invictus Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Nem tudom, volt-e már róla szó de érdekelne, hogy a kesztyűtartó alatti polc minden Astra-ban van, és csak nekem hiányzik belőle, vagy csak bizonyos szériákba tették bele? Igencsak praktikus volna, ha bepasszintanék egy ilyet, mert tudnék oda is pakolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 nekem sincs, nem is hiányzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nem tudom, volt-e már róla szó de érdekelne, hogy a kesztyűtartó alatti polc minden Astra-ban van, és csak nekem hiányzik belőle, vagy csak bizonyos szériákba tették bele? Igencsak praktikus volna, ha bepasszintanék egy ilyet, mert tudnék oda is pakolni. Vaterán gyakran látni :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 nekem sincs, nem is hiányzik Csatlakozom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 nekem sincs, nem is hiányzik Nekem van és nem is hiányzik! ;) :rolleyes: (CD felszereltség) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nem tudom, volt-e már róla szó de érdekelne, hogy a kesztyűtartó alatti polc minden Astra-ban van, és csak nekem hiányzik belőle, vagy csak bizonyos szériákba tették bele? Igencsak praktikus volna, ha bepasszintanék egy ilyet, mert tudnék oda is pakolni. Úgy vettem észre, hogy a 92-93ban nincs. Az enyém 95' GLS és nekem is van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Nekem van kesztyűtartó, igaz "97-es évjárat, "Limited Edition" is, -az élvédőn a kis betétbiléta vagy mi és a küszöbön is vigyorog a cetli -mindezt nem én raktam rá hogy jobban mutasson, sőt az előbbit le is cserélném egy snassz sima műanyagra viszont amit hiányolok belőle az a belső térvilágítás kapcsolója hogy akkor is fényeljen ha nincs nyitva az ajtó. Ami még hiányosság a magam szemszögéből a minden urh sávos cb rádió és előre is jó lenne egy elektromos ablak na de így attól legalább nem kell tartananom, hogy szakadó esőben zuhanyozzak akaratom ellenére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 belső világítást a világításkapcsoló kihúzásával tudod felkapcsolni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Úgy vettem észre, hogy a 92-93ban nincs. Az enyém 95' GLS és nekem is van :rolleyes: Nem csak évjárattól függ. Nekem 97-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Úgy vettem észre, hogy a 92-93ban nincs. Az enyém 95' GLS és nekem is van ;) Az enyémben van :rolleyes: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Az enyémben van :rolleyes: . Nekem is van, bár nem tudom, gyárilag-e, vagy utólag tették bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Két kérdésem volna x16sz-c16se átalakítás kapcsán: -Ha bontóban veszek c16se hengerfejet, akkor azt mielőtt felteszem érdemes megcsináltatni/felújítani vagy mehet rá ahogy van? Elsősorban azoktól kérdezem akiknek át lett alakítva, elvégezték-e ezt a műveletet? -Ugye más lesz a computer, esetleg kell-e hozzá új műszeregység, avagy maradhat a régi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Két kérdésem volna x16sz-c16se átalakítás kapcsán: -Ha bontóban veszek c16se hengerfejet, akkor azt mielőtt felteszem érdemes megcsináltatni/felújítani vagy mehet rá ahogy van? Elsősorban azoktól kérdezem akiknek át lett alakítva, elvégezték-e ezt a műveletet? -Ugye más lesz a computer, esetleg kell-e hozzá új műszeregység, avagy maradhat a régi? Hengerfej kell a szívósorral, injektorokkal, kábelköteggel, vezérlőkompival, AC-pumpával, főtengely ékszíjtárcsa a jeladóval. Műszeregység maradhat. A hengerfejet sztem célszerű felújítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 -Ha bontóban veszek c16se hengerfejet, akkor azt mielőtt felteszem érdemes megcsináltatni/felújítani vagy mehet rá ahogy van? Elsősorban azoktól kérdezem akiknek át lett alakítva, elvégezték-e ezt a műveletet? Én nem csináltattam meg annak idején, de a mai fejemmel már biztos megtenném. Azóta már fel van újítva, de kicsit máshogy, így nincs sajnos releváns összehasonlítási alapom. Persze függ attól is honnan van. De inkább javasolt, mint nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Köszi a válaszokat. Minél jobban szeretnék kijönni az átalakításból. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 19 éves volt... Bakker, hát mér' nem lehet használni azt a qrva övet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 19 éves volt... Bakker, hát mér' nem lehet használni azt a qrva övet? :rolleyes: Miért? Mert lusták és vagányok vagyunk. A gázon kívül nem tudjuk mi hol van. Ezt mondtam a sógornak is, egyszer a kocsit a trailer viszi a roncstelepre, a másik szállítójármű meg őt a krematóriumba. Nagyon észnél kell lenni manapság, sokszor rettegek ha tudom hogy nagyobb forgalomba megyek bele, ki tudja hol kapnak oldalról telibe, mint a páromat (bár az nem volt olyan vészes, csak ráfordultak de épp elég)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 VALAKI!!!! NÉZZE MÁR MEG A FÓRUM ÓRÁJÁT! 1 ÓRÁT KÉSIK. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 VALAKI!!!! NÉZZE MÁR MEG A FÓRUM ÓRÁJÁT! 1 ÓRÁT KÉSIK. Már 11:42 van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Miért? Mert lusták és vagányok vagyunk. A gázon kívül nem tudjuk mi hol van. Ezt mondtam a sógornak is, egyszer a kocsit a trailer viszi a roncstelepre, a másik szállítójármű meg őt a krematóriumba. Nagyon észnél kell lenni manapság, sokszor rettegek ha tudom hogy nagyobb forgalomba megyek bele, ki tudja hol kapnak oldalról telibe, mint a páromat (bár az nem volt olyan vészes, csak ráfordultak de épp elég)... Sajnos ezt a látványt már rengeteget tapasztaltam és már szinte fásultan nézem! Szélmalomharc.. Talán, ha a szülő előzőleg párszor jól pofánvágta volna a kölykét ha bekötetlenül indul a kölyök el... Talán, ha a kölyök otthon azt látta volna, hogy öv nélkül egy métert se... Talán, ha a rendőrség nemcsak kampányszerűen ellenőrizné az öv becsatolását.... Talán, ha a gagyiTV-kben józan reklámokkal ébresztenék rá a fiatalokat a felelőtlenség következményeire... Talán, talán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 az óra össze-vissza ugrál hol jó, hol -1 óra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Sajnos ezt a látványt már rengeteget tapasztaltam és már szinte fásultan nézem! Szélmalomharc.. Talán, ha a szülő előzőleg párszor jól pofánvágta volna a kölykét ha bekötetlenül indul a kölyök el... Talán, ha a kölyök otthon azt látta volna, hogy öv nélkül egy métert se... Talán, ha a rendőrség nemcsak kampányszerűen ellenőrizné az öv becsatolását.... Talán, ha a gagyiTV-kben józan reklámokkal ébresztenék rá a fiatalokat a felelőtlenség következményeire... Talán, talán.... Nekem egyszer maradt el az öv 1 hónapos jogsival, sacc fél perc múlva egy ezresembe került pedig még az utcából ki sem jöttem -tudnivaló, hogy 1-esben alapjáraton gurulok ki az aszfaltig (ami kb 400 méter) mivel nem valami rózsás egy út-, más szóval automatice kapcsolom az övet, nekem amúgy se ér meg annyi lecsót arról nem is beszélve, hogy sose tudni ki tapad fel az autó orrára, "itt is vannak hülyegyerekek". Múltkor lekapcsoltak a zsernyákok ellenőrizni Nyíregyháza előtt és megdícsértek, hogy eddig én voltam az egyetlen akinek be is volt kötve az öve, 80 alatt hajtott, fényszóró felkapcsolva, és egyebek. Épphogy egy puszit nem adtak... Na én pofán vágtam egyet alaposan mikor egy kézifékes malőrt megcsinált előttem index meg egyéb előjel nélkül és keresztbe állt az úton. 2-3 nap múlva a főtéren az árokból húzták ki egy zetorral mert belecsúszott a kis 18 éves ügyes-okostojás, én meg röhögtem egy jót rajta de ennyi erővel pár gyalogost vagy bringást is legyalázhatott volna. Ez a baj, hogy szikra felelősségtudatuk sincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Köszi a válaszokat. Minél jobban szeretnék kijönni az átalakításból. :rolleyes: Kábelkötegem van ócsójér ha gondolod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Július11, 2008 Megoszt Elküldve Július11, 2008 Kábelkötegem van ócsójér ha gondolod... Megtárgyaljuk :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Láma kérdés de felkell tenni... ;) Astra F-ekban a váltógomb hogy van rárakva a rudazatra? Menetes és úgy van rácsavarva... :rolleyes: A váltógombom forog, csak még nem mertem tovább birizgálni mert ha véletlen eltöröm akkor nem igazán van cseredarab... ;) Előre is köszi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts