yooccoo Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 Van éle a fúrónak???? :D viccnek jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június12, 2008 Megoszt Elküldve Június12, 2008 viccnek jó volt :D nekem a sima praktikeres olcsó fúróhegy simán két mp alatt kivégezte a gyári szegecsfejet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Ha volna v.kinek nyomtatható formában X-es motorokhoz hibakód táblázat, legyen kedves küldje át ímélben.Nincs gáz a géppel, csak jó ha van ilyen a háznál. :D Előre is Thx! :D azon hány pines a diag csati? Hibakód leolvasás Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 azon hány pines a diag csati? Hibakód leolvasás Hali. 16 pin-es Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 első ajtók mérete megegyezik? nem igazán találok a caravanhoz két egyforma elsőt, elektromos ablakosat Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 első ajtók mérete megegyezik? nem igazán találok a caravanhoz két egyforma elsőt, elektromos ablakosat Mihez képest egyforma? Ugyanakkora, mint az 5-ajtósé, meg a Sedané. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Mihez képest egyforma? Ugyanakkora, mint az 5-ajtósé, meg a Sedané. a jobb és baloldali ugyanúgy néz ki kárpitra, elektromos ablakos, caravanba belemegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 caravan, szedán, csapotthátú 5 ajtós... ezek megegyeznek. vagyis azokból is van többféle, de méretre egyezik. :D A 3 ajtós tér csak el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/acatal...-_89999999.html Innen kellene rendelni. Sokkal olcsóbb a magyar boltoktól.l Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/acatal...-_89999999.html Innen kellene rendelni. Sokkal olcsóbb a magyar boltoktól.l De a szállítás és a fizetés is píízbe kerül, úgy már valszeg nem olyan olcsó. Mondjuk az összes új generátor 30font... elég baráti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 De a szállítás és a fizetés is píízbe kerül, úgy már valszeg nem olyan olcsó. Mondjuk az összes új generátor 30font... elég baráti :D Én csak szeretném, hogy itthon is ilyen árban lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 http://www.vauxhall-car-parts.co.uk/acatal...-_89999999.html Innen kellene rendelni. Sokkal olcsóbb a magyar boltoktól.l és jó is? :D meg mire idér, nem biztos hogy olcsóbb lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Én csak szeretném, hogy itthon is ilyen árban lenne. Én inkább az ottani fizetéseket hoznám ide, és akkor nem lenne gond a drágább alkatrész sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Mivel a kocsim ( F1 GL C14NZ Caravan benyás) tankja már utolsókat rúgja kérem sorban az aktuális szerelésre az ajánlatokat. Kérdésem az hogy az aktív szénszűrős szellőző az létfontosságú??? csak arra kaptam 15.000 anyagárat. Majd lementem hídba..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hali, újra érdeklődök, autóvásárlós témában.... http://www.hasznaltauto.hu/2165621_opel_astra_1992 valaki nem ismeri véletlenül őt?? esetleg a tulaj maga forumozik? (hátsóablakon lévő matricából itélve....) Colin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve Június18, 2008 Megoszt Elküldve Június18, 2008 Sziasztok! Olyan ügyben érdeklődnék hogy, Sportdob-ot szeretnék venni. És nem tom milyet lenne érdemes amitöl az autónak szép sportos hangja lenne és nem is kerülne olyan 20.000HUF-ba. Én ezt néztem ki: 10.500HUF Paragi http://www.paragikipufogo.hu/images/drum/t...stra_80_veg.jpg Kérlek írjatok véleményt! Előre is köszönöm szépen az infokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Tudna valaki segiteni abban, hogy kinek kell udvarolnom ahhoz, hogy kepfeltoltesi jogot szerezzek a galeriamhoz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Tudna valaki segiteni abban, hogy kinek kell udvarolnom ahhoz, hogy kepfeltoltesi jogot szerezzek a galeriamhoz??? klubtagnak kell lenned, más út nincs :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Nem találtam jobb helyet. Most volt a híradóban, hogy a rendőrök rászállnak a lejárt elsősegély dobozokra. Ki mit tud erről? ... Folytatás (jó hírek): http://totalcar.hu/magazin/kozelet/mentodoboz "Jelentem, nyomozásom során sikerült felderítenem, hogy mentődoboznak mindenképp kell lennie a kocsiban, és annak meg kell felelnie a 13553-as szabványnak, vagyis teljesnek kell lennie. Viszont az is kiderült, hogy a doboz, illetve a benne lévő holmik lejárati idejéről nem rendelkezik egyértelműen a jog. Értelmezésem szerint ha a műszaki vizsgán a benne lévő elsősegély-csomaggal átment az autó, akkor én két vizsga között nem vagyok vegzálható a szavatosság lejárta miatt. Ha kivettem az olló tokját a csomagból, szabályt sértettem, ha nem vettem újat, amikor megromlott a gézlap, nem. És ha netán lekapirgáltam a szavatossági időket a csomagról, a gézes zacsikról, fillérbaszó idióta, felelőtlen hülye lehetek, de szabálysértő nem. Jogilag. Egyértelmű, végső jogi választ ilyen esetekben persze csak a bíróság mondhat ki, de az biztos, hogy ha lejárt, vagy nem jelzett szavatosságú doboz miatt buzerálna az út szélén a rendőr, se korrumpálni nem próbálnám, se a csekket nem venném el a kezéből: bizonyítsa csak be a hatóság, hogy neki van igaza. A jogszabályi háttér ismeretében nem lesz könnyű dolga. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Vettem hőálló festéket, amivel szépen lefújtam a fékdobokat meg nyergeket, nem mellékesen szerintem nagyon tuti lett. Feketére. (nem pirosra, nem citromsárgára :rolleyes:) Viszont jó sok anyag maradt a flakonban. Ha ezzel lefújom a fekete, bocsánat halványszürke műanyag lökhárítókat akkor az eredmény korrekt lesz vagy ocsmány? (Mert ha nem lenne szép akkor inkább a szelepfedelet fújom feketére, úgy jobban tetszene. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 nem lesz jó a lökösre. fújd a szelepfedelet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 nem lesz jó a lökösre. fújd a szelepfedelet :rolleyes: Oké. De ha leszedem a fedelet akkor tömítéscsere is szükségeltetik, nem? Mert tömítés most nincsen itthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Oké. De ha leszedem a fedelet akkor tömítéscsere is szükségeltetik, nem? Mert tömítés most nincsen itthon. Teszkó gazdaságos! Van egy kis maradék festéked, hogy ne vesszen kárba, veszel hozzá szelepdekni tömítést... Sztem többe kerül a tömítés mint a festék. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június19, 2008 Megoszt Elküldve Június19, 2008 Oké. De ha leszedem a fedelet akkor tömítéscsere is szükségeltetik, nem? Mert tömítés most nincsen itthon. mé kell leszedni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 a vezérműház-fedél oldalából megy egy cső az injektorra ott távozik az olajgőz? ehhez kellene csinálni lecsapató-tartályt, ha nem akarom, hogy összekoszolja az injektort? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts