1.6 16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegaszep2.jpg/quote] Hali. Szééép... És este milyen a kilátás belölle? Pl: ha tolatni kell vele kivilágitatlan helyen, vagy csak közlekedésnél több sávos úton, amikor jobbra balra kell figyelni sávváltásnál. Tudom arra ott a visszapillantó, de az én visszapillantomnak van egy kis holttere, és én inkább hátra fordulok picit sávváltásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az első oldalsók viszonylag világos fóliával vannak behúzva, így nem jelent sok negatívumot este sem. Teljesen kivilágítatlan helyen pedig ha úgy érzem, lehúzom az ablakot tolatásnál B) Városban közvilágításnál szinte észre sem venni a sötétítést B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Az első oldalsók viszonylag világos fóliával vannak behúzva, így nem jelent sok negatívumot este sem. Teljesen kivilágítatlan helyen pedig ha úgy érzem, lehúzom az ablakot tolatásnál B) Városban közvilágításnál szinte észre sem venni a sötétítést B) Hali. Köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 És este milyen a kilátás belölle? Pl: ha tolatni kell vele kivilágitatlan helyen, vagy csak közlekedésnél több sávos úton, amikor jobbra balra kell figyelni sávváltásnál. Tudom arra ott a visszapillantó, de az én visszapillantomnak van egy kis holttere, és én inkább hátra fordulok picit sávváltásnál. Sötétben, kivilágítatlan helyen, esőben, párás ablakkal tolatásnál kell a hatodik érzéked is. B) Van hátránya is, de az előnyei bőven kompenzálják. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ezért találták fel a tolatóradart B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 http://www.opel16v.hu/kepek/2006/omegaszep2.jpg Azta... Egy tényleg nagyon szép! Maga az autó is... És ezzel a fekete foliával... Gratulálok hozzá! Meggyőztél! Fekete lesz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azta... Egy tényleg nagyon szép! Maga az autó is... És ezzel a fekete foliával... Gratulálok hozzá! Meggyőztél! Fekete lesz! És mennyibe kerül egy ilyen komplett, igényes fóliázás? Körülbelül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Sötétben, kivilágítatlan helyen, esőben, párás ablakkal tolatásnál kell a hatodik érzéked is. B) Van hátránya is, de az előnyei bőven kompenzálják. B) Hali. Én csak a hátsó ablakot szeretném, meg a csomi ajtót foliáztatni. Este k...ára zavar amikor világitanak a tükörben. A kis háromszög ablakot, azt meg tudtam csinálni, tehát csak 3 ablakot kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 És mennyibe kerül egy ilyen komplett, igényes fóliázás? Körülbelül. Nekem F Astra SunGuard fóliával, ötödik ajtó - 12000 háromszögek - 1500+1500 hátsó-oldalablakok - 5000+5000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hali. Én csak a hátsó ablakot szeretném, meg a csomi ajtót foliáztatni. Este k...ára zavar amikor világitanak a tükörben. A kis háromszög ablakot, azt meg tudtam csinálni, tehát csak 3 ablakot kellene. Belső tükörben ? Átlehet pattentani B) Ha meg a külső zavarnak, azon a hátsó, oldal; hátsó ablak fóliázása nem segít B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nekem F Astra SunGuard fóliával, ötödik ajtó - 12000 háromszögek - 1500+1500 hátsó-oldalablakok - 5000+5000 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Belső tükörben ? Átlehet pattentani :D Ha meg a külső zavarnak, azon a hátsó, oldal; hátsó ablak fóliázása nem segít ;) Hali. Tudom hogy át lehet pattintani, B) csak ha átpattintom, akkor amikor vissza pattintom, akkor el is állitodik. B) És olyankor elkezdeni állitgatni, hogy lásson az ember mi van mögötte... Külsöket ugy állitottam be, hogy annál nem zavar ha világitanak mögöttem sötétben. Vagy kéne az a csoda szemüveg, éjszakai vezetéshez? Állitolag van ilyen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Az autó komlett fóliázása időben meddig tart. Ott kell hagynom az autót egy napra vagy ez megvan akár 1 órán belül is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Én csak a hátsó ablakot szeretném, meg a csomi ajtót foliáztatni. Este k...ára zavar amikor világitanak a tükörben. A kis háromszög ablakot, azt meg tudtam csinálni, tehát csak 3 ablakot kellene. Ha külön csinálod lehet, hogy nem lesz egyszínű. Az első oldalsó sem hülyeség amúgy, bár tény hogy nem szabályos, sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Belső tükörben ? Átlehet pattentani B) Ha meg a külső zavarnak, azon a hátsó, oldal; hátsó ablak fóliázása nem segít ;) Ha folyamatosan vannak mögötted jó megoldás, de ha néha vannak néha nincsenek, akkor nem fogod állítgatni, mert macerás. Igazából én ennek a hasznosságára egy off autóban jöttem rá. Ott is lehetett volna állítani a tükröt, de én inkább odébb hajolok, pusztán mert kényelmesebb. Ekkor jöttem rá, hogy az astrában mennyire jó, hogy ilyenekkel nem kell törődni. B) Ja és a másikban a normál tompított is zavar, viszont az astrában akár refizhetnek is nyugodtan leginkább csak elmosolyodom rajta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Az autó komlett fóliázása időben meddig tart. Ott kell hagynom az autót egy napra vagy ez megvan akár 1 órán belül is? Valszeg ott kell hagyni. De most nyár előtt ne számíts arra, hogy azonnal tudnak fogadni.....simán előfordulhat, hogy várni kell pár hetet....olyan ez náluk mint gumisnál az első hó B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem szemmel kell tekerni B) Nem olyan vészes, mint ahogy kinéz :D Hali. Jól látom B) hogy az inditó motor felsö csavarja, a váltó felöli oldalon van, és a váltót is tartja? Ez a felsö csavar a váltó oldalárol nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 És mennyibe kerül egy ilyen komplett, igényes fóliázás? Körülbelül. Nekem körbe 40 lett volna az omi (llumar fólia, www.folia.hu), de mivel haver csinálta, kicsit olcsóbb is volt nekem. Kb 3 óra alatt végzett vele, igényesen csinálta. Jól látom B) hogy az inditó motor felsö csavarja, a váltó felöli oldalon van, és a váltót is tartja? Ez a felsö csavar a váltó oldalárol nézve. Nem emléxem ilyenre, de ha így is van, nem kell félned tőle, vagy 6 csavar tartja a váltót B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem emléxem ilyenre, de ha így is van, nem kell félned tőle, vagy 6 csavar tartja a váltót B) Hali. Ok köszi a választ. Ez egész jót gyorsul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hali. Ok köszi a választ. Ez egész jót gyorsul. 6500-nál 60...? Nem csalhat az az óra? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 6500-nál 60...? Nem csalhat az az óra? B) Ez bennem is felmerült. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Tudom, hogy off, de szeretnék adni mindenkinek egy jótanácsot: ha szeretnétek leolvasni a vízórát, akkor ne essetek bele az aknába, mert utána nagyon fog fájni és nem fogtok tudni leülni a seggetekre. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Tudom, hogy off, de szeretnék adni mindenkinek egy jótanácsot: ha szeretnétek leolvasni a vízórát, akkor ne essetek bele az aknába, mert utána nagyon fog fájni és nem fogtok tudni leülni a seggetekre. :D B) B) Csak nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ilyen volt már velem is, de én nem akartam leolvasni, csak átlépni a nyitott aknát korán volt még, nem sikerült B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ilyen volt már velem is, de én nem akartam leolvasni, csak átlépni a nyitott aknát korán volt még, nem sikerült B) Te vagy jáksó dublőre? B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts