó nekem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 bakker ki van szakadva az ajtóban alul lévő sín, amiben az ablak csúszik és kívülről lehet becsavarozni kitépte volna ez elektromos ablak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 bakker ki van szakadva az ajtóban alul lévő sín, amiben az ablak csúszik és kívülről lehet becsavarozni kitépte volna ez elektromos ablak? A balosban nekem is kitépte a csavart lemezestől. Jó nagy alátétet neki és mehet tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 A balosban nekem is kitépte a csavart lemezestől. Jó nagy alátétet neki és mehet tovább. nincs baja meg semmi hangja, csak láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 nincs baja meg semmi hangja, csak láttam :lol: Csak egyszer keresztbe áll majd benne az üveg és majd csak kamillázol mi van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ki tudja, hogy a F astrának a blokkja fúrható vagy felület edzett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts