invictus Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 B) B) Csak nem? :D De...jól sejted a lényeget ;) Viszont már találtam egy olyan pózt amiben alig fáj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Te vagy jáksó dublőre? B) ;) B) nem, én otthon csináltam és szögletes volt a csatorna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ne 'szatok már ki velem!! Hogy kell összerakni a világításkapcsolóóóót???? Thx!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ne 'szatok már ki velem!! Hogy kell összerakni a világításkapcsolóóóót???? Thx!!! B) Hát először is keresel egy vízóra aknát... B) De a viccet félretéve! Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm A Vectra A linket nézzed! Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ. Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók! Neked megvannak ezek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Hát először is keresel egy vízóra aknát... B) De a viccet félretéve! Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm A Vectra A linket nézzed! Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ. Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók! Neked megvannak ezek? Hát először is köszi! Másodszor... Ezek szerint kettő golyó volt benne, de azok rögtön kiestek, és csak egyet találtam... Igazából nem nagy gond, mert bontóban kaptam 1500-ért, de azért szeretném összerakni... De annak a két kis golyónak hol van a helye????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 tartozik hozzájuk egy rugó is, amit kapcsoló szárába kell betenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 tartozik hozzájuk egy rugó is, amit kapcsoló szárába kell betenni Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz?? így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B) Én tegnap szedtem szét az instukciók szerint de egy golyót sem találtam, aztán összepakoltam....és ugyanúgy működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Mázlista! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Én tegnap szedtem szét az instukciók szerint de egy golyót sem találtam, aztán összepakoltam....és ugyanúgy működik. Gondolom, hogy csak akkor ugrik szét, ha nem jó pozicióban van szétszedéskor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Gondolom, hogy csak akkor ugrik szét, ha nem jó pozicióban van szétszedéskor. Jól mondod,Gepárd a konyhában szedte szét,de a mai napig nem találja az egyik golyóját! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Jól mondod,Gepárd a konyhában szedte szét,de a mai napig nem találja az egyik golyóját! B) Milyen veszélyes ez a kapcsoló szerelés B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Milyen veszélyes ez a kapcsoló szerelés B) B) Hát még a foci! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 mi lehet az alábbi kocsi motorkódja? 101 lovas, 74kW, 1995-ös mennyi lehet egy iylen motornál egy kisebb felújítás? (szelepszár-szimering, ...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Jól mondod,Gepárd a konyhában szedte szét,de a mai napig nem találja az egyik golyóját! B) És azóta magas kappanhangja van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 mi lehet az alábbi kocsi motorkódja? 101 lovas, 74kW, 1995-ös mennyi lehet egy iylen motornál egy kisebb felújítás? (szelepszár-szimering, ...) Hali. x16xel, c16se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 mi lehet az alábbi kocsi motorkódja? 101 lovas, 74kW, 1995-ös mennyi lehet egy iylen motornál egy kisebb felújítás? (szelepszár-szimering, ...) Vagy C16XE B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 felújításilag mennyi lehet kb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 felújításilag mennyi lehet kb? Ha 16 szelepes, akkor erősen esélyes, hogy csak a teljes generál... 250, ha nem teljesen lelakott B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 1.4 fíling... B) http://www.yv.hu/index.php?nextpage=play_a...0gvaz4bz1czegbf Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ha 16 szelepes, akkor erősen esélyes, hogy csak a teljes generál... 250, ha nem teljesen lelakott B) indításnál ereget füstöt, ennyit tudni róla így hirtelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 indításnál ereget füstöt, ennyit tudni róla így hirtelen Lehet csak a szelepszár-szimmeringeket kéne cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 azért ilyen talánra megvenni ... hát nem biztos, hogy bele kéne menni mert nem mindegy, hogy mondjuk 10e vagy 300e bontás nélkül ezt megmondani nem lehet, igaz, srácok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts