Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ne 'szatok már ki velem!! Hogy kell összerakni a világításkapcsolóóóót???? Thx!!! B)

Hát először is keresel egy vízóra aknát... B)

De a viccet félretéve!

Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm

A Vectra A linket nézzed!

Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ.

Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók!

Neked megvannak ezek?

Megosztás:

Hát először is keresel egy vízóra aknát... B)

De a viccet félretéve!

Hirtelen ezt találtam: http://www.aty.hu/kek/vect_kek.htm

A Vectra A linket nézzed!

Igaz itt a ledesítésről van szó, de hátha használ.

Én még nem szedtem szét, de több helyen írták, hogy csak megfelelő állásban szabad kiszedni, mert elpattannak az aretáló golyók!

Neked megvannak ezek?

Hát először is köszi!

Másodszor... Ezek szerint kettő golyó volt benne, de azok rögtön kiestek, és csak egyet találtam... Igazából nem nagy gond, mert bontóban kaptam 1500-ért, de azért szeretném összerakni... De annak a két kis golyónak hol van a helye????? B)

Megosztás:

tartozik hozzájuk egy rugó is, amit kapcsoló szárába kell betenni

Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz??

Megosztás:

Igen, az megvan, addig oké! Van az a két rugós rudacska is, annak is megvan a helye, és valahogy azon illeszkedik a két kis fém lapocska! De összerakom és esik szét! Gondolom azok a kis golyók feszítik az egészet! De azok hova kellenek, a rugóhoz??

így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót

annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod

Megosztás:

így van, ahova a kis rugó beül, oda mennek a végére a golyók, azok feszítik be a kapcsolót

annak a kattogását lehet hallani, amikor kapcsolod

Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B)

Megosztás:

Sejtettem, de én csak egy golyóról tudtam, a linken láttam, amit Digger adott, h kettő van! És azok a golyók mekkorák? Van azoknak valami számuk, vagy ilyesmi? Mert már egyik sincs meg...B)

Én tegnap szedtem szét az instukciók szerint de egy golyót sem találtam, aztán összepakoltam....és ugyanúgy működik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.