FPepe Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Hali. Alapjáraton járó motornál, remeg a kormány, ez a motortartóbakok gyengülése miatt lehet? Szervoszivattyú nem lehet a ludas? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Szervoszivattyú nem lehet a ludas? Nem. Alapesetben egyébként is kerülőszelepen megy át a kormányművön a nyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Semmilyen mechanikai kapcsolat nincs a motor és a kormánymű között. Ha az egész kasznit rázza a motor, akkor valami nem stimmel az alapjáratban. A rossz motortartó bakot ki tudod szűrni azzal, ha megmozgatod kézzel a motort. Ha ki tudod mozdítani 1-2 cm-t, akkor tuti cserések a bakok. Hali. Motor meg sem moccan. Akkor itt megint valami gáz lesz. Ezek szerint, álló helyzetben, alapjáraton, meg sem lenne szabad rezdülnie a kormánynak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Motor meg sem moccan. Akkor itt megint valami gáz lesz. Ezek szerint, álló helyzetben, alapjáraton, meg sem lenne szabad rezdülnie a kormánynak? Rendesen neki kell ám feküdni B) Nem azt mondom hogy meg se mozdulhat, mert alapból ugye azért van egy minimális rezgése a kaszninak, ami a kormányon is észrevehető. De ha nagyon zavar, inkább a kormányoszlopot nézd meg, nincs-e elszakadva az összecsuklós műanyag része pl. Vagy nem-e lóg az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Sziasztok azlenne a kérdésem hogy ha raknék gyári kipufogóra VÉGET akkor annak jobbhangja lenne 1 kicsit? tudom hogy a dob adja a hangot én nemakarok nagyhangot rá csak 1 kicsikét gondoltam megkérdezlek titeket hátha valaki csinált már ilyet meg felis dobja a kocsit sztem :P ha már írták ez akkor bocs csak nemakarok 500 oldalt viszsaolvasni :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 nem :D De van az amit úgy kell felcsavarozni, ott kifújhat és ha nem is jobb, de más hangja lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 tehát jobb nem lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 szerintem 8-as fúróval át kell fúrkálni a dobot pár helyen és megfelelő lesz a hangja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :P lehet azlessz :D és majd fazékhangún tolom ;) (de kinézetre lehet jólessz majd ha hangra nemis) :D köszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Esetleg hagyhatod kicsit rohadni..az is dob rajta egy keveset :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 szerintem 8-as fúróval át kell fúrkálni a dobot pár helyen és megfelelő lesz a hangja :D Igazi lada hangja lesz! Rednááááááááá rednááááááá hőőőőőőőő! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ha kell valakinek ilyen célra rossz dob, van valahol egy szétberhelt hátsó, lehet fúrkálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 B) :D vagy vmi kájhacsövet kellene feltenni tiszta menőlenne ;) meg a csajok is odalennének érte :D :D B) sztem ezt nemszabad kihagynom :P :D mamámtól kérek is egyet ^^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Sziasztok. Valaki fordítsa már nekem le, hogy mit jelentenek. Brugt reservedel. Brugt reservedel afprovet. Ny original. Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Sziasztok. Valaki fordítsa már nekem le, hogy mit jelentenek. Brugt reservedel. Brugt reservedel afprovet. Ny original. Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :D Szerintem dán! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 vagy belga vagy holland :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nem az volt a kérdés milyen nyelven van, hanem hogy mit jelent. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 a reservedel a többi nyelvhez hasonlóan gondolom rendelést, foglalást jelent a többi? .. passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 a reservedel a többi nyelvhez hasonlóan gondolom rendelést, foglalást jelent a többi? .. passz Az original meg eredetit. :D Viccet félretéve ha valaki épp nem beszéli az adott nyelvet, akkor szövegkörnyezet nélkül vajmi kevés esély van, hogy ki lesz találva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Itt egy kép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Itt egy kép. Találtam hasonlót: hasonló Itt mégtöbb van. :D Valami rendeléssel, árral, szállítással kapcsolatos lehet, és biztos hogy dánul van. http://users.cybercity.dk/~nmb3879/dictionary/danishdic.html skaffe - kapni bruge - használni resevre - foglalás , ahogy yooccoo mondta A munka érdemi részét elvégeztem a többi rakd össze te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 A munka érdemi részét elvégeztem a többi rakd össze te. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vauxhall_Astra Elküldve Május30, 2008 Megoszt Elküldve Május30, 2008 Sziasztok. Valaki fordítsa már nekem le, hogy mit jelentenek. Brugt reservedel. Brugt reservedel afprovet. Ny original. Én németre sacoltam, de nem bírtam vele :P ny original az új bontatlan :D többit nemtom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 A légszűrőházba 3 helyről áramlik be a levegő: 1. a hűtőrács felől 2. leömlő felől 3. a jobb első kerék elől, a légszűrőház alatt. Az volna a kérdésem, hogy a harmadiknak mi a funkciója? Valamint annak a házban a légterelő "alagútnak" van valami komoly szerepe, vagy kikaphatom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts